Találatok a következő kifejezésre: Ki és tette fel (20 db)

Jövõ hónapban felteszik a fogszabim, nem tudom mire számítsak. Nagyon fájni fog? Nektek nem fájt amikor tették fel a fogszabit és pár óráig ott ki volt feszítve a szátok? Nektek a felsõ és az alsó fogszabit mennyi idõ alatt tették fel?

fogszabályzó

Legjobb válasz: Dehogy fáj! Nekem nem volt fogszabályzóm, az igaz, de semmi fájdalom nincs benne. Több ismerõsömnek is van, egynek se fájt. A levétel sem. A felrakás ideje meg az orvostól függ, hallottam olyanról, aki 40 perc alatt felrakta, meg olyanról is akinek 1,5 óra volt. De ne aggódj miatta, nem vészes.

Dehogy fáj! Nekem nem volt fogszabályzóm, az igaz, de semmi fájdalom nincs benne. Több ismerõsömnek is van, egynek se fájt. A levétel sem. A felrakás ideje meg az orvostól függ, hallottam olyanról, aki 40 perc alatt felrakta, meg olyanról is akinek 1, 5 óra volt. De ne aggódj miatta, nem vészes.
A kérdező hozzászólása: rendben:) köszönöm szépen a gyors válaszod:)
Nem fáj, viszont utána kellemetlen. Meg kell szokd az érzést a szádban. Olyan mintha más szájával kellene enni, meg beszélni:) Nagyon furcsa volt pár hétig. De aztán meg lehet szokni és észre sem veszed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod:)

Valaki segítsén! Most tettem fel a Call of Duty 2-őt és ezt írja ki?

DirectX(R) encountered an uncoverable error. Check the DirectX(R) FAQ for possible solutions. El olvastam a FAQ-t is de semmi értelmeset nem találtam. Ja DirectX 9c lett telepítve.

Legjobb válasz: meg lett krekkelve ?? ha nem akkor azt telepítsd fel a cd rõl a directx et

meg lett krekkelve ?? ha nem akkor azt telepítsd fel a cd rõl a directx et


Regisztráltam másik e-mail cimmel is, és ha felteszek egy kérdést az egyikröl, majd belépek a másikkal és arról is kérdeznék, azt irja ki, hogy nem tehetek fel kérdést, mert ebben az órában már tettem fel. Ez hogy van? Hiszen másikkal léptem be!

Legjobb válasz: Ja, de az IP címed ugyan az. Én másik mail-címmel másik géprõl sem tudtam, mert ugyan azt a netet használom mindegyik gépen, elosztva. IP cím a turpisság XD

Ja, de az IP címed ugyan az. Én másik mail-címmel másik géprõl sem tudtam, mert ugyan azt a netet használom mindegyik gépen, elosztva. IP cím a turpisság XD
A kérdező hozzászólása: Ohhh! Hát ez nem szép dolog... :/ Köszi, hogy segitettél, már szétvetett az ideg! =)
Én ugyanarról a géprõl két percen belül tudtam, úgy, hogy az egyiket firefoxból a másikat internetexplorerbõl kérdeztem. Hogy miért, ne kérdezd, de mûködik.
02:18 Valószínûleg az egyiknél be van állítva egy proxy.

Ki tette fel a legtöbb kérdést ezen az oldalon és hányat?

Legjobb válasz: Ha megnézed a toplistát, megtudhatod. Van olyan oszlop, hogy "pont kérdésért". Tikki 2000 feletti pontszámmal áll, tehát valószínûleg õ, de én csaka toplista elsõ oldalát néztem, hátrébb akadhat valaki, aki több kérdést írt ki. Azt nem tudom, hogy ez mennyi kérdést jelent...

hol lehet megnézni a toplistát?
Ha megnézed a toplistát, megtudhatod. Van olyan oszlop, hogy "pont kérdésért". Tikki 2000 feletti pontszámmal áll, tehát valószínûleg õ, de én csaka toplista elsõ oldalát néztem, hátrébb akadhat valaki, aki több kérdést írt ki. Azt nem tudom, hogy ez mennyi kérdést jelent...
Teljesen kimész a fõoldalra, aztán a bal oldalon látható "menüsor" legalján ott lesz többek közt a toplista is.
egy anoním oldalon értelmezhetetlen a KI kérdés, de egyébként sincs errõl statisztika.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Igen, itt az a kérdés, hogy egy kérdésért hány pontot adnak és függ-e a pontszám attól, hogy hányan válaszolnak rá? Ha egy kérdés egy pont, akkor egyszerûen megnézheted a toplistában, de, ha ez nem egyenesen arányos, akkor ki tudja :)
Én is elsõ oldalt néztem, és Rahinak sokkal több pontja van kérdés feltevésért mint Tikkinek.
sziának viszont majdnem 3500 pontja van kérdés feltevésért, tehát megelõzi a kb 2900 pontos Rahit
Egyébként szerintem 1 kérdés 3 pontot ér, én 6 kérdést tettem fel és 18 pontom van, ezért gondolom, de lehet h azért is h mennyire helyes a kérdés, hányan válaszoltak rá, stb......

