Találatok a következő kifejezésre: Ki a Morgan (13 db)

Hol lehet letölteni feliratot a percy jekson (villámtolvaj), hova tűntek morgenék, szökőhév, kiki a boszorkányfutár filmekhez?

Sajnos én egyikhez sem találtam.Ha tudtok légyszi segítsetek.Magyar felirat kellene.Köszönöm

Legjobb válasz: A Kikihez asszem az Anime Addictson van fenn felirat.

A Kikihez asszem az Anime Addictson van fenn felirat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!

Miért nem írják ki a mondatban az igét, miért csak utalnak rá? pl. Morgen müssen wir wieder früh raus? (raus gehen? ) Wir müssen jetzt aber wirklich los?

Legjobb válasz: Vannak esetek, amikor a Modalverbet Vollverbként lehet használni. Olyan esetekben, ahol világos, hogy mit kell tenni. Itt a "müssen" egy ilyen Vollverb.

Vannak esetek, amikor a Modalverbet Vollverbként lehet használni. Olyan esetekben, ahol világos, hogy mit kell tenni. Itt a "müssen" egy ilyen Vollverb.
Itt olvashatsz róla: "Modalverben als Vollverben" http://www.mein-deutschbuch.de/lernen.php?menu_id=31#modalvoll

Jó így a fordítás? Wenn ich am Morgen aufstehe, nehme ich einfach irgendwelche Sachen aus dem Schrank. Amikor reggel felkelek, egyszerűen mindegy milyen dolgot veszek ki a szekrényből.

Legjobb válasz: Kicsit máshogy forditanám: Amikor reggel felkelek, egyszerüen kiszedek/kikapok valamilyen dolgokat/cuccokat/ruhákat a szekrényböl. Az "einfach irgendwelche" annyi jelent, hogy egyszerüen valamilyet"

Kicsit máshogy forditanám: Amikor reggel felkelek, egyszerüen kiszedek/kikapok valamilyen dolgokat/cuccokat/ruhákat a szekrényböl. Az "einfach irgendwelche" annyi jelent, hogy egyszerüen valamilyet"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ki a hangja Morgan Freemannek A gyűjtőben?

Egyszer?en nem bírok rájönni.

Legjobb válasz: nem a Csernák János?

nem a Csernák János?
A kérdező hozzászólása: De igen! Köszönöm.:)

Miért ad ki dörmögő, morgó hangot a lány nyuszim? Lehetséges, hogy terhes? Köszi. és hozzátenném, hogy elég agressziv.

Legjobb válasz: A miénk is szokott morogni ha valami nem tetszik neki vagy ha véletlenül elõjön a hátsó kertbõl a kutya és megkergeti. Morog mint a legtöbb állat :)

A miénk is szokott morogni ha valami nem tetszik neki vagy ha véletlenül elõjön a hátsó kertbõl a kutya és megkergeti. Morog mint a legtöbb állat :)
Az ennyém is csinál olyat ha hozzá nyulok az ételéhez és morog és nem kölykezö de lány és agressziv is de ez nm jelent semmit csak ilyen a természete
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a válaszokat!:)

Ki van benne a ZeeCapital Zrt. , Morgan Lízingház Zrt. Cib bank Zrt. "hitelezési" háromszögben?

Pontosabban eddig ki milyen stádiumban van velül szemben?

Legjobb válasz: 6 éve kötöttem szerzõdést a Zee Capitallal , akik a Cib Bankban nyittattak számlát. 2011. júniusban engedményezettként vette át hitelemet a Morgan. Még fizetem a hitelt, de vannak csúszásaim.

