Találatok a következő kifejezésre: Kiábrándító a ha a (43 db)

Kedves Lányok/Nõk! Nagyon kiábrándító számotokra, ha a párotok otthon ülve pisil?

Legjobb válasz: legalább nem kell annyit takarítani a csempét :D

legalább nem kell annyit takarítani a csempét :D
Nem lenne az, bár furának tartanám (mi szoktunk együtt menni pisilni, szóval észrevenném :D).
Nem hinném, hogy érdekli õket. De van elõnye, legalább biztosan belemegy mindig. :D
Látja a csempén. De már évek óta ez van.
#6 Ellenõrizni is szokta? xD
Nekem anyám megparancsolta, hogy csak ülve hugyozhatok a csempe miatt. Elég gáz. 17/f
Én mikor reggel felkelek nekem mindig áll, de 100/99x tuti. Álló fa-sszal nehéz célozni, ilyenkor általában leülök.. bár akkor vigyázni kell hogy ne érjen a wchez... Na meg ha részeg vagyok (ritka) akkor is jobb, vagy mikor álmomból felkelek.
Én nem akarom látni pisilés közben, úgyhogy nekem mindegy.
Egyáltalàn nem az.
De ratyis te jo isten
sztem aranyos:)
szerintem is aranyos.:D
Kit érdekel, hogy a retyón ki hogy végzi a dolgát? De ha takarítani kell, akkor is legyen mindenki legalább olyan férfi, mint amikor mellépisál!:D
nem!!! sõt! a figyelmesség egy szép gesztusának venném. nem kell utána takarítanom a csempét, nincs vita az ülõke fel/le hajtogatásából...
Ki az a szerencsétlen aki azt hiszi hogy attól lesz férfi ha állva huggyozza össze a wc-t?

Fiúk nem kiábrándító számotokra, ha a lány szex közben nagyon hangosan kiabál?

Legjobb válasz: Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...

Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...
Volt már, hogy a szomszédok átjöttek hogy hallkítsa magamon, de a pasimnak eszméletlenül bejött, aztmondta nem is tetszene neki annyira, ha nem ordibálnék.
nem. imádom:D
Ha ténylegesen élvezi az aktust, akkor kifejezetten izgató és jó érzés, ha kajabál a hölgyemény, de kiábrándító ha a gagyi pornó utánzatú ordibálásról van szó. Am inkább arany középút: halljam, hogy mit alakítok, de azért halláskárosodást nem szeretnék kapni. 22f
nem hogy kiabrandito , IZGATOOOOOO
Én is szeretem:) De ha csendben kell lenni, akkor csókolózunk közben ;)
Likeolom a dolgot. Ha épp halknak kell lenni, akkor meg befogom a száját - van olyan lány, aki meg arra gerjed.:)
nekem az izgató!
Ha éppen nem a telefoba sikongat, vagy üvöltözik, hogy "Hallod? Épp most csallak meg!" - akkor NEM! :)
Ne aggódj 16.51, ez teljesen normális. Én abszolút nem tartom szánalmasnak, ha te szeretsz magyar mondatokban magyar szavakat olvasni.:) Ha meg valami szõrszálhasogató bunkó emiatt szól be neked, akkor meg ne törõdj vele, legyél te az okosabb!:)

Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?

Legjobb válasz: elõbb utóbb úgyis elõfordul. Csak az elsõ idõkben lehet óvatoskodni. Nem kiábrándító.szerintem az elsõnél minden pár röhögött rajta.

