Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró és menyit (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Örülsz a 4. olimpiai aranyérmünknek?

10-ek vagyunk összesítettben!!!

7

Csak én sajnálom nagyon Asafa Powellt?

3

Hogyhogy futhat Oscar Pistorius a "rendes" Olimpián?

Sajnálom szegényt, hogy nem indulhat annyi eséllyel mint a többiek. :( Ugyanakkor örülök, hogy megkapja a lehet?séget arra, hogy "egészségesekkel" fusson. Vélemény?

4

Parson, kajak-kenusokon és a vizilabdásokon kívül van még aranyesélyes sportolónk?

3

Mi az a "ragasztó szalag" a műugró lányok hátán?

Néhányuknál láttam, volt akinek a vállán volt. Mi a célja?

3

Kamaszok nézitek az olimpiát?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem, remélem minél többen szurkolunk együtt a Magyaroknak! :)

7

A mai férfi 100 m síkfutás utolsó elődöntőjében ki futott a 7-es pályán (kb.21 óra 03-04 perc körül)?

A válaszokat el?re is köszönöm! :)

3

Miért ne lehetne hármas jamaikai győzelem 100m-en?

Powell (bár én neki szurkolok) ha felszívja magát, még mindig eltudja csípni a bronzot, Boltot szerintem nem kérd?jelezné meg senki az 1. helyen, meg Blake is képes éremre.

1

Nézitek az olimpiát?

én most is nézem:)

5

Négy évvel ezelőtt mik voltak az eredmények? (hány arany, ezüst, bronz)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!