Találatok a következő kifejezésre: Ki a oldal (1380 db)

Az excelben, ha nem fér el egy oldalra a munkalap tartalma, az oldaltörés nézetnél "odébb lehet húzni", hogy beleférjen egy oldalra, de ha nem tölti ki az oldalt, akkor mit lehet tenni, hogy kitöltse?

Nem akarok bajlódni a sor és az oszlop méretének növelésével külön.

Legjobb válasz: Nyomtatásnál van egy olyan opció, hogy legyen 1 oldal széles és 1 oldal magas.

Nyomtatásnál van egy olyan opció, hogy legyen 1 oldal széles és 1 oldal magas.

Kinek melyik oldalon kell állnia? Szombaton lesz az esküvönk és nem tudunk megegyezni, hogy az anyakönyvezető elött kinek hogy kell állnia. A mennyasszony bal oldalán áll a völegény? vagy forditva?

És ha az apukám vezet be, akkor nekünk eleve forditva kell bemenni, vagy majd ott átállok? légyszíves segítsetek

Legjobb válasz: A nõnek a férfi jobbján kell állnia, mint a jobbik oldala :) De a viccet félretéve: "[email protected], csattnak, kardnak a bal oldalon a helye". Itt fõleg a kard az izgi, mert azért volt régen a a nõ a jobb oldalon, hogy a bal oldalon lityegõ kard ne zavarja a hölgyet és ha kell az úr pont a hölgy elé tudja kihúzni a kardot :) A templomban azért kell fordítva állni, hogyha kifelé vonul az ifjú pár akkor csak hátra kell fordulniuk és úgy vonulnak ki a temlplomból, hogy a nõ a jó helyen álljon.

Férj-feleség esetében a férfi a bal, míg a nõ a jobb oldalon áll, ill. megy. Võlegény-menyasszony esetében míg fordítva, s mikor megtörténik a szertartás és megfordulnak, már helyesen is állanak egymás mellett. Ismerõsök, rokonok esetében szintén: férfi a jobb, nõ a bal oldalon áll ill. megy. Ennyi.
Az elõttem válaszoló írta le megfelelõen. Elõször is hozzátenném, hogy mindenki értse. Régen, amikor a nagyuraknak kitartott szeretõjük volt, vagy elváltak és újra nõsültek, arra azt mondták, hogy bal kézre házasadott, mivel Isten elõtt össze vagytok kötve, amit csak a halál oldoz el, stb. Ezért kell, hogy jobb felén állj a võlegénynek, mivel jobb kézre vesz el, a felesége leszel, nem bûnös viszonyt folytattok. Polgárin a võlegény jobb keze felõl állsz, mivel jobb kézre vesz el. A templomban pedig a férjed bal oldalán állsz, mivel mikor még bementek a templomba, akkor Isten elõtt még nem szent a viszonyotok. Megtörténik az esketés, és ekkor kifelé menet automatice már a jobb oldalán leszel a férjednek, tehát akkor lesz vallás szerint elfogadott a házasság. Tiszta logika az egész...
Én láttam már mindkét verziót, egyik helyen se szóltak, hogy valaki rossz helyen áll. Elvileg az etikett úgy mondja, hogy a nõ a férfinak a jobb oldalán áll, ez még abból a korból, mikor karddal harcoltak, a kardot bal oldalon hordták a férfiak, jobb kézzel rántották ki harc esetén, és a nõt így nem húzta végig a karddal, ha az a jobb oldalán állt. De szerintem ma már nincs annyira jelentõsége. Jártam pár esküvõn, mindkét verzió elõfordult, csak ha szólnak, egyébként nem fontos.
A nõnek a férfi jobbján kell állnia, mint a jobbik oldala :) De a viccet félretéve: "[email protected], csattnak, kardnak a bal oldalon a helye". Itt fõleg a kard az izgi, mert azért volt régen a a nõ a jobb oldalon, hogy a bal oldalon lityegõ kard ne zavarja a hölgyet és ha kell az úr pont a hölgy elé tudja kihúzni a kardot :) A templomban azért kell fordítva állni, hogyha kifelé vonul az ifjú pár akkor csak hátra kell fordulniuk és úgy vonulnak ki a temlplomból, hogy a nõ a jó helyen álljon.
Nálunk egymást vezettük be és megálltunk az anyakönyvvezetõ elõtt. Persze rosszul. És ránk szólt, hogy cseréljünk helyet. Ez vicces volt egy kicsit. Aztán én álltam a férjem jobb oldalán, vagyis nekem a bal oldalamon állt a férjem.
Megint az 1. vagyok. A templomban pedig elõtte elpróbáltuk a szertartást és eleve úgy álltunk be, hogy kifelé jövet balról jobbra a sorrend ez legyen: menyasszony, pap, võlegény. Vagyis ott pont ellenkezõ oldalon kellett állni.
A polgári esküvõn a hölgy a férfi jobb oldalán. Egyházi esküvõn a hölgy a férfi bal oldalán.
Nekunk templomi eskuvonk volt, és úgy áltunk, hogy a férjem volt nekem jobbról. A pap mondta, hogy inkább így, mivel a kérdéseket eloszor a volegenynek teszik fel, aztán a menyasszonynak. amikor mentunk ki, akkor viszont helyet cseréltunk.
A kérdező hozzászólása: uh, ez egyre bonyolultabb
Ne felj, mas se tudja, majd megkapjatok a pontos eligazitast az anyakonyvvezetotol! Ne panikolj! Sokat a jobol!

