Találatok a következő kifejezésre: Ki a magyar magasugró (1 db)

Ki a legjobb magyar magasugró és menyit ugrik? Hogy kell erre edzeni és hol kezdjem én el?

Én is szeretnék magasugrani de nem tom hogy kezdjek bele.19éves vagyok és érzem hogy megyei szinten akár elég jó eredményket érhetnék el. 189cm és 75kg vok.

Legjobb válasz: Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.

Hol kezdd? Mivel várost nem írtál így nehéz, de én tuti elmennék a helyedben egy délután a városi stadionba/tornapályára stb., nálunk ott volt atlétika, illetõleg magasugró-edzés. Remélhetõleg lesznek szakképzett testnevelõk, és minimális díjért lehetsz mondjuk tag, vagy ilyesmi. Beilleszkedésnél legyél lelkes meg mosolygós, az edzésen meg elszánt, és könnyen fog menni a barátkozás is - ami nem mellesleg motiváló tud lenni mindvégig, amíg csinálod. Esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy nincs-e kapcsolata valamilyen szövetséggel, ha az elõbbi módon nem jársz sikerrel/kisvárosban/faluban laksz, és nehéz a bejárás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Örülsz az első háromnak? (F1, Szingapúr, futam)

9

Ki az aki megmerné ezt csinálni, versenyként?

Ha lenne olyan verseny,hogy addig kell fújni egy lufit míg ki nem durran,akkor van itt olyan valaki aki meg merné csinálni?

5

Milyen csatornákon közvetítették a 2012-es Londoni Olimpiát? M1, M2, Duna, Eurosport1, Eurosport2 Ezen kívül más sportcsatorna vagy közszolgálati, kereskedelmi közvetítette? Ez lenne a fő kérdés!

3

Te is bírnád ha Hamilton és Maldonado kiütnék egymást a rajtnál? (F1, Szingapúr)

Ha ez megtörténne, akkor (ha nem csal az emlékezetem) eltiltják Maldonado-t...

2

Szerinted Alonso-t még elkaphatja valaki a VB-hajrában? (F1)

Szerintem van még esélye Hamiltonnak, esetleg az RBR-eseknek, de Raikkonenre nem mernék fogadni, mert eddig nem teljesít jól Szingapúrban. De ezen a versenyen muszáj hoznia az Alonso-n, hogy VB-esélyes legyen...

7

Szerintetek Hirvonen még megtudja szorongatni Loeb-öt? (WRC)

Mivel már csak ?k ketten esélyesek a VB-re. Szerintem eleve a Citroen nem fogja megengedni, hogy fölös csatákba menjenek.

0

Ebben a helyzetben szerinted mi történne? (F1)

Ugye a szingapúri verseny éjszakai. Szerinted akkor mi történne, ha a "villany" bemondja az unalmast, a pót generátor zárlatos lenne és valami óriási szervezési bakinak a következtében nem lenne kivilágítva a pálya az éjszaka közepén?

7

Mint minden évben most is lefussuk a 60méteres síkfutást. Hogyan lehetnék jobb? ezt úgy értem hogy hogyan tudnám gyorsabban lefutni? Valami edzés?

2

Forma 1-ben milyen gumik vannak?

Négy gumit ismerek, de csak a nevüket, valaki eltudná mondani, hogy mi miért jó és miért rossz? Szóval ezek érdekelnének: Prime,Option,Intermediate,Wet

5

Tudnátok segíteni? ( Nagyon fontos, részletek lent )

Azt szeretném megtudni, hogy melyik uszodában úszik a Gyurta Dániel, mert az egyik barátn?mnek most lesz a 16. születésnapja és nagy Gyurta Dani rajongó, így arra gondoltunk a barátn?immel, hogy autógrammot illetve fotót kérnénk t?le személyesen.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!