Találatok a következő kifejezésre: Ki a szülész (56 db)

Kik a szülésznõk a gyõri szülészeten?

Legjobb válasz: Mikor szülsz? mert eléggé be vannak táblázva...

Mikor szülsz? mert eléggé be vannak táblázva...

Kit érdemes szülésznõnek, fogadott orvosnak választani a Dél Pesti kórházban?

Ki a legjobb? Ki mennyit kér?

Legjobb válasz: szia ha még aktuális,én most szültem ott.a dokim Erzsébeten magánrendel 10.ezer egy vizsgálat,az asszisztense szülésznõ is egyben és fõnõvér a kórházban sosem semmire nem kellett várnom!!!a doki nem kér konkrét összeget a szülésért ami manapság nagyon ritka, Pesten pláne azt mondta 30-ezer körül ha adunk nagyon örül neki!így volt!!!!a szülésznõ 10.ezret kért!!!!ha kellenek nevek elérhetõségek írj

szia ha még aktuális, én most szültem ott.a dokim Erzsébeten magánrendel 10.ezer egy vizsgálat, az asszisztense szülésznõ is egyben és fõnõvér a kórházban sosem semmire nem kellett várnom!!!a doki nem kér konkrét összeget a szülésért ami manapság nagyon ritka, Pesten pláne azt mondta 30-ezer körül ha adunk nagyon örül neki!így volt!!!!a szülésznõ 10.ezret kért!!!!ha kellenek nevek elérhetõségek írj

Ki jó szülész-nőgyógyász orvos a Honvéd kórházban? Jó kórház? A szülészete milyen? Valaki szült ott már?

Első gyerekemmel nem kicsi komplikációk léptek fel a szüléskor,majdnem ott maradt egy önfejű orvos miatt(azóta szerencsére,hála az égnek minden rendben és 100%-osan egészséges,és most újra úgy néz ki,hogy bővül a család,viszont keresni szeretnék egy megbízható jó orvost,aki meghallgatja az előzményeimet és ha kell császárral szedi ki (mert az előző nem akarta) pedig faros volt és neki állított úgy kinyomni,első gyereket ebből lettek a nagy bonyadalmak az utsó pár percben! :(

Legjobb válasz: Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.

Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.
Én a Máv kórházba szültem 2010. nyarán. Nem tudom, hogy ez is érdekel-e.
A kérdező hozzászólása: Persze érdekel.De aki most Hondédes, az Más-os is, nem ?Mert összevonták.Tehát ha terhesgondoz a kp-i épületben, akkor szüleszteni meg átmegy a Máv régi ép.-be ? Vagy hogy ?Dr.Kiss Attilát olvasom sok helyesn, hogy jó.
2. vagyok. Nem tudom, hogy ez hogy van, terhestanácsadásra nem oda jártam. Én dr. Balog Lászlónál szültem. Nem õ volt az orvosom, hanem õ ügyeletes volt. Nagyon rendes, figyelmes volt. Szülés után is többször benézett hozzám, hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is. A szülõszobák talán 3 éve lettek felújítva, nagyon jól felszerelt. Egy alternatív szoba van. Nem tudom mire vagy kiváncsi, kérdezz és ha tudok, válaszolok:-) Hány hetes vagy?


Miskolci szülészettel kapcsolatos tapasztalatok? Kinek a magánrendelését ajánlanád?

Babát tervezünk a férjemmel, olyan dokit keresek aki alapos, odafigyelõ, meggondolt és hajlandó végighallgatni és komolyan venni a bajaimat. Most volt katéterablációm szívritmuszavar miatt, elvileg sikeres volt, vállalhatunk gyereket. De több odafigyeléssel mint egy sztk rendelés, úgy gondolom. Szóval ajánlanátok valaki magánrendelését? És a megyei vagy a Semmelweis a jobb szülés szempontjából? Köszönök minden segítséget elõre is.

Legjobb válasz: Dr. Gubás Pétert ajánlanám. Magánrendelése ha jól tudom csütörtökön délutántól egész estéig van. A Semmelweisben orvos amúgy õ, ami szerintem plusz pont mivel ott jobb a szülészet. 4 ágyas szobák vannak külön wc-vel és zuhanyzóval, a szülõszoba is okés szerintem. A megyeiben még sosem szültem de eddig csak rosszat hallottam róla.

