Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar politikus (17 db)

Ki találta ki azt a dolgot, hogy a magyar politikusok izrael érdekeit nézik?

már sokszor találkoztam ezen az oldalon ezzel. tudnátok linkelni erre vonatkozóan valami hiteles infót? (kuruc és hasonlók nem ér)

Legjobb válasz: Nem csak Izrael: Németo., Franciao., mindegy, a lényeg, hogy nem Magyaro. érdekeit nézik. Erre egyszerû a bizonyíték, 20 év alatt csak még mélyebbre süllyedtünk (reálbér, stb... - szal ne jöjjön senki az internettel, a lapostévékkel, meg a mobilokkal mert agyvérzést kapok az ilyen hülyéktõl:)). Ezt nem lehet hozzá nem értésre fogni, ehhez szándékosság kellett. Persze nem gondolom, hogy direkt Mo. ellen irányuló szándékosság, inkább csak annyi, hogy nem kifejezetten álltak ki a magyar érdekek mellet. Az éppen elég.

Nem csak Izrael: Németo., Franciao., mindegy, a lényeg, hogy nem Magyaro. érdekeit nézik. Erre egyszerû a bizonyíték, 20 év alatt csak még mélyebbre süllyedtünk (reálbér, stb... - szal ne jöjjön senki az internettel, a lapostévékkel, meg a mobilokkal mert agyvérzést kapok az ilyen hülyéktõl:) ). Ezt nem lehet hozzá nem értésre fogni, ehhez szándékosság kellett. Persze nem gondolom, hogy direkt Mo. ellen irányuló szándékosság, inkább csak annyi, hogy nem kifejezetten álltak ki a magyar érdekek mellet. Az éppen elég.
Az szdsz nagy része zsidó " volt hála s jó istennek" De visszakérdezek, mit tettek a 20 év alatt hogy nekünk magyaroknak jobb legyen? Nézd meg! Minden ker multi a zsidók kezében van, és azok nem csak úgy kerültek ide, és a kedvezményeiket nem csak úgy kapták!
Ezzel a linkkel csak alátámasztottad, hogy a mai reálbér kb. a 30 évvel ezelõttinek felel meg, köszi, ezt eddig is tudtam:)
Hiteles linket errõl nem fog senki küldeni, mert nincs.Azon lehet vitatkozni, hogy a politika szolgálta-e a tõke érdekét, és ez többségében zsidó kézben van.De ez nem azt jelenti, hogy izraeli érdekeket szolgálnak.Ez csak belemagyarázás.
ma 12:54 vagyok. A végét nem írtam, de érdekes az is: Gulfstream V típusú, speciális kialakítású, elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használatos, Nahson Sávit (Úttörõ Üstökös) kódnevû gépek voltak. Az "elektronikus porszívónak" is nevezett különleges felderítõ gépek több száz kilométeres távolságból képesek lehallgatni minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. A lap szerint, ha párban repülnek - ahogy az szerdán is történt -, akkor a sugárforrások földrajzi helyzetének pontos meghatározása sem okoz ezeknek problémát. És, a legtetejében, végül kiderült, hogy nem is tudtak az érekzésükrõl, mikor felelõsségre vonták Honvédelmi Minisztériumot. Mégsem tettek semmilyen óvintézkedést... Kitudja milyen infót akartak, tudtak meg.
Kérdezõnek: Nézd: Ha ez nem így lenne, akkor pl ez a repülõ sem jöhetett volna be az országba.
