Találatok a következő kifejezésre: Ki a a Baratok (1333 db)

Ki lesz a barátom? HA barátra vágysz vagy csak beszélgetnél valakivel.

Én már nemtudom hogy szerezzek barátokat ugyh te is így vagy írj :) 19/L

Legjobb válasz: Szia! Csak "normál" barátokra, vagy párkapcsolatra is gondolsz?

Szia! Csak "normál" barátokra, vagy párkapcsolatra is gondolsz?
20:30 igaz lehet hogy a barátok alatt több fijúval cekckapcsira gondolt látom a többi ember is nagyon értelmes kérdezõ: számomra barátsághoz kell jelenlét is, az msn-facebook haverkodás nem az én világom. nem is vagyok normális ember, kevés tud csak elviselni és nem hiszem az eddigiek alapján hogy te pont ilyen lennél
A kérdező hozzászólása: Hát, remélem, hogy végre sikerül egy olyan barátot találnom, akivel tényleg mindent meg lehet beszélni, õszintén elmondja a véleményét dolgokról, még ha az nekem nem is tetszene és aki elõtt önmagam lehetek. Én nem várok el sokat egy barátságtól és én sem ígérek sokat, csak azt, hogyha mindenki elhagyja én akkor is ott leszek, és felhívhat hajnalba ha akar, igazi jó barát szeretnék lenni.
Én szívesen leszek a barátod. :) De vajon Te tudod mit jelent ez? Te hogy képzelsz el egy barátságot? Mit adsz, mit kapsz egy ideális barátságban? :)
Én leszek, nagyon magányos vagyok mostanában :( 19/l
A kérdező hozzászólása: Eltudom neki is csak szeretnék több barátot. Hátha ír vki a közelembõl :D De nektek biztos sok barátotok van ha ezt nem értitek :)
A párodnak miért nem tudod elmesélni?
A kérdező hozzászólása: Miért téged barátság nem érdekel? :)
A kérdező hozzászólása: Van barátom ugyhogy csak barátként, mert néha kell egy barát akinek csak elmeséled, milyen napod volt :) Tudod :)
A kérdező hozzászólása: Ahogy gondolod :) De azt még megkérdezhetem, hogy milyen emberek "viselnek el"? Ha én nem vagyok olyan.. :)

Jogos, hogy kiakadt ezért a barátom?

A barátommal több, mint 1,5 éve vagyunk együtt! Fél évnél majdnem megcsalt engem, csak azért nem tette meg, mert lebuktattam... Fél évig végig kavartak a hátam mögött... majd jött még egy lány, majd még egy, szóval 3-mal kavart összesen, de én mindnél lebuktattam! Kb. 3-4 hónapja hagyta ezt abba, azóta tényleg nem "csajozik"! Az elsõ csajról totálisan "letiltottam", mert azzal már le is beszélte szinte az egészet, hogy merre hogy fognak dugni, úgyhogy amióta lebuktattam, letiltotta facerõl és másik idõpontban, más busszal utazik, nagy ívbõl kerüli a társaságát! Amikor már mi kapcsolatban voltunk kb. 2-3 hónapja az egyik barátnõmet megcsókoltam, szimpla kíváncsiságból, hogy milyen lehet egy lánnyal, de annyi volt, soha többet, nem vagyok híve ennek... elmondtam neki és teljesen kiakadt, hogy én megcsaltam, ne találkozzak vele többet. Oké, elfogadtam, megbántottam, nem is találkoztam vele. Erre ma a buszmegállóban ott állt a lány és elkezdtünk beszélgetni, közben felhívott a barátom, hallotta a hangját és teljesen kiborult, hogy én ezt hogy merészelem, mi az, hogy beszélgettem vele 10 percet, bezzeg ha õ véletlenül találkozna a csajjal, akivel megakart csalni, akkor én lecsavartam volna már a kukiját... és hogy õ ezért nem fog holnap meglátogatni egy hét után sem! Én tudom, hogy hibáztam, bocsánatot is kértem tõle, de arról nem volt szó, hogy nem beszélhetek vele! Nem találkozok vele, oké, de nem mondta, hogy ne beszéljek vele... Igaz, én a másik lányról fullosan letiltottam, mert legszívesebben megtépném. De szerintem nem annyira nagy bûn az enyém, mint az övé volt... Tényleg én vagyok a hunyó?

