Találatok a következő kifejezésre: Ki /mi a (23006 db)

Kinek mi a véleménye arról, ha valaki szereti az extrémebb dolgokat az ágyban? ! Jó vagy inkább rossz?

Legjobb válasz: Nem érdekel, hogy ki mit szeret az ágyban. Én konkrétan aludni.

Nem érdekel, hogy ki mit szeret az ágyban. Én konkrétan aludni.
relative h mi az extrém, magyarázatot...
Mit értesz az extrém alatt?Attól függ.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kössz az alvást, nem épp erre gondoltam. Pl: fetish, bdsm, stb. nem átlagos dolgok és mindig ugyan az a pozitúra.
Ezt attól kell elsõsorban megkérdezned, akit az ágyban találsz. Egyébként: a változatosság gyönyörködtet.
Ez relatív, nagyon sok olyannal találkoztam, akinek abszolút extrémnek számított, ami nekem normális mindennapi :-P
A kérdező hozzászólása: Nem, akarok személyeskedni, de mondanál példákat?
Én szeretem az extrémebb dolgokat (kikötözés, arcra élvezés), de a párom ezt máshogy gondolja.... Szóval szerintem jó, szerinte meg rossz.

Provera gyógyszerről kinek mi a tapasztalata?

Kimaradt elég régóta a ciklusom (nem terhesség miatt, még sz?z vagyok) utána jártam a problémának és ez id? volt..

Legjobb válasz: Második vagyok. Mivel ez hormontartalmú,szerintem teljesen egyéni. Aviva tornát nem próbálod ki? Én most 2 hete kezdtem el,és nagyon bízom benne,hogy segít,rengeteg jó dolgot olvastam-hallottam róla

Második vagyok. Mivel ez hormontartalmú, szerintem teljesen egyéni. Aviva tornát nem próbálod ki? Én most 2 hete kezdtem el, és nagyon bízom benne, hogy segít, rengeteg jó dolgot olvastam-hallottam róla
Semmi extra. Csak csinál egy megvonásos vérzést... Három ilyen 10 napos kúrát csináltam, de azon kívül, hogy csinált egy megvonásos vérzést, nem lett tõle semmi.
Én elhúzódó 3-4 hétig tartó vérzésre szedtem, hogy majd rendbe teszi a ciklusomat. Úgy tettem rendbe, hogy 3 hónapja nem jön meg.. Én nem ajánlom, de lehet Neked segít
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Ment a zöld kéz. 2 vélemény és megoszlik...

Kinek mi a véleménye Dr. Pérchy Zitáról?

Legjobb válasz: Nincs róla véleményem, mivel nem ismerem. Õ ki?

Nincs róla véleményem, mivel nem ismerem. Õ ki?

Kinek mi a véleménye?

http://kepfeltoltes.hu/view/120420/ledes_1_www.kepfeltoltes... A képen látható VW Golf IV-em van ezekkel a hátsó lámpákkal. Milyen véleményetek van róla? Rosszul néz ki? Inkább a gyári lámpa?

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok... Nekem nem igazán jön be. pöttymögõs pöttyös ledes istenyila. Gondolom jó drága is az ára.Ez is egy optikai tuning ,részemrõl mást nem tudok nyilatkozni. De biztos fogsz olyat is hallani róla hogy váóooo.. faja meg stb.. ez olyan mint az öltözködés. Kinek mi az ízélese.