Mi ez a 4face. Book.hu nevű oldal? Volt hogy ezt adta ki a sima facebook helyett.

többször ezt az oldalt adt ki a böngésző, ugyanúgy néz ki csak a címe picit más. ez vmi átverés? nem léptem be ezen az oldalon.

Legjobb válasz: Adathalász oldal lehet, ami a bejelentkezési adatokat gyûjti be és él vele vissza. Miután megadtad, átdob az igazi oldalra, így lehet fel sem tûnik a csalás. Jól tetted hogy nem léptél be, mindig csak a hivatalos oldalon szabad. A neve is olyan, hogy ha átfutja a szemed, lehet hirtelen észre sem veszed hogy nem az igazi oldalon jársz. A tartalma, hogy ugyanúgy néz ki mint az eredeti, az is azt sugallja hogy a megtévesztésre alapoznak.

Adathalász oldal lehet, ami a bejelentkezési adatokat gyûjti be és él vele vissza. Miután megadtad, átdob az igazi oldalra, így lehet fel sem tûnik a csalás. Jól tetted hogy nem léptél be, mindig csak a hivatalos oldalon szabad. A neve is olyan, hogy ha átfutja a szemed, lehet hirtelen észre sem veszed hogy nem az igazi oldalon jársz. A tartalma, hogy ugyanúgy néz ki mint az eredeti, az is azt sugallja hogy a megtévesztésre alapoznak.
itt be lehet jelenteni az adathalász weboldalakat, hogy másokat ne engedjen rá fel ha chrome böngészõvel próbáljuk megnyitni: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/


Hát ez az oldal pl jó erre. Milyen kérdõívrõl lenne szó?
egyetemi levelezõlistákat keress szerintem , miénkre is szoktak küldeni ilyeneket
Találj ki embereket, és "töltesd ki velük", a többség ezt csinálja. legyenek különbözõ típusú emberek, az a lényeg
van egy csomó netes oldal. http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla.. Tudod a google jó barátod.Aztán a közösségi potálokon tesség elküldeni a linket az ismerõseidnek, meg kérd meg õket, h ha nem gond, akkor küldjék õk is tovább. Ebbõl lesz egy pár.
Csinálj online kérdõíveket!

Kiknek az oldalán kellett volna belépni a második világháborúba?

Legjobb válasz: Mivel 2 oldal volt csak, igy talán a Szövetségesek oldalán. De akár melyik fél oldalán lettünk volna mi ugyis szopunk.