Legjobb válasz: Szerintem ennyire nem tragédia, mármint... nem csaltad meg szerintem. Az én barátom nem húzná fel magát ennyire, ha neadjisten smárolnék egy lánnyal, bár sosem fog megtörténni... Ehhez képest õ 3mal is meg akart csalni. A barátod nagyon el van tévedve.

Szerintem ennyire nem tragédia, mármint... nem csaltad meg szerintem. Az én barátom nem húzná fel magát ennyire, ha neadjisten smárolnék egy lánnyal, bár sosem fog megtörténni... Ehhez képest õ 3mal is meg akart csalni. A barátod nagyon el van tévedve.
Teljesen ostobán viselkedsz. Fõleg a folyamatos õrködésedre gondolok.
A korotokon én is meglepõdtem, az írásod alapján kb 14 évesnek tippeltelek. Szerintem ostobák és éretlenek vagytok egy párkapcsolathoz mindketten, úgyhogy végülis összeilletek. Ha téged egyáltalán nem zavar, hogy a pasid csak azért nem csalt meg, mert lebuktattad, ráadásul többször is, akkor hajrá, alázd meg magad még többször is. 25/l
A szituációkon pörögsz, ahelyett, hogy picit leülnél gondolkodni, hogy mégis mi az amit csinálsz. Egyikõtök sem normális. Hol te kontrollálod õt, hol õ téged. Ez a kapcsolatotok mozgatórugója, nem a szerelem. Inkább tanulj és szerezd meg az Emberi Játszmák/ Eric Berne c. könyvet.
Oké úgy olvastam, hogy idõrendi sorrendben vannak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Én csak egy csókot váltottam a saját nememmel és még a megcsalások kiderülése elõtt, ez nem visszavágás volt! Én totálisan elismertem, hogy hibáztam, másnap el is mondtam a barátomnak, akkor még nem akadt ki! Viszont a csajjal már ezelõtt is és utána is kavartak, ez nála nem bosszú volt... Amikor nagyon nagy balhé volt azon, hogy kiderült, õ mit akar mûvelni, azóta csinálja ezt! Mert szerinte egyenrangú és ha õ ezen nem akadt ki, akkor én se ezen! Szerintem a kettõ végképp nem ugyanaz... És eddig õ is ezt vallotta... érdekes módon csak utána változtatott ezen...
Rendben a szituációról az a véleményem, hogy a kapcsolat két résztvevõje alakítja ki a szabályokat. Tehát nem engem kell meggyõznöd arról, hogy a lány-lány csók nem megcsalás, hanem õt. Nem én vagyok benne a kapcsolatban, engem persze hogy nem zavar ha te ezt csinálod. Oké a te döntésed kivel vagy. Viszont, ha megbocsátottál neki, nem értem mi ez a visszaolvasása az õ dolgainak. Nem lesz ez így mûködõ dolog, ha megcsalhatod, mert õ is megcsalt korábban.
A kérdező hozzászólása: Nem arra akartam választ, hogy gyerekes dolog-e, meg hogy még hogy lehetek vele, én így döntöttem és kész! :) A szituációról kértem véleményt, hogy ebben az esetben most igaza volt-e?
Olyan hülyék az emberek hogy sokszor legszívesebben falba verném a fejem.
Megpróbált megcsalni és még vele vagy? 3-at lebuktattál.. de vajon mennyibõl? Lehet volt ott még 5. Ez a letiltom dolog is elég gáz, elég gyerekes dolog ez amit csináltok, megtiltja h szóba állj valakivel? Szerintem keress valami idõsebb, érettebb embert.
Az életkort nem írtad el egy tízessel véletlen? Kb mint az óvodában... Egyáltalán miért vagy még vele? Háromszor meg akart csalni, vagyis te háromról tudsz, nálam az elsõ után repült volna. Komolyan, én is lány vagyok, de sose értettem mire jó ez a szenvedés amit 1-2 lány csinál. Vannak ilyen barátnõim akik mindent megbocsátanak, még õk kérnek elnézést, aztán újra és újra jönnek sírva, hogy milyen szemét az összes pasi...
egyáltalán sztem értem, miért maradtál egy vadbarommal aki összevissza kavargat miközben kapcsolata van... de hát ha ennyire ostobák vagytok, meg is érdemlitek a drámát.
Te ritka ostoba egy lány vagy ha ennyi kavarás után még ezzel a barommal vagy. De ha ennyi önbecsülésed van, akkor hajrá...
A kérdező hozzászólása: Én nem akartam vele találkozni, nem beszéltünk le semmit, õ is ugyanarra a buszra várt... a barátom tisztában van vele, hogy facen beszélgetek a lánnyal, ezen soha nem problémázott... Amikor megkérdeztem tõle, hogy zavarja-e, azt válaszolta, hogy nem, de ne beszéljek meg vele találkozót... nem is beszéltem vele találkozót, a buszmegállóban találkoztam vele véletlenül, mert õ is ugyanazzal a busszal jött... mellé sem ültem, mert nagyon kiakadt a barátom...
A kor a végén megdöbbentõ. Ti nem vagytok értettek egy komoly kapcsolathoz, szórakozzátok ki magatokat aztán utána.
Ha õ nem találkozhat és nem beszélhet a csajjal akkor te miért?
A kérdező hozzászólása: Nagyszerû, bárcsak jönnének azok a válaszok, amikre kíváncsi is vagyok, nem kortippelgetõs :D Nem csalt meg egyébként, egy szóval sem írtam! :)