elõbb utóbb úgyis elõfordul. Csak az elsõ idõkben lehet óvatoskodni. Nem kiábrándító.szerintem az elsõnél minden pár röhögött rajta.
Nm zavar, szerintem nem kiábrándító. Természetes emberi folyamat, ami csak bajt okozhat, ha bent marad. És mint ilyen, nem kiábrándító, ahogy az sem, hogy jár wc-re is, sõt sokszor épp elõttem :) Az lenne kiábrándító, ha kiderülne, hogy hazudott, stb.
Na errõl a szellentésrõl tudnék mesélni! Én már megszoktam, az elején zavart, fõleg mikor akkorát fingott, hogy az már a takarót emelgette!
egyáltalán nem :D amig csak akkor csinálja amikor ketten vagyunk addig nem :) csak jót nevetek rajta :D
Engem nem. Én is szoktam elõtte. Sõt a szüleimnél is néha-néha kirepül egy-egy galamb. Számomra ez nem illúzióromboló.
engem igen, de én sem szellentek elõtte.
inkább az jöjjön ki, mint az orvos!!
Néha zavar, néha nem. Általában nevetek rajta, de néha meg ha rossz napom van, kiakadok, hogy nem igaz, hogy ennyivel nem tisztel meg, hogy a wc-re nem képes kivonszolni magát. Szokott hangtalan fingot is elereszteni, na az a gyomorforgató és persze szegény kiscicámra fogja :)
A párom nem örül neki, mikor én eleresztem, de nem is csinál túlzott cirkuszt. Én viszont sokat röhögök a fingáson.
A hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik csendben dudorászik attól az ember falra mászik!
22.37es vagyok En elegge fius csaladban nottem fel ahol mindenkinek ez poen volt es nem egyszer az orrom ala fingottak. Amin ok szakadtak a rohogestol. En kevesbbe. Talan ezert nem toleralom a paromtol. Anyamnal es apamnal nem volt tabu a szellentes. Ok mindig csak mosolyogtak.
Ha egyszer-egyszer kicsusszan véletlenül, nem zavar, megesik az ilyen. Azt nem szeretném viszont, hogy szándékosan az orrom alá reccsentsen. Nálunk ez nem volt szokás a családban sem, így lettem nevelve. Ha véletlenül elõfordult, max. annyit mondott az illetõ, hogy "elnézést", és el volt felejtve. Az pedig hülyeség, amikor azzal jönnek, hogy akkor igazán intim a kapcsolat, ha egymás elõtt szellentenek. Sztem ez nem függ össze. Aki alapból "fingós" családban nõ fel, annak ez nem okoz gondot. Nekem volt egy ocsmány exem, hát annak be nem állt a fara. És õ még poént is ûzött belõle, számára elsõosztályú humor volt a végbélszél. Például fingás után mindig csettintett egyet, mert a kebelbarátjával volt egy ilyen megállapodásuk. Ha együtt volt ezzel a haverjával, akkor duplán hallgathattam/szaglászhattam a szellenetüket. (Húszas éveik közepén járó, PhD-hallgató fiatalemberekrõl van szó.)
Engem a szaga jobban zavar, mint maga dörgés.Van amikor enyhe az illat, de van, hogy olyan mintha döglött macskát evett volna.Akkor balhézok, és szellõzettek.
Engem zavar, én sem fingok senki orra alá, más se tegye, menjen ki a mosdóba, vagy legalábbis akkor távolabb tõlem. Ugyanúgy udvariatlan dolog, mint mondjuk hangosan böfögni.
Nem. De azért, ha érezzük hogy jön, akkor arrébb állunk, különösen evéskor. Elvégre ez egy természetes dolog mindkettõnknek ugyanolyan, ki kell jöjjön.
Nem szoktam így nevetni válaszokon, de ez nagyon komoly. :D Fantasztikusak a sztorik :D Tényleg! :D Feldobták az éjszakámat, így lefekvés elõtt. :) :)
én is itt aszalok már 10 perce :D naja, nálunk asszem elég hamar megvolt a fingópont :D jobban zavar a szagos mint a hangos, de hát ez van, nem fogom kiküldeni a szobából, ez is belõle jön, akárcsak az irántam érzett szeretete :D én inkább hangosat nyomok mint büdöset, szóval annak a hangjain legalább lehet röhögni a káros mellékhatások nélkül :D kb minden alkalommal eljátssza poénból, h mennyire gerjed a pukimra. ami persze nem így van, de mi kiaknázzuk ezt a humorforrást is :D azokat az embereket nem bírom, akik akárki elõtt, vagy akár a buszon küldik a galambot. na, az iszonyat bosszantó és undorító.
Nem ábrándít ki, de az nagyon zavar ha büdös. Van mikor az egész lakást ki kell szellõztetni ( kicsi lakás). Olyankor nagyon mérges vagyok, de ha 2 percenként fingik most küldjem ki az erkélyre 2 percenként? :D A másik meg az, hogy azt mondja az én hibám, mert olyanokat fõzök...érdekes én is azt eszem és mégsem rohadok belülrõl :D
