Találatok a következő kifejezésre: Ki Mike hangja a (320 db)

Tesóm letörölt vmi programot és most egyáltalán nem ad ki semilyen hangot a hangszóró. Mit tegyek? Mit javasoltok?

Nincs vmi program amit le lehet tölteni? Vagy más a baj? Mert azt mondta véletlenül letörölt vmit, a csatlakozó részeket megnéztem, úgy láttam azzal nincs baj. Aki jobban ért hozzá kérem segítsen, én nem vagyok nagy szakért?. :)

Legjobb válasz: megnézed milyen hangkártyád van és ahhoz letöltesz 1 drivert

megnézed milyen hangkártyád van és ahhoz letöltesz 1 drivert
Elõször nézd meg a Vezérlõpultban, nincs-e lenémítva a hang (vagy lehalkítva). Ha itt azt írja, hogy nincs hangeszköz, akkor marad a driver letöltés. Ha nem tudod a hangkártya típusát, tedd föl az Everestet (ingyenes) az megmondja, milyen hardverek vannak a gépben

Opel Astra F 1.6 16V szervó fura hangot ad ki, mi lehet a gond?

A kormány tekerése közben egy fura monoton berregést lehet hallani a motorházból, ami hangosabb, ha a kormányt teljesen kitekerem balra vagy jobbra. Ezt mi okozhatja?

Legjobb válasz: Van benne elég olaj?

Van benne elég olaj?

Nektek is ad ki ilyen hangot a patkányotok? Mi lehet ez?

sokszor mikor alszik, vagy félálomban van (nincs rá jobb szó) dünnyög magába.. Nektek is csinál ilyet? Ez normális? Nem az cincogós patkányhang, hanem ilyen mélyen dünnyög, mintha beszeletne

Legjobb válasz: Ez normális, ne aggódj. Néha nekem is beszélnek álmukban :)

Ez normális, ne aggódj. Néha nekem is beszélnek álmukban :)


Nem tudom, de állatorvoshoz vidd el!!!!
A kérdező hozzászólása: de az allatorvosunk most nyaral
2 hónapja?
A kérdező hozzászólása: igen kb ket honapja nem eszik semmit csak nagy ritkan egy falatot

Ma bekapcsoltam a gépemet és nincs hang, egész eddig jó volt, asrock970 extreme 3 alaplapom van, de töltök fel egy képet hogy mit ír ki, mi lehet a gond?

http://kepfeltoltes.hu/130307/261221122N_vtelen_www.kepfelto..

Legjobb válasz: szedd le a realtek audio driver legujabb verzióját és utána ha ujraindítod menni fog ( tedd is fel...)

szedd le a realtek audio driver legujabb verzióját és utána ha ujraindítod menni fog ( tedd is fel...)

Az autóm jobbra kanyarodáskor nyiszogó, "ciripelő" hangot ad ki, mi lehet a baja?

Ezt a hangot egyre s?r?ben adja ki.Eleinte csak néha de mostanában szinte mindig, f?leg fékezések után.

Legjobb válasz: esetleg ékszíj??vagy a fékpofákkal van valami baj..

esetleg ékszíj??vagy a fékpofákkal van valami baj..
nemvagyok szakértö, de kolégámnak pontosan ugyan ezz a gondja volt autojával, kanyarodáskor morajlo, ropogo hang. Egy nap munkábol haza felé, autopályán szétpotyogott a kerék csapágy, mondanom se kell szívás volt. mielöbb nézesd meg hozáértövel, nevárd meg mig utközben megadja magát.
lehet hogy a féltengely nekünk balra kanyarodásnál volt kotyogó hangja és ki cseréltük azóta jó
A kérdező hozzászólása: én is fékpofára gyanakszom.
Esetleg megnézhetnéd a kerék csapágyát...
A kérdező hozzászólása: olyan hangot ad ki mint a WTCC-s autók mikor állnak be a verseny után a Park fermé -be azok is ugyanilyen nyikorgó hangot adnak ki.
Vagy elkopott a fékbetét vagy be van rohadva.
Szerintem is a kerékcsapágy lesz nekem most ugyan ez a gondom:(

Miért ad ki ilyen hangokat a laptopom? Sipól, zúg, olyan "ultrahangok" vagy nem tudom minek nevezzem. Nagyon idegesitő? Mi ez?

Legjobb válasz: Bocsi, de ennyibõl ezt nem lehet megválaszolni. A táptól a winchesterig sokminden lehet. Próbáld behatárolni, hogy a zúgás erõssége függ-e mondjuk a képernyõn lévõ színektõl, valamelyik lemez mûködésétõl, gép helyzetétõl (ha döntöd, forgatod), stb.

Bocsi, de ennyibõl ezt nem lehet megválaszolni. A táptól a winchesterig sokminden lehet. Próbáld behatárolni, hogy a zúgás erõssége függ-e mondjuk a képernyõn lévõ színektõl, valamelyik lemez mûködésétõl, gép helyzetétõl (ha döntöd, forgatod), stb.
A kérdező hozzászólása: Nem olyan sipolás, fogalmam sincs hogy irjam körül, neten megpróbálok keresni valami hasonló hangot... Halgattam a zenét, és egyszer elkezdett recsegni a hangfal, kikapsoltam, kihuztam a jacket, és akkor a laptop hangszórójából jött... Nem is ultrahang, hanem a magas frekvenciás zúgás
Az is lehet, hogy megmakkant a végfok a gépben. Aktív hangszóród van? (Konnektorba dugós?)
A kérdező hozzászólása: Igen, e-BODA 5.1-es... Fél éves sincs a gépem, és már régóta csinálja
Én úgy oldottam meg, hogy lecseréltem a hangkártya driverét. Azóta nem zúg és nem is recseg.

