Találatok a következő kifejezésre: Ki a megyei korhazban (25 db)

Nőgyógyászt keresnék Pécsen, aki a Megyei kórházban dolgozik, de a magánrendelője is jol felszerelt(ultrahang). Ki ilyen?

Csak azért vagyok ilyen mert már voltam olyan orvosnál ami szó szerint szörny? volt! légyszi aki tud segitsen! köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Dr Domány Balázs a megyei kórház vezetõ szülésze..nagyon profi , én is hozzá járok. Most ugyan aug 11.-ig szabin van, de a megyei ambulancián rendel hétfõnként bent a kórházban, esetleg felkeresheted a magánrendelõjében, ami a szabadság utcában van, de utána kell nézned, mert ott én még nem voltam. Azt mondta ne menjek a magánrendelésére, mert itt ugyanazt ingyen meg tudja csinálni, tehát nem is túl anyagias, csak ajánlani tudom. Kicsit laza a szövege, de nekem ettõl csak könnyebb. De akárhova mész a 18. heti genetikai uh-t mindenképp az édesanyákútján csinálják. írhatsz privit ha van kérdésed. Ha esetleg mennél a Dományhoz, akkor mondd a recepción, hogy hozzá jöttél és a védõnõ küldött vizsgálatra, ha onnan bejutsz mondd neki, hogy szeretnéd, hogy õ kezeljen és akkor minden .

Szia! Dr Domány Balázs a megyei kórház vezetõ szülésze..nagyon profi , én is hozzá járok. Most ugyan aug 11.-ig szabin van, de a megyei ambulancián rendel hétfõnként bent a kórházban, esetleg felkeresheted a magánrendelõjében, ami a szabadság utcában van, de utána kell nézned, mert ott én még nem voltam. Azt mondta ne menjek a magánrendelésére, mert itt ugyanazt ingyen meg tudja csinálni, tehát nem is túl anyagias, csak ajánlani tudom. Kicsit laza a szövege, de nekem ettõl csak könnyebb. De akárhova mész a 18. heti genetikai uh-t mindenképp az édesanyákútján csinálják. írhatsz privit ha van kérdésed. Ha esetleg mennél a Dományhoz, akkor mondd a recepción, hogy hozzá jöttél és a védõnõ küldött vizsgálatra, ha onnan bejutsz mondd neki, hogy szeretnéd, hogy õ kezeljen és akkor minden .
Dr. Bédi Bea, én õt ajánlom, nagyon sokan dícsérik. Nekem anyukám ajánlotta, mert én is nála születtem. Nagyon szokták szeretni.
Miért ragaszkodsz a Megyei kórházhoz? Én is pécsi vagyok és mégis mentem az orvosom után aki Szigetváron dolgozik, de rendel Pécsett, Siklóson, Siófokon, és Korzármislenyben is. Már hozzá járok 17 éve és nagyon jó emberileg és szakmailag is. Mindent megtett értem és a babámért is. A szigetvári kórházban sokkal jobbak a körülmények, mint itt, és bababarát csecsemõs nõvérek vannak. Nem akarlak elijeszteni, de én annyi rémes dolgot hallottam a Megyeirõl, hogy akkor sem szültem volna ott ha fizetnek érte...... És mivel láttam a Megyei kórház új szülészeti részlegét és a szigetvárit is, ezért hidd el, hogy össze tudom a kettõt hasonlítani minden szempontból. Ha újra szülnék tutira mindent ugyan így csinálnék. Az én dokim honlapja, http://www.ruzicskazsolt.hu Ott a véleményeknél megtalálod az én szülésem történetét is. Csodás kisbabát és könnyû szülést kívánok neked. T.

Miskolci kismamák. Ki szül a megyei kórházba és mikor?

Legjobb válasz: Én tavaly nyáron szültem ott. Miért?

Én tavaly nyáron szültem ott. Miért?
Én ott fogok elméletileg, február vége-március elején.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatok a kórházról és orvosokról?25+6 hetes km


Ki mennyiért szült Miskolcon Dr. Leskó Róbertnél a Megyei Kórházban?

Legjobb válasz: Szia! Hétfõnként van magánrendelése, 16:30-tõl, de oda is mobilon kell vele idõpontot egyeztetni. (Magánrendelõ: Széchenyi u. 46. I. em. 7.) Írj e-mail priviben, és elküldöm a számát. Egyébként tényleg nagyon rendes.

