Találatok a következő kifejezésre: Ki és tette (124 db)

A számítógépem valamiért lefagy. Most volt szervízbe ahol az elemet kicserélték belõle és tettek bele egy újat. Valamiért 10-20-30percenként lefagy, de nem tudom miért. Lehet, hogy az elem váltotta ki?

Aki ,,javította" a gépet õ azt mondta, hogy mindent beállított rajta. A hûtés is megfelelõ, nincs vírus a számítógépen, se felesleges programok. Vissza állítottam arra az idõre, mikor a gép még szervizben volt. De ott viszont meg az internetet nem akarta beadni, így kénytelen voltam még is a mostanira, állítani. Épp ma beakartam kapcsolni, ne tán rájövök a gondra, de csak a biosig jut el a gépezet.

Legjobb válasz: Ezek a szervizesek néha akkora Mekk Elekek, én a kutyámat nem bíznám némelyikre, a pénzt elkérik, és ha nem sikerül, hát nem sikerült. Azóta inkább autodidakta módon megtanultam egy csomó dolgot.

Ezek a szervizesek néha akkora Mekk Elekek, én a kutyámat nem bíznám némelyikre, a pénzt elkérik, és ha nem sikerül, hát nem sikerült. Azóta inkább autodidakta módon megtanultam egy csomó dolgot.
[link]
[link]
Használt jó gépet biztosan te is tudnál venni, cégtõl, két magú procis, két GB memória, garanciával. [link]
A kérdező hozzászólása: Mi takar, hogy bios frissítés? Hogy kell azt végre hajtani, mit kell be állítani rajta? Hogy kell? Nemvagyok jártas benne. De vennék ûj gépet, csak valaki adjon pénzt rá.
Bios frissités talán megoldja. De ha már semmi nem mûködik ezen a gépen, nem gondoltál arra, hogy másikat vegyél?
A kérdező hozzászólása: -Nem laptop, rendes asztali számítógép. -Nics gond a tápal, ha bár a winyo kábele nem igazán volt rendesen bedugva. (nem az volt a gond ) -Azért kellet elemet cserélni benne, mert a gépem Taiwani idõzónába érezte magát meg szerinte 2007 volt. -Szerintem is a biosal lesz a bibi. De nem értek igazán hozzá. Szóval megköszönném, ha valaki adna nekem egy kis útmutatást... Újra rakás.... -Nincs telepítõ lemezem. -Nem mûködik a CD olvasóm, így a winyót kell áttenem egy másik gépbe. -Letöröltem minden játékot róla, ne tán az lenne a gond de nem. Szóval maradt a bios.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha rendszeridõt visszaállítod és a gépen betöltõdik a rendszer és csak (Internet) nincs, akkor minden jel arra mutat, hogy a gép jó. Viszont a gépen vagy rosszul van a (biosz) beállítva, vagy sérült az (ethernet) kártya drivere. Tehát szoftveres gondod van. Nem írod, hogy a rendszeridõt megtartja e a gép? Miért is kellett elemcserére vinned? Ha elemet cseréltek, akkor viszont a bioszod a cserénél alapértelmezettre visszaállt automatikusan, alapra, vagyis a bioszt újra be kellett állítania. A kedves szervizes úr, ehhez viszont nem igazán érthetett, vagy, trehányságra utaló jelek mutatkoznak. Ha laptop? Valószínû még elemet sem cseréltek a gépedben, mivel igen csak szét kel szedni a gépet egy elemcsere miatt is. A bioszodat megturkálta, Te meg szívsz! Állítsd be a rendszeridõt és a bioszt normálisan. Csökkentett módban mentsél le amire szükséged van. Telepítsd újra az XP-ét! Gyorsabb mint órákig szórakozni, hogy ki kivel van, meg miért. Sok sikert. Azért nem árt ha egy hozzáértõ is a közeledben van. Egy rossz biosz beállítás csak tovább ronthat a helyzeten.
A linkben leírtak alapján próbáld meg letesztelni, táp, alaplap, merevlemez hiba is lehet. De elõtte ments le mindent, mert ha a vinyó halódik, minden adatod elveszhet. A szervizes Mekk mester egyszerûen lusta volt dolgozni, ha ez laptop, nagy munka szétszedni. [link]
Persze a gép legyen kikapcsolva
csak egy tipp, mozgasd meg a vinyó kábeleket, ramokat szedd ki tedd vissza, lehet csak kontakt probléma.. én már jártam így
A kérdező hozzászólása: Köszöntem a tippeket, de akkor annyira felb*szta az agyam, hogy baltával felaprítottam. De vettem egy sokkal jobbat. :)
A kérdező hozzászólása: A kábelre az van írva hogy m/b hdd vagy a táppal van baj?
A kérdező hozzászólása: Oké negvan a táp volt a hibás de az tehetett kárt a gépben hogy egy rossz táp volt benne?
igen
A kérdező hozzászólása: Pl?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a proci meleg volt meg 2x fura hangot adott de semmi több 3x volt rossz táppal indítva

