Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró és (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnám visszanézni a magyar csapat bevonulását a londoni olimpia megnyitóján? Linkelnétek videót?

1

Mennyi pénzt kapnak a helyezésért? ( többi lent)

Ugye aki érmet nyer arról tudjuk mennyit kap, de aki 4., 5. ill 6. helyezett az mennyi pénzt kap olimpia után?És ha ugyanez csapatnál van?

2

Hol lehet megnézni Risztov Éva versenyét?

Ha nem is az egészet, de egy összefoglalót bármilyen nyelven? Nem találok sehol ilyen linket:(

1

Hogy is van ez Nagy Britanniával?

Az olimpián brit színekben indulnak, a foci vb-n meg már Anglia van. A Forma-1-ben is pl. Hamilton és Button brit színekben indul. Miért nem angol zászló alatt?

6

Az olimpiai nyerteseink szerintetek megérdemlik a 20 millió forintot?

Azt olvastam hogy az aranyérmesek 20 milliót kapnak, az ezüstöt nyer?k 18at, a bronzot meg 16 milliót. De akik csak valami helyezést érnek el azok is kapnak pár milliót.

19

Holnap a kézit Franciák vagy Horvátok ellen játszuk?

1

Az öttusában a lovagló szám mennyiben függ az embertől?

Néztem már eddig is díjugratást, de most, hogy láttam olimpián is, ismét felmerült a kérdés bennem, hogy mit befolyásol a lovas abban, hogy hogyan teljesít a lova? A ló ugrálja át az akadályt, a lovas csak a megfelel? helyre irányítja. Komolyan ez akkora nagy szám? Vagy a ló nem tudja átugrani az akadályt, ha nem megfelel? lovas ül rajta?

7

Holnap hánykor játszanak a Magyarok kézit? A bronzért?

3

Szerintetek meg lesz az arany? (öttusa)

1

Határon túliak indulhatnak magyar színekben az olimpián?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!