Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró és (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az oka annak, hogy az olimpiai megnyitóról nem találok 1 videót sem az interneten?

:((

3

Ma már nem menő a puszi?

Néztem a n?i kajak négyes éremátadóját, és felt?nt hogy egyik csapat egy tagja se kapott puszit sem az érem, sem a virág mellé. Vagy csak az angolok nem puszisok?

2

Én nem tudok számolni?

Ma a férfi kajak kettes 1000 méteren olimpiai bajnok lett. A közvetítés során is azt mondják "53 századdal" (többször is), mindenhol így írják...DE EZ EZRED NEM SZÁZAD! Nincs igazam?

5

Milyen zene szólt az m1-en a magyar érmesek összefoglalásakor?

A Dombi-Kökény aranyérem megszerzése utàn az m1 egy összefoglalást mutatott a magyar érmesektõl. Mi volt az a szám ami ment közben?

3

Hol tudnám letölteni az olimpián elért magyar sikereket, az éremceremóniával együtt?

4

Mi az a zene, ami a az olimpiai díjátadás alatt szokott menni?

4

Berki Krisztián zsidó?

7

Műugrásban mitől függ, hogy melyik bírók pontját húzzák ki?

2

Olimpia záróünnepségén (12. -én) hány órakor fog fellépni a One Direction?

2

Szerintetek melyik a legkonnyebben elvégezheto olimpiai sportág?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!