Van egy 1o hetes Border Colliem. Mindig azt igenyli hogy legyel mellete. Kint az udvaron van egy nagy elkeritett terulete. Ma tettuk ki es folytonosan sir es hangosan ugat ez pedig zavarja a szomszedokat es nem tudom mi tevo legyek?

Legjobb válasz: Kölyök, persze, hogy sír utánad. Én sem értem, hogy mi a fenéért kell annak kutya, aki aztán kirakja a kertbe. Vegyél kertitörpét, az nem fogja zavarni a szomszédot.

Kölyök, persze, hogy sír utánad. Én sem értem, hogy mi a fenéért kell annak kutya, aki aztán kirakja a kertbe. Vegyél kertitörpét, az nem fogja zavarni a szomszédot.
Egy 10 hetes kölyöknek még melletted, lakásban lenne a helye. Ráadásul a borderek eszméletlenül emberközpontúak, duplán baromság kirakni õket a kertbe. Hogy mi tévõ legyél? Mielõtt kutyát vásárolsz, nézz utána a fajta igényeinek, és aszerint neveld, tartsd a kutyát - bár gondolom, ehhez már kicsit késõ.
10 hetesen igencsak babakutya, legalább fél éves korig melletted kellene, hogy legyen. Csak így szokja meg a különféle élethelyzeteket, zajokat. Ráadásul a border collie iszonyat pörgõs, non-stop dolgozna, sose fárad. Ha berakod egy - akármilyen nagy területre - unatkozni fog. Magát nem szórakoztatja egy kutya sem, fõleg egy apró kölyök.....


Nem rég kaptam egy laptopot Compaq nx 7400 és a videó kártya 256 Mobile Intel (R) 945 Express Chpiset Family ami 256Mb os miért csak 64 MB ot ír ki és akad rajta minden win7 ultimate rendszeren fut drivert is tettem rá de akkor is ugyan ez. Valakii?

Ez egy Laptop Compaq nx 7400 és Windows 7 ultimate rendszer fut rajta. Adapterinformációk: Processzor típusa Intel(R) GMA 950 DAC típusa : Internal Adapter neve: Mobile Intel(R) 945 Express Chpiset Family BIOS Információja: Intel Video BIOS Összes elérhető Grafikus memória: 256 MB Dedikált videómemória: 0mb Rendszer videómemória: 64 mb Megosztott rendszermemória 192 MB

Legjobb válasz: a bioszban a frame buffert állisd át 256 Mb. ez az advenced setting-ben lesz.DE ird le a biosz pontos tipusát és verziószámát

a bioszban a frame buffert állisd át 256 Mb. ez az advenced setting-ben lesz.DE ird le a biosz pontos tipusát és verziószámát
A kérdező hozzászólása: Nem találok ilyet sajnos át kutattam mindent a biosban . File Security Diagnostics System Configuration ezekbe mind voltam és semmi ilyen szót nem találtam vagy semmi ilyen fület ahol lettek volna bármilyen választási lehetõségek csak Enable, disable. a bios száma 1.41 ROM BIOS Version .0E
A kérdező hozzászólása: ja és a Video BIOS Revision 1358

Ha nem tettem szódabikarbónát a mézeskalácsba akkor is megpuhul? A receptem szerint nem kellett. Most sütöttem ki és olyanok, mint a kövek.

