Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró és (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1500métert mennyi idő alatt kéne lefutni egy 13éves lánynak? Nekem 9perc 30mp alatt megvolt az jó időnek számít? Vagy gyorsabbnak kéne lennem?

6

Kik, mik az olimpia leg-jei?

A leg-fiatalabb, id?sebb, alacsonabb, magasabb, jobb, rosszabb (eredmények), gyorsabb, lassabb (ember), furcsább (sportág), furcsább (eredmény) kevesebb, több (versenyz? ország), több, kevesebb (érem), egynem? csapat (több férfi, kevesebb n?, értitek...), többet nyer? férfi, n?, jobb világrekord (a régi és új közötti érték számít:)).

1

Kapok évei jutalékot?

Hétvégén részt veszek egy Európa bajnokságon és azt hallottam, ha dobogón végzek, akkor évente x összeget kapok jutalékként az államtól... Ez mennyire igaz?

2

Szeretnék elkezdeni valami komolyabb sportot amivel tudok valamire menni?

stradon voltunk és rendesztek egy ilyen verseny félét ott vo egy volt olimpikon de a nevét már elfelejtettem :D és akkor volt egy olyan feleatad higy helyb?l ugrás én ugrottam egy nagyot és kérdezte hogy mit sportolok válaszoltam és vége lett és akkor anyával beszél és azt monta hogy nekem jo testadotságaim vannak és hotgy erl kéne indulnom én indulnák

12

Szerintetek sok a megítélt 35 millió az olimpiai bajnokainknak?

18

A Lotusnak menni esélye lehet a győzelemre Spa-ban? (F1)

19

Ez hogy van az olimpián?

Azt írják a hivatalos éremtáblázatban hogy 304 aranyat, 306 ezüstöt és valami 350 körüli bronzot osztottak ki! De ez hogy lehet? Sok volt ott a döntetlen vagy mi?

2

Ha egy futóversenyen 1500méter kell futni hogy osszam be az erőm, kitartásom, a végén gyorsan lassan fussak vagy hogyan milyen tempóban fussak vegyem a levegőt? (13/L kézizek és már nyertem futást de legtöbbször csak a 4. vagy 5. helyen érek be. )

4

Most, 2012-ben, hogy hívják az olimpián birkózásban 9. helyezést elért magyar fiút?

2

Hol lehet megnézni az Olimpián készült képeket a szinkronúszásról és a ritmikus gimnasztikáról?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!