Pont azt kéne megérteni, hogy izrael taktikája a szép lassan elõre nyomulás szerte a világon, semmi feltûnõsködés. Igazi kártevõk. Mindemellett példát lehet venni, mert elsõk között vannak képzettség terén, tanulnak nem keveset és a munka sem büdös nekik, ésszel lopnak, csalnak, nem úgy mint a cigányok.
"szerintetek az összes politikus összeül néha, és azt tárgyalják hogyan tehetnék tönkre Magyarországot? annyira naívak vagytok.." Tudsz olvasni? "nem gondolom, hogy direkt Mo. ellen irányuló szándékosság, inkább csak annyi, hogy nem kifejezetten álltak ki a magyar érdekek mellet. Az éppen elég."
reálbérek alakulása? olvass és tanulj: http://index.hu/gazdasag/magyar/eletsz050722/ Ne viccelj már, úgy hazudnak mint a vízfolyás! Az országban ha össze számolunk mindenki akkor javult az állapot a reálbér kapcsán. Viszont ez nem reális amit az index hazudozik. Egyszerûen azért mert a jövedelmek eloszlását nem veszik figyelembe. A milliárdosok jövedelmét is beolvasztják a munkajövedelmekbe, hol ott az PROFIT. Az igazság az az hogy az átlagos jövedelmünk 70% a a 124000 es átlaggal számolható. Az pedig siralmas, hiszen nem hogy nõtt volna hanem csökkent. Csak keress utána hogy 90 ben mennyi volt egy buszjegy, vagy az alapvetõ élelmiszerek, esetleg a gáz a rezsi. Nem lehet mindent egyenlõen számolni, hiszen ha a szögvas ára csak a 10× ére ment az lehet hogy olcsó csak nem eheted meg! http://www.mszosz.hu/files/1/65/407.pdf Tessék itt a hivatalos! És ne okulj hanem sírd el magad!
" Ki találta ki azt a dolgot, hogy a magyar politikusok izrael érdekeit nézik?" Vona és a haverok, hogy így szerezzenek pár szavazatot még. szerintetek az összes politikus összeül néha, és azt tárgyalják hogyan tehetnék tönkre Magyarországot? annyira naívak vagytok..
Szia, ha már a hiteles linkeknél tartasz, pont az indexet nem kéne idézni :) Ha ennyire érdekel ez a kérdés, akkor szerintem elég, ha megfigyeled a politikusok nyilatkozatait (ld. horn gábor: az szdsz fontosabb mint az ország, vagy akár a simon peresz: felvásároljuk Magyarországot stb. stb.), csak ezekre a mai független média nem nagyon hívja fel a figyelmet. Izrael keze nagyon is benne van a mai magyar politikában, persze igyekeznek a háttérben ajvékolni és elvégeztetik a piszkos melót a rabszolgáikkal=politikusok 90%-a.
"Hiteles" linket azért nem fogsz kapni ezzel kapcsolatban, mert ami számodra hiteles lenne, az részben vagy egészben nem magyar kézben van, tehát nem írnak semmi ilyesmirõl.
Ja, és az államadósságot kifelejtettem. Azt azért sikerült megsokszorozni a 20 év alatt. Ügyesek, nem? Ügyes szakemberek egytõl egyig.
A kérdező hozzászólása: reálbérek alakulása? olvass és tanulj: http://index.hu/gazdasag/magyar/eletsz050722/
Nyitott szemmel kell járni az országban, akkor te is látni fogod

