Találatok a következő kifejezésre: Ki a orvos a SOTE I (3 db)

Ki a jó orvos a SOTE I. sz. Női Klinikán?

Legjobb válasz: Szia.Én Dr Silhavy-t tudnám ajánlani.Én nála szültem a fiamat 3éve,csak ajánlani tudom.Bár a szülés nem volt komplikáció mentes,de az orvos jól helyt tudott állni,tehát tökéletesen megoldotta a problémát.Nekem ez volt a fontos,hogy ha baj van,akkor is legyen kellõ tapasztalata.Ha tehetném most is nála szülnék,de sajan területileg más megyéhez tartozom..... üdv:22hetes kismama

Szia.Én Dr Silhavy-t tudnám ajánlani.Én nála szültem a fiamat 3éve, csak ajánlani tudom.Bár a szülés nem volt komplikáció mentes, de az orvos jól helyt tudott állni, tehát tökéletesen megoldotta a problémát.Nekem ez volt a fontos, hogy ha baj van, akkor is legyen kellõ tapasztalata.Ha tehetném most is nála szülnék, de sajan területileg más megyéhez tartozom..... üdv:22hetes kismama
dr.beke artúr
Dr. Csaba Ákos a legprofibb, legkedvesebb, csak ajánlani tudom.
Dr. Sziller István
szia. én december 20.án Dr. Balogh Beatrixnál szültem, nem kért pénzt és nagyon rendes aranyos volt. ajánlom ÕT! +++

Szült valaki mostanában SOTE I. ben? Milyenek a tapasztalatok? Esetleg úgy hogy nem volt fogadott orvos, szülésznő? Szülésznők közül ki a legjobb, akik ügyeletes dokival is szülnek, mennyiért vállalnak?

Legjobb válasz: Szia! Én tavaly júliusban szültem ott, választott orvossal,de szülésznõm ne volt,de beszélgettem más kismamákkal,és nagyjából egy összeget mondtak a szülésznõre, szinte mindenki 30-40 ezer forintot adott. A csecsemõsök közül van aki nagyon kedves és segítõkész, de van aki nagyon mufurc, és bunkó... :( Vegyesek az érzéseim,mert én amikor bent voltam volt ilyen is olyan is. a dokimmal tejesen meg voltam elégedve, bár foglalkozhatott volna velünk egy kicsivel többet is szerintem, de így is jó volt. Ami még negatív volt a részemrõl,hogy vajúdás közben egy átjáróház volt a szülõszobám. szinte tök meztelenül feküdtem ott és akkor jött be egy hapsi, és akkor rakott kéztörlõt a tartóba,meg ilyenek.. az elég kellemetlen volt a részemrõl...

