Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró és (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van ha Görögország rendezi az Olimpiát?

testnevelés kétszint? érettségi vizsga elméleti követelményei c. könyv olvasása alatt jött a kérdés...
Idézem: "Hagyomány, hogy els?nek a görög sportolók, utolsónak a házigazdák zárják a sort!" És mi van akkor, ha Görögország a házigazda? (Pl. Athén, 2004)

6

Melyiket szereted jobban? F1 vagy MotoGP?

13

Hól tudnám megnézni online a forma 1-es futamokat?

8

Ihat e olyan személy tejet aki hetente 3-4 alkalommal fut kb 8-9 kilómétert. Van e valami negativ hatása annak, hogy futás utan mindig megiszok 3 dl tejet? Vagy a tej fogyasztása nem befolyásolja az allóképesség, izmok stb fejlődését?

Picit szürke ez a téma nekem, ugy hogy ha van valaki aki tapasztalt futó, akár versenyszinten, annak szivesen elolvasnám a véleményét!

5

Ha te lennél Mezei Dániel főnöke, akkor mit tennél vele?

Ha kitennéd az F1 kommentátori székb?l, akkor kit tennél a helyére?

4

Kit raknátok az üres helyekre?

A lehetõségek:

7

Mi a különbség egy grappling, és egy brazil jiu jitsu mérkőzés között?

1

Red Bullal bárki nyerhet?

Ne értsetek félre,nem Vettelt szidom,csak kíváncsi vagyok arra,hogy szerintetek is így van-e...

18

Mivel növeljem az erőmet, anélkül hogy súlygyarapodás lenne?

Lesz majd er?emel? versenyem. Powerlifting.

3

KIMI RAIKKÖNEN HÁNY EGYÜLÉSES VERSENYT TELJESÍTETT, MIELÕTT SZERZÕDTETTE A SAUBER AZ F1-BE?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!