Miért ennyire tehetségtelenek ezek a magyar politikusok? Ki lehetne a követhető példa?

Legjobb válasz: Dehogy tehetsételenek! Szeretnék én is olyan jó tolvaj lenni, mint õk...

Dehogy tehetsételenek! Szeretnék én is olyan jó tolvaj lenni, mint õk...
követendõ példa? Jörg Haider, természetesen, ki más?:)
Csak olyanok, akik tisztában vannak a nyugati demokráciával és a kelet-európai gazdasággal. Pl. Bajnai, szerintem.
Mert egyik sem tenni akar az országért, hanem csak a saját zsebét megtömni.Megélhetési politikus, csak ilyen van Magyarországon.
En is ugy gondolom, a valasztokon mulik. Ez persze azt jelenti, hogy azon, hogy a nep nagyobb reszenek mennyire primitiv v kimuvelt a vilagkepe, mennyire erti a demokracia mukodeset, kulonosen annak buktatoit...Pl. Hogy a demagogiara szavazni nem jo otlet. Sajnos ezt leginkabb a sajat karan tanuljak a tarsadalmak, a nemetek ugye mostanra nagyon is megtanultak(hitler 44%ot kapott, mielott eltorolte a rendszert), nnameg ugy teleraktak a jelenlegi rendszert fekekkel es egyensulyokkal, hogy pl. egy 2/3 os kormanynak formalisan se lenne sok lehetosege folszamolni a rendszert. De a lenyegesebb resze, hogy kb. "elsoporne" a nepharag, ill. meg sem valasztanak aki tul tekintelyelvu.
Magyar politikusok nagyon is tehetségesek lopásban, hazudozásban, adócsalásban.
Mondjuk Horthy (kicsit modernizálva): erõs fellépés, magyarság mindenek elõtt, ország függetlensége is fontos, erköcsileg pedig eléggé antineoliberális... Egyetlen dolog talán, amit a baloldaliak azóta is a szemére vetnek, hogy sokan éltek szegényen, és nem foglalkzotak velük... Én mondjuk nem azt mondom, hogy alanyi jogon járjon a jólét meg az egyenlõség, de tisztességes munkából meg lehessn élni, aki meg még tanul is elõtte, az méginkább...
Kit kellene követni? Engem. Amúgy meg miért szavazzátok meg a tehetségtelen politikusokat. Ha nem kapnak szavazatot, akkor nem tudnak semmit se csinálni. De ti futtok szavazni az mszp-re meg a fideszre, vagy tudja fene mi a nevük, egy banda. Keressetek másik életrevalóbb pártot. Ez a demokrácia lényege. MI IRÁNYÍTUNK. Nem pedig õk.
A kérdező hozzászólása: Heidi állítólag homofób volt melegként. Vagy csak pletyka?
3# A bécsieket sosem szerettem.Túlságosan is...inkább nem mondom. Én Karintia tartományban születtem , és ott éltem nagyon sokáig. Abban a tartományban nagyon sokan szerették Haidert, még ma is sokan tiszteljük. A kedvenc politikusom volt.A szüleim is mindig az FPÖ-re szavaztak.
A kérdező hozzászólása: Csúnyán végezte Heidi http://gaelle.hautetfort.com/media/01/00/1772740197.jpg
nekem is mindig Haider ugrott be mint orbán mintaképe, sokat éltem Bécsben. Sajnos a smiley-vel nem tudok egyetérteni, sóhaj...
A kettes jól mondja. Félnek attól hogy többé nem kerülhetnek hatalomra. Ergo: minél több pénzt kell keresni, az ország meg le van szarva. Természetesen mély tiszteletem a kivételeknek.

Ki a legintelligensebb politikus a magyar parlamentben?

Nem pártpreferencia érdekel, hanem, hogy a hideg tényeket nézve kinek van vagy lehet a legmagasabb intelligencia hányadosa?

Legjobb válasz: László Tamás

László Tamás
Ha jól emlékszem, akkor Malvin néni, a takarítónõ...
Volner János
Vona Gábor
A politika meg az intelligencia egy emberben nem férel!
Gaudi Nagy Tamás
Ilyen nincs.
Zagyva György Gyula.
Lakatos Nintedó
ma 20:53 Mert sokan még az oldalhoz tartozó leírást, és szabályzatot sem olvasták el. Nem az alapján kell pontozni hogy egyetértesz-e egy adott hozzászólással, , hanem hogy a kérdés alapján mennyire volt hasznos. Legyen ez pozitív vagy akár negatív vélemény.
Orbán Viktor
Volner János, Z Kárpát Dániel
Orbán Viktor
Volner János
Fene se érti ezt. Ha normális válaszokat írok, akkor lepontoznak, ha meg szándékosan ökörséget (mint most), akkor meg fel :) (11-es válaszoló voltam)
A takarítónõ szerintem is.
Semijen Zsolt...Nem is, Selmeczi Gabriella(de Szíjjártó is ott van a dobogón)
Novák Elõd
Gyurcsány Ferenc
A kérdező hozzászólása: Zagyva György Gyula értelmi fogyatékos. Gaudi átlagos, Vona picivel átlag fölött lehet, de messze nem õ a legintelligensebb. A kreatív, vicces kommenteket igen köszönöm. A kérdésben a legintelligensebb politikusról van szó. Egész egyszerûen próbáljuk meg kiválasztani a legintelligensebbet és írjuk le a nevét, sosem volt és nem is lesz feltétel, hogy úgy egyébként intelligens is legyen, mindösszesen a legintelligensebbet keressük.
A kérdező hozzászólása: Oké, hagyjuk.
Varga Mihály

Kinek van a legundorítóbb feje a magyar politikusok között?

Nálam, szijjártó, pintér sanyi holtversenyben..

Legjobb válasz: Lendvay Ildikónak, és az általában bután vigyorgó Szekeres Imrének.