Legjobb válasz: Tavaly én is ezt a hibát követtem el, és sajnos ehetetlen volt. Szerintem az már kõkemény marad :S

Tavaly én is ezt a hibát követtem el, és sajnos ehetetlen volt. Szerintem az már kõkemény marad :S
Akkor lesz kõkemény ha túl sokat sül. Rakd lezárt zacskóba egy egész alma társaságában. Akkor elvileg megpuhul :-)

Ki mivel tette bababiztossá a lakást és hol szerezte be a kellékeket?

Legjobb válasz: Szia! Bár én nem vagyok még túl rutinos, hisz most (?) (3 hete) kezdett el úgy igazán elképesztõen mászkálni a lakásban (értsd: kúszok- forgok- mászok- pihenek- rikkantok- mászok- s hopp máris ott vagyok akció :)), de már kell a biztonság. Én vettem konektor védõ dugaljat, az jó, meg vettem 1 csomag sarok védõt: pocsék! Tényleg leszedi és nyalogatja! Valóban az a legjobb megoldás, ha alsóbb szintekrõl elpakolod a veszélyes dolgokat (kivéve pár helyet, amit tényleg elzársz, lekötsz, stb.), amúgy meg "csak" résen kell lenni. S hidd el, hogy lesz olyan, hogy résen vagy, s mégis megtörténik a baj (az én kisfiam pl leugrott a nagyágyunkról. Laza szívrohamot kaptam, s 5 évet öregedtem, de õ túlélte egy orrhorzsolással....) Üdv: 8 hós örökmozgó mamija :))

Szia! Bár én nem vagyok még túl rutinos, hisz most (?) (3 hete) kezdett el úgy igazán elképesztõen mászkálni a lakásban (értsd: kúszok- forgok- mászok- pihenek- rikkantok- mászok- s hopp máris ott vagyok akció :) ), de már kell a biztonság. Én vettem konektor védõ dugaljat, az jó, meg vettem 1 csomag sarok védõt: pocsék! Tényleg leszedi és nyalogatja! Valóban az a legjobb megoldás, ha alsóbb szintekrõl elpakolod a veszélyes dolgokat (kivéve pár helyet, amit tényleg elzársz, lekötsz, stb.), amúgy meg "csak" résen kell lenni. S hidd el, hogy lesz olyan, hogy résen vagy, s mégis megtörténik a baj (az én kisfiam pl leugrott a nagyágyunkról. Laza szívrohamot kaptam, s 5 évet öregedtem, de õ túlélte egy orrhorzsolással....) Üdv: 8 hós örökmozgó mamija :) )
Kiiktattuk a dohányzóasztalt (nekimegy, beüti a fejét stb.), eltettünk minden veszélyforrást, az ajtóra a babának elérhetetlen helyre riglit tettünk.
Szia! Én csak az üveg asztalt szereltem szét, semmi mást nem tettem, persze a veszélyesebb dolgokat elraktam , meg a konnektorba tettem dugót, de nem vettem semmi extrát neki, nyugodtan kinyithatja az ajtókat nem talál benne olyat amivel árthat magára, na meg úgysem hagyom egyedül sosem..egyedül a tisztítószeres szekrényen van tolózár felül és a wc-t zárom mindig, hogy még véletlenül se tudjon bemenni, de amúgy semmi más.Ne vegyél sztem olyan sarokvédõket stb, mert az lesz az elsõ, hogy leszedegeti, hidd el ez tuti...1éves baba mamája
Szia! Mi lecseréltünk egy csomó bútort, vettünk falra magasra szerelhetõ TV-t például. Ezen kivül Lengyelországból az IKEÁból van egy gyerekrácsunk, amivel majd a konyhasarkot szeretném leválasztani. Elõszedtük a régi fa járókát, van rácsos ágy, biztonsági öv a pihenõszéken és a babakocsin is, ezeket mindig használom. A dugalj és sarok védõket, valamint az ajtó/fiók kinyitása ellenes kütyüket is az IKEÁban tervezem megvásárolni. Elektromos vezetékek vagy szekrény/komód mögött mennek, a TV alattiakat pedig meg fogom rakni egy mûanyag erre való kábeldobozba (OBI). Az erkélyen még gondolkodom, de van idõ, mivel még kb 6 hónapig nem mászik a bébi.

Ki és mikor tette fel itt a legeslegelső kérdést az oldalon?

Legjobb válasz: én még a 70-es években

én még a 70-es években

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!