Találatok a következő kifejezésre: Ki írta Hit (34 db)

Vagy nem jól adtad meg, csak azt hiszed, vagy pedig nem aktív a kártya.

A laptopomon újra akartam rakni a winXP-t. Újraindítás után ezt írta ki: Rendszerbetöltési hiba. Most már a BOOT menübe sem enged belépni. Se F12, F2, se Del. Stb. Egyik billentyűkombinációval sem! Mi lehet a probléma?

Csak ez a kép fogad ha be akarok lépni a BOOT menübe:

Legjobb válasz: Valószínû hogy kimozdulhatott a winyó ! akkor szokott így beállni a kép szedd ki a winyot kapcsold be ha betudsz lépni a BIOS-ba állítsad be a BOOT sorrendet rakjad vissza a winyot és öröm :)

Valószínû hogy kimozdulhatott a winyó ! akkor szokott így beállni a kép szedd ki a winyot kapcsold be ha betudsz lépni a BIOS-ba állítsad be a BOOT sorrendet rakjad vissza a winyot és öröm :)
Ennél a képnél épp a BIOS -ba akar belépni (Entering setup..), ha nem nyúlsz hozzá be lép a BIOS -ba ahol be tudod állítani a boot -olást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! :D Müxik! Egy Isten király vagy. :) )
A kérdező hozzászólása: A vinyót kellett kivenni! Vártam, hogy belépjen a Biosba de még fél óra múlva sem csinált semmit...
Akkor most jó vagy nem jó?..
Feltételezem, jó, csak P.O.C-nek válaszolt, hogy a tanácsa, hogy várjon, nem mûködött. De a te javaslatod igen. (Aztán ha mégsem, majd úgyis látjuk.)
A kérdező hozzászólása: A winyó volt a gond! Kivettem, vissza raktam és müxik.
:) )
A kérdező hozzászólása: Mármint a videókártyámmal
Milyen rendszert használsz? videókártyád típusa?
A kérdező hozzászólása: xp és radeon 9250


Ki írta a Hit gyülekezetről másképp c. könyvet, és hol lehetne megszerezni?

Legjobb válasz: Nincs annál rosszabb amikor valaki részt vesz egy dologban, nem érti vagy meghülyül, és ír ellene egy könyvet... Azt mindenki elolvassa, és értelemszerûen mindenkinek az a beteges elképzelése lesz arról a dologról. Ha tényszerû, objektív és igazságalapú könyvet akarsz olvasni, ne kezdj hozzá ehhez...

Nincs annál rosszabb amikor valaki részt vesz egy dologban, nem érti vagy meghülyül, és ír ellene egy könyvet... Azt mindenki elolvassa, és értelemszerûen mindenkinek az a beteges elképzelése lesz arról a dologról. Ha tényszerû, objektív és igazságalapú könyvet akarsz olvasni, ne kezdj hozzá ehhez...
Szerintem olvass értelmesebbet!
e-mail címedre el tudom küldeni, ha meg lehet adni
A kérdező hozzászólása: Szia! Várom, cím:[email protected] Köszönöm elõre is.

AZ utorrentel töltöttem és azt írta ki, hogy 11.5mb veszett kárba és 1 hash hiba mit jelent az a hash hiba már nem lesz jó?

Legjobb válasz: Valószínûleg 11.5MB-os darabokból áll a letöltött file és az egyik darab ellenõrzésekor hibát talált a utorrent. Ezt újra letölti és megkapod a teljes állományt. A hash hiba úgy fog "megjavulni" arra az állományra, hogy újra letölti.

Valószínûleg 11.5MB-os darabokból áll a letöltött file és az egyik darab ellenõrzésekor hibát talált a utorrent. Ezt újra letölti és megkapod a teljes állományt. A hash hiba úgy fog "megjavulni" arra az állományra, hogy újra letölti.
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Amikor próbáltam kiírni filmeket azt írta ki:DVD motorban I/O hiba. Próbáltam más DVD-re írni de mindeggyiknél ezt írja ki. Mi a hiba?

Legjobb válasz: és másik dvd író programot próbáltál? Esetleg ugyanazokat a lemezeket másik íróban? Ez kiszûrné a problémát

és másik dvd író programot próbáltál? Esetleg ugyanazokat a lemezeket másik íróban? Ez kiszûrné a problémát
A kérdező hozzászólása: már próbáltam mindenhogy
húzd ki, tedd vissza ha nem megy akkor húzd ki, pc restart, dugd be
A kérdező hozzászólása: próbáltam de semmit nem csinál.az F meghajtón volt de ha most rákattintok akkor azt írja ki hogy tegyen be egy cserélhetõ lemezt fogalmam nincs mit csináljak.most akkor dobhatom ki az egészet?

Segitség! a steamen megvettem a the forestet telepítettem és 5%-nál elakadt és azt írta ki hogy lemezírási hiba történt. mit tegyek?

pls segítsetek rajtam mer több hónapja várom ezt a játékot! :(

Legjobb válasz: Errõl csinálj már egy screen shotot, mert kíváncsi vagyok (felhasználó nevet stb. satírozd ki, nehogy valaki valahogy visszaéljen vele)

Errõl csinálj már egy screen shotot, mert kíváncsi vagyok (felhasználó nevet stb. satírozd ki, nehogy valaki valahogy visszaéljen vele)
A kérdező hozzászólása: megjavult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!