Lendvay Ildikónak, és az általában bután vigyorgó Szekeres Imrének.
Draskovics olyan, mint a Simpson családból Mr. Burns. :D
Lendvai, L.Simon László
lendvai, de a többi is ocsmány
Horn Gábor
Lendvai Ildikó és Gyurcsány Ferenc.
Gyurcsány
Navracsics
Számomra orbán viktor és gyurcsány ferenc.
A tojásfejû Szíjjártó Petyuszról se feledkezzünk meg!
ORBÁN GENNYLÁDÁNAK
1. Szíjjártó Péter 2. Lázár János 3. Zagyva György Gyula Nálam ezek a dobogósok (de van még bõven).
ui: Amúgy a többiek válasza is jó.
húú tényleg de vajon itt is lessz majd szeku? Netán már van is valamijen próbálkozás rá?
Orbán, mert Ceaușescura hasonlít külsõre és jellemre is.
Orbán, Lendvai, Gyurcsótány, Draskovics, Dajcsi Tomcsi.
Gyurcsány csótány
Orbán Viktornak. Én annál rusnyább embert nem tudnék elképzelni.
lendvai, horn, gusztos, deutsch, lázár, demszky, de a legundorítóbb az a gusztustalan féreg k.rva hegedûs zs.
NA ezek aztán tényleg felléphetnének a fassion tv-n.

Kinek adnád a "Magyar Köztársaság Legnagyobb Politikusa" címet? (ha lenne ilyen)

Szimpátiától függetlenül, ki érdemelné meg ezt a címet?

Legjobb válasz: Magyarországon még nem született meg az a politikus, aki megérdemelné. O.V. semmi esetre sem! Hazudik, mint a többi.

Magyarországon még nem született meg az a politikus, aki megérdemelné. O.V. semmi esetre sem! Hazudik, mint a többi.
"Dr. Morvai Krisztina, szimpátiától függetlenül annyit még senki sem tett a hazájáért mint õ." Például mit tett? Sajnos nem igazán ismerem a munkásságát. Linkelni is elég.
(az elõzõ hozzászóló) JAJJ közben válaszolt más is -.-"" az elsõvel értek egyet :) Dr Morvai Krisztina!
Dr. Morvai Krisztina, szimpátiától függetlenül annyit még senki sem tett a hazájáért mint õ.
Orbánnak. Kolompár Orbánnak.
természetesen Orbán Viktor
Egyértelmûen Orbán Viktor.
Orbán Viktor. A "Magyar Köztársaság Legnagyobb Politikusa" gondolom az elmúlt 20-21 évre szól, ha már köztársaságról beszélünk. Így Viktor
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval :) 16/L
jól tolod. de az a baj, h ez sehol se így mûködik, milyen gyökér elv ez? a vádnak kell bizonyítania, nem a védekezõ félnek
lendvai idlikó
"az, hogy mindenben hazudik, nem érv:D de kösz, meggyõztél, hogy nem tudsz semmi konkrétat mondani. szajkózd tovább gõzerõvel. grat" TE NAGYON......!!Most gondoltam valamit=) nem pozitív nyugodj meg....;)Nos h miben hazudott? 1.Lett adó csökkentés?Ne gyere nekem a 16%os [email protected] mert a hétköznapi ember ...ta meg ezzel is:) 2.hol van a beígért 10év alatt 1milla munkahely?jó lassan csak 1 év telik el de hol van a beígért 100 ezer?=) 3.Segített a hiteleseken?NEM! KIELÉGÍTÕ VOLT A VÁLASZOM MANÓCSKA?=) nem ártana tájékozódni, mint azt elõttem is írta valaki=)
Senkinek...
Szálasi Ferenc
Ki a legnagyobb darab? Talán zagyva György Gyula, õ elég magas és nagydarab. Amúgy senkinek, ugyanis nézz már körül az országban! Ki érdemelné meg????
Göncz Árpádnak, de egy vígaszoklevelet kapna Magyar Bálint, és Pokorni Zoltán is.
Göncz Árpád igen, megérdemelné! Egyébként Mogács Dániel!
:)
Torgyán Józsi!(egyébként komolyan Göncz Árpád)
"jól tolod. de az a baj, h ez sehol se így mûködik, milyen gyökér elv ez? a vádnak kell bizonyítania, nem a védekezõ félnek" Kivétel, ha teljesen egyértelmû dolgot próbálsz cáfolni. xD
Bokros Lajos!!!
"Egyébként miben is hazudik Orbán?:S" Fordítsuk már meg! Tudsz írni egyetlen dolgot amiben nem hazudott?
Sólyom László??? Beszedtél valamit?
A kérdező hozzászólása: Igen, a jelenlegi, azaz a harmadik Magyar Köztársaság idõszakából!
Göncz Árpádnak Magasan veri a többieket politikai tehetségben, emberségben és mûveltségben is!
Sólyom László és Göncz Árpád.
Ja, Árpi bá.
Orbán. Egyébként miben is hazudik Orbán?:S
Ha a tisztelt kérdezõ a 3. Magyar Köztársaságra érti a kérdését, akkor a válaszom: Varga Mihály.
orbán mindenben hazudik... nem ártana kicsit tájékozódni.. bár azt nem olyan könnyû mivel gyakorlatilag mossák a magyarok agyát :/ fõleg médián keresztül (N)
"Például mit tett? Sajnos nem igazán ismerem a munkásságát. Linkelni is elég." Keress rá és hasonlítsd össze a többiekkel. Pl bármely fideszessel vagy MSZP- sel.
"Például mit tett? Sajnos nem igazán ismerem a munkásságát. Linkelni is elég." Keress rá és hasonlítsd össze a többiekkel. Pl bármely fideszessel vagy MSZP- sel. Rengeteg olyan, nemzetbiztonsági szempontból fontos dologért állt ki melyet ha nem tesz Magyarország már nem létezne. Komolyan keress rá megéri.
az, hogy mindenben hazudik, nem érv:D de kösz, meggyõztél, hogy nem tudsz semmi konkrétat mondani. szajkózd tovább gõzerõvel. grat
Szerintem egyértelmûen Göncz Árpád. (Csak nagyon halkan teszem hozzá, hogy Bokros Lajos is baromi jó szakember, annak ellenére, hogy milyen megítélése van manapság.)
Dr. Morvai Krisztina

