Találatok a következő kifejezésre: Ki írta Hit (31 db)

A laptopomon újra akartam rakni a winXP-t. Újraindítás után ezt írta ki: Rendszerbetöltési hiba. Most már a BOOT menübe sem enged belépni. Se F12, F2, se Del. Stb. Egyik billentyűkombinációval sem! Mi lehet a probléma?

Csak ez a kép fogad ha be akarok lépni a BOOT menübe:

Legjobb válasz: Valószínû hogy kimozdulhatott a winyó ! akkor szokott így beállni a kép szedd ki a winyot kapcsold be ha betudsz lépni a BIOS-ba állítsad be a BOOT sorrendet rakjad vissza a winyot és öröm :)

Valószínû hogy kimozdulhatott a winyó ! akkor szokott így beállni a kép szedd ki a winyot kapcsold be ha betudsz lépni a BIOS-ba állítsad be a BOOT sorrendet rakjad vissza a winyot és öröm :)
Ennél a képnél épp a BIOS -ba akar belépni (Entering setup..), ha nem nyúlsz hozzá be lép a BIOS -ba ahol be tudod állítani a boot -olást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! :D Müxik! Egy Isten király vagy. :) )
A kérdező hozzászólása: A vinyót kellett kivenni! Vártam, hogy belépjen a Biosba de még fél óra múlva sem csinált semmit...
Akkor most jó vagy nem jó?..
Feltételezem, jó, csak P.O.C-nek válaszolt, hogy a tanácsa, hogy várjon, nem mûködött. De a te javaslatod igen. (Aztán ha mégsem, majd úgyis látjuk.)
A kérdező hozzászólása: A winyó volt a gond! Kivettem, vissza raktam és müxik.
:) )
A kérdező hozzászólása: Mármint a videókártyámmal
Milyen rendszert használsz? videókártyád típusa?
A kérdező hozzászólása: xp és radeon 9250

Ki írta a Hit gyülekezetről másképp c. könyvet, és hol lehetne megszerezni?

Legjobb válasz: Nincs annál rosszabb amikor valaki részt vesz egy dologban, nem érti vagy meghülyül, és ír ellene egy könyvet... Azt mindenki elolvassa, és értelemszerûen mindenkinek az a beteges elképzelése lesz arról a dologról. Ha tényszerû, objektív és igazságalapú könyvet akarsz olvasni, ne kezdj hozzá ehhez...

Nincs annál rosszabb amikor valaki részt vesz egy dologban, nem érti vagy meghülyül, és ír ellene egy könyvet... Azt mindenki elolvassa, és értelemszerûen mindenkinek az a beteges elképzelése lesz arról a dologról. Ha tényszerû, objektív és igazságalapú könyvet akarsz olvasni, ne kezdj hozzá ehhez...
Szerintem olvass értelmesebbet!
e-mail címedre el tudom küldeni, ha meg lehet adni
A kérdező hozzászólása: Szia! Várom, cím:gerdei@citromail.hu Köszönöm elõre is.


AZ utorrentel töltöttem és azt írta ki, hogy 11.5mb veszett kárba és 1 hash hiba mit jelent az a hash hiba már nem lesz jó?

Legjobb válasz: Valószínûleg 11.5MB-os darabokból áll a letöltött file és az egyik darab ellenõrzésekor hibát talált a utorrent. Ezt újra letölti és megkapod a teljes állományt. A hash hiba úgy fog "megjavulni" arra az állományra, hogy újra letölti.

Valószínûleg 11.5MB-os darabokból áll a letöltött file és az egyik darab ellenõrzésekor hibát talált a utorrent. Ezt újra letölti és megkapod a teljes állományt. A hash hiba úgy fog "megjavulni" arra az állományra, hogy újra letölti.
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Amikor próbáltam kiírni filmeket azt írta ki:DVD motorban I/O hiba. Próbáltam más DVD-re írni de mindeggyiknél ezt írja ki. Mi a hiba?

Legjobb válasz: és másik dvd író programot próbáltál? Esetleg ugyanazokat a lemezeket másik íróban? Ez kiszûrné a problémát

és másik dvd író programot próbáltál? Esetleg ugyanazokat a lemezeket másik íróban? Ez kiszûrné a problémát
A kérdező hozzászólása: már próbáltam mindenhogy
húzd ki, tedd vissza ha nem megy akkor húzd ki, pc restart, dugd be
A kérdező hozzászólása: próbáltam de semmit nem csinál.az F meghajtón volt de ha most rákattintok akkor azt írja ki hogy tegyen be egy cserélhetõ lemezt fogalmam nincs mit csináljak.most akkor dobhatom ki az egészet?

Van egy technisat digit k3x decoderom es ki irja h csip kartya hiba es azelot nem irta ki, tutok segiteni?

Van egy technisat digit k3x decoderom es mikor bekapcsolom akor mindeg ki irja h Csipkartya hiba igaz h nem hasznaltam egy fel eve de akor nem irta ki eszt, es nem is volt bene kartya. Most sincs bene a kartya menek rajta a musorok de kozepen ki irja h csipkartya hiba,valaki tud egy megoldast?

Most telepítettem újra a számító gépemet xp vel. Az a problémám hogy, akármilyen telepítőt letöltök a videó kártyámhoz a telepítés során azt írja ki hogy telepítési hiba már megpróbáltam több telepítőt és mind azt írta ki?

itt a videó kártyának a típusa : ATI Radeon Xpress 200/1100 (RC410/RC415) aki lenne olyan kedves és megpróbálná kiküszöbölni a problémát az küldjön egy linket ahonnan le tudnám szedni. előre is köszönöm .

Legjobb válasz: Kérdéseim: 1. XP a legfrissebb? 2. ChipSet driver fönt van? Legfrissebb? 3. VGA driver verziószáma?

Kérdéseim: 1. XP a legfrissebb? 2. ChipSet driver fönt van? Legfrissebb? 3. VGA driver verziószáma?
Szia. Nézd meg a hardwerazonositóját az eszköznek, és alapján próbálkozz drivert keresni. Mivel Microsoft találmány egyszerû és nagyszerû, (vagy nem ez nézõpont kérdése) és a windows XP óta benne van a windowsokban. Számitógép - Jobb egér katt - Tulajdonságok - majd Eszközkezelõ. Itt keresd azt az eszközt, amire kiváncsi vagy (telepités után sárga kérdõjeles az eszköz - és az Egyéb eszközök között van - kattits rá (kinyilik) ami benne van azt nem ismerte fel a gép és nem telepitett hozzá drivert) Kattints kétszer az egyikre, elõjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhetõ ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat". Az alatta lévõ ablakban megjelenõ adatokból az elsõ sorra kattints rá és CTRL+C (másold). Gogliban bemásolod (CTRL+V). Elõször is próbáld meg az összes adat alapján keresni a drivert, ha nem sikerül akkor próbáld meg a végérõl leszedni egy egységet ("&" jel az egység tagoló), majd még egy egységet, a végén csak a VEN és a DEV - Vendor és Device, usb eszköz esetén a VID és PID azonositó marad, utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is. Példa gugli keresésre : PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_10021002&REV_00 driver windows XP sp3 Itt egy mintakép hardver azonositóra : http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=hwazon1.jpg vagy http://coopper.clanteam.com/getfile.php?dfn=hwazonosito.jpg Sok sikert. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!