Szia! Én tavaly júliusban szültem ott, választott orvossal, de szülésznõm ne volt, de beszélgettem más kismamákkal, és nagyjából egy összeget mondtak a szülésznõre, szinte mindenki 30-40 ezer forintot adott. A csecsemõsök közül van aki nagyon kedves és segítõkész, de van aki nagyon mufurc, és bunkó... :( Vegyesek az érzéseim, mert én amikor bent voltam volt ilyen is olyan is. a dokimmal tejesen meg voltam elégedve, bár foglalkozhatott volna velünk egy kicsivel többet is szerintem, de így is jó volt. Ami még negatív volt a részemrõl, hogy vajúdás közben egy átjáróház volt a szülõszobám. szinte tök meztelenül feküdtem ott és akkor jött be egy hapsi, és akkor rakott kéztörlõt a tartóba, meg ilyenek.. az elég kellemetlen volt a részemrõl...
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem hangzott valami jól!Esetleg egy aranyos szülésznõ keresztnevét vagy esetleg teljes nevet tudnál nekem mondani?Akkor ezek szerint van arra lehetõség hogy orvos nélkül csak szülésznõt fogadok? Ott lehetett veled napközben a baba? Milyen volt a látogatási idõ, hogy zajlott, egész nap, vagy nagyon behatárolták a hivatalos idõbe?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Igen tisztában kell lenni a nem szimpi részekkel is. Végülis sunyiba akkor oda lehet adni a babókat kis idõre a hozzátartozóknak nem? Kórterembe nem is jó ha be mászkálnak, bár nem tudom zuhanyzásban esetleg segíthet hozzátartozó oda bejöhet? A Bea biztos hogy vállal szülést ügyeletes orvossal?Megyek oda genetikára jövõhéten, ha utána felmegyek (hányadikra is?)és ott mondom hogy x-y-t keresem mert felszeretném fogadni, segítenek nekem?Ha bent van oda hívják vagy mondják mikor vagy hol tudom elérni?
Írtam privit
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)
Szia, most januárban szültem ott. Volt fogadott doki és szülésznõ is. Nekem indították, így reggel 7-tõl voltam bent a szülõszobán. A szülésznõt Erzsikének hívták, középkorú és nagyon kedves, 30 év rutinnal a háta mögött. Mindent mondott, hogyan csináljak, mikor mi lenne a jó a babának. 5 óra volt a szülés, elsõ baba. A szülõszoba teljesen rendben volt, oda nem mászkáltak be. Volt labda, ami nekem sokat segített! Zuhanyozni is lehetett közben, mert a melegvíz jó hatással van a lazulásra. Én 40-et adtam neki, mert profi volt!
Ami fontos(és nekem nem mondtak elõre), vigyél tisztító-és fertõtlenítõ szert! 8 emberre jut egy wc, zuhanyzó, amit jó esetben reggelente 3 perc alatt kitakarítanak.. Sajnos a higiéniát tekintve nincsenek valami toppon.. Csecsemõsök nagyon leterheltek, nekem is inkább a tapasztaltabb anyukák segítettek. Az orvosom már nem dolgozik ott, így nem tudom ajánlani, vele viszont nagyon meg voltam elégedve.. Akit messzirõl kerülj el, ha teheted, dr.Kovács Eszter, nála rosszindulatúbb orvossal, én még nem találkoztam.. Amúgy tényleg kibírható az a pár nap, a baba kárpótol
Sziasztok, Engem is érdekelne ez a téma, úgy néz ki aktuális lesz. Évekkel ezelõtt szültem ott, Minden rendben ment akkor. Most viszont - Dr. Kovács Eszter (õ volt ügyeletben)- azt mondta, hogy gondolkozzam el az alternatívákon amiket magyarázott, mert megváltozott minden... Egyébként a doktornõt elkerülöm ha lehet, miután kijöttem a kórházból, útközben bõgtem, hogy nem tudtam intézni semmit. A terhesgondozást szeretném itt lebonyolítani (ismét) és itt is szeretnék szülni. Nem akarok magánpraxisban járni. A doktorúrral beszélek, ha visszajön szabiról, akinél szültem, hogy mik a lehetõségek, mivel Pest megyében lakom. Tudja valaki, hogy mi jelenleg a menet?
Én júniusban szültem itt, Makrai Éva volt a szülésznõm és nagyon elégedett voltam vele. Õ ügyeletessel is vállal szülést. Nem a lelkedet ápolja, hanem szakemberként kezel, és segíti az egész folyamatot, nekem pont ez kellett. Elsõ baba volt, és 6 órás volt az egész, én bevallom sokkal rosszabbra számítottam. A 4 ágyas szobákban a fürdõszoba tényleg gáz, de 3 napot ki lehet húzni. Csecsemõsök válaszolnak, ha kérdezel, de maguktól nem jönnek segíteni az tuti. Szerintem szervezd meg azt is, hogy a hozzátartozók hozzanak Neked ennivalót, mert amit ott adnak, az nagyon kis gyenge, és a tejserkentést biztosan nem segíti elõ. Persze lehet, hogy már túl vagy az egészen:)

SOTE I. Gyermekklinika gyermeksebészeti részlegéről vélemények? Ki a legjobb orvos ott?

Legjobb válasz: Bár nekünk csak egyszer kellett ott egy kivizsgáláson részt venni, a betegek 80%-a dr. Verebély Tibor professzor úrra várt. Az anyukák nagyon dicsérték.

Bár nekünk csak egyszer kellett ott egy kivizsgáláson részt venni, a betegek 80%-a dr. Verebély Tibor professzor úrra várt. Az anyukák nagyon dicsérték.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Nem jutottunk be Verebély prof.hoz, de amit tapasztaltunk, ide többet nem viszem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!