Mivel 2 oldal volt csak, igy talán a Szövetségesek oldalán. De akár melyik fél oldalán lettünk volna mi ugyis szopunk.
A szövetségesek oldalán nem számíthattunk volna semminemû revízióra, viszont a haderõnket valszeg sokkal inkább beáldozták volna, mint Hitler. Utána pedig így is, úgy is következett volna a szovjet megszállás. Úgyhogy nem jártunk volna jobban a másik oldallal sem.
"Úgyhogy nem jártunk volna jobban a másik oldallal sem." Viszont lényegesen rosszabbul jártunk volna. Bedaráltak volna minket a németek és mér nem lenne Magyarország.
Sajnos a földrajz miatt ez volt az egyetlen lehetõség. A szövetségesek így se úgyse értek volna ide, így maradt volna a szovjet megszállás.
Függetlenség.Elismerem, nehezen, de talán sikerülhetett volta Telekivel.
k**vára ki kellett volna maradnunk az egészbõl...
Svájc oldalán.

A Gothic 3-ban, hogyan lehet kiválasztani, hogy kinek az oldalán harcoljak? Mikor megkezdem a játékot, az első küldetés, hogy találjam meg Xardast, s attol fogva neki "dolgozok", de hogyan lehet választani?

Beleolvastam a végigjátszásba, s azt irta, hogy lehet választani, de nem irja, hogy hogyan. Remélem értitek, mit akarok kifejezni :)))))

Legjobb válasz: Elég régen játszottam már vele, de úgy emlékszem van valahol egy mutató, ahol meg tudod nézni, hogy melyik kasztnak mennyire vagy a barátja, mennyire bíznak meg benned. Illetve van egy csomó küldetés, ami ellentétes egymással. Pl. az Orkok megkérnek rá, hogy áruld el, hol van az emberek búvóhelye, vagy az emberek megkérnek, hogy segíts felszabadítani a várost az Orkoktól. Itt nyilván nem tudod, mind a kettõ küldetést teljesíteni, tehát választanod, kell hogy ki mellett akarsz állni, kinek segítessz. És így tovább. Elõbb utóbb aszerint, hogy melyik küldetéseket hajtod végre, ki fog alakulni, hogy kinek az oldalán állsz. És ezt a fentebb említett mutatókból is látni fogod.

Elég régen játszottam már vele, de úgy emlékszem van valahol egy mutató, ahol meg tudod nézni, hogy melyik kasztnak mennyire vagy a barátja, mennyire bíznak meg benned. Illetve van egy csomó küldetés, ami ellentétes egymással. Pl. az Orkok megkérnek rá, hogy áruld el, hol van az emberek búvóhelye, vagy az emberek megkérnek, hogy segíts felszabadítani a várost az Orkoktól. Itt nyilván nem tudod, mind a kettõ küldetést teljesíteni, tehát választanod, kell hogy ki mellett akarsz állni, kinek segítessz. És így tovább. Elõbb utóbb aszerint, hogy melyik küldetéseket hajtod végre, ki fog alakulni, hogy kinek az oldalán állsz. És ezt a fentebb említett mutatókból is látni fogod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem mit tudok csinálni

Van olyan oldal ahol írják hogy ki hogy áll most, hanyadik helyen mint motorversenyző. Ki a legjobb, milyen versenyek lesznek, információk stb.!?

Legjobb válasz: Azt hogy ki hányadik helyen áll , azt a sorozat oldalán látod a live timing alatt

Azt hogy ki hányadik helyen áll , azt a sorozat oldalán látod a live timing alatt

MSN-es ismerkedéshez hasznos ez az oldal? Ti vettetek már fel valakit így? Ha igen, mi sült ki a dologból? Az msnVIP.hu oldalra gondolok.

Legjobb válasz: Igen, hasznos az oldal. Nem volt pénzem húsra a vasárnapi ebédhez. Belefutottam egy csajba msnvip-en, másfél óra beszélgetés után kötélnek állt. Azt mondta, hogy fél kezét is odaadná egy kufircért. Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból.

