Találatok a következő kifejezésre: Ki írta összefüggő parkok (1 db)

Julio Cortazar
Ez így van! Julio Cortazar :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SZJG! Ha C és Edina sosem jártak, akk a 2. rész Ketten 263. old. Lap végén Edina miért hajtja a fejét C fejére?

SZJG Ketten Április 9. csütörtök 263.old., lap végefelé

(...)
Meg aztán nekem is, mert a Kings Of Leon Use Somebody című szám alatt Edina ráhajtotta a fejét Cortez vállára (...)

8

Tudnátok ajánlani írókat, esetleg konkrét könyveket ilyen témákban?

14 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a fantasy-t,jó lenne ha olyan könyveket is tudnátok mondani.De szeretem a komolyabb témákat,mint például halál,szerelem...Az a lényeg,hogy ne legyen unalmas,az izgalmas,eseménydús,ugyanakkor elgondolkodtató könyveket szeretem.Hajlamos vagyok az "élet nagy dolgain",legfőképpen a halálon,elmúláson gondolkodni......Kérlek mondjatok írókat,esetleg könyvcímeket!!! :)

8

Lenne egy kérdésem. Írja meg valaki (ha tudja), hogy mikor jelenik meg a Totál Titkos naplóm következő része? Az elsőt már elolvastam.

Szerintem unalmas, de pont ez benne az érdekes, mert nagyon sok idő amíg valami is történik és a végére hagyja az író a kérdéses részt. Még életemben nem olvastam ilyen unalmas könyvet, de valamiért (ki tudja miért) megtetszett és kíváncsian várom a folytatást.

0

Pán Péter meséket csak én csípem? Vagy ez annyira nem egyéni személyiség zavar és vannak mások is? :D 15f

0

Milyen könyvet ajánlotok?

Anyának szeretnék könyvet venni a szülinapjára. A Danielle Steel könyveket, és Leiner Laura stílusát is nagyon szereti. Van valami ötletetek?

3

Mass Effect 3 -hoz letölthető a 76%-os magyarítás? Ha nem akkor melyik a legjobb amit leszedhetek a játékhoz?

2

Tudnátok mondani olyan könyvet, ami angol nyelven nem túl bonyolult, tehát kezdő-középfokú angol tudású embernek jó gyakorlásra?

Olyan könyv érdekelne, ami érdekes természetesen, nem gyerekmese, 25éves barátnőmnek venném, aki nemigen tud angolt, de arra gondoltam, hogy egy angol nyelvű könyvet vennék neki, valami könnyű olvasmányt, nem túl hosszút, nem túl nehéz angol nyelvezetűt, nem szlengekkel telit.
Olyat, amit olvasva, szótárból kikeresve a szavakat tud haladni, és így tanulja is az angol nyelvet, és a könyv is érdekes még!
Emlékszek egy könyvre, valami Adrien Mole Titkos Naplója. Erről vélemény? Köszi!

6

Tudtok olyan online könyveaboltokat ahonnan meg lehet rendelni az összes libabőr könyvet?

Egy csomó könyes oldalt néztem már végig de sehol se lehetett mindet megrendelni. Ha tudtok ilyen oldalt linkeljéte légyszi!!

2

Tudtok tiniknek való könyveket? Pl. : szent johanna gimi, de lehet szerelmes .

5

Arnold Schwarzenegger - Utam a csúcsra -- Létezik még újonnan?

Elnézést, ha bugyuta a kérdés, de abszolút nem mozgok otthon a könyvek világában, és úgy láttam, hogy ez a könyv már elég régi, újonnan nem is nagyon találtam, csak használtan vaterán meg ilyen helyeken. Lehet még valahol kapni újonnan, normális árban?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!