A winchester nehezen olvas be fájlokat. A képek és a videók megnyitásakor is lassan dolgozik és furcsa hangot ad ki. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Talán vírusos a gép. Rakd újra a rendszert fél évente, mivel a vírusirtók nem érnek semmit...

Talán vírusos a gép. Rakd újra a rendszert fél évente, mivel a vírusirtók nem érnek semmit...
Firmware, vagy elektronikai hiba is okozhatja. Épp most van nálam egy ilyen lehalt elektronikás hitachi. Elõször csak a firmware kezdett hibás szektorokat generálni, meg teleszemetelni "delay"-ekkel és "bad sectorokkal" (amik nem voltak valóságosak) a lemezt. aztán végül az elektronika adta meg magát teljesen. Elõtte HDD sentinel "kiválónak" jelentette a lemez állapotát, bad sector mentesnek, a "teljesítményt" meg katasztrofálisnak úgy, hogy motorhiba nincs, ahogy zaj sem. A tiéd még garanciális? Mert ezek a winyók évrõl évre egyre gagyibb minõségûek ahogy [email protected]@k a gépek õket milliárd számra, tesztelgetni meg nincs idejük. Az újakra meg kapsz 1 év garit:D
Szerintem kapott pár "delay"-t. futtasd a HDD regenerator-t nézesd át vele, az mit "mond".
Ez valami mechanikus hiba lesz a winchesterbe.
A kérdező hozzászólása: a HD Sentinel szerint minden rendben van...a teljesítmény és a kondíció is kiváló. A S.M.A.R.T.-ban is jó minden. a winchester: Lemezes meghajtó:WDC WD2500JS-22NCB1 (232 GB, IDE) kb 1 hónapja ilyen. Ultra DMA-üzemmód 4. A Victoria nevû programmal teszteltem és több ilyet is kiír hogy: Warning! Block start at 2724608 = 250 ms. hát a hangot nem tudom leírni...nem kattogó..mintha rezonálna, de csak ha vmit nem tud egybõl beolvasni.
Tényleg, ezek a "furcsa hangok" milyenek is?
Jah. HDD Sentinel jó 5let, plusz én megnézném a DMA módját és hogy AHCI-ben, vagy mégis milyen módban megy. Milyen winyó ez amúgy? És mióta csinálja?
töltsd le hd sentinelt és nézd meg vele az állapotát...
A kérdező hozzászólása: kb 1 hete raktam újra és nem változott semmi.
Jah, küldtem neked mailt/üzit, vagy mi a fene ez itt:)

A tengerimalacom furcsa hangokat ad ki. Mi lehet a baja?

Sokat vakarodzik, és néha köhögés szerü hangokat add ki. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy elkapott valami vírust. Ha fürdetés után sem változik a helyzet, vidd el a dokihoz, hátha õ megoldja.

Lehet, hogy elkapott valami vírust. Ha fürdetés után sem változik a helyzet, vidd el a dokihoz, hátha õ megoldja.
A kérdező hozzászólása: nincs honnan virust elkapjon, mert nincs tarsa jovoheten szeretnek melle venni egy tarsat remelem nem lessz semmi baja
Hányszor köhög egy nap? Mert én is hallottam ilyen furcsa, kis vékony köhögés szerû hangot a fiatal malacomnál, de 1, 5 hónap alatt csak 2x, szóval ezt nem gondolom betegségnek, csak pl félrenyelt, mi is szoktunk köhögni ugyebár. Én malacom hosszúszõrû, õ is szokott vakarózni. Ja, enyém még csuklani is szokott, olyan aranyos olyankor.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet ö is félrenyelt kb 3x csinált igy , evés közben vagy ivás után :) Amugy amerikai rövidszörü, sárgás szinu , az oldalán egy fehér csikkal :)

A kormánykerék súrol, csikorgó hangot ad ki, mi lehet a probléma vele?

Legjobb válasz: Szia. Ha szervós a verda, valószínû, hogy szervó probléma (pl. kevés az olaj a szervo pompában).

Szia. Ha szervós a verda, valószínû, hogy szervó probléma (pl. kevés az olaj a szervo pompában).
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szervós.
SZERELÕ! Bele kell nézni, esélyes a kormánymû csere. Vagy valami nagyon banális hiba pl valami beleér a rúdba.
Gondolom, hozzáér valamihez. :)
Nem csak szervó lehet.. Láttam már olyan elhanyagolt autót ahol a kormánykerék és az oszlop mûanyaga között volt mindenféle hulladék, ami a kormány tekerésekor csikorgott. :D
Nem írtad, hogy milyen autóról van szó, de némelyik típusnál a duda érintkezõjének az elkopása (elgörbülése is okozhat ilyen hangot. Esetleg egy szétesett kormányzár szintén, de ez nagyon veszélyes lehet, mert akár be is zárhat menet közben!
Sérülhetett a porvédõ is, és telement mindenféle xarral.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!