6 éve kötöttem szerzõdést a Zee Capitallal , akik a Cib Bankban nyittattak számlát. 2011. júniusban engedményezettként vette át hitelemet a Morgan. Még fizetem a hitelt, de vannak csúszásaim.
A kérdező hozzászólása: Hmmm... ez érdekes... az hogy fizetsz e az fontos de nem ilyen egyszerû a képlet, én kaptam egy felszólító levelet a CIB tõl hogy nem fizethetek a Morgan - nek mert az nem fizet nekik, és az adósságom nem csökken... te is kaptál ilyet? Mert én tanácstalan vagyok... Elvileg én ha a CIB állítása igaz több mint 1, 5 évig szórtam ki a pénzt az ablakon. Csak olyanokat keresek akik szintén kaptak ilyen felszólítást.
A kérdező hozzászólása: Illetve még az is érdekel hogy engedményezettként kötöttek veled új szerzõdést? mert velem nem, és egyesek szerint (CIB bank) kötelezõ lenne. Mindenesetre én rendesen fizettem de most mégis ki akarnak tenni a kéglibõl, a Pszaf nem tesz semmit, pereskedni meg nagyon drága mulatság...
1.Én a CIB-tõl semmilyen megkeresést, felszólítást nem kaptam. Azt tudom, hogy 2006.-ban kellett a Zee capital elõírása szerint számlát nyitnom náluk és 2010. októberben a Zee Capital utasítása szerint már az OTP-be fizettem közvetlenül a részleteket egészen az engedményezésig. 2. A PSZÁF szóbeli tájékoztatása szerint nem kell külön szerzõdni az engedményezettel. http://cegvezetes.hu/1999/11/engedmenyezes-tartozasatvallalas/ Kérdésem: 1. Te hol tartasz? Írtad, hogy ki akarnak rakni a lakásból. KI akar kirakni? Mióta nem tudsz fizetni? 2. Kaptál a CIB-tõl felszólító levelet? Mikor? 3. Kaptál a Morgantõl tájékoztató levelet a CIB követelésérõl? 4. Te felmondtad a CIB számládat, amikor OTP-re váltott a ZEE Capital?
A kérdező hozzászólása: "...9 hónapja nem nekik fizetek..." 5-6 hónap CIB bank és 4 hónap Bírói letét.
A kérdező hozzászólása: Addig pár teljesen friss érdekesség általános HUF alapú devizahiteleseknek... http://hetivalasz.hu/uzlet/semmis-a-trukkozo-bank-hitelszerz.. http://pitee.wordpress.com/2012/12/07/a-fovarosi-torvenyszek.. http://pitee.wordpress.com/2012/11/25/arfolyamres/
A kérdező hozzászólása: A mai napon nyílvánvalóvá vált hogy a Morgen Lízingház Zrt. követelése ingatag lábakon áll. Aki ezt olvassa és eddig rendesen fizetett nekik fontolja meg a további lépéseit. Tõlem már egy huncut garast sem fognak kapni.
A kérdező hozzászólása: Aki benne van ezeknek a markában, az ha eredményt szeretne elérni minél hamarabb jelentkezzen! Sorsdöntõ fordulat várható az ügyben!

Ki az a samara morgan?

Hallottam róla és kiváncsi vagyok ki az?

Legjobb válasz: Samara Morgan egy középiskolás lány Wallis-ban. Édesanyja francia, apukája pedig angol bevándorló. Szakmájukat tekintve Mary (az édesanya) énekesnõ a helyi pubban, Sichmenthoff (az apa) pedig biológus mérnök. Samara egy középiskolás lány Wallis-ban. Reggelire palacsintát kér, mint akárki más. Órákat tölt a mosdóban, mert ügyel a kinézetére. Õ is szerelmes, mint akárki más, de nem akárhogyan. A tízórait csomagolva kapja, az órákat túléli, gyûlöli a házifeladatokat. Samara egy lány Wallis-ban. Gondosan sminkel, ügyelve lép. Nem szereti a tornaórákat, nem szereti az öltözõket. Szereti viszont az apját, aki csokit ad, ha segít neki. Samara egy lány. A meztelen lányok mellett csak néha van merevedése. A tût csak akkor nem kedveli, mikor nem az apja szúrja. Samara.