Most ki a legszimpatikusabb magyar politikus nektek?

És miért?

Legjobb válasz: Vona Gábor http://hu.wikipedia.org/wiki/Vona_G%C3%A1bor Nem ijed meg a saját árnyékától, (sem a NBH-tól), maga és pártja mellé sikerült állítania a Tettrekész Magyar Rendõrséget, stb. http://www.nol.hu/belfold/a_jobbik_szovetsege_a_tettrekesz_m.. http://www.hirszerzo.hu/cikk.tettrekesz_magyar_rendorseg_poz..

Vona Gábor http://hu.wikipedia.org/wiki/Vona_G%C3%A1bor Nem ijed meg a saját árnyékától, (sem a NBH-tól), maga és pártja mellé sikerült állítania a Tettrekész Magyar Rendõrséget, stb. http://www.nol.hu/belfold/a_jobbik_szovetsege_a_tettrekesz_m.. http://www.hirszerzo.hu/cikk.tettrekesz_magyar_rendorseg_poz..
Kósa Lajos
és XXI. is.
Kósa Lajos.
"szimpatikus politikus"? Nem tudom értelmezni a kifejezést. ;) Egyébként meg Vona Gábor. Nagyon tökösen helytállt pl. asszem a Napkeltében.
Dr. Morvai Krisztina, a nézetei, a szépsége, a képzettsége és a családanya mivolta miatt.
Húha...... Fogós kérdés. Senki sem szimpatikus. Mindegyiknek csak az jár az eszébe, hogy tudna lóvét lefejni a magyar államkasszából. Most lehet lepontozni, de szerintem a FIDESZ hatalomátvétele is errõl szól. Mér , õk mit tudnának csinálni a válság ellen????? Jövõre HA megválasztják õket 4 évig feszt csak ilyeneket fognak nyilatkozni: "Nem tudjuk helyrehozni az elõzõ kormány hibáit!" stb, stb, stb...... GYurcsány legalább kimondta, A FIDESZ ÚGYSE TESZI MEG. A mostani kormány se ér egy kalap szart se , de a szar (MSZP) még mindig relatíve jobb mint a fos (FIDESZ).
Orbán Viktor, a XX. század legjobb magyar politikusa
Rogán Antal, Kósa Lajos
Nekem Sólyom László. Úgy tûnik, hogy õt nem csak a pénz érdekli. Persze, hogy az is. De a pénz mellett szerintem érdeklin az ország helyzete/állapota.
Orbán Viktor, meg Navracsics Tibor

Kik a legtehetségtelenebb magyar politikusok?

Ez nem szubjektív dolog. Én eddig így vettem észre: Deutsch Tamás, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon.

