Találatok a következő kifejezésre: Ki Budapesten nőgyógyász, aki (5 db)

Budapesten, a XV. Kerületi Rákos úti rendelőintézetben keresek egy jó nőgyógyászt, akihez bizalommal lehet fordulni bármikor. Ki ilyen?

Legjobb válasz: szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)

szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot! :) Megfogadom:)
Szunyogi is jó doki, igaz õ idõsebb.
Szia, Én is a Kovács Pétert ajánlanám. Kedves, segítõkész, alapos, bátran kérdezhetsz tõle, nem az a "fintorgós" típus és ráadásul még humora is van :) Én is hozzá járok és eddig csak pozitív dolgokat mondhatok róla.

Ki Budapesten olyan nőgyógyász, aki ténylegesen foglalkozik is az emberrel?

Babatervezésben vagyunk és már 6 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. (tudom ez még nem hosszú id?, de ha van valami gond akkor már most jó ha kiderül, nem egy év múlva)

Legjobb válasz: Dr. Szalóczy Péter 06-30/910-51-14 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. fsz. 4. És a párodnak meg Dr. Fekete Ferencet ajánlom andrológus, urológust. Õ is Pesten van a II. ker. Kapás utcában 06-30/311-30-45. Írj privit, ha még valami érdekel.

Dr. Szalóczy Péter 06-30/910-51-14 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. fsz. 4. És a párodnak meg Dr. Fekete Ferencet ajánlom andrológus, urológust. Õ is Pesten van a II. ker. Kapás utcában 06-30/311-30-45. Írj privit, ha még valami érdekel.
Szia! Én dr Járányi Beátához járok magánrendelésre. Szerdánként rendel a Nyugatinál, tel:061/311-0175. Amúgy az Uzsoki kórházban dolgozik. Én maximálisan meg vagyok vele elégdve! :o) Sok sikert!!
DR GARAMVÖLGYI GYÖRGY SCHÖPF MÉREI ÁGOST KORHÁZ!!!!!!
Garamvölgyi Györgyöt nem ajánalám. Én 7 évig jártam hozzá, megmûtött 2-szer is, akkor meg voltam vele elégedve. Utóbbi isõben hiába kértem rá, hogy foglalkozzon azzal is, hogy terhes szeretnék lenni. Nem sikerült elérnem. Megelégeltem, és felkerestem Dr. Szõnyi Györgyöt (Schöpf-Mérei szintén). 2 vizsgálat után ultrahang képem volt a gyönyörûen megérett petémrõl, túl voltam 2 vérvizsgálaton, amibõl kiderült, teljesen egészséges vagyok:)
Garamvölgyi doktor urat én sem ajánlom egyáltalán senkinek! Az én tapasztalatom alapján rendkívül pénzsóvár, a bevételei növelését a betegek egészsége elé helyezi a fontossági sorban, ami szerintem rendkívül etikátlan.

Rendes nőgyógyász nőt keresek Budapesten, aki olcsón (vagy akár ingyen, mert jófej) végzi az általános éves vizsgálatot. Kit ajánlotok?

Félreértés ne essék, találtam már nagyon rendes, fiatal férfi nőgyógyászt, de sajnos vidéken, most meg már nem ott lakom és nem járok arra, sok bunkó 80 évessel meg nem kívánok több rossz tapasztalatot szerezni. Ez azért mégiscsak a ...m, na.:) (-Úgyhogy szégyenlős is vagyok, amiatt keresek már csak nőt)

Legjobb válasz: Szia! Igaz nem nõ, de én évek óta Dr. Turcsányi Attilához járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és ha minden jól megy akkor nála is fogok szülni. :) A XVI. kerületben rendel, de van magánrendelõje is! Sok sikert!