Samara Morgan egy középiskolás lány Wallis-ban. Édesanyja francia, apukája pedig angol bevándorló. Szakmájukat tekintve Mary (az édesanya) énekesnõ a helyi pubban, Sichmenthoff (az apa) pedig biológus mérnök. Samara egy középiskolás lány Wallis-ban. Reggelire palacsintát kér, mint akárki más. Órákat tölt a mosdóban, mert ügyel a kinézetére. Õ is szerelmes, mint akárki más, de nem akárhogyan. A tízórait csomagolva kapja, az órákat túléli, gyûlöli a házifeladatokat. Samara egy lány Wallis-ban. Gondosan sminkel, ügyelve lép. Nem szereti a tornaórákat, nem szereti az öltözõket. Szereti viszont az apját, aki csokit ad, ha segít neki. Samara egy lány. A meztelen lányok mellett csak néha van merevedése. A tût csak akkor nem kedveli, mikor nem az apja szúrja. Samara.
A kör címû film szereplõje
"Hallottam róla és kiváncsi vagyok ki az?" ezt nagyon gagyin fogalmaztad meg és a kérdést is. Már szinte mindenki látta azt a filmet.
A kérdező hozzászólása: kedves 2 kopj le

A nyuszimat két napja hoztuk haza és nem akar inni és amikor kiteszem egy kicsit hogy fusson mindig bemegy a csigalépcső alá és magátol nem jön ki. Amikor sikerül, kikergetni` akkor amikor veszem fel akkor rug és morgó hangot ad ki. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne fogdosd, hagyd h megszokja az új helyet. Rakj elé kaját és vizet, répát meg még nézz utána h mit lehet neki enni adni, ne stresszeld még azzal h felveszed mert félõs lesz, néhány nap és már simogathatod

Ne fogdosd, hagyd h megszokja az új helyet. Rakj elé kaját és vizet, répát meg még nézz utána h mit lehet neki enni adni, ne stresszeld még azzal h felveszed mert félõs lesz, néhány nap és már simogathatod
Milyen itatója van? Az enyém nem iszik golyósból, adj neki tálkában vizet. És tényleg ne kergesd, ne fogdosd, hagyd, hogy megszokja kicsit a helyet.
Az elsõ héten ne engedd ki eleve, hogy megszokja ak etrecét, és azt , hogy ez az õ helye, itt õt ne mbántják, ez a biztonság. Adj neki minden nap 2× fél-egy marék tápot (cuni fit kb. a minimum, inkább cuni complete [versele laga]), legyen elõtte víz (ha nem használja a golyós itatót, uborkával be lehet dörzsölni a csövét egy párszor, hogy rájöjjön), legyen egy kis házikója (ha befut, amint meglát titeket, akkor az elején ne tegyétek be!), és persze egy sarok wc neki.
Kihagytam, de ez talán evidens - mindig legyen elõtte széna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitseget es szerencsere mar iszik es nagyon baratsagos
a "motorcsónak" (prrrrrr) hangot akkor adják ki ha nem tetszik nekik valami:)
én azt a hangot dorombolásnak hívom :D van olyan hogy azt jelzik vele, ha nem tetszik nekik valami, pl egy idegesítõ hang vagy hasonló. de nekem akkor is szokták csinálni ha jól érzik magukat. pl mikor az ölembe vannak és simogatom õket, akkor is szokták. dorombolnak mint a macskák :) egyik malacom akkor is szokta, mikor adok neki valamit (gyümölcsöt vagy zöldséget) és csak nagyon röviden. mintha megköszönné :) ) ha nyugodtan fekszik az öledben és kiadja azt a hangot, tuti hogy jól érzi magát :)
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy akkor nem tetszett neki mert elõször volt az ölemben és egy kicsit nyugtalan volt:S nehezen tudom szoktatni tudtok tippeket adni?
neem ha jól érzik magukat akkor "bugyborékolnak" vagy "munyorognak" tök más hang...a prrr az kimondottan az, amikor nem tetszik nekik vmi amikor az egyik antiszoc malacomnak adtam kaját akkor is mindig "motorcsónakozott":D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!