Találatok a következő kifejezésre: Ki a megyei korhazban egy (2 db)

Ki a pecsi megyei korhazban egy megbizhato, modern orvos?

Legjobb válasz: Én sajnos a megyeiben nem tudok ajánlani, én az Édesanyák útján szültem. A szülész Dr. Rácz Sándor volt, és úgy, hogy õ votl ügyeletben, hát az egy arany ember, komolyan mondom. Tök fiatal amúgy és nagyon tud. És iszonyat kedves meg jófej, én csak jót tudok róla mondani, pedig viszonylag nehéz szülés volt, de folyamat ottvolt velem meg majdnem császár volt de mondta, hogy meg lehet ezt a babát szülni természetesen is, és meg is lett. Ha lesz mégegy babám, akkor szeretnék megint nála szülni. És mondom, tök lelkiismeretes volt, pedig nem a fogadott dokim volt, simán az ügyeletes volt, és tudta, hogy nem fogok fizetni mert nincs pénzem. De nagyon jófej volt, utána a varratokat is õ szedte, komolyan csak áradozni tudok róla!

Én sajnos a megyeiben nem tudok ajánlani, én az Édesanyák útján szültem. A szülész Dr. Rácz Sándor volt, és úgy, hogy õ votl ügyeletben, hát az egy arany ember, komolyan mondom. Tök fiatal amúgy és nagyon tud. És iszonyat kedves meg jófej, én csak jót tudok róla mondani, pedig viszonylag nehéz szülés volt, de folyamat ottvolt velem meg majdnem császár volt de mondta, hogy meg lehet ezt a babát szülni természetesen is, és meg is lett. Ha lesz mégegy babám, akkor szeretnék megint nála szülni. És mondom, tök lelkiismeretes volt, pedig nem a fogadott dokim volt, simán az ügyeletes volt, és tudta, hogy nem fogok fizetni mert nincs pénzem. De nagyon jófej volt, utána a varratokat is õ szedte, komolyan csak áradozni tudok róla!
Meleg szívvel ajánlom Banó Lászlót, én évekig jártam hozzás (elköltöztem a városból) A Veress Endre SZTKban van rendelése, magánredelése is. Imádom, egy tündér, nagoyn kedves, aranyos, segítõkész, türelmes, figyelmes, csak jót tudok mondani róla. A megyeiben rendel péntekenként Hartmann Tamás, nála is voltam párszor, fura stílusa van, fiatalos, vicces, ha bírod, jó fej. De benne sikerült most kisebbet csalódnom, de ettõl függetlenül jókat hallok róla is.
Én ajánlanám Dr.Varga Tamást.

Èrdemes tudtára adni egy pasinak, hogy tetszik, ha az illetö orvos? Nem engem kezelt, hanem édesapámat, kórházban. Pár év korkülönbség van mindössze köztünk. Egyszerüen nem megy ki a fejemböl! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Jó, akkor ide a már-már agyonhasznált snassz mondatomat beírnám: Inkább egy új tapasztalattal legyél gazdagabb, mint egy elszalasztott lehetõséggel szegényebb. Röviden: igen, érdemes!

Jó, akkor ide a már-már agyonhasznált snassz mondatomat beírnám: Inkább egy új tapasztalattal legyél gazdagabb, mint egy elszalasztott lehetõséggel szegényebb. Röviden: igen, érdemes!
A kérdező hozzászólása: Ès hogyan adjam a tudtára? Van valami javaslatod? :)
Háát, elõször is ... kell édesapádnak visszamenni valami kontrollra?
A kérdező hozzászólása: Igen, most csütörtökön kell kontrollra mennie, oda mindenképp elkísérem, nem is mehetne egyedül.
Na, akkor már az alkalom meg is van! :) Most már csak ki kell találnunk, hogy mit mondj neki! :D
A kérdező hozzászólása: Ez itt a nagy kérdés! :D
Írj privit! :D
Doktor úr, ha úgy adódik, házhoz is kijön?? :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!