Találatok a következő kifejezésre: Ki Budapest környékén (9 db)Szerintem veled senki
nekem is jöhet segítség (:
Nekem is kellene ilyen segítség! Fogalmam sincs, hogy kell csajozni! 22/F
am én sem vagyok túl profi meg minden... szerintem nekem is kéne mindegy de a korkülönbség miatt meg minden azt ajánlom hogy nem gáz ha nem tudtok mert többen összeálltok és egymástól így is tudtok tanulni :) 16/F

Ki Budapest és környékén biorezonancia vizsgálatot végző jó orvos?

Legjobb válasz: Csak telefonszámot tudnék kiadni, ami ugye nem ajánlott, ezért küldj privát e-mailt.

Csak telefonszámot tudnék kiadni, ami ugye nem ajánlott, ezért küldj privát e-mailt.

Foghúzás azonnal. Budapest és környékén hol van olyan fogorvosi rendelő, ahová ha bemegyek, hogy most húzzák ki a fogam (nincs időpont, kórkép felvétel, rengeteg mellé dumálás), szó nélkül megteszik? És mondjuk TB alapú.

4 hónapja szívok vele, gyökér kezelve lett, de annyira megsínylette, hogy kezd szétmálni a fogam. A fogdokim csak kedden rendel, akkor nézné meg, h mit lehet kezdeni még vele. De nem szeretnék koronát rá, mert drága és már eleve nagyon mozog a fogam, kilazult. Szerintem tuti húzás lesz belőle. De ahogy jön szét, a szilánkok belementek az ínyem alá és gyulladt az ínyem, kellemetlen már.

Legjobb válasz: Hogyne, az ügyeleten nem is igazán csinálnak mást. 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. Ide besétálhatsz az utcáról is (várni persze kell, meg eléggé futószalagos mészárszék, de profin csinálják).

Hogyne, az ügyeleten nem is igazán csinálnak mást. 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. Ide besétálhatsz az utcáról is (várni persze kell, meg eléggé futószalagos mészárszék, de profin csinálják).
Nem a 47. az ügyelet, hanem a 40(Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet).

Ki tud egy nagyon jó válóperes ügyvédet Budapest vagy környékén? Lehet, hogy vagyonmegosztás témában szükségem lesz rá. Olyat szeretnék, aki nőpárti : )

Legjobb válasz: Ezt lesheted. Tök mindegy milyen párti valaki, a jogot nem érdekli a nemed. Gyerekelhelyezésnél elõnyben van a nõ, fogjuk rá legalábbis, de a vagyonmegosztásban nem. Ez eléggé egyértelmû bárkinek. Ha szerzõdés van, akkor azért, ha nincs, akkor pedig a gyakorlat miatt.

Ezt lesheted. Tök mindegy milyen párti valaki, a jogot nem érdekli a nemed. Gyerekelhelyezésnél elõnyben van a nõ, fogjuk rá legalábbis, de a vagyonmegosztásban nem. Ez eléggé egyértelmû bárkinek. Ha szerzõdés van, akkor azért, ha nincs, akkor pedig a gyakorlat miatt.
dr. Landes Judit.Nemtõl függetlenül jó válóperes ügyvéd vagyonmegosztásnál is.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!