Találatok a következő kifejezésre: Ki a szülész az (6 db)

Ki adja ki a terheskiskönyvet? Doki vagy a védőnő? És mikor? Mi a véleményetek Dr Sápi Tamásról mint szülész-nőgyógyász? Mitől függ az, hogy valakit a magánrendelésen fogad valakit pedeg a klinikán?

Legjobb válasz: A kiskönyvet az a védõnõ állítja ki,akihez körzetileg tartozol,de persze be kell mutatni hozzá az orvosi leletet,amit az orvostól kapsz a vizsgálaton.Én 8 hetesen állíttattam ki,és a 12. heti eredményeket már abba írattam.A másik kérdéseidre nem tudom a választ.

A kiskönyvet az a védõnõ állítja ki, akihez körzetileg tartozol, de persze be kell mutatni hozzá az orvosi leletet, amit az orvostól kapsz a vizsgálaton.Én 8 hetesen állíttattam ki, és a 12. heti eredményeket már abba írattam.A másik kérdéseidre nem tudom a választ.
én mindkét babámmal 6-7hetesen állíttattam ki a területi védõnõvel a kis könyvet, miután vittem a dokitól a leletet, hogy babás vagyok. a dokiról nem tudok nyilatkozni
Rendes doki, én neki köszönhetem a terhességemet, a meddõségi klinikán kezelt. terhesgondozást viszont csak a magánrendelõben vállal, mondta is hogy keressek egy orvost amikor 7 hetes voltam, mert hozzá már nem kell menni, vagy ha gondolom akkor a magánrendelõbe. Nekünk most arra nem telik, így már nem hozzá járok. pénzt szereti, de jó doki, és rendes.

Ki az a szülész - nőgyógyász, akit nem ajánlanátok Dunaújban?

Azon a héten, amikor én mennék nincs Barna doki és nem tudom kihez menjek, még sosem voltam. Most fogok a városba költözni 26-án, és azon a héten kéne doki, már 9 hetes leszek. Úgy gondoltam bemegyek az osztályra a kórházba. Kell beutaló? Fogadnak majd?

Legjobb válasz: Miért kell menned?

Miért kell menned?
A kérdező hozzászólása: Mert nászútra megyünk és elõtte szeretném tudni, hogy minden rendben van-e?!
Inkább az SZTK-ba kéne menned, ha csak egy sima vizsgálatot akarsz.A kórházban nemigen foglalkoznak azzal aki "beesik" az utcáról egy vizsgálatra, mert az osztályos betegekkel törõdnek.Oda akkor menj-szerintem persze-, ha konkrétan vár valamelyik orvos.
A kérdező hozzászólása: Hol az SZTK és kik rendelnek ott?
A kórház melletti nagy, fehér épület.Be kell jelentkezni a földszinten, ott valószínûleg meg tudják mondani mikor ki rendel.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És kihez szabad, kihez nem?
Nekem nem volt fogadott orvosom, és ahogy tudom, aki nagyon rossz hírû volt, már elment.Nekem nem volt problémám egyik orvossal sem, egyéb probléma miatt is feküdtem bent az osztályon nemrég.Ha esetleg jobban szereted, van egy nõi orvos is.Valamilyen Marietta.
A kérdező hozzászólása: még sosem voltam nõgyógyásznál, nem tudom ki jobb.

Ki a jó szülész az Istvánban?

Legjobb válasz: szinte minenki, remek kórház remek orvosokkal!

szinte minenki, remek kórház remek orvosokkal!


Az egri kórházban milyen a szülészet? Ki a legnormálisabb orvos? Milyen ott az ellátás?

Legjobb válasz: Szia!Bocsi,én még nem tudok erre válaszolni,de engem is érdekel,én májusban fogok Egerben szülni:))

Szia!Bocsi, én még nem tudok erre válaszolni, de engem is érdekel, én májusban fogok Egerben szülni:) )
Él még a kérdésed? Én ebben a hónapban fogok ott szülni, 2007-ben szültem itt az elsõ babámat. Akkor elég pocsék volt a helyzet, de azóta valamit változott állítólag. Orvosom Varga dr, meg vagyok vele elégedve. Mire lennél kiváncsi? Ha még aktuális...