Most akkor kit szeretek? A barátomat vagy egy másik pasit?

A barátommal több,mint egy éve vagyok együtt. Nagyon szépen indult minden,de a családok szinte mindent tiltottak. Kettesbe nem is lehettünk (mái napig sem)itt most nem a sexre gondolok hanem pl. egy filmezésre stb. én 16 vagyok a barátom 20 éves. nyáron már nagyon sokat vitáztunk mindketten hibásak voltunk.. rengetegszer szakítottunk. nyár végére jóba lettem a barátom egyik osztálytársával. az o.társa szerelmet vallott és ez nekem tetszett. ő foglalkozott velem,bókolt. szakítottunk a barátommal,de ilyen se veled se nélküled volt. addig a másik fiúval voltam szinte állandóan. aztán elkezdett hiányozni a barátom. a másik fiú azt mondta,hogy csak a pénze miatt vagyok vele (?? pedig soha nem vett nekem semmit) ezt ő egyszer letagadta egyszer meg bevallotta. a barátommal egy hete megint együtt vagyunk. persze hiányzik a másik fiú,de már kezd a kapcsolatom a barátommal rendbe jönni. ma a másik fiú rám írt és megint kezdi a hülyeségeit. legszívesebben mindkettővel lennék,de ez nem lehet. sajnos. Szerintetek most mit tegyek? Felejtsem el a másik fiút ne is írjak neki vissza és próbáljak csak a barátomra koncentrálni? Mi lesz ha nem tudok újra beleszeretni a barátomba és csak a másik fiún jár majd az eszem? Most teljesen felkavart,hogy rámírt... 16/l

Legjobb válasz: Nem vagy ezzel egyedül, sokan kerülnek ilyen helyzetbe. Az a tisztességes, ha eldöntöd, kivel vagy, és a másikkal közlöd, hogy kapcsolatban vagy, tehát olyasmire ne számítson. Ha az illetõ csábít is, akkor tartsd magad távol tõle. Az meg, hogy ki mellett dönts, nehéz kérdés. A régi barátodat jobban ismered, tudod, mi tetszik benne neked, és ismered a hibái egy részét is. Az új fiúnak valószínûleg még kevésbé látod a hibáit - azoknak a megismeréséhez idõ kell. Ezt tartsd észben, mikor mérlegeled, kit választasz. Bizony, aki már házasságban él, azzal is elõfordul ilyen: a párjával már rég együtt vannak, kicsit unják is egymást. És akkor jön egy új ember, akiben csak a jót látod, a hibáit nem, plusz az údonság varázsa is lök a dolgon. Könnyû elcsábulni, de észben kell tartani, hogy neki is vannak hibái, messze nem biztos, hogy jobb, mint a jelenlegi férj/feleség.