Elõzõ vagyok, most láttam, hogy tudok neked üzenetet küldeni, így elküldtem a számát.
Szia! Hétfõnként van magánrendelése, 16:30-tõl, de oda is mobilon kell vele idõpontot egyeztetni. (Magánrendelõ: Széchenyi u. 46. I. em. 7.) Írj e-mail priviben, és elküldöm a számát. Egyébként tényleg nagyon rendes.
Neked is Boldog Babavárást! Mikor fogsz szülni? Tudsz valamit a megyeirõl, szülésznõkrõl?
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor van a magánrendelése Leskó doktornak? És mik ott a tarifák? Köszi a válaszokat elõre is.
1., 2. vagyok. Jó hogy írtad, akkor viszek én is. Én nov. 20-ra vagyok kiírva, Kocsis Norberthez járok, mert már rég õ az orvosom, de ismerem Leskó doktort is, és nagyon rendes. És több kolléganõm is jár hozzá(ott dolgozom a megyei kórházban) és mindenki nagyon megvan elégedve vele.
A kérdező hozzászólása: Január 13-ra vagyunk kiírva, még semmit nem tudok hiszen 24 hetesen még talán korai ezek után érdeklõdni. Az egyetlen dolog amiben biztos vagyok hogy Leskó Dr. Úr egy nagyon lelkiismeretes, jó orvos. Ez tapasztalat és még ellenkezõ véleményt nem hallottam róla. A kórházról csak annyit, én 12 hetesen töltöttem bent egy hetet, fertõtlenítõt vinni fogok a szülés utáni napokra az biztos. Higénia hiányát látom, de ez csak saját tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom hogy van-e magánrendelése. mindig hívom telefonom és úgy beszélünk meg idõpontot. Mivel több gond is kialakult a baba körül és sokat kell járnunk Debrecenbe, Pestre ezért én eddig 1x adtam Neki pénzt meg egyébként sem tehetném meg minden alkalommal. És nemis fogadja mindig el a pénzt a doki, az én véleményem az hogy nagyon lelkiismeretes. 25 hetes kismami Talán más tud választ adni a kérdésedre. SZIA
A kérdező hozzászólása: 1x fogadott el pénzt tõlünk. Kórházban is voltam 12 hetesen de akkor sem fogadta el a borítékot. Egyébként szerintem ember és pénztárca függõ hogy menyit adsz Neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!Boldog babavárást kívánok!
Szia. Igaz én nem hozzá járok, de a barátnõm nála szült, is azt hiszem, 40.000-et adtak. Üdv 32 hetes kismama

Miskolcon a Megyei Kórházban keresnék nőgyógyászt. Kit ajánlanátok? Tapasztalatok és vélemények is érdekelnek.

Legjobb válasz: Én Dr.Bikki Bélához járok.Nagyon jó orvos szakmailag tökéletes.Nála is szültem, köszönhetem neki a babám életét.Én mindíg megvagyok vele elégedve.Kedves és emlékszik a betegeire.Óvatosan vizsgál.

Én Dr.Bikki Bélához járok.Nagyon jó orvos szakmailag tökéletes.Nála is szültem, köszönhetem neki a babám életét.Én mindíg megvagyok vele elégedve.Kedves és emlékszik a betegeire.Óvatosan vizsgál.
Az mi??!!
A kérdező hozzászólása: A hipno-szülés a természetes úton való szülést jelenti, orvosi beavatkozások nélkül.

Ha a szülést ügyeletes orvos végzi, mert terhesgondozásra az orvosom magán rendelésére járok, és ő nem dolgozik a megyei kórházunkban, ahol szülni fogok, mekkora az a legkisebb összeg, amit nem pofátlanság fizetni szüléskor? Kinek kell még fizetni?

Sok jót nem hallottam a kórházunkról, de másik városba nem tudok menni.

Legjobb válasz: Ha a szülést,az éppen akkor ügyelõ orvos vezeti le,nem kell fizetned semmit!!Akkor szoktak hálapénzt adni,ha esetleg a saját "fogadott"orvosod bemegy,amikor szülsz.De elvileg ilyen már nincs,persze orvosa válogatja.(van az a pénz,amiért vállalják...)

