Találatok a következő kifejezésre: Ki írta febr. 2-án Batthyány (1 db)

Ki írta 1842. febr. 2-án Batthyány Lajosnak: "Nincs célod, nincs rendszered."?

Legjobb válasz: Haver! Én is indulok ezen a versenyen. Már ne is haragudj, de szerintem ez csalás!

Haver! Én is indulok ezen a versenyen. Már ne is haragudj, de szerintem ez csalás!
1. Nem Batthyányi Lajosnak írta, hanem Batthyányi Lajosról. 2. Nem "nincs célod, nincs rendszered", hanem "nincs célod, rendszered" a pontos szöveg. 3. Széchenyi István írta Batthyányiról (a naplójába). üdv.: hegedor
Haver! Vak vagy vagy csak alap nem tudsz olvasni??? Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ennyire zavar, hogy neki volt esze itt megkérdezni??? Hülye irigy köcsög
Szechényi István írta Batthányi Lajosról:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy került Budára ennyi német?

Kérdésem az lenne, hogyan jelent meg Budán (és Pesten) annyi német nyelvű lakó, ha már egyszer magyar városokról van szó. A Wikipédia szerint még 1851-ben is 56 % volt a német anyanyelvűek aránya, a magyaroké 37 %, 100 évvel azelőtt is 55 %-a volt a németeknek, de a magyaroknak csupán 22. Hogyan került ide ennyi német (találtam valamit, ami a török háborúkat okolta, de lehet, hogy a magyarázat ennél árnyaltabb)? Hova tűntek ők napjainkra?

8

Mi a közös bennük?

Azt a házi feladatot kaptam hogy meg kell keresni hogy mi a közös az 1920-as antwerpeni a 1980-as moszkvai és 1984-es los angelesi olimpiában.

1

Iagz az ha két ember egymás után ásít valami érzelmi kötődés van köztük?

7

Tudnátok segíteni? Ezt a pszichológust keresem! Bővebben lent.

Egy olyan pszichológust keresek, aki egyetemi oktató, és beszédhibája van, ha jól emlékszek dadog. Férfi, olyan 30 éven túli.

Pár éve hallottam az előadását, és szeretném újra meghallgatni, csak sajnos nem találom sehol sem, és még a neve sem jut az eszembe.

2

Ha Arisztotelész szerint az arany középutat kell járnunk, akkor pénzügyileg a középrétegnek van a legkevesebb problémája?

Marmintr ugy ertem, hogy a kozepreteg hianyt is szenved a penzben,viszont van is mibol koltenie. Ha megnezzuk a gazdagok elete penzugyileg sokkal bonyolultabb, mig a szegenyeke tul egyszeru a penz hianya miatt. Ti egyetertetek az arany kozeput elmeletevel? Vajon ez a penzre is igaz!? Vagy pont,hogy a penzre nem igaz?

2

A társadalmaknak szükségük van vezetőre?

5

Mi a különbség a keleti és nyugati uralkodók között az első világháború idején?

Fontos lenne.

1

Mi az oka, hogy nem sikerült eddig az embernek olyan számítógépes program létrehozása, ami képes önállóan saját magát fejlesztenie és öntudatára ébrednie?

17

Holokauszt dokumentumfilm címek?

Üdv, olyan dokumentumfilmeket keresek amik a holokauszttal foglalkoznak. Esetleg címeket tudnátok írni? Köszönöm!

2

A Nyomorultak című regény hogyan hat a mai társadalmunkra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!