Hát azért pusztán ez nem tud kiábrándítani belõle. Ehhez azért több kellene!:) De mi sem szánt szándékkal egymás elõtt csináljuk! Arrébb megyünk, de ha kicsúszik, akkor sem ütjük egymást agyon! Nyilván megtisztelem én is azzal, hogy nem az orra alá engedem el, de jól írta valaki, ha mosom a gatyáit, takarítom utána a wc-t, akkor azért ebbõl sem csinálok akkora problémát!
Férjem nem zavartatja magát elõttem, de már megszoktam, és csak néha borulok ki, ha rossz napom van, hogy mi a fenéért nem lehet kivinni "ezt" a wc-be?! :) Én a mai napig nem szivesen szellentek elõtte, ill. nem is teszem szándékosan, csak mióta a kisfiunk megszületett, nehezebben tartom benn.:S Nehéz szülés volt és azóta nem zárnak olyan jól az izmok sajnos.:/ Õt nem zavarja egyáltalán, sõt: azelõtt nem értette, hogy miért kell a nõknek úgy tenni, mintha õk egyáltalán nem szellentenének. Szóval a kapcsolatunk/házasságunk nem ezen fog múlni, az tuti.
aminek ki kell jönnie jöjjön! inkább minthogy visszatartsa és bélcsavarodást kapjon.
Nem zavar, és nem ábrándít ki. Ha kell, hát kell. Persze versenyeket nem rendezünk és nem röhögünk rajta eszetlenül, mintha ez lenne az évszázad poénja.
Néha elõfordul...ha én teszem hát baromira szégyellem, nem tehetek róla. Ha a párom akkor közlöm vele, hogy nem mostanában lesz pizza. Persze vigyorog rajta(Általában attól szokott sorozattüzeket ereszteni és nem épp a jó illatú fajtából)
Egyetértek az elõzõvel: a pizza és a chilis bab, meg a brassói...:D
Én nem szoktam a barátom elõtt, és õ se elõttem, szerintem ez kiábrándító. Ha esetleg egyszer véletlenül megtörténne én nem tudom mit csinálnék, szerintem nagyon zavarba jönnék, de hogy nem röhögnék az tuti. Számomra ez valahogy nem vicces...
Mi egyutt elunk es szamomra undorito. Szamara nem de tiszteletbe tartja a keresem es kimegy a wcre ha kell neki. Van egy vicces tortenetem: Meg mikor hozza koltoztem akkor epp akartam vele kettonkrol egy komoly beszelgetest tartani. De olyan nehezen sikerult kinyognom. Mig meg nem szolt: Ha arrol van szo, hogy fingjunk egymas mellett en benne vagyok:D
Igen, zavarna. De Õ szerencsére ezekre figyel.
Minket ez túlságosan nem zavar. De pl egyik ismerõsömnél mindig kimennek a wc be egymás elõtt nem mernek. pedig már házasok és gyerekük is van. szerintem az inkább a furcsa.
engem nem zavar különösebben, de volt egy storynk ami bár elég gusztustalan mi halálra röhögtük magunkat. Egy éjjel vendégségben aludtunk egyik barátunknál, természetesen a szoba másik felében külön ágyban, barát másik ágyban. Villany lekapcs, betakaróz, alszik...:D Már úgy elhelyezkedek a párom mellkasán (mindig ott szeretek aludni) egyszer mély levegõ beszív, majd három apró...akkor vettem észre, hogy odaeresztett a takaró alá, onnan jön a bûz. Persze õ próbálta titkolni, de mikor észrevette, hogy "szimatolok" elkezdett röhögni, és hát én is. Ezek után nehéz volt kibújni a kérdés alól, hogy "mit röhögtök?" :D semmit...(és most szó szerint...:P)
Nem zavar, néha megesik. Igyekszem nem pukizni elõtte, de 1-2x már volt rá példa, ugyan derült égbõl villámcsapásként jött az "áldás", szóval nem direkt fingtam elõtte:S Õ gyakrabban szokott, de elnézem neki:) A cicapú tényleg zavaróbb, fõleg, amikor a macsek épp a párnámon döglik (ahol én persze aludni fogok).
Nem zavar és velem is megesik, fõleg, hogy az ételallergiám felborította az emésztésem.. Nem röhögök rajta, ha õ csinálja, õ se, ha én.. Ez egy emberi folyamat.. Persze, ha megtehetem nem elõtte elhúzódok, elmegyek.. De, ha megtörténik nem hozzuk egymást kínos helyzetbe azzal, hogy megjegyezzük..
