Találatok a következő kifejezésre: Ki a nőgyógyász Pécsen (6 db)

Ki a legjobb nőgyógyász Pécsen?

Szükségem lenne egy NAGYON JÓ n?gyógyászra Pécsen v Szekszárdon, aki miómás problémákkal foglalkozik. Nemrég 5 hetes terhesen elvetéltem, mert a picúromat elnyomta egy mióma.Ez már a második vetélésem, elmúltam 35 éves.

Legjobb válasz: Pécsen Várnagy Ákost tudom ajánlani, meddõségi specialista és jó nõgyógyász. Szekszárdon Varga József a legjobb de hozzá már idõpontot kapni is 2 hét, met annyira sok a kismamája, idõnként nem is vállal többet.

Pécsen Várnagy Ákost tudom ajánlani, meddõségi specialista és jó nõgyógyász. Szekszárdon Varga József a legjobb de hozzá már idõpontot kapni is 2 hét, met annyira sok a kismamája, idõnként nem is vállal többet.
Én is Várnagy Ákost ajánlanám, vagy Arany doktort.Õ róla is sok jót hallottam.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Dr. Várnagy Ákosnak valóban a meddõség a szakterülete, Dr. Arany Antal pedig állítólag a legjobb ultrahangos, és úgy hallottam sok nõgyógyászati mûtétet csinál. Persze szülésnél is nagyon profi, Õ már idõsebb, Várnagy Ákos 40 év körül van.
Én is Várnagy Ákost ajánlom. (Rendel Pakson is)

Ki a legjobb nőgyógyász Pécsen?

ha valaki tudna egy megbizható n?gyógyászt Pécsen annak tényleg nagyon örülnék!!!!!köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem Dr. Nagy Mátyás. Elérhetõségei: (72) 30 15 50

Szerintem Dr. Nagy Mátyás. Elérhetõségei: (72) 30 15 50

Mohácson vagy Pécsen ki a legjobb nőgyógyász?

Fatér Józsefhez járok. mik vele kapcsolatban a tapasztalatok

Legjobb válasz: Én hallottam róla jót is rosszat is.De igazából ez mindegyik nõgyógyászra igaz!A lényeg,hogy Te legyél vele megelégedve!

Én hallottam róla jót is rosszat is.De igazából ez mindegyik nõgyógyászra igaz!A lényeg, hogy Te legyél vele megelégedve!


Pécsen melyik nőgyógyászt ajánlanátok? Ki az aki tényleg érti a dolgát?

Babát szeretnék,de el?tte szeretnék elmenni n?gyógyászhoz,hogy biztosan minden rendben legyen,mert 1,5 éve nem voltam. Nem akarok dokit fogadni,de szeretném ha jó kezekbe kerülnék. Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Labossa Gusztáv. Nagyon rendes orvos, és érti is a dolgát. Magánpraxisa van, de megéri. Én betegség miatt mentem hozzá, és nagyon sok orvosnál voltam õelõtte. Rajta kívül senkit nem ajánlanék, mert a többi vagy nem ért hozzá, vagy egy bunkó paraszt, vagy mindkettõ...

Labossa Gusztáv. Nagyon rendes orvos, és érti is a dolgát. Magánpraxisa van, de megéri. Én betegség miatt mentem hozzá, és nagyon sok orvosnál voltam õelõtte. Rajta kívül senkit nem ajánlanék, mert a többi vagy nem ért hozzá, vagy egy bunkó paraszt, vagy mindkettõ...
Bocsi, csak pontosítanék, mielõtt valaki leszúrna: csak azokról az orvosokról van ilyen negatív véleményem, akiknél én voltam. De az elég sok volt.

Nőgyógyászt keresnék Pécsen, aki a Megyei kórházban dolgozik, de a magánrendelője is jol felszerelt(ultrahang). Ki ilyen?

Csak azért vagyok ilyen mert már voltam olyan orvosnál ami szó szerint szörny? volt! légyszi aki tud segitsen! köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Dr Domány Balázs a megyei kórház vezetõ szülésze..nagyon profi , én is hozzá járok. Most ugyan aug 11.-ig szabin van, de a megyei ambulancián rendel hétfõnként bent a kórházban, esetleg felkeresheted a magánrendelõjében, ami a szabadság utcában van, de utána kell nézned, mert ott én még nem voltam. Azt mondta ne menjek a magánrendelésére, mert itt ugyanazt ingyen meg tudja csinálni, tehát nem is túl anyagias, csak ajánlani tudom. Kicsit laza a szövege, de nekem ettõl csak könnyebb. De akárhova mész a 18. heti genetikai uh-t mindenképp az édesanyákútján csinálják. írhatsz privit ha van kérdésed. Ha esetleg mennél a Dományhoz, akkor mondd a recepción, hogy hozzá jöttél és a védõnõ küldött vizsgálatra, ha onnan bejutsz mondd neki, hogy szeretnéd, hogy õ kezeljen és akkor minden .

Szia! Dr Domány Balázs a megyei kórház vezetõ szülésze..nagyon profi , én is hozzá járok. Most ugyan aug 11.-ig szabin van, de a megyei ambulancián rendel hétfõnként bent a kórházban, esetleg felkeresheted a magánrendelõjében, ami a szabadság utcában van, de utána kell nézned, mert ott én még nem voltam. Azt mondta ne menjek a magánrendelésére, mert itt ugyanazt ingyen meg tudja csinálni, tehát nem is túl anyagias, csak ajánlani tudom. Kicsit laza a szövege, de nekem ettõl csak könnyebb. De akárhova mész a 18. heti genetikai uh-t mindenképp az édesanyákútján csinálják. írhatsz privit ha van kérdésed. Ha esetleg mennél a Dományhoz, akkor mondd a recepción, hogy hozzá jöttél és a védõnõ küldött vizsgálatra, ha onnan bejutsz mondd neki, hogy szeretnéd, hogy õ kezeljen és akkor minden .
Dr. Bédi Bea, én õt ajánlom, nagyon sokan dícsérik. Nekem anyukám ajánlotta, mert én is nála születtem. Nagyon szokták szeretni.
Miért ragaszkodsz a Megyei kórházhoz? Én is pécsi vagyok és mégis mentem az orvosom után aki Szigetváron dolgozik, de rendel Pécsett, Siklóson, Siófokon, és Korzármislenyben is. Már hozzá járok 17 éve és nagyon jó emberileg és szakmailag is. Mindent megtett értem és a babámért is. A szigetvári kórházban sokkal jobbak a körülmények, mint itt, és bababarát csecsemõs nõvérek vannak. Nem akarlak elijeszteni, de én annyi rémes dolgot hallottam a Megyeirõl, hogy akkor sem szültem volna ott ha fizetnek érte...... És mivel láttam a Megyei kórház új szülészeti részlegét és a szigetvárit is, ezért hidd el, hogy össze tudom a kettõt hasonlítani minden szempontból. Ha újra szülnék tutira mindent ugyan így csinálnék. Az én dokim honlapja, http://www.ruzicskazsolt.hu Ott a véleményeknél megtalálod az én szülésem történetét is. Csodás kisbabát és könnyû szülést kívánok neked. T.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!