Nem vagy ezzel egyedül, sokan kerülnek ilyen helyzetbe. Az a tisztességes, ha eldöntöd, kivel vagy, és a másikkal közlöd, hogy kapcsolatban vagy, tehát olyasmire ne számítson. Ha az illetõ csábít is, akkor tartsd magad távol tõle. Az meg, hogy ki mellett dönts, nehéz kérdés. A régi barátodat jobban ismered, tudod, mi tetszik benne neked, és ismered a hibái egy részét is. Az új fiúnak valószínûleg még kevésbé látod a hibáit - azoknak a megismeréséhez idõ kell. Ezt tartsd észben, mikor mérlegeled, kit választasz. Bizony, aki már házasságban él, azzal is elõfordul ilyen: a párjával már rég együtt vannak, kicsit unják is egymást. És akkor jön egy új ember, akiben csak a jót látod, a hibáit nem, plusz az údonság varázsa is lök a dolgon. Könnyû elcsábulni, de észben kell tartani, hogy neki is vannak hibái, messze nem biztos, hogy jobb, mint a jelenlegi férj/feleség.
Dobj fel egy érmét, a fej legyen a fiúd, az írás a másik, így meglátszik kinek szurkolsz. Mást erre nem tudok írni.
Miért szerinted nem az lenne a helyes, hogy ha kaptál egy második esélyt, akkor csak a barátodra koncentrálsz? Vagy még esetleg van több jó barátja aki szóba jöhet egy kissebb "szünet" erejéig? Ez elég buta kérdés volt. Most vagy fax cibáló vagy, vagy egy lány akinek adottak a lehetõségek, csak nem tud vele élni másodjára sem?! Remélhetõleg helyesen döntesz.:)
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok akármennyire is hihetetlen kedves utolsó. A barátom mellett döntöttem, remélem helyesen :)
Kívánom hogy maradjatok együtt és találd meg vele a boldogságod... Elhiszem és nagyon helyes! Olyan ritkán hallani már ilyet..:/
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de a kérdésbe is leírtam az okát. Persze jó lenne már, de ha nem akkor nem.. Majd egyszer..soká, ha addig együtt maradunk :) Most már annyira nem is veszekszünk és jól megvagyunk, remélem ez így is marad :)

Ki lenne a barátom?

itt az e-mail címem: [email protected] Akinek van kedve írjon,örülnék neki:( 17/L Pest megye

Legjobb válasz: Nincsenek barátaid? :( Mostanában nagyon sok ilyen kérdést látok itt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi embernek nincs igaz barátja. Mi a baj? Mi miatt nem megy a barátkozás? Nekem sem ment sokáig, hátha tudok segíteni.

Nincsenek barátaid? :( Mostanában nagyon sok ilyen kérdést látok itt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi embernek nincs igaz barátja. Mi a baj? Mi miatt nem megy a barátkozás? Nekem sem ment sokáig, hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: SZégyellnek az emberek de választ nem kapok miért
Szerintem elég nagy butaság, hogy szégyellnek. De legalább mondanák meg, hogy mi miatt. Lehet, hogy õk sem tudják. Vannak olyan emberek, akik bántják a másikat, de magyarázatot nem tudnak rá adni, hogy miért. Engem is sokat bántottak, én meg is kérdeztem, hogy mi velem a bajuk. Semmi értelmeset nem tudtak válaszolni. Errõl nem te tehetsz, hogy bántanak. Aki szeret, az olyannak fog szeretni, amilyen vagy. A jót fogja benned keresni, és nem a rosszat. Akik nem szeretnek, azokkal ne foglalkozz! Szerintem próbálj meg máshol barátokat keresni. Biztosan találnál! :) Nekem is lettek barátaim, amióta kikerültem abból a környezetbõl.

Hogyan üthetném ki a volt barátomat?

Osztálytársam ez a tetü,és legalább egy éve szívja a vérem. Állandóan beszól,kritizál,ronda dolgokat mond és lökdös. Hiába mondom neki hogy álljon le,nem érti meg. Of? is tudja hogy egy ge.ci a gyerek velem szembe de nem érdelki,és egyébként is egyedül szeretném ?t elintézni. És arra gondoltam valami hatásos helyen megütném,hogy leálljon végre.Egyszer?en foggalmam sincs miért viselkedik úgy mint egy idegbeteg....

