Találatok a következő kifejezésre: Ki a segítség ha (75 db)

Szeretnék segítséget kérni: Egy körkérdésnél egy évfolyam 100 tanulójából (4 osztály 25-25 tanulóval) 20-at kérdeztek meg. Hányféleképpen választhatták ki a tanulókat, ha? :

a. a 20 tanulót a 100ból választották véletlenszer?en? b. minden osztályból 5 tanulót választottak? c. az évfolyamon tanuló 60 fiúból 12-t, a 40 lányból 8-at választottak?

Legjobb válasz: a) 100 alatt a 20 b) (25 alatt az 5)^4 c) (60 alatt a 12)*(40 alatt a 8)

a) 100 alatt a 20 b) (25 alatt az 5)^4 c) (60 alatt a 12)*(40 alatt a 8)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ki tudja megmondani mit kell tennie ha szakmát akar érettségi után tanulni? És meddig kell jelentkeznie? Hol kap segítséget, ha a sulijában nem annyira?

Lány unokám most fog érettségizni, nem is rossz tanuló, de döntött szakmákat akar tanulni. Én elképedtem azon, h ezt mennyire nem segíti a gimnáziuma! El?re hozott érettségije is van több tárgyból.Nem tudják megmondani egyenl?re, h milyen szakmát tanulhat érettségi után (Pécsett), hogy merre induljon, meddig kell jelentkeznie, pénzügyi vonzata mi. Teljesen összezavarodott.


Segítség, ha a számítógépen jobb klikkel kattintok az asztalra, vagy akárhová, vaj dokumentumokban bárhol azt írja ki, hogy az explorer. Exe hibát észlelt, ezért leállt, és az egész gép lefagy. Tudnátok segíteni?

az explorer.exe után valami mást is kiír, hogy az is leáll

Legjobb válasz: Nem lõtted ki véletlenül az explorert a feladatkezelõben? Indítsd újra a gépet.

Nem lõtted ki véletlenül az explorert a feladatkezelõben? Indítsd újra a gépet.
A kérdező hozzászólása: de ha ujrainditom akkor is azt csinálja, am azt hogy érted h nem löttem ki az explorert?
Ne figyelj rá, félrebeszél. Ha van telepítõlemezed akkor tedd be és indítsd el vele a gépet, válaszd a javítás funkciót. Ha mákod van akkor helyreteszi magát.
Megjelent a nagyokos paraszt is.
A kérdező hozzászólása: jó most ne egymást szidjátok pls, de ez a poén, hogy nem is explorerezek, hanem google chromozok xD
ez az explorer.exe nem az internet böngészõ progi hanem a windows egyik háttérprogramja amit így neveznek! E nélkül a win. nem tökéletes mint most nálad. Úgyhogy nyugodtan vedd csak elõ a telepítõ lemezed! Ha ezek után sem lesz javulás akkor telepíthetsz is újra!
Kérdés: Segítség, ha a számítógépen jobb klikkel kattintok az asztalra, vagy akárhová, vaj dokumentumokban bárhol azt írja ki, hogy az explorer. Exe hibát észlelt, ezért leállt, és az egész gép lefagy. Tudnátok segíteni? az explorer.exe után valami mást is kiír, hogy az is leáll Válasz: Nem lõtted ki véletlenül az explorert a feladatkezelõben? Na ez marhára értelmes volt. Ha elolvasod a kérdést mielõtt válaszolsz, akkor nem kell attól tartanod hogy hülyeséget írhatsz. A kérdezõ leírja szépen hogy bárhol a jobbklikk menü helyett hibaüzenet és fagyás. Erre felteszed neki a kérdésed. Ha õ zárná be az explorert, akkor utána nem volna mire jobbklikkelni.

Ki utalna át pénzt egz vadidegennek, ha az kérni a segitséget?

ugy értem ki mennyire jól all, hogy egyszeruen adjon a másiknak is.

Legjobb válasz: Vadidegennek sosem utalnék. Olyannak, akit ismerek és tudom jól, hogy szüksége van rá, annak igen.

Vadidegennek sosem utalnék. Olyannak, akit ismerek és tudom jól, hogy szüksége van rá, annak igen.
A kérdező hozzászólása: utolso. szep dolog önzetlenül adni, több ilyet mint te!)))
Én azzal barátkoztam össze akinek az áram visszaköttetésében segítettem. Azzal akinek a bérlet kellett nem is találkoztam soha úgyhogy azt se tudom hogy tényleg arra költötte el a pénzt..
A kérdező hozzászólása: utolso. Mindenki arra költi amire akarja. Söt ha el is issza. Ha neked felesleges ez a penz. Mièrt is ne adnàd oda valakinek.
Vadidegennek biztos nem adnék, de még a saját rokonaimnak sem, ha tudom, hogy csak elszórják. Fõleg a testvéreim. Ha pénz kerül a kezükbe, az szépen átszivárog a tenyerükön, lecsorog az alkarjukon át a könyökükig, és a földre csurog, ahol elvész. Szeretem õket, de feneketlen verembe nem dobálom a pénzem.
A kérdező hozzászólása: utolso. Hát nemvalami nagy problémák, de néha van ijen. És mejikkel barátkoztal össze?
Az egyiknél kikapcsolták az áramot és miután kifizette a tartozást nem tudta visszaköttetni mert ugyanoda nem tették volna vissza az órát ahol volt.Ezért ki kellett alakíttatni egy másik helyet+ mindenféle anyagot venni és kihívni egy az áramszolgáltatóval szerzõdött szerelõt mert csak olyan csinálhatja. A másik családban csak annyi volt hogy az apa hosszú idõ után talált munkát de nem volt pénze beutazni a munkahelyre ezért kellett neki 1 bérlet mert a munkáltatója csak utólag fizeti ki a 86 %-át.
A kérdező hozzászólása: harmadik valaszolo. ès mi volt a problemajuk?
Rendszerességet nem csinálnék belõle. Kétszer fordult elõ hogy vadidegennek segítettem az egyikkel azóta barátok vagyunk. Ja és egy rádió mûsorban hallottam a problémájukról amikor betelefonáltak.
Adtam, utaltam régebben - ha éppen nélkülözhetõ volt nálam is- az ismeretlen rászorulóknak.(Beteg gyermek, stb.) A kéregetõknek viszont nem adtam soha. Most viszont nem vagyok abban a helyzetben, hogy a rászorulókat segítsem.
Szerintem meg több olyat, aki talpra bír állni, nem szórja a gyereket, és nem a segélyekbõl él, több olyat, aki nem mástól várja a segítséget.

7-es matek! Számítsd ki a kocka felszínét, ha éle: a, 6 cm b, 3, 2 dm? Köszönöm a segítséget előre is!

Legjobb válasz: Elõször is át váltod a 3,2 dm-t az 32 cm. Kocka felszínét úgy számolod ki, hogy A=a*a, tehát A=6*32=192cm

Elõször is át váltod a 3, 2 dm-t az 32 cm. Kocka felszínét úgy számolod ki, hogy A=a*a, tehát A=6*32=192cm
A 03-as lapon beikszeled, hogy eltartott és leírod a gyermek adatait. És ennyi!
A kérdező hozzászólása: Valóban ennyi?! Ez jó, köszönöm a választ, segített!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!