Találatok a következő kifejezésre: Ki Magyarország embere (2 db)

Ki Magyarország legmagasabb embere? Hány cm magas?

A legmagasabb ember, akit "él?ben" láttam (múlt hét szombaton) a Tescoban vásárolt. A feje egymagasságban volt a fels? polccal, és nagyon vállas is volt. Még a pénztárosok is csodálkozva néztek rá, és hallottam, hogy ezt mondta az egyik eladó:

Legjobb válasz: Én csak a legalacsonyabbat ismerem. :) :)

Én csak a legalacsonyabbat ismerem. :) :)
A választ nem tudom, de "viszonylag alacsonynak érzem magam. (187-189 cm körüli a magasságom.)" ne haragudj, de hülye vagy. :) Mondjuk én is ilyen vagyok, de nekem van rá okom. Neked nincs.
A kérdező hozzászólása: Most találtam egy videót, ami megcáfolja azt az állításomat, hogy a másodunokatestvérem 223 cm: http://www.rtlklub.hu/video/92099 Érdekes, mert én úgy hallottam az apámtól, hogy 223 cm magas. (Már évek óta nem találkoztam vele.) Ezek szerint rosszul értettem??? Mert azt tudom, hogy nagyon magas növésû, de lehet, hogy 213 cm helyett 223 cm-t értettem...
elsõ vagyok, nem ismerem az apádat :) de a legkisebb embert, Pityut igen. :) õ az aki a videóban is van. De most akkor az unokabátyád vagy az apád 223 centi magas? Mert egyszer ezt írod, egyszer azt :)
Nem az apja 223 cenit, ha nem tõle hallotta, hogy a unokatesója annyi.
Bocsi, tényleg :) félreolvastam, azt olvastam, hogy az apádról hallottad (és nem apádtól) :D
Nem vagy alacsony! Afrikában az emberek átlagmagassága 150cm. Te hozzájuk képest egy óriás vagy!
Ma láttam egy nagyon magas fiút, akinek mellettem állt a szomszédja.Azt mondta hogy 224 cm magas

Ki Magyarország leggazdagabb embere?

Legjobb válasz: nem Csányi Sándor? Tavaly elött még biztosan ö volt! Szokott ujság külön számmal megjelleni róluk: 100 leggazdagabb magyar

nem Csányi Sándor? Tavaly elött még biztosan ö volt! Szokott ujság külön számmal megjelleni róluk: 100 leggazdagabb magyar
Csányi Sándor
Gyurcsány csak a 88. :D
Demján a Trigránit-góré (hivatalosan). Kb 5x annyi vagyona van, mint az OTP-s Csányinak. Miért lett lepontozva az 1. válaszadó??? (Nem én vagyok)
http://index.hu/gazdasag/magyar/ngzd080618/ "A Napi Gazdaság kiadásában csütörtökön megjelenõ 2008-as összeállításban Demján Sándor szerepel legelöl, aki a tavalyi rangsorhoz hasonlóan Csányi Sándort és Várszegi Gábort elõzi meg." "Az élen immár második éve Demján Sándor áll, aki egy év alatt újabb 40 milliárd forinttal gyarapította vagyonát" Természetesen múlt hét csütörtökrõl van szó. (2008/06/18-i a cikk)
Én is Csányira voksolok :) Persze ez cseppet sem jelenti azt, hogy nála nincs gazdagabb, csak nem tudunk róla. Lehet, hogy a szomszédnak százmilliárdjai vannak a párna alatt, csak nem hajlandó megmondani. Az ilyen listák nem éppen "hitelesek", mert én is ismerek olyan embert, akinek még a bõre alatt is pénz van (több szállodaláncnak is tulajdonosa), magyar is, mégsincs benne a "listában". Mert õ inkább nem akarja ezt megmutatni, kimondani. Tehát azért kicsit "véleményformáló" a dolog.
Pont a 88.? :D:D:D:D
Demján Sándor
A Magyar Hírlap összeállítása szerint Csányi Sándor õrzi vezetõ helyét a leggazdagabb magyarok listáján. 2006.10.09 08:57, Forrás: Magyar Hírlap Az OTP Bank vezérének vagyona a becslés szerint 90 milliárd forint. Demján Sándor egy év alatt mintegy 20 százalékkal növelte vagyonát, hasonlóan jó éve volt Leisztinger Tamásnak, aki tizenkét hónap alatt 13 milliárd forinttal lett gazdagabb. A leggazdagabb száz közé 3, 7 milliárd forint alatt nem lehetett bekerülni. A Magyar Hírlap listáját idén is Csányi Sándor vezeti 90 milliárd forintos becsült vagyonnal. Az OTP Bank vezére Magyarország leggazdagabb embere, érdekeltségei átszövik a magyar gazdaságot a mezõgazdaságtól a telekommunikációig.
gyurcsány??
Ez nagyon egyszerû kérdés volt... Azt kérdezd inkább, hogy KI MAGYARORSZÁG LEGSZEGÉNYEBB EMBERE? Arra szinte nincs válasz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!