Dr. Gubás Pétert ajánlanám. Magánrendelése ha jól tudom csütörtökön délutántól egész estéig van. A Semmelweisben orvos amúgy õ, ami szerintem plusz pont mivel ott jobb a szülészet. 4 ágyas szobák vannak külön wc-vel és zuhanyzóval, a szülõszoba is okés szerintem. A megyeiben még sosem szültem de eddig csak rosszat hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Te nála szültél? Mennyi a "tarifája"? Vizsgálatok ill. szülés?
igen én nála szültem és maximálisan meg voltam vele elégedve, ha lesz még egy gyerek akkor is õt választom. magánrendelésen 8000 forint egy vizsgálat legalábbis annyi volt amikor én jártam hozzá, de sokszor a kórházba hívott valamilyen vizsgálatra és azért nem kellett fizetni. a szülésre nem mondott tarifát, én 50 ezret adtam neki. ráadásul utána is lett sok problémám és nagyon segítõkész volt, akkor is a kórházba hívott vizsgálatokra így nem kellett utána sem fizetnem.
dr. Cziáky Tamás. Ne szülj a Semmelweisbe ha lehet, mert csak azért ajánlják mert fel van újítva. Kb. ennyi ami megfogja az embereket, amit az elöttem szóló is irt. Nem tul jo orvosok vannak ott (kivéve Gubás), viszont a megyeiben szinte az összes orvos nagyon jó. Ott a koraszülött osztály is, ha valami történne és sokkal felszereltebb és profibb az ellátás. Elég sok semmelweises orvos ellen folyik per, a hanyagságuk miatt, amikor én szültem (tavaly április) egy nõ mondta hogy 2 éve ott hal meg a fia 4 naposan, mert nem figyeltek rá. Egyértelmüen az orvos hibázott, de még folyik a per. Ez csak egy történet a sok közül ami ott folyik. Ha van fogadott orvosod a megyeiben, nem lesz gond ott sem a körülményekkel (nem tesznek cigányhoz, 2ágyasz szobát kapsz). Szerintem jol gondold meg, mert fontos döntés. Egyébként Cziákyn kivül a megyeiben bárkit ajánlok.
Nekem nem volt magánorvosom, csupán a Semmelweis kórház miatt írok. Én ott szültem, a szülésznõ és az orvos is maximálisan segítõkész, rendes volt, noha senkinek nem adtam egy forintot sem. A szobák kulturáltak és nyíltan vállalják, hogy magyarokat, csak magyarral tesznek egy szobába, tehát nem kell attól félned, hogy 2-3 mocskos cigánnyal kell egy szobában lenned 3-4 napig. Sajnos a lányom a 4. napon átvitték a Megyeibe, ott voltam vele 5 napig, így az ottani körülményeket is megismertem. Hát jót nem sokat tudok róla mondani. A wc-be járnak dohányozni a cigányok, le van pisilve, szarva, higiénia 0. Mivel a Megyei fogadja a környékbeli falvak kismamáit, értelemszerûen több a cigány is sajnos. Ha orvost fogadsz és õ a Megyeiben dolgozik, akkor neked is ott kell szülnöd, de hacsak teheted, a Semmelweist válaszd. Amúgy pedig érdemesebb szülésznõt fogadni (bár én sezt se tenném), nekem is õ járt be ellenõrizni és õ vezette le a szülést. A doki csak utána jött be megnézni, van-e sebem, amit össze kell varrni, szerencsére nem volt, gátvédelemmel szültem.
Hát pont erröl beszéltem. Ha valami gond van a megyeibe visznek át vagy a babát. El kell dönteni hogy mi a fontosabb az hogy felujitott szobában vagy de nem tul jo az orvosi ellátás vagy régebbi épület de magasabb ellátási szint. Amugy ha fonadott orvosod van külön folyoson van, nem is találkozol cigánnyal. Lehet hogy nincs felujitva de nem retkes. Minden nap takaritanak normálisan, csak ezer éves ott minden.
A Semmelweis szebb, a Megyei szakmailag jobb. Minden bonyolult esetet a Megyeiben kezelnek, ha a Semmelweisbe jársz és nagy gond van, akkor is a Megyeibe átvisznek (pl. 35 hét elõtt beindul a szülés). Ha "csak" a babával van gond, akkor csak a babát viszik át és te napokig nem láthatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár ha lehet még jobban összezavarodtam... Amúgy nem tudom ki pontoz le, én mindenki válaszát hasznosnak találtam.