Legjobb válasz: Lázár

Lázár
Orbánt és Gyurcsányt lehet szidni, utálni vagy épp szeretni, de mindketten tehetséges politikusok.
Bajnai
Orbán Viktor, Matolcsy György, Kiflicsücsök királykisasszony (nem jut eszembe a neve)
molnár csaba, libajnai, vadai
Akik viszont nem: Mesterházy, Tarlós, Bajnai
Akikben van egy kis jóérzés, kiléptek a fideszbõl.Nem mindenki viseli el ha egy ember dönt mindenrõl a pártban. Szerencsére nem mindenkinél a pénz az elsõ. Vasárnap is megmondta egy nem rég kilépett szekszárdi képviselõ, hogy a fidesz egy diktatórikus párt. Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia.Márpedig aki csak az egzisztenciája miatt marad a pártban, az ugyanúgy hazudik és nem csak magának hanem a választóinak is!
11:Sok cigány is többet """"""keres"""""", pedig a nevét se tudja leírni.
Libajnai? Ne felejtsd ki az orbányait se! Egyébként Bajnaira azt mondani hogy tehetségtelen politikus, elég nagy baromság.Lehet szeretni vagy utálni, de nem tehetségtelen. Ha tehetségtelent keresel, nézd meg kik ülnek orbán közelében a parlamentben!Ott találsz jó néhányat!
"Ne hazudj, kedves gyermekem! :) " Csányi elvtárs, maga az? :D
Attól függ mit számít a politikában tehetségnek a te definíciód alapján, mert ez is nézõpont kérdése.
16-os. Sajnos nem értetted meg amit írtam: "Ilyet nem lehet mondani....../tenni azt lehet/".Pont, mondat vége. Ezért a legrosszabb mert kimondta, amit nem lehet.Orbántól ilyet ne félj, soha nem fogsz hallani.
"Gyurcsány vezeti a rangsort. Ilyet nem lehet mondani:" hazudtunk reggel, délben, meg este". Ez nonszensz egy felelõs politikustól." Gyurcsány legalább olyan tehetséges õrült, mint Hitler is volt! Nem azon múlik a tehetség, hogy valaki mire használja! Rombolásban, gyilkolásban érvényesülésben és az emberek megalázásában megkínzásában tehetségesek voltak õk is. Csak õk nem a tömegeknek akarnak jót, csak egy szûk körnek, a milliárdos haveroknak akiktõl kaphatnak támogatást és fõleg csak a saját pecsenyéjüket sütögetik mint Bajnaiék is.
12-es. Szerintem tévedsz. Jobb dolog elismerni, mint ha nem ismeri el valaki és folyton szembesítik vele.Manapság nem igazán lennék kormánypárti képviselõ.Ennyi átverést és hazugságot még nem hallottam, mint 2010 óta folyamatosan.Rémisztõ!
" oszt mégis többet keres, mint te a fene nagy tehetségeddel! " Ne hazudj, kedves gyermekem! :)
Az összes.
Most néztem a Vadai adatlapját -borzasztóan unszimpatikus, fröcsög a nyála a felszólalásain, idióta trampli nõ- de le a kalappal, hogy állítólag hat nyelven beszél... Tanulmányutakat tett Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban. 1999-tõl az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanult, 2003-ban doktorált. 1997-ben lett tanársegéd a BKE-n, 2000-tõl a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem oktatója, 2007-ben címzetes egyetemi tanári címet kapott. A magyaron kívül hat - angol, francia, orosz, spanyol és norvég, német - nyelven beszél.
Gyurcsány vezeti a rangsort. Ilyet nem lehet mondani:" hazudtunk reggel, délben, meg este". Ez nonszensz egy felelõs politikustól. Kérdem én, mi lenne ebbõl, ha A. Merkel ilyet mondana. Van, amit nem lehet mondani soha. Ez az volt.
tehetségtelen? oszt mégis többet keres, mint te a fene nagy tehetségeddel! akkor ki a tehetségtelen?
Vadai Ágnes is tehetségtelen nagyon. Meg a Lendvai Ildikó.
A kérdező hozzászólása: Inkább arra gondolok, akin látszik hogy egyáltalán nem ért a politikához, csak úgy lézeng a Parlamentben, és a felszólalásai is gyengék, erõltettek. Most ha jobban belegondolok, akkor Tarlós is ilyen.
21-es. Sajnos te sem értettél engem vagy nagyon másként látjuk.Ha én elismerem hogy hazudtam akkor egy politikusnak miért van ez tiltva? Továbbra is azt mondom, hogy nagyobb gáz ha "valaki" azt mondja hogy soha nem hazudott, de ha bekapcsolom a tv-t máris hallom hogy hazugságot beszél. Üdv

Szerinted ki a legellenszenvesebb magyar politikus?