Igen, hasznos az oldal. Nem volt pénzem húsra a vasárnapi ebédhez. Belefutottam egy csajba msnvip-en, másfél óra beszélgetés után kötélnek állt. Azt mondta, hogy fél kezét is odaadná egy kufircért. Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból.
Nem volt annyira érett, se nem nyers, olyan közepesen átsült.
Ja, én rengeteg lányt vettem már fel VIP segítségével. Sikerült egy-kettõt megdöntenem, volt cam-ozás is, meg minden! Szerintem mindenképp hasznos.
gratulálok az utolsónak ez aztán érett emberre vall
Utolsó hát grat. nagyon jó humorod van.:D
Szánalmas vagy. A saját kérdésed teszed fel a fuckyeah-ra?
"Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi fõfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belõle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból." Gratulálok Hannibal Lecter
A kérdés nem az enyém, csak az a nagyon hülye vasárnapi ebédes válasz :-) Bár tényleg elgondolkodtam rajta, hogy ezt érdemes lenne feltenni, aztán végül nem kellett, mert valaki megelõzött. :-)

Ha a webnode-on csinálok oldalt és veszek domain nevet, akkor tehetek ki az oldalra hirdetést?

eklámozhatom mások weboldalait a sajátomon?

Legjobb válasz: Szia ha Ingyenes tárhely nem, sõt sok helyen az õ reklámjukat kötelezõ tenned. Ha viszont fizettél a tárhelyért de kitehetsz magadnak bármilyen oldal reklámját :)

Szia ha Ingyenes tárhely nem, sõt sok helyen az õ reklámjukat kötelezõ tenned. Ha viszont fizettél a tárhelyért de kitehetsz magadnak bármilyen oldal reklámját :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat! :)
A Webnode oldalra nyugodtan lehet reklámot kitenni, ingyenes tárhely esetén is.
Hol van olyan oldal ami majdnem olyan kezelésû mint a webnode , csak korlátlan a tárhely?

24V-os, 50W-os pákának készítek tápegységet. Van egy trafóm, ami 32V-ot ad ki a szekunder oldalon. Előtétellenállás kéne. De milyen?

Előtétellenállás kéne a trafómhoz, mert túl nagy feszültséget ad ki a pákának. Olyan kéne, ami nem drága, és leszabályozza a szekunder feszültséget 15-20V köré, mert az 50W is eleve sok ahhoz, amiket forrasztanék. Tehát nem baj, ha kicsit pianóban megy a páka. Ja, és jó lenne, ha az áramerősséget is bírná. Primer oldalra is be tudom tenni. A házi fellelhető dolgok, mint pl. izzó, fénycsőelőtét, ezek túl nagy ellenállások. Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Szekunder oldalon ellenállással kár próbálkozni. Én megpróbálnék primer oldalon egy dimmert(fényerõszabályzót) http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=614546

Szekunder oldalon ellenállással kár próbálkozni. Én megpróbálnék primer oldalon egy dimmert(fényerõszabályzót) http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=614546
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez 40W alatt nem szabályoz.
Ezt normális körülmények között nem tudod leszabályozni - a hûtés miatt. Nézz körül a pwm szabályzók címen. Ez a legjárhatóbb út. Kérj tanácsot a http://www.hobbielektronika.hu/index.php fórumában.
Én sorba kötnék a trafó primer oldalával egy 40W-os fénycsõ fojtót próba képen. Megterhelném a szekundert 50W-tal, megmérném mennyit esett a feszültség. Viszont ha a trafón felül van a szekunder tekercs és nincs nagyon le lakkozva, megpróbálhatnál lehajtani annyi huzalt hogy 25-26V legyen üres járásban. Villszer.
A kérdező hozzászólása: PWM szabályzó csak egyent szabályoz, itt pedig váltóról beszélünk. Letekeréshez szét kell szedni a vasmagot, amit nem szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Úgy tûnik, megszületett a megoldás: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2000W-SCR-Volta..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!