Melyik a leginkább baba barát kórház és ki a legjobb szülész-nőgyógyász Budapesten?

A Jáhn Ferencbe(Délpesti) vagy a Szent Istvánba szül? n?k véleménye érdekelne leginkább!!Kinél szültetek??És mi a véleményetek róla??

Legjobb válasz: Én a Szt.Istvánban szültem(a fogadott dokim Dr.Szõczei Beáta volt,a fog.szülésznõm Hajdú Barbara)és mindennel maximálisan elégedett voltam.

Én a Szt.Istvánban szültem(a fogadott dokim Dr.Szõczei Beáta volt, a fog.szülésznõm Hajdú Barbara)és mindennel maximálisan elégedett voltam.
Szia! Én a Jahn Ferencbe szültem 3 éve, és jövõre is ott fogok. Most felújították a szülõszobákat, az orvosok nagyon jók. Én Dr. Hartman Gábornál szültem. A csecsemõs nõvérek is nagyon kedvesek voltak.
A Jáhn Ferenc az minden téren xar!!! Én ott csak látogatóba voltam, szülészet+ belgyogyászaton, de amit ott láttam , kösz én abból nem kérnék.
Szia! A Szent István kórház bababarát kórház már évek óta, a Jahn Ferenc nem. Én az Istvánba fogok szülni, mert oda tartozom területileg, de sok kismamit ismerek, akik csak azért járnak ide terhesgondozásra a kispesti sztk-ba, hogy ne a Jahn Ferencben szüljenek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ki a legjobb szülész nőgyógyász Szentesen?

Legjobb válasz: Ki a legjobb. Kinek ki? Nekem Loboda volt, nála is szültem, hozzá jártam 19 éves korom óta. De ugye vele az történt ami történt, nem ide tartozik, aki tudja az tudja, aki nem az nem.Szóval ha most babát várnék, akkor Csabai doktor úrhoz mennék. Emberséges, kedves és egyáltalán nem pénzéhes.

Ki a legjobb. Kinek ki? Nekem Loboda volt, nála is szültem, hozzá jártam 19 éves korom óta. De ugye vele az történt ami történt, nem ide tartozik, aki tudja az tudja, aki nem az nem.Szóval ha most babát várnék, akkor Csabai doktor úrhoz mennék. Emberséges, kedves és egyáltalán nem pénzéhes.
Nálam Józsa doktor a befutó, nagyon jó orvos csak kevés az ideje így állandóan rohanásban van és nehezen lehet vele megbeszélni a dolgokat. Csabai doktor és Apró doktor nagyon kedvesek. B Nagyról nincs jó véleményem. Egyszer fordultam hozzá egy problémámmal, de nagyon lerázós volt, de attól még lehet jó doki...
Dr. Szendrei Ferencet ajánlom.
Szerintem Csabai doktor úr remek orvos és remek ember. Nagyon sok türelme van és õ figyel a kismamákra. Nemcsak a saját betegeire, hanem mindenkire. Nekem õ volt az orvosom és legközelebb is nála szeretnék szülni. A többiek is kedvesek voltak, de nekem õ a favorit :) Vasárnap szültem és szegény csak szombat reggel ment haza, de végig ott volt velem. Utána szerintem épphogy hazaért már jöhetett vissza szobatársamhoz :D

Tatabányán ki a legjobb szülész-nőgyógyász? Akihez járok nagyon jó, de sajnos szülést nem vállal.

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg az orvosodat hogy kit ajánl. Általában szoktak ilyenkor említeni néhány nevet.

Szerintem kérdezd meg az orvosodat hogy kit ajánl. Általában szoktak ilyenkor említeni néhány nevet.
Dr Ferenc Zoltán
A legjobb számomra Dr Ferencz Zoltán.Napestig sorolhatnám, hogy miért de aki hozzá jár vagy járni fog nem bánja meg.

Győrben ki a legjobb szülész? Kit érdemes megfogadni? Milyen a Győri korház szülészete?

Legjobb válasz: Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami

Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Megköszönném, ha elküldenéd. köszi, az infot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!