Mi nem is menõségbõl, nem is lustaságból eresztünk nyugodt lélekkel egymás elõtt. Egyszerûen mi ezt így tartjuk természetesnek. Ha a párom rigolyája ez lenne, akkor tiszteltben tartanám a legtöbb esetben, de mivel egyikünket sem zavarja, az lenne a furcsa számomra, ha nem egymás elõtt menne. Szerintem nem ilyen dolgokban kell kimutatni a tiszteletünket és a figyelmességet. Társaságban természetesen visszatartjuk, vagy ha olyan, akkor halkan, lassan eresztjük ki. Ha érezni, hogy bûzös lesz, akkor amíg lehet visszatartjuk. De csak társaságban. Szerintem valamilyen szinten ez is egy jele annak, hogy "összetartozunk", hiszen magunkban gond nélkül eresztünk, wc-zünk, stb. Ha a párunk jelenlétében is tudunk, ha kell, rossz érzés nélkül, az szerintem nem a lustaságot vagy a menõséget jelzi.
Nekünk vicces volt az elsõ szellentõs sztori... Neki elõbb csúszott ki elõttem, mint nekem elõtte. A kapunk elõtt álltunk, épp lassan búcsúzkodtunk, õ erre megfogja a kezem, néz a szemembe és ezt mondja: "széépeek a szemeiid--pukk". Aztán nem mert többet szólni, kellemetlen volt neki, várta mit reagálok. Elkezdtem röhögni, ugyh õ is felszabadult utána. Én viszont az ölébe..hát...jót röhögött. Aztán persze piszkált, hogy :"azt gondolnád róla, hogy milyen kis cuki, aztán meg milyeneket csinál" :D. Én meg visszapiszkáltam ilyenkor, hogy :olyan szépek a szemeim, hogy f...anod kell tõlük?". Jókat röhögtünk egymáson :D
"jaj, hát te is szoktál, meg hogy mekkora poén, meg röhög rajta és elõadja hogy milyen menõ..." nem tudom nekem szól e az írás, én írtam, hogy egyszer röhögtünk ezen. Figyelj, én pszichológus vagyok, a párom orvos, nem vagyunk fajparasztok, egyikünk sem. De tudod Shrek is azt mondta "jobb kint mint bent":) Ez nem azt jelenti, hogy szándékosan egymás orra alá "fingunk" és azon röhögünk, vagy, hogy direkt csináljuk, ez a szórakozás nekünk. Viszont ha kicsúszik (mert van amikor...) akkor nem hányom el magam, nem mondom, hogy jól esik, de nem megy el a kedvem az élettõl (filmtõl, pattogatott kukoricától, páromtól). Ehhez azért különlegesen kényesnek kell lenni...:-S Nem arról van szó, hogy non-stop eregetjük a galambokat, mint valami idétlen gimnazista fiúk akiknek ez a legnagyobb szórakozásuk, de ha kint van, nem fogunk elpirulni...
Én az exemnél fingottam egy emlékezetest. Éjszaka történt aludtunk a szülei a másik szobába! Egyszer akkorát sikerült finganom hogy felkeltem rá olyan hangos volt! Sõt a párom is felkelt rá! Nem tudom a szülei észrevették-e de sztem igen! Kínos volt másnap. A mostani páromnál is sikerült már és alvás közbe öt is hallottam szellenteni:) Sztem vicces:)
Tekintve, hogy nem rendszeresen fordul elõ, így nem. Nálunk az járja, hogy ha ilyen dolgunk van, kimegyünk a wc-re, az erkélyre, vagy egy másik szobába. Úgy érzem, h ennyit megtehetünk mindketten. Persze van, amikor véletlenül "kicsúszik", hát ebbõl sem szokott probléma lenni. Pl. múltkor túráztunk, mikor eleresztett egyet (én meg sem hallottam egyébként), és elkezdte mondani, h 'húú, hogy recsegnek az ágak'. Ilyenkor mindketten röhögünk egyet, én pedig elsütöm a Shrek- féle mondást :D
Én egyszer egy szleng-szótárban olvastam a következõ kifejezést:"fingópont: az a idõbeli pont egy párkapcsolatban, amikortól a két fél kényelmesen és minden feszélyezettség nélkül fingik egymás jelenlétében". Nagyszüleim pl perceken keresztül szakadnak a röhögéstõl egymás fingjain.
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:05" Valóban ez a legjobb felfogása a dolognak.. Én is így vagyok vele.. Ha kint van nem fogok elpirulni.. Fõleg, hogy együttélünk.. Takarítom utána a wc-t, mosom a ruháit stb.. Nehogymár ettõl boruljak ki..
Nyilván ha véletlenül történik, jót kacagunk a dolgon... eleve nem jönnék olyannal össze, aki viccbõl szellent elõttem. Akkor kiábrándító lenne, de ha véletlenül történik, akkor nevetünk egyet és továbbmegyünk, nem kell ezen pörögni.
Jó a téma:P Esetleg fingóverseny? Jelentkeztek zsûrinek? Hahaha:)
Azért a magyar ember nem hazudtolja meg magát. Még egy órája sincs fenn ez a kérdés, de már lassan az összes fórumozó itt írogat......DURRR! Bocs, sietnem kell...
Engem inkább az zavar, ha a macskám szellent, rezzenéstelen arccal, rendszeresen az ölembe csusszant jó illatos gázfelhõket...