Legjobb válasz: keress meg pár erõs "barátot" és spanolj le velük...vagy csak szard le, pofozd meg nyilvánosan, vagy sírd el magad, ezek mint nagyon nagsy égések lennének neki, bár ha ekkroa tetû..::S

keress meg pár erõs "barátot" és spanolj le velük...vagy csak szard le, pofozd meg nyilvánosan, vagy sírd el magad, ezek mint nagyon nagsy égések lennének neki, bár ha ekkroa tetû..::S
rúgd tökön, ha meg neked ront a fiúk úgy is leütik, legalábbis én elütném:D
na itt a jó válasz. keress egy küzdõsportolót, majd tanít valami hatásosat. vagy harcmûvészt, mint én, csak az bajos lehet mert a végén megölöd a kis tetût. én Bp.
Szerintem meg, ha komolyan bánt szólj a tanárnak, amúgy meg lassan érettségizel addig még bírd ki és ne foglalkozz vele.. Ne szólj hozzá, ne szólj vissza, kerüld el.. Ha lealacsonoydsz az õ szintjére az nem megoldás..
a harcmûvész vagyok szerintem meg ha megtanulja ezt leütni, az a késõbbi életbenmaradási esélyeire is jó hatással lehet még.
Hallottatok már a súlyos testi sértés fogalmáról és annak következményeirõl a testi sértést okozóra nézve? A pár erõs barát...felbujtásnak minõsül.. Mibõl gondolják az emberek, hogy ez ilyen egyszerû..pár haver..barát vagy akinek baja van majd jól megveri a másikat..aztán ha rosszul méri fel és rossz helyre üt vagy a "problémás ember" beteg mármint testileg és rossz helyre ût az pedig egy életre nyomorék marad vagy kómába esik esetleg meghal akkor lesz ám csak igazán tejfel az élet.Eleve büntetõeljárás indul..és igen emberek megtalálják aki/akik ezt tették..meg ha már erõviszonyoknál tartunk a srác akit elvertek és az intenzíven fekszik vannak rokonai..barátai akik majd a temetõbe/intenzívre küldik az erõs barátokat. Nem sok szülõ tolerálná ha kisfiát/kislányát úgy megvernék, hogy egy életre maradandó károsodást szenvedne aztán az erõs barátokat helyben kivégzik vagy ha õk nem majd a sitten a többi kemény legény. Szóval ez a megverlek meg stb röhej....nem beszélve a következményekrõl..és ez nem utcai támadás, hogy mittudomén ismeretlenek megvernek, de még akkor is elkapják a támadókat..itt viszont egybõl a csaj lenne az elsõ akinél kopogtatnának. Aztán ha srác meghal a csajt viszik elõre megfontolt szándékos emberölésre való felbujtás vádjával. Szóval a testi erõ szart sem ér..ez nem az õskor.
utolsó: túl racionális vagy :) ~17 évesek. gyerekeknek kevésbé teszik tönkre az életét mert erõszakosak :) ha meg tényleg a lány tanulna pár dolgot (én komolyan poénból 1, 5 óra altt begyakoroltatnék neki 2-3 mozdulatot, instant padlóraküldésig) és beadná, hát azon behalnék :D a gyerekek éljenek csak :) erõs barátokat meg nem kellene félteni :P vannak tényleg erõs emberek, és nem azok akik képe a fejetekben megjelenik most :) végszóra pedig, csak hogy komoly gondolat is legyen: kit érdekel, (ha rühell valakit, és az a valaki kiharcolja magának) hogy kórházba küldi? ugyan máh' elõbb utóbb valaki úgyis megteszi, jobban jár az ilyen kissrác, ha középsuliban keni el az arcát az exbarátnõje (ez még mindég de betegen hangzik :DD) vagy netán pár fiatal, minthogy 5 év múlva metsszék fel a gyomrát :) (a gyomor sebek lassan és úgy tudom kimondottan fájdalmasan haláloask)
Én most nem a Exbarátot védem...persze, hogy megérdemel egy verést vagy akármi..csak azt mondom az a hátránya a "kórházba küldésnek" és egyebeknek hogy ez tönkre teheti egy ember életét( tudod aki megveri azét, hiszen a börtön nem leányálom) másrészt ok kiharcolta..megverik a srác kórházba kerül és semmi következménye. De ilyen alapon az erõs barátok vagy a barátnõ is kiharcolhatja majd bárkinél az élete folyamán hogy vele szemben is így járjanak el..tudod beszólsz valakinek aztán mehetsz az intenzívre. Gondolom te sem szeretnéd ezt..mert mindenkinél van erõsebb és befolyásosabb személy. Mindenkinél. A sima csihi-puhi viszont nem gond, jól pofán verik( persze felépül pár nap alatt a srác) abból is ért..csak ne durvuljon el a verés. ennyi!
tényleg nagyon racionálisan írsz. igen, nyilván, ha úgy adódna, még engem is le lehet lõni, meg van családom stb.. de gyerekek kevésbé mennek börtönbe, meg most egy arcon könyökölés még nem feltétlen intenzív (mondjuk nem az én technikám, mert az más kérdés:) kicsit kevesebb komolyság és elõrelátás, amúgy persze egyetértek, meg igazad van :)