Ízlések és pofonok... Nekem nem igazán jön be. pöttymögõs pöttyös ledes istenyila. Gondolom jó drága is az ára.Ez is egy optikai tuning , részemrõl mást nem tudok nyilatkozni. De biztos fogsz olyat is hallani róla hogy váóooo.. faja meg stb.. ez olyan mint az öltözködés. Kinek mi az ízélese.
Szia, Szerintem is rakd vissza a gyárit. A kép alapján egy kis ültetés ráférne. Egy jó kis sportfutómû sokat javítana a kinézetén és a viselkedésén is. Egyedül a magyar utak minõsége szól ellene. :(
Egy 30 ezer forintos tuning lámpára nem kezdek el irigykedni. Ott azért még nem tartunk.....:) ) Miért nem lehet elhinni, hogy egyszerûen nem tetszik?:) Nem minden ember van ám azon a véleményen mint amin te (szerencsére)! Magyarország....
Rondának és gagyi kínainak azért én nem nevezném, max ha irigy lennék rá ;) Véleményem szerint jól néz ki, csak sok az irigy ember:) )) Magyarország...
A kérdező hozzászólása: Már lecseréltem 16" BBS alufelnire. Sajnos a futómûnek nem nagyon kedvezett.
Szép! Minek cseréled le a 18-as felnit 16-osra?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is rájöttem, hogy hülyeség volt megvennem, ezért tettem fel a kérdést is. NINCS nagy zene benne, le van sötétítve, valamint 18"-os alufelnik voltak, de azokat lecserélem 16"-ra. Itt egy kép, hogy nézett ki a 18"-os felnikkel, és itt még a gyári lámpa volt.: http://kepfeltoltes.hu/view/110822/DSC06800_www.kepfeltoltes..
Szerintem is ronda...
Jah és én is a gyárira szavazok!!!
Nekem sem tetszik. Szerintem baromi ronda és bóvlinak néz ki. Mintha a piacon bevásároltál volna mûanyagokból és kipakoltad volna otthon. Meg nem tudom fiú vagy-e, de nekem elég lányosnak néz ki. Az autód színe amúgy nagyon jó, ne rontsd el!!!
Nekem nem tetszik. A német autóknak amúgy sem állnak jól az ilyen dolgok. A letisztultság áll jól egy német vasnak. Ez a lámpa meg minden csak nem letisztult. Egy Japán kocsin mutatnak jól a hasonló cuccok. Egyet értek az elõttem szólóval, hogy ha tuningolni akarok akkor nem kellenek rá ilyen kacatok. Jel nélküli rács, ültetés, szép felnik peres gumival és ezerszer jobban fog mutatni mintha akármilyen lámpákkal meg spoilerekkel teleaggatnád.
szia õszintén megmondom hogy eléggé gagyinak néz ki. A saját véleményem szerint a gyári ezerszer szebb, és ez igaz minden féle "tyúning" lámpára, legyen az éndzsõl álysz, lexuszlámpa, meg egyéb baromságok. Kevés pénzbõl olyat nem tudsz csinálni ami szebb lenne a gyárinál. Véleményem szerint állítsd vissza teljesen gyári állapotúra, egy kis szolid ültetés szép felnik és sokkal szebb lesz mint akármennyi spoilerrel, tyuninglámpával, neonnal bármivel. Természetesen nem akarlak megsérteni, meg beleszólni se a te autód a lényeg hogy neked tetszen:) remélem azért tudtam segíteni
Hála az égnek hogy nem egy a vélemény, hol tartana ez az ország ha mindenki ennyire irigy lenne :) Sajnálom hogy ennyire fáj :(( :D

Movie MAker Hiba üzenetet ad ki mikor a mentés számitógépre megyek:S Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mégis, mit ír ki? :) ctrl+c vel kimásolja magától az egész hibaüzenetet ha az az aktív ablak

Mégis, mit ír ki? :) ctrl+c vel kimásolja magától az egész hibaüzenetet ha az az aktív ablak
A kérdező hozzászólása: A Winddows Movie MAker nem tudja a megadott hejre menteni a fájlt.Gyõzõdjön meg róla, hogy továbbra is elérhetõk a filmben felhasznált eredeti forrásfájlok, hogy a mentés helye továbbra is elérhetõ, valamint hogy elég szabad lemezterület áll rendelkezésre, majd próbálja meg újra. A forrás forrás fálj (gondolom a sima fájl.) Elérhetõk. Egy mappáa tettem õket mind.Fényképezõ géppel fölvett videókról van szó, zenékrõl, képekrõl. Mind egy mappában. Próbáltam menteni D meghajtóra amin 133 GB szabad hej van. Próbáltam menteni C meghajtóra amin 90 GB szabad hej van. Próbáltam menteni 500 GB os Külsõ vinyóra is, de oda se sikerült. Természetesen mind három hely elérhetõ, ha megfelelõen értelmezem az "elérhetõ" fogalmát.
A kérdező hozzászólása: A film 15p es és 120 MB ot foglal.

