Találatok a következő kifejezésre: Ki ölte Kennedy-t (3 db)

Miért ölték meg Kennedy-t? Ki, kik ölték meg?

Igaz hogy Kennedy ellene volt a szabadkőműveseknek?

Legjobb válasz: Kennedyvel nem a szabadkõmüveseknek volt baja. De azt, hogy kik és valójában miért ölték meg, még jó pár évig nem tudhatja senki. Elméletek, gyanúk vannak, de hiteles információ nincs.

Kennedyvel nem a szabadkõmüveseknek volt baja. De azt, hogy kik és valójában miért ölték meg, még jó pár évig nem tudhatja senki. Elméletek, gyanúk vannak, de hiteles információ nincs.
Írd be a keresõbe hogy Kenedy gyilkosság! és ott találn kapol választ de nem most se tiszta az ügy
Kennedy be akarta vezetni a független belsõ kamatmentes pénzt (Kennedy dollárt) és függetleníteni akarta az országot a jegybank alól.Mielõtt megtette volna lelõtték.
A gyíkemberek voltak, az illumináltakkal szövetkezve! Tegnap mesélte Józsi a kocsmában!
Jó kérdés nem tudhatjuk. Mivel a hivatalos álláspont szerint Lee Harvey Oswald magányos merénylõként követte el a gyilkosságot, ezért egyelõre csak az biztos, hogy ez nem igaz. Mi az igazság? Talán sose derül ki.
Magneto, ez kétségtelen: [link]
Elõször is nem ártana tudni, kik a szabadkõmûvesek, aztán ilyen elméleteket gyártani. Sajnos az össszesküvés elméletek gyártóinak fingjuk sincs róla.
Nézzétek meg a JFK filmet! Sok mindenre választ ad!

Ki ölte meg John Fitzgerald Kennedy-t?

Legjobb válasz: Szarkazmust gyakoroltam. Te pedig ne kérdezz baromságokat, ha nem akarsz barom válaszokat.

Szarkazmust gyakoroltam. Te pedig ne kérdezz baromságokat, ha nem akarsz barom válaszokat.
a zsidómaffia ölte meg, mert ki akarta rántani a mindenható bankárok lába alól a széket (akik így elvesztették volna az ország fölötti uralmat. csak hogy értsd miért is: Add nekem egy nemzet valutájának ellenõrzését, s az már nem érdekel, ki hozza a törvényeit!” (Mayer Amschel Rothschild)
Valószínûleg a CIA de errõl csak feltételezések vannak.
te nem normális RASZISTA BAROM NE IRKÁLJ ILYEN BAROMSÁGOKAT KÖSZI Rasszista két s, ha már ennyire szereted használni. Egyébként több lövés érte: egyiket hátulról kapta, valahonnan egy ablakból. A másikat pedig a saját SOFÕRJE (!) lõtte ki rá, nem rég linkeltek be egy videót, amin rajta van.. Azért loccsant ki az agya. Egyébként (sajnos) tényleg néhány elvetemült zsidó öl(et)hette meg.
Egyébként te nem szarkazmust gyakoroltál, hanem iróniát. Én meg õszinteséget...
George Bush, a cigányok, meg a zsidók. A politika részlegben minden felmerülõ probléma a cigányok, a zsidók, a zsidóbérencek, a szocik, a libszik meg az ilyenek miatt vannak. Ezt tanuld meg. Bocs, hogy elrontottam a threadedet, de feltételezem a kérdés sem volt komoly, mivel nem tudja senki sem rá a választ.
"politika részlegben minden felmerülõ probléma a cigányok, a zsidók, a zsidóbérencek, a szocik, a libszik meg az ilyenek miatt vannak. Ezt tanuld meg." Szerintem meg a politika részlegben minden probléma a nyíltan provokáló vadbarmok miatt van.
A hivatalos jelentés szerint Lee Harvey Oswald lõtte le egy tankönyraktár hatodik emeletérõl.
A kérdező hozzászólása: te nem normális RASZISTA BAROM NE IRKÁLJ ILYEN BAROMSÁGOKAT KÖSZI
Gyurcsány ! Nem, elõttem komentelõnek igaza van tudod kellene itt is egy ilyen elnök..

Ki ölte meg Kennedy-t?

Legjobb válasz: Minden jel szerint Lee Harvey Oswald volt a gyilkos. Korábban sok vélemény szerint a KGB. De ez az megoldatlan relytéjek között keresendõ az amerikai történelemben.

Minden jel szerint Lee Harvey Oswald volt a gyilkos. Korábban sok vélemény szerint a KGB. De ez az megoldatlan relytéjek között keresendõ az amerikai történelemben.
Pontosan nem tudja senki mert a helyszínelési...stb aktákat 50 évre elzárták mindenféle nyilvánosság elõl!!
http://blogamia.blogter.hu/?post_id=145876 Lap közepe felé ott van Kennedy és Lincoln halálának összefüggése érdekes.
szerintem nézd meg a 4400-at
MELYIKET?
A Rider's Digest kiadásában megjelent A Múlt Nagy Rejtélyei címû könyv részletesen foglalkozik az üggyel. Szerintük is Oswald volt, de felmerült még két másik ember neve is. Könyvtárban biztos benn van. 12/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!