Kik azok a szülészek a pécsi Baranya megyei Kórházban vagy a Klinikán akik nem magánrendelnek és normális megbizható orvosok?

37 éves 10 hetes terhes anyuka vagyok, és nem kaptam el?bb id?t március 24-nél, pedig valamilyen genetikai tanácsadásra kellene mennem miel?bb.Jelenleg nem ismerem az ott dolgozó orvosokat, talán van valakinek valamilyen tapasztalata ezügyben?

Legjobb válasz: Szia. Én az Édesanyák útján szültem. Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem fogadott orvosom volt. Dr Halvax László. A magánrendelése 4 ezer ft, soron kívül fogadott többször is a kórházban, õ nem uh-ozik, de ott volt mindig, mikor uh-ot csináltak. Nagyon megbízható orvos, aki nélkül nem lenne itt a törpém. Csak ajánlani tudom.

Szia. Én az Édesanyák útján szültem. Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem fogadott orvosom volt. Dr Halvax László. A magánrendelése 4 ezer ft, soron kívül fogadott többször is a kórházban, õ nem uh-ozik, de ott volt mindig, mikor uh-ot csináltak. Nagyon megbízható orvos, aki nélkül nem lenne itt a törpém. Csak ajánlani tudom.
Ajánlani tudom Banó Lászlót, a Veress Endrében rendel, és ott van magánrendelése is, a megyeihez tartozik. Évekig jártam hozzá (elköltöztem a városból) (vagyis mikor ott laktam a Veressben rendelt, de lehet azóta átszerveztek valamit már...) Megoszlik a vélemény Hartmann Tamásról, de a többség szereti, csak kicsit néha hangulatember. De ha itt rákeresel, több hasonló kérdés volt már, ajánlottak másokat is. Én ezt a kettõt ismerem, ajánlani merem mindkettõt.

Esztergomban, illetve Győrben szűlt kismamák és anyukák segítségét várom. Ajánlanátok nekem szülész-nőgyógyászt? Ti kihez jártatok? Meg voltatok elégedve az orvossal, illetve a kórházzal?

Esztergomi és győri szülészetről mondanátok véleményeket? Illetve ajánlanátok dokit, aki megbízható, rendes, alapos orvos. Nem ismerek a környéken egyenlőre senkit és a terhességem közepétől Tatán fogunk élni, költözés alatt állunk, és onnan már nem fogok tudni eljárni a dokimhoz, mert 140 km-re lesz tőlünk. Ha valaki tud ajánlani még másik szülészetet, ami még a környéken van, azt megköszönném. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!!!

Legjobb válasz: Szia! Igaz nem szültem még máshol, de a gyõri kórházat szívesen ajánlom. Kicsit zsufi, meg futószalag-szerû, de bármi van, itt van PIC is, és rengeteg orvos. A csecsemõsökkel, szülésznõkkel sincs gond, bár mindenhol fellelhetõ 1-2 kevésbé kedves. Ha gondolod, priviben megírom az orvosom nevét is.

Szia! Igaz nem szültem még máshol, de a gyõri kórházat szívesen ajánlom. Kicsit zsufi, meg futószalag-szerû, de bármi van, itt van PIC is, és rengeteg orvos. A csecsemõsökkel, szülésznõkkel sincs gond, bár mindenhol fellelhetõ 1-2 kevésbé kedves. Ha gondolod, priviben megírom az orvosom nevét is.
Gyõri vagyok!2 gyermekem van, mindkettõt dr.Fekete Zoltánnál szültem.Nagyon kedves doki, végig ott volt mellettem a szülésnél!Nekem a szülészettel sem volt semmi gondom.Ha normális, vagy normálisak veled is.Az osztály nem egy 4csillagos szálloda, de azt a pár napot szerintem ki lehet bírni!Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!