Szia! Igaz nem nõ, de én évek óta Dr. Turcsányi Attilához járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és ha minden jól megy akkor nála is fogok szülni. :) A XVI. kerületben rendel, de van magánrendelõje is! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor hát még mindig várom a tippeket..:) (mert ez itt férfi is, meg nekem nagyon a város túlsó fele..)
Ingyen nõgyógyászt sajnos nem tudok ajánlani. Nõit igen: Dr Cseh Erika, Dr Kocsis Éva jut most eszembe. Minden kórházban van egy-két nõi nõgyógyász, nézd meg a hozzád legközelebbi kórház honlapját, és ott keress szülészeti- nõgyógyászati osztályt. Ha megtaláltad a nõi nõgyógyászt, az osztályon megmondják a mobilját, és megkérdezheted, mennyiért vállal téged ilyen témában a magánrendelésén. Vagy megkérdezheted az osztályt felhívva azt is, hogy mikor rendel az illetõ az ambulancián, és oda bemész. Gondolom a szûrést megcsinálják, és ott nem szokás pénzt kérni/elfogadni. Az elõzõ válaszolóhoz meg meg kell jegyeznem: az semmit nem jelent, hogy a nõgyógyászati vizsgálatokon milyen veled a doki, ebbõl nem lehet egyenesen következtetni arra, hogy milyen stílusban vezeti a szüléseket. Persze az ügy azért bonyolult, mert ha már az ember lánya egyszer "oda"enged valakit, akkor nem szeret kísérletezni. (Még fogorvost is nehezen vált az ember.) Nem úgy vagyunk felépítve lelkileg meg testileg sem. Sok sikert! Igyekezz a vizsgálattal, az éves szûrés nagyon fontos.

Jó magán nőgyógyász Budapesten? Fogamzásgátló tablettát szeretnék felíratni és egy olyan orvosra lenne szükségem, aki körültekintően választja ki a hozzám legjobban illő gyógyszert és nem csak rábök a hasára.

Legjobb válasz: Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.

Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.
Dr Alexanjan Nelli, õ a Rákoczi úton rendel. Én meg voltam vele elégedve. 23/L
Hamvas Ferencrõl csak pozitív véleményt itt? Akkor az elsõ nem olvasta jól a válaszokat. :) Én õt semmiképp nem ajánlom.
Semmelweis, I. számú Nõgyógyászati klinika, dr. Magyar Zoltán :) Nála szültem, pedig messze lakok. (3 óra vonattal) Hozzá járok mégis. Pedig nem két forintba kerül az utiköltség, de megéri. Írhatott volna fogamzásgátlót, amit szoptatás alatt is szedhetek, de lebeszélt róla. Körültekintõ, nagyon rendes. Én õt ajánlom.
Dr. Sára Levente Nagyon jó orvos, és szimpatikus is.

Budapesten olyan jó, megbízható, emberséges nőgyógyászt keresek aki rendesen foglalkozik az emberrel. Kihez mehetnék?

Még ha megírnátok azt is, hogy melyik kórházban dolgozik azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szia En Dr.Baltschik Mikloshoz jarok,es csak ajanlani tudom. O Janos korhazban is rendel,es van maganrendelese is. Itt van a honlapja,meg tudod nezni,h szimpatikus e vagy sem. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php 36 hetes kismama

Szia En Dr.Baltschik Mikloshoz jarok, es csak ajanlani tudom. O Janos korhazban is rendel, es van maganrendelese is. Itt van a honlapja, meg tudod nezni, h szimpatikus e vagy sem. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php 36 hetes kismama
én Dr Nyulasi Gábort ajánlom és õ a szent imrében dolgozik.nagyon rendes
Dr. Domokos Tamás- Péterfy-ben dolgozik, Király u-ban van magánrendelése. Ha gondolod, írj privit és megadom az elérhetõségét. 2, 5 hós kislány anyukája.
Dr. Jerger András
Szia.Én Dr.Kisfalvi Istvánhoz járok magánrendelésre.Õ az Oxivit rendelõben rendel a II.ker Bem u.-ban és a SOTE II.-n szül.Én is ott fogok.Nyugodt, rendes és elmond mindent.29 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
SZia!Én is Nyulasi Gáborral szültem-császárt .Nagyon rendes korrekt orvos.A kház is nagyon jó, mindenki aranyos volt, nagyon jól éreztem magamat bennt, nem bántam meg a választásomat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!