Legjobb válasz: Répássy Róbert, Kövér lászló, Vadai Ágnes,LEndvai Ildikó

Répássy Róbert, Kövér lászló, Vadai Ágnes, LEndvai Ildikó
Szanyi, Gyurcsány, Vadai, Lázár, hirtelen ennyi de tudnék még bõven írni...
0 másodperc gondolkodással Lázár János. Ha én lennék a döntéshozó, az az ember már sitten lenne. De már ránézésre is az, akire azt szokták mondani, hogy "még a szeme sem áll jól".
Vadai Ágnes
kövér lászló, nyakó istván, fónagy jános, osztolykán. Meg persze a baloldali bohóc triumvirátus.
Így sorban: Morvai Krisztina, Tarlós István, Lendvai Ildikó Õk leginkább a kommunikációjuk miatt, amit és ahogy mondanak. Külön kategória nálam Semjén Zsolt, aki miniszterelnök helyettesként semmit nem csinál az égvilágon...
Lázár, Semjén, Orbán, Zagyva, Vona, Szanyi, Mesterházy...iszonyú kártékonyak
Nehéz egyet megnevezni mert sajnos sok van
Egy szó:Az összes!
13-as, köszii, Habony, tegnap óta ezen gondolkodtam :)
Mind az!!!
Összekeveritek a magyart (magyar etnikumú) a magyarországival (idegen etnikumú, magyarosított, felvett nevû mimikri jöttmagyar). Elõbbiekben még nem nagyon csalódtam, utóbbiak viszont pár évtizede (és nem régebben) megakadályozzák a tisztánlátást. Lehet azért észlelni õket, a korábbi válaszok ezt megerõsítik.
Könnyebb és gyorsabb lenne felsorolnom ki nem.
"meg az a fickó, aki elsodorta valami zebrán a nyugdíjasokat és még le is kiabálta õket, nem jut eszembe a neve" Ö Habony - nemvagyokközszereplõ - Árpád
Szilvásy György, Morvai Krisztina, Vona Gábor, meg az a fickó, aki elsodorta valami zebrán a nyugdíjasokat és még le is kiabálta õket, nem jut eszembe a neve...
Nekem Szanyi, meg mikor még püminiszter volt Matolcsi. Nem a politikai nézeteik miatt, hanem mint emberek, mint politikusok...
Húúú tényleg, Semlyén Zsoltit ki ne felejtsem. Õ is kedves, antipatikus politikus.
Nyakó, Kövér, Orbán, Lázár, Kocsis Máté, Vadai, Gyurcsány, Selmeczi Gabika, Kósa Laller, az h.lye gyerek a Jobbikból aki a hídon dobolásból csinálta meg magát (és még sokan mások...)
"Ez nem igaz! Belovagolt Erdélybe! :) " Igen, azt azért tegyük hozzá, hogy mikor volt ez. :) Amikor Mo.-n ezrek rekedtek az utakon a zord idõjárás miatt és a fél ország a kiszabadításokkal segítésükkel foglalkozott neki a "belovagolás" volt a legfõbb cselekedete!
A kérdező hozzászólása: "Külön kategória nálam Semjén Zsolt, aki miniszterelnök helyettesként semmit nem csinál az égvilágon..." Ez nem igaz! Belovagolt Erdélybe! :)
Szimpátia és antipátia szempontjából nem az számít, hogy ki mit mond szerintem, hanem ahogy mondja, ill. ahogy viselkedik. Nekem eddig a legantipatikusabb politikus a Szabó Iván az NDMP politikusa volt, szegény már meghalt. Toldi György, "Miklós rókalelkû bátyja" jutott róla eszembe. Miközben amiket mondott, sõt a stílusa is, ahogy mondta, azzal semmi bajom sem volt, csak egyszerûen a lénye, az arckaraktere volt ellenszenves. Errõl abszolute nem tehetett, és sajnálom is, hogy nincs már köztünk.

Ki volt szerintetek a XX. Század legjobb magyar politikusa? Rövid indokot írjatok!