Másoknak is követelte a Windows Live Messenger a 2011-es verzióra való frissítést vagy csak nekem kattant be ( rendszer újra tétel után webes telepítővel tettem fel a 2009-es verziót majd belépéskor ki írta h frissítsek)?

Legjobb válasz: Mindenkinél. Idõvel a régi programokat, rendszereket bevonják, mivel nem biztonságos a használatuk, nem készülnek hozzájuk frissítések, vagy egyszerûen elavultak. Valószínûleg te sem Windows 98-at használsz, és annak oka van. Ugyanúgy a WLM 2009-et készítõknek is van egy döntésük, ami alapján már nem lehet használni a régi klienseket, és az új kell áttérni.

Mindenkinél. Idõvel a régi programokat, rendszereket bevonják, mivel nem biztonságos a használatuk, nem készülnek hozzájuk frissítések, vagy egyszerûen elavultak. Valószínûleg te sem Windows 98-at használsz, és annak oka van. Ugyanúgy a WLM 2009-et készítõknek is van egy döntésük, ami alapján már nem lehet használni a régi klienseket, és az új kell áttérni.

Ki és mikor tette fel itt a legeslegelső kérdést az oldalon?

Legjobb válasz: én még a 70-es években

én még a 70-es években

Hogyan lehet feltenni netbookra a windows 7-et pendrive-ról mert én fel tettem de valami hibát ír ki és pendrive nélkül nem indul el?

Legjobb válasz: a VALAMILYEN netbookra feltett VALAMILYEN win7 azt a VALAMILYEN hibát kiírta. majd ha te is megírod hogy mi micsoda akkor talán tudunk VALAMILYEN segítséget adni :):):):)

a VALAMILYEN netbookra feltett VALAMILYEN win7 azt a VALAMILYEN hibát kiírta. majd ha te is megírod hogy mi micsoda akkor talán tudunk VALAMILYEN segítséget adni :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: netbbok márkája asus eee pc a win7 home premium 64 bit-es op rendszer van rajta és indításkor azt írja ki h fatal error : Failed to locate necessary table(s) to make adjustments.
elindult, de a mentés nem akar mukodni :(
Ha elolvastad, akkor mit nem értesz????
Hát szerintem ha nem inged, ne vedd magadra, ennyi. Inkább nyúljanak mellé néha, és kapjon olyan is levelet aki tényleg tenyésztõ. Ha ezzel csak egy diszpláziás, rossz idegrendszerû alom megszületését akadályozzák, akkor már megérte.
ma 16:41 Nem értek egyet. Egy igazi tenyésztõnek a hobbi célra eladott kutyák tenyésztésében is ugyanannyi pénze, energiája, és ideje van. Tovább megyek, egy igazi tenyésztõ szerintem nem ad el tk. nélkül kölyköt. Ugyanis ennek a kiváltása 6.000 Ft, tehát nem múlik ezen, hogy hobbi célra, vagy kiállításra tervezi valaki a kutyát. Ismerek 2 tenyésztõt is, és az egyiknek nemrég 4 puli kölyke született. Kölykönként csak az önköltségi ár volt 28 ezer ft, nem beszélve arról, hogy 4 hónapot kell végig asszisztálni a fedeztetéstõl addig, amíg a kutyák a gazdihoz kerülnek. Nem vagyok egy tenyésztõ ügynök, az én fajtatiszta kutyám sem törzskönyves, de azért ezt jobbnak láttam tisztázni:)
Nem tudom, az oldalt ki hozta létre. A kezdeményezés jó, de mikor megláttam, hogy a két legnagyobb, meg néhány kisebb husky szaporító jelentkezett ismerõsnek, gyorsan kitöröltem a listámról.
Az a baj, ez senkit sem fog érdekelni. Így is mindenki szaporítani fog. A tenyésztõk meg nem kérnek horror árakat. Szerinted talán, a kutyák tartása ingyen van? Az oltások ingyen vannak? Az orvos ingyen van? A betegségekre szûrés ingyen van? Egy rendes tenyésztõ örülhet ha nem veszteséges. Nem a haszonért adja ennyiért a kutyákat, hanem hogy legalább ne teljesen mínuszba menjen!
Mi számít horror árnak egy törzskönyves hobbi célra vásárolt kutyáért?
Ebben csak az a gáz, a tenyésztõk sem egyformák. Csili-vili eredmények, kupák , címek tömkelege, a kutya szép és itt a vége.:((
Persze, de én igazi tenyésztõkrõl beszéltem. A tenyésztõt pedig nem címek, a kupák teszik tenyésztõvé, hanem ahogy a kutyákkal bánik. Az igazi tenyésztõnek a fajta a mindene, annak a nemesítése.
majd, ha a tenyésztõk nem kérnek horror árat a hobbi célra eladott törzskönyves kiskutyákért, na majd akkor küzdjenek a szaporított ebek ellen, mert addig semmi értelme. a laikus ember mindig is az olcsóbbat fogja választani, ezt kellene megérteniük.
Azért kaptad ezt, mert valószinüleg a szaporitott kutyádat hirdetted.A többi le van irva a levélben..
linkeld be a hirdetésedet és megmondjuk mi van. ha tiszta vagy úgysincs mit szégyellni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!