Találatok a következő kifejezésre: Ki a hangja (942 db)

A kérdező hozzászólása: És ezeket honnan tudnám letölteni? (kiv. metros.hu. ott az új nõi sincs fent...)
Férfi: Szalóczy Nõ: Tarcsa. Az új is õ csak újra lett mondva.

A tv miért ad ki ilyen hangot és marad ki a hangja ilyenkor egy pillanatra?

Béreltünk set top box-ot. Összekötöttük a tv-vel ahogy kell. Viszont azóta a tv id?nként, kb 5 percenként kiad egy "csett" hangot, a m?sor hangja pedig kimarad erre a pillanatra.Ez normális, a digitális sugárzás miatt van? Vagy mit csináljunk hogy ez megszünjön?

Legjobb válasz: Hmm. Most meg azt vettük észre, hogy nem is csinálja mindig minden adón. Most átvettük máshova, itt nem csinálja, de tegnap itt is csinálta.

A kérdező hozzászólása: Hmm. Most meg azt vettük észre, hogy nem is csinálja mindig minden adón. Most átvettük máshova, itt nem csinálja, de tegnap itt is csinálta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ettõl akkor nem lehet gond sehol semmivel ugye? Tehát a boxnak, a tv-nek, az õket összekötõ vezetéknek. Ez nem olyan akkor mint pl egy rosszul érintkezõ vezeték. Mert elõször erre gondoltunk, és attól tartottunk hogy esetleg baja lesz tõle a tv-nek. De akkor így rendben van. Bár zavaró, de nem aggasztó:)
Ez a digitális sugárzás miatt van. Ha hibás adat érkezik a készülékre (pl egy villám egy pillanatra bezavar), akkor az elküldött kódot a készülék nem tudja helyesen összerakni - ez a hang esetében ezt a "csett"-et eredményezi, a kép esetében meg összeomlást - ami legkésõbb a következõ keyframe megérkezésekor áll helyre.

Kinek a hangja a tomb raider 2013-ban aki az elején beszél a videóban már mint ki az a színész?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=PSkTAbbXKfc' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=PSkTAbbXKfc

Legjobb válasz: Ha Lara hangjára gondolsz, akkor az Camilla Luddington

Ha Lara hangjára gondolsz, akkor az Camilla Luddington


A Harry Potter és Főnix Rendje című könyv 2. fejezetében Petunia néni kap egy rivallót, amelyben ez áll:, , Ne feledd az utolsót, Petunia! ''Mit akart ez jelenteni, és kinek a hangja volt az a hang, ami a rivallóból jött?

Mit akart ez jelenteni, és kinek a hangja volt az a hang, ami a rivallóból jött? Mert nem emlékszem rá, hogy a könyv többi fejezetéből ez kiderült volna.

Legjobb válasz: Dumbledore hangja volt. Azt jelenti, hogy ne feledje az utolsó levelet, amit írt neki, vagyis azt, amit Harryvel együtt tett le a küszöbre. Abban ugyanis az állt, hogy Harry semmiképp sem hagyhatja el a házat (olyan értelemben, hogy nem tekinti többet otthonának), míg nagykorú nem lesz, mert addig védi a bûbáj õt.

Dumbledore hangja volt. Azt jelenti, hogy ne feledje az utolsó levelet, amit írt neki, vagyis azt, amit Harryvel együtt tett le a küszöbre. Abban ugyanis az állt, hogy Harry semmiképp sem hagyhatja el a házat (olyan értelemben, hogy nem tekinti többet otthonának), míg nagykorú nem lesz, mert addig védi a bûbáj õt.

Mi az a vaszorazörej? Hogy lehet felismerni hogy az-e, és mit leehet hallani? Na meg mi adja ki a hangot a herélteknél?

Legjobb válasz: Csak herélteknél van. A heréjük egykori helye, az ún. vaszora súrlódik mozgás közben (na most lehet, hogy rosszat mondtam, de a lényeg hogy a hátsó lábuk közül származik a hang). Leginkább ügetésnél hallani. Kicsit olyan, mintha a nyereg nyikorogna, csak valamivel hangosabb. Sok ló szereti ezt a hangot és direkt hangosan próbálják csinálni, vagy erre az ütemre veszik a levegõt/horkantanak.

Csak herélteknél van. A heréjük egykori helye, az ún. vaszora súrlódik mozgás közben (na most lehet, hogy rosszat mondtam, de a lényeg hogy a hátsó lábuk közül származik a hang). Leginkább ügetésnél hallani. Kicsit olyan, mintha a nyereg nyikorogna, csak valamivel hangosabb. Sok ló szereti ezt a hangot és direkt hangosan próbálják csinálni, vagy erre az ütemre veszik a levegõt/horkantanak.
Nem csak herélteknél, csõdöröknél is van, és nem a heréjük helye adja ki a hangot. A vaszora a ló hímvesszõjének a szabad részét befoglaló tasak. A vaszorazörej ügetésben és vágtában hallatszik, általában akkor, ha a ló ideges, vagy fáradt. A hang a mozgás ütemére történik és olyasmi hangja van, mintha csikorogna a szék lába a kövön. Legalábbis most így hirtelen ezzel tudnám leírni a hangot...
Ha hallod garantáltan fel fogod ismerni. :)
Én kancáknál is hallott már (fõleg araboknál) ilyen hupogó hangot ügetés közben... az mi?
Az biztos, hogy nem vaszorazörej volt :) Én arra gyanakszom, hogy nyitott a hüvelyük, az én kancámnak is olyan, és õ az ugrások után, az érkezésnél ad ki fura hangokat.

1 hónapos ASUS x550c notebook miért lett alapjáratban is hangos? A HDD sokszor kerreg vagy mit csinál. Van 2 ilyen laptop, a másiknak semmi hangja. Játékok használata miatt alakult ki a hang?

1,5 hete használok hozzá egy trust 2ventis elég jó hûtõt is.

Legjobb válasz: nekem x550cc vanlényegébe ugyan az, de nekem csak néha ha nem használom a hdd hallom hogy ott magába 3-4-et kerreg aztán abba marad, hogy ez most normális már én se tudom

nekem x550cc vanlényegébe ugyan az, de nekem csak néha ha nem használom a hdd hallom hogy ott magába 3-4-et kerreg aztán abba marad, hogy ez most normális már én se tudom
Ellenõrizni kellene, hogy milyen állapotban van a HDD. Ehhez HDD Sentinelt ajánlok. Lehet, hogy öregebb az a vinyó, mint hinnéd :)

Firefox nem adja ki a hangot oldalra, miért?

Firefox nem ad ki hangot az oldalsó hangszórókra 7.1 -ben.

Nektek is szokott olyan lenni, hogy álmotokban kiabálnátok, de nem jön ki a hang?

:D

Legjobb válasz: Igen, többször is volt, szerintem ez normális dolog.

Igen, többször is volt, szerintem ez normális dolog.
Persze, de nagyon utálom azt. Fõleg amikor még mozogni se tudok...

Ki a hangja Cleveland apjának?

http://indavideo.hu/video/The_Cleveland__Show_1evad_7resz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!