Találatok a következő kifejezésre: Ki /mi a Hege És hogy (2 db)

Ki /mi az a Hege? És hogy néz ki?

Legjobb válasz: Ááááá! Ez engem is nagyon érdekelne, mert lehet, hogy az én házam elõtt is áll... csak nem ismerem fel! :D:D:D:D

Ááááá! Ez engem is nagyon érdekelne, mert lehet, hogy az én házam elõtt is áll... csak nem ismerem fel! :D:D:D:D
A hege az a zsákos bácsi egyik változata és rettentõ félelmetes! Már én is kezdek félni! )
Biztosan nagyon ijesztõ, mert akinek a háza elõtt áll, nagyon fél!! Nálunk nem áll senki, kinéztem.
Oooóóó... A Hege az nem egy zenekari tag, hanem egy életveszélyes programozó, aki a számítógép hullámain keresztül kommunikál az állatokkal. ÉS ENGEM AKAR!!! :'( Mindig követ, akár hol vagyok, ott van mellettem.
Sajnos nem állhat mindenki háza elõtt egy Hege. :-))) Meg így fel sem ismerjük, mivel nem tudjuk pontosan hogy néz ki. A gugli ezt dobta ki : http://www.karcsieshege.hu/kh/home.php
Hegedûzni???
Gyorsan sehogy. Elõször a zenei alapokat (szolfézs) tanuld meg, utána hegedûzz, esetleg zongorálj vagy gitárolj. Szóval a türelem vonósnégyest terem. :)
Hegedülni akart írni.Egész egyszerûen pedagóguskám.Hétvége van tedd le a dolgozatjavító tollat.A kérdésre meg hogy sem kottázni nem fogsz itt megtanulni sem hegedûlni.Keress tanárt.Aztán ott majd a kotta is meglesz.
ha beiratkozol egy zeneiskolába, hegedû lesz a fõtárgyad, de mellette kötelezõen járnod kell szolfézsra. ott meg fogod tanulni az alapokat, illetve ha jófej a hegedûtanár, õ is sokat magyaráz majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!