Találatok a következő kifejezésre: Ki /mi a Hege És (3 db)

Ki /mi az a Hege? És hogy néz ki?

Legjobb válasz: Ááááá! Ez engem is nagyon érdekelne, mert lehet, hogy az én házam elõtt is áll... csak nem ismerem fel! :D:D:D:D

Ááááá! Ez engem is nagyon érdekelne, mert lehet, hogy az én házam elõtt is áll... csak nem ismerem fel! :D:D:D:D
A hege az a zsákos bácsi egyik változata és rettentõ félelmetes! Már én is kezdek félni! )
Biztosan nagyon ijesztõ, mert akinek a háza elõtt áll, nagyon fél!! Nálunk nem áll senki, kinéztem.
Oooóóó... A Hege az nem egy zenekari tag, hanem egy életveszélyes programozó, aki a számítógép hullámain keresztül kommunikál az állatokkal. ÉS ENGEM AKAR!!! :'( Mindig követ, akár hol vagyok, ott van mellettem.
Sajnos nem állhat mindenki háza elõtt egy Hege. :-))) Meg így fel sem ismerjük, mivel nem tudjuk pontosan hogy néz ki. A gugli ezt dobta ki : http://www.karcsieshege.hu/kh/home.php
Hegedûzni???
Gyorsan sehogy. Elõször a zenei alapokat (szolfézs) tanuld meg, utána hegedûzz, esetleg zongorálj vagy gitárolj. Szóval a türelem vonósnégyest terem. :)
Hegedülni akart írni.Egész egyszerûen pedagóguskám.Hétvége van tedd le a dolgozatjavító tollat.A kérdésre meg hogy sem kottázni nem fogsz itt megtanulni sem hegedûlni.Keress tanárt.Aztán ott majd a kotta is meglesz.
ha beiratkozol egy zeneiskolába, hegedû lesz a fõtárgyad, de mellette kötelezõen járnod kell szolfézsra. ott meg fogod tanulni az alapokat, illetve ha jófej a hegedûtanár, õ is sokat magyaráz majd.

Mi a jelentése annak ha egy kígyó heg és utána pár nappal még 1 V alakú heg is előjön a semmiből majd pár perc múlva eltűnik? (nem vágtam meg magam nem dörzsölte ki semmi meg semmi ilyen)

Legjobb válasz: A kígyó a jobb vállam tol volt kb 2cm balra és 3cm jobbra úgy 4cm hosszú volt.a V meg a bal karomnál a könyöktõl úgy 12cm re

A kérdező hozzászólása: A kígyó a jobb vállam tol volt kb 2cm balra és 3cm jobbra úgy 4cm hosszú volt.a V meg a bal karomnál a könyöktõl úgy 12cm re
Voldemort már halott! Szerintem csak a halálfaló haverjaid szivatnak :( csíny letudva
Hány szeme látszódik a kígyónak? A kígyó a tudás, és hatalom jelképe! Õsi lények leszármazottai a kígyók!
a 2. és a 9. válaszolónak a válaszán besírtam. De lehet, hogy Mardekár Malazár leszármazotta vagy, vagy Voldemort visszatért és tényleg halálfaló vagy.
Szia! "Mi a jelentése annak ha egy kígyó heg" Ezt a mondatrészt, miképpen kell értelmezni?
annak a jele, hogy hülye vagy
Valószínûleg semmi természetfeletti, nem kell mindenbe belemagyarázni valami ezoterikus szart. Mi az a kígyó heg? Ja, és mit jelent a neved? Nem jövök rá.
Halálfaló vagy.
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom le írni normálisan mer minden hogy hülyén hangzik.
A kérdező hozzászólása: egy kígyó alakú heg megjelent a semmibõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!