Meddig elégítsem ki kézzel a barátom?

Amíg elélvez, vagy még kicsit tovább? Meddig jó érzés nektek fiúk? (Majd biztos szól, de azért szeretném tudni.) L/16

Legjobb válasz: miután elélvez kicsit tovább barátom mondta hogy így jó:)szóval ez biztos infó

miután elélvez kicsit tovább barátom mondta hogy így jó:) szóval ez biztos infó
Mikor gyorsan csináld neki és érzed a meleg spermát a kezeden onnantól még nekem 10másodpercig maga a menny de utána se rossz de akkor már nem oylan kellemes
amikor elélvez, tehát kilövi a spermát, akkor onnantól kb még 1 perc. barátomnak igy csinálom, és remeg:P Masszirozhatod neki még utána 3-4perccel is
Azért, ha már csak olyan pisilõs kaliberû, abbahagyhatod.
Ha elélved, fokozatosan lehet lassítani, ahogy elernyed. Simogatni még sokáig lehet és jól esik neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! (:
Hát, egy percig azért ne folytasd utána szerintem, de olyan 10-15 másodpercig nálam még mehet ilyenkor. De hallgass elsõsorban a barátodra, hogy õ mit szeretne. ;)

Mit tegyek? 3 év párkapcsolat után derült ki, hogy a barátom néhányszor lefeküdt a legjobb barátnömmel.

Legjobb válasz: Összecsomagolsz, összetörsz néhány porcelán tányért és örökre elfelejted a barátod és a "legjobb" barátnõt. De ez nem egyértelmû?

Összecsomagolsz, összetörsz néhány porcelán tányért és örökre elfelejted a barátod és a "legjobb" barátnõt. De ez nem egyértelmû?
már rég ott hagytam volna gondolkodás nélkül, és a 'legjobb' barátnõt is elfelejteném
Eléggé gusztustalan dolog, amit veled mûveltek.Gondolj arra, hogy ami nem öl meg, az megerõsít.
Lépj túl rajta sz*rd le õket:-)
Anno 17 éves koromban egy nagy szerelmemet happolta el a barátnõm. Teljesen sokkolódtam, véletlenül derült ki két tanóra között egy szünetben. A barátnõm véletlen elszólta magát. Nem feküdtek le egymással, nem volt olyan komoly, de már egy ideje találkozgattak és flörtöltek a hátam mögött. Én akkor tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet túlélni. Nagyon durva volt az az idõszak, de még mindig itt vagyok, mint látszik. Ez fejben dõl el. Ha akarod túléled, ha nem, megfutamodsz. Azóta sincs igazán jó barátnõm, mert képtelen vagyok már úgy megbízni egy-egy lányban. A párom a legjobb barátom és pont. Sz*r ügy, mert hiányoznak a csajos összeülõs esték, egy távoli barátnõm van, ha ritkán is, vele ez összejön, de nem az igazi... Sosem lesz már semmi a régi, de legalább az a veszély nem fenyeget, hogy a párom pont a barátnõmmel szûri össze a levet. Az ilyen barátnõ nem barátnõ és egy férfire sem tudok többé úgy nézni. Hogyha már viszket neki odalent, legalább olyat keresne, akihez semmi közöm nincs...
idõvel jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Már élni sincs kedvem. Olyan hülye voltam, hogy megbíztam bennük.
ha hónapokig rosszul érzed magad ettõl akkor érdemes segítséget kérned
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok... :(
te hány éves vagy? ilyen sokkból segítség nélkül több év is lehet amíg kilábalsz. nekem is volt hasonló férfiként :(
Gruppen:-) :-) :-)
Nyugi most még rossz, de vigasztaljon a tudat hogy fiatal vagy és rengeteg lehetõséged van még az életben arra hogy olyan férfit találj aki megérdemel téged. :)
A kérdező hozzászólása: 32 éves
A kérdező hozzászólása: De szakítottam vele. A barátnömmel is... nem tudom hogy lehet egy ilyet túlélni
Hány éves a pasid?
# 3/15 pontosan!!!

