Találatok a következő kifejezésre: Ki írta febr. 2-án Batthyány Lajosnak: (1 db)

Ki írta 1842. febr. 2-án Batthyány Lajosnak: "Nincs célod, nincs rendszered."?

Legjobb válasz: Haver! Én is indulok ezen a versenyen. Már ne is haragudj, de szerintem ez csalás!

Haver! Én is indulok ezen a versenyen. Már ne is haragudj, de szerintem ez csalás!
1. Nem Batthyányi Lajosnak írta, hanem Batthyányi Lajosról. 2. Nem "nincs célod, nincs rendszered", hanem "nincs célod, rendszered" a pontos szöveg. 3. Széchenyi István írta Batthyányiról (a naplójába). üdv.: hegedor
Haver! Vak vagy vagy csak alap nem tudsz olvasni??? Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ennyire zavar, hogy neki volt esze itt megkérdezni??? Hülye irigy köcsög
Szechényi István írta Batthányi Lajosról:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kell egy retorikai szöveget elemezni?

0

Valaki összetudná foglalni a Don-kanyar eseményeit?

2

Ehhez a történethez milyen szociológiai fogalmak kapcsolódnak?

Egy magyar ember kint dolgozik Amerikában, pékként. A munkatársai mindent megtesznek, hogy a főnöke kirúgassa őt. Egy éjszaka a munkatársai az ő munkáját végezték el, s hazudtak neki, hogy hazaküldjék. Elégettek egy csomó pékárút. Így másnap a főnöke kirúgta, mivel az ő feladata volt, hiába mondta, hogy a munkatársai hazaküldték a főnök jóváhagyása nélkül, akkor is kirúgták. (Igaz történet, családban történt:) ). És akkor ehhez a történethez milyen szociológiai fogalmak fűződnek?
köszönöm előre is:)

3

Kinek van tesztkészítői gyakorlata?

Szeretnék csinálni egy tesztet, ami az emberi személyiséget segítené megismerni, de a tesztek megírásánál fontos minden egyes szó, hogy pontosan azt a hatást érjük el, amit a kérdés kitalálásakor terveztük. (ne legyen az, hogy 10 emberből 6 másképp értelmezi)
Tankönyvek, hasznos irományok, segédanyagok megnevezésével is segítségemre lennétek, de elsősorban egy "ráérős" embernek örülnék. :)

1

A normandiai partraszállás hasonló volt ahhoz, ahogy a Ryan közlegény megmentése c. filmben ábrázolták? A partraszállók miért nem vittek magukkal pajzsot?

6

Mi a különbség az epika és a próza között?

Magyartanáromat is kérdeztem erről, de nem tudott elfogadható és kielégítő választ nyújtani.

4

Mit jelent az alabbi rovasirassal irt szoveg?

a href="http://i.imgur.com/YuyfZjc.jpg?1" target="_blank">http://i.imgur.com/YuyfZjc.jpg?1

3

Matula hogyan mosott fogat a berekben?

1

Mit tudunk a papír talpú bakancs legendájáról?

Főként amatőr történészek körében felbukkanó állítás, hogy a II. magyar hadsereg veszteségeinek egyik oka a híres/hírhedt papírtalpú bakancs. Visszaemlékezéseket olvasva a legenda leghatározottabb tagadásával találkozom. A kérdés megítélése az ún. baloldalon tény. Az ún. jobboldalon szervezési és szállítási kérdésként kezelik a kérdés és a mindenhol felbukkanó nyerészkedő katonai szállítókkal.

Hol tudnék utána olvasni megfontolt és komoly eredeti forrásokból, létezett-e ilyen bakancs-probléma, hogyan kezelték, ha volt és egyáltalán, mikor került ez a kérdés be a városi legendák körébe? Hiszen ezt a kérdést mára már-már vallásos elkötelezettséggel védik vagy támadják hozzá nem értő amatőrök.

6

Mi az a szociológia? A pszichológia egyik ága?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!