Legjobb válasz: Nagy Imre . Azokban az idõkben õ volt az egyetlen akinek volt elképzelése , hogyan kéne egy országot vezetni .

Nagy Imre . Azokban az idõkben õ volt az egyetlen akinek volt elképzelése , hogyan kéne egy országot vezetni .
Horthy Miklós
Ilyen nem volt senki. Rossz annál több.
Horthy Miklós A trianon utáni szétesett Magyarországot erõs kézzel irányította.
Horthy Miklós kiválóan tudta kezelni a lázongó embereket Trianon után és emellett puszta diplomáciai erõvel vett vissza nem kicsi részt, sajnos már ez is csak a múlt.
Horthy soha nem kezelte a lázongó embereket! Legfeljebb a pribékei! NEM diplomáciai úton foglalta vissza az elcsatolt területeket, hanem Hitler adott neki erre engedélyt. A németeknek ezeken a területekre nem kellett katonákat vezényelnie, mehettek más harctérre. Kormányzása alatt CSAK az arisztokraták, nagy tõkések éltek jól, de a lakosság többsége nem. Horthy csak parádézott, vadászott, belevitte a II.világháborúba az országot. Az õ lelkén szárad a Donnál, és a harctéren elesett sok, becsületes, tisztességes magyar vére. Amikor már látta, hogy elveszítjük a háborút, akkor gyorsan kimentette a vagyonát és a bõrét külföldre! Ilyen embert jó politikusnak nevezni ostobaság.
A XX. század Horthy Miklós. (az õ idejében sokat növekedett a magyar lakosság, mert az állam erõsen támogatta a gyerekes családokat.) A XXI. században Orbán Viktor. (õ nem a legjobb, hanem a leghírhedtebb, és most csak az számít)
Horty Miklós: Leverte a vörösöket, majd a Trianon után helyreállította a gazdaságot, erõs valutával, visszaszerezte az elcsatolt magyarlakta területeket, a mindenféle tiltás ellenére megteremtette egy méretéhez képest erõs és akkoriban modern hadsereget, az õ regnálása alatt voltak az elsõ titkos választások.Persze õ sem volt tökéletes, és sok rossz döntést is hozott, a gyenge felhozatal ellenére is õ volt a legjobb magyar politikus.
Szálasi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket!
Hát semmit se tudsz kommunista.
Jah Kádár aki behívta a szovjeteket, gratulálok egy újabb agyhalott kommunista. akkor mint mondjunk az agyhalott jobboldaliakra a Horthy-val
Jah Kádár aki behívta a szovjeteket, gratulálok egy újabb agyhalott kommunista.
Kádár János fõleg 72-tõl, amikor is meg merte lépni a külgazdasági kapcsolatokba a tõkésekkel folytatott kooperációt.Az kb olyan volt, mint amit OV folytat, csak akkor a nagy szánk mellett tehetségünk és becsületünk volt fõleg a munka frontján. Ez volt az extenzívrõl az intenzí vre való áttérés és már a minõségekben is hatalmas változások voltak.
Horthy Miklós. Trianon után rendbe rakta az országot. Rendet teremtett a vörös rémuralom után, revíziós politikát hirdetett. Az ilyen 9-es válaszolók Rákosi utódai, hazánk ellenségei a kisantant támogatói. Ki az ilyenekkel az országból.
Csima Sándor
Rákosi Mátyás
Horthy.
Hát mi tényleg semmit nem tudtunk és tudunk csak a romjaiból felépíteni az országot, az irás tudatlanságot megszüntettük, a fiatalokat erkölcsre neveltük. Igaz, hogy erõltettük a fejlõdést és az egypártrendszerrel legalább azt megakadályoztuk , hogy 10-en 2o felé huzzanak ha valamiben dönteni kellett.Most viszont az a szlogen, hogy fizessen akinek látható jövedelme, gyógyitassa magát az akinek pénze van, járjon iskolába az aki meg tudja fizetni, védd meg magad, mert az alkotmány és a törvény az csak a betûk kavalkádja és élj ugy, ahogy én hegedülök vagy ahogy akarom, mert neked ebben a demokárba annyi jogod van amennyit meg tudsz fizetni. Na erre büszke lehetsz tisztelt lekomcsizó. A kummunista mindig is pozitív fogalom volt csak voltak aki ebbõl hasznot húztak és visszaéltek vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!