Miért csúszik ki mindig a barátom pénisze a hüvelyemből? Egyáltalán nem kicsi neki.

S?t.. Pont az átlagos mérete van, de sokszor észleljük, h gyakran kicsúszik a hüvelyemb?l :S Kutya pózban, meg missziben meg lovaglóban is. Utóbbiban pl van mikor kicsusszan amikor nem csak ugrálok, hanem olyan "has tánc" mozdulatokat csinálok :D és mikor kijön véletlen ráülök :DD vmi dolog, h ne csusszon ki annyira? tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Szerintem is azért csúszik ki, mert túl hevesen a mozdulataitok. Próbáljatok kis, finom mozdulatokat végezni. Te próbálhatsz a hüvely izmoddal "rászorulni" a barátod péniszére.

Mondjuk sztem az ätlag 16-18 de az ätmérö a fontos legyen vagy 4.5cmDe lehet elèg lenne neked az is ha elèg kemény lenneNem az a baj hogy hajlik ösze visza
Szerintem is azért csúszik ki, mert túl hevesen a mozdulataitok. Próbáljatok kis, finom mozdulatokat végezni. Te próbálhatsz a hüvely izmoddal "rászorulni" a barátod péniszére.
Tudod a jó aktus is azért jó mert nem a löket hanem a fordulatszám a lényeg, akár csak egy jó motornál!! LOL Egyébként az enyém is pont ekkora, csak el kell találni a távolságot és fasza lesz, tudod térérzék kérdése az egész! Mindent bele!
Häät az a hejzet hogy szerintem ay ätlagos mèret az 17cm körül van ès ätmèrö 4.5 cm De nem tul kicsi a 13 sem ha jo kemènyDe probälj meg nem sokat ficänkolniÉs biztos tul nedves vagyDe ez nem bajJa ès azis lehet hogy valamejik iränyba elhuz ès azèrt esik kiDe nehuzza ki a fejèt talän ugy
hát a 13-14 cm-tõl mit vársz?Felnyársalós feelinget?
:D:D:D...a kisember még növessze egy kicsit...mármint A KICSIT:D..."egyáltalán nem kicsi neki"..dehogynem:D
az én páromé 21 cm :) és az is kicsúszik a hevesebb mozgásra de annál jobb , ha visszateszi:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a méret a lényeg.
Mert vszínüleg túl nedves vagy és nagy mozdulatokkal csináljátok... Ez elen a fiú felül pózok a jobbak illetve a nem olyan heves mozdulatok
Még a pornófilmekben is ki-kicsusszan néha. Vissza kell tenni, és mehet tovább. Kisebb mozdulatok. Hajrá!
Akkor nem verted ki.
majd írd meg, hogy sikerült-e úgy, ahogy írtam :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom mikor... ma már tuti nem fogunk találkozni.
segíts rá esetleg egy kicsit szájjal, úgy tuti elmegy. mikor csináljátok legközelebb? még most este?
A kérdező hozzászólása: õ 19, én 15. náluk voltunk, voltak otthon, de nem volt igazán nagy az esélye h ránk nyitnak.
hány évesek vagytok? hol csináltátok és hogy? mert rohadt sok függhet attól, hogy féltek a lebukástól, rátok nyithatnak, stb.
hát már bocs, de elég bénának kell lenni hozzá, hogy ne sikerüljön, vagy a gyerek nem meleg? a 14évesek is kitudják verni maguknak.
Azt h tul hamar abbahagytad.
hamar abbahagytad
A kérdező hozzászólása: akkor el kezdtem
A kérdező hozzászólása: jó, na...:D
na??? mi újság??

Ki játszotta a Barátok köztben a Nemes Izabellát?

Legjobb válasz: Nemes Izabellát Wégner Judit játszotta, azt hiszem, õ volt Ádám barátnõje, aki lakást is biztosított neki.

Nemes Izabellát Wégner Judit játszotta, azt hiszem, õ volt Ádám barátnõje, aki lakást is biztosított neki.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!