Farkasházy Tivadarról kinek mi a véleménye?

Legjobb válasz: Humorista. Elég széles ismeretekkel rendelkezik. Hogy a cél, amire használja, kinek mennyire jó, döntse el ki ki maga.

Humorista. Elég széles ismeretekkel rendelkezik. Hogy a cél, amire használja, kinek mennyire jó, döntse el ki ki maga.
jó tyávó
Szerintem õ egy szélsõbalos szócsõ, elég megnézni néhány heti hetest.
Az, hogy balliberális Ennyi elég is, nem kell tovább kommentálni.
Nem buta ember, mûvelt, tájékozott, csak éppen menthetetlenül balliberális, részrehajló. Tipikus terméke a Kádár - korszaknak. Valahol jól helyezkedett, valakinek nagyon a fa.zavége volt, így kitalálták, hogy õ humoros. Pont úgy mint a paprikajancsi, ripacs Sas Józsi. Ez a típus rettentõen tud károgni, panaszkodni mikor olyan rendszer jön, mikor kevesebb babér, jut, mikor nem elég az egy falkába tartozás, tehetség is kellene, mint pl. a kitántorogni készülõ Gerendás Péter esetében.
Ha azt mondom, az öszödi találkozót õ hozta össze, már tett le annyit az asztalra, hogy tiszteletet érdemeljen. A szememben a baloldalisága és a liberalizmusa is abszolút pozitív. Talán a humora megkopóban, és a foci imádatával sem tudtam sosem azonosulni.

Van egy sony headsetem. Tegnap zenét akartam hallgatni és az egyik fele recsegõ hangot ad ki. Mi a baja?

Most dobhatom ki?

Legjobb válasz: Hát ha neked úgy jó hogy csak az egyik füledbe szól akkor nem kell. de ha zavar akkor igen dobhatod ki.

Hát ha neked úgy jó hogy csak az egyik füledbe szól akkor nem kell. de ha zavar akkor igen dobhatod ki.
A kérdező hozzászólása: nem ehet megjavítattni?

400- 1000 Ft-ért szilikon tok vagy 2500Ft-ért bőr tok éri meg jobban? Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Nekem szilikon van és szeretem. Ha teheted tapizd meg mindegyiket, próbáld ki és amelyiket jobbnak érzed azt vedd meg.

Nekem szilikon van és szeretem. Ha teheted tapizd meg mindegyiket, próbáld ki és amelyiket jobbnak érzed azt vedd meg.

Kinek mi a legmocskosabb, legsötétebb titka, amit név nélkül itt ki mer tálalni?

Ki vele :)

Legjobb válasz: Egyszer amikor palacsintát sütöttem, véletlenül felgyújtottam az edényfogó kesztyût.

Egyszer amikor palacsintát sütöttem, véletlenül felgyújtottam az edényfogó kesztyût.
...Utálom a tökfõzeléket. És a céklát is.
az, hogy én húzogatom le rólad titokban esténként a paplant
A kérdező hozzászólása: Kezdek komolyan félni. Ez a világ tele van fura emberekkel. Én mondjuk sose szerettem a kávét, de ha kínálgattak vele csak virtusból is elfogadtam. Ja... és megöltem egy galambot légpuskával, pedig semmi okom nem volt rá.
több is van. 1. Imádom a klasszikus zenét tinédzser létemre. 2. Egyszer megittam egy kis sört, azt hittem almalé. csak 8 voltam. 3. Magamra akarom vonni a figyelmem, hogy hülyeségeket csinálok az osztálytársaim elõtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!