Ha a szülést, az éppen akkor ügyelõ orvos vezeti le, nem kell fizetned semmit!!Akkor szoktak hálapénzt adni, ha esetleg a saját "fogadott"orvosod bemegy, amikor szülsz.De elvileg ilyen már nincs, persze orvosa válogatja.(van az a pénz, amiért vállalják...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor hát nem fizetünk. :) Jobb helye is van a pénznek. :)
Nehogy fizess az ügyeletes orvosnak!Dehogyis muszály!Eszedbe ne jusson!
Nem kell fizetni ügyeletes dokinak.nekem sem volt sosem fogadott, mégis megszultem 3 gyermekem:)
Kórházfüggõ, de a legtöbb helyen igen, kivéve ha nincs valami komplikáció! De ugyanakkor nem gondolom, hogy az az 1-2 óra olyan sokat számítana, aki császárral szül, annál sincs ott mégsem lesz semmi "lelki" baja a babának!
A kérdező hozzászólása: Igazából nem nagyon akarok. Csak azt gondoltam, h ez olyan muszáj dolog...
Ha ügyeletes orvosnál szülsz akkor miért akarsz fizetni?????? Ne szoktassátok már rá õket is arra, hogy tartsák a markukat! Õ akkor ügyeletben van, az a dolga, hogy levezesse a szülést!
Nekem 3 gyerekem van, de egyiknél sem volt fogadott orvosom. Nem fizettem senkinek.
Ugyanígy voltam én is. A 6 hetes kontrollon adtam neki egy üveg bort és 10000 ft-ot. Ha nem lettem volna megelégedve a dokival, biztos nem adtam volna semmit. Nekem szerencsém volt az orvossal, mert ha fogadott dokim lett volna õ sem bánt volna velem jobban. Nagyon örültem, hogy hozzá kerültem.
A kérdező hozzászólása: Velünk van az ún. aranyórákra a baba? Az elsõ kettõ, ami sok szempontból fontos, h az anyukával legyen.
Én csak akkor adnék ilyen esetben, ha elégedett lennék vele, és tényleg szívbõl jönne, hogy hálás vagyok neki...egy ügyeletesenek kb. én olyan 10-20 ezret adnék, ha úgy döntök, hogy adok...

A pécsi Megyei Kórház szülészete átköltözik az Édesanyák útjára. Ki mit tud erről?

A véd?n?m mondta, hogy mire szülni fogok (januárban) addigra már 100% hogy összevonják a 2 szülészetet. Tudja valaki mi okból és egyáltalán mikorra tervezik? (Érdekelne hogy a vége felé NST, POSE vizsgálatra majd hová kell mennem, mert a 2 intézmény eddig teljesen eltér? tervvel csinálta ezeket a vizsgálatokat.)

Legjobb válasz: Én nem hallottam errõl, fura... A megyeit nemrég csinálták meg, bár most az édesanyák útját is felújították... Én baromira nem örülnék, ha az édesanyákba kéne befeküdnöm a sörszagba...meg amúgy is igen kiesik mindetõl... De hát ki tudja a magyar egészségügy...

Én nem hallottam errõl, fura... A megyeit nemrég csinálták meg, bár most az édesanyák útját is felújították... Én baromira nem örülnék, ha az édesanyákba kéne befeküdnöm a sörszagba...meg amúgy is igen kiesik mindetõl... De hát ki tudja a magyar egészségügy...
Én hallottam róla, hogy össze vonják, mégpedig azért, mert az Édesanyák útján van koraszülött osztály és intenzív, ami a Megyeiben nincs.Ez szerintem elég nyomós ok, na meg kit érdekel, hogy kiesik mindentõl, nem hiszem, hogy ki-be mászkálnának 2 fájás között a kismamák!? Szerintem a családtagok ezt meg tudják oldani. Voltunk szülõszoba látogatáson és nagyon kellemes, barátságos a klinika és egyáltalán nincs sörszag. Az év végére tervezik az össze vonást! 36 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én a kisfiamat 2007-ben az Édesanyák útján szültem, akkor még a régi a szülõszobák voltak! Hát olyan volt mintha valami vágóhídon lennék... Az ágyakat csak paravánok választották el egymástól, a berendezés legalább annyi idõs volt mint a dédnagymamám, valami borzalom volt. A gyerekágyas osztállyal meg voltam elégedve, és így hogy a szülõszobák is újak szívesen megyek oda második babámmal is! Mindenkinek boldog babavárást kívánok, és természetesen a végére könnyû szülést! :)
Szia! Én tavaly novemberben szültem az Édesanyák útján, és nagyon szépek a szülõszobák! Amiben én voltam abban volt egy sarok kád is és ha gondolod akkor abban is lehet vajúdni!Mondjuk és az ágyat választottam!:) Nagyon rendesek ott a nõvérkék is és a dokik is!Én ügyeletesnél szültem, mert a dokim pont elõtte nap rendelt és így nem jöhetett be, de meg voltam vele elégedve! a csecsemõs osztály is jó, és ott is mindenki "normális"!! Mondjuk nem szeretik a kényes kismamákat, anyukákat!!Az NST-t és a POSE-t is ott csinálják, ahol az ultrahangot is! Boldog babavárást és egészséget kívánok neked, és a picibabádnak is!! 8hós kislány anyukája!!

Ki az aki rendi, jó doki a pécsi Megyei Kórházban? Vagy ne válasszak a szüléshez?

Akihez járok nem mondanak jókat róla. Talán még válthatok:)

Legjobb válasz: Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".

Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 35 hetes vagyok, és aggódom kicsit. Persze akik ismerik egymást nem mondanak nagyon rosszat a dokikról...

Kit/kiket javasolnátok a miskolci megyei kórház nõgyógyászati rendelésén?

Nem magánrendelésen, hanem a kórház idõszerû rendelésein dolgozó orvosok közül. Személyes tapasztalatnak is örülnék, ha megosztanátok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!