Mennyire fontos a pasiknak a lany hangja? Ha ferfias, eros hangja van egy lanynak az kiabrandito?

Legjobb válasz: Számomra kiábrándító. De az ellentéte szintén.

Számomra kiábrándító. De az ellentéte szintén.
Igen.
hát eléggé kiábrándító
inkább legyen erõs, mint nyafogós.
Engem nem ábrándít ki. :) Nekem még az érdes, rekettesebb nõi hangg is bejön, fõleg ha énekel nekem. :) Az ilyen hangok nagyon tetszenek, de a vékonnyal sincs bajom. Nekem is ilyen dörmögõs mély hangom van. :D
Nekem volt egy lány ismerõsöm, akinek nemcsak kifejezetten mély hangja volt, de mellé még 180 cm-es magassággal is büszkélkedhetett. Ennek ellenére én kifejezetten vonzónak találtam. Szóval a hangszín nem kizáró ok szerintem. ;) 26/F
Hangfelvételt kérünk!
Kiábrándító, mint az állat!

Kiábrándító, ha a kiszemelt lány néha hülyeségeket beszél?

Legjobb válasz: Kiábrándító tud lenni. A legszebb lányt is megcsúnyítja rövid idõn belül.

Kiábrándító tud lenni. A legszebb lányt is megcsúnyítja rövid idõn belül.
Majd megszokod
attólmég megfektetem, de járni már nem. bocs lányok :)
Az ég kék, A fû zöld, ...a lányok hülyeségeket beszélnek!
attól függ milyen hülyeségrõl van szó.Legyen mindenkinek humora

Kiábrándító-e, ha odavagyok a pasiért és ki is mutatom neki?

inkább férfiak írjanak ......köszi:)

Legjobb válasz: IGEEEN!Nem férfi vagyok ugyan, de a válasz egyértelmû igen. Nem szabad minden érzésedet kimutatni feléjük,mert akkor csak elbízzák magukat, és ki is nevehetnek a hátad mögött (mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy, mert ha 15 akkor kiábrándító, de ha 20 feletti akkor kevésbé...) Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam eddig, ha nem figyelek rá oda és közömbösen viselkedfek vele, akkor többre megyek, mintha egybõl mindent kimutatnék, az már nem izgalmas számukra,mert imádnak vadászni!És az olyan nõket akik elérhetetlenek azt szeretik, nem az olyat aki mindent elárul saját magáról!!De azért sok sikert neked!

IGEEEN!Nem férfi vagyok ugyan, de a válasz egyértelmû igen. Nem szabad minden érzésedet kimutatni feléjük, mert akkor csak elbízzák magukat, és ki is nevehetnek a hátad mögött (mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy, mert ha 15 akkor kiábrándító, de ha 20 feletti akkor kevésbé...) Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam eddig, ha nem figyelek rá oda és közömbösen viselkedfek vele, akkor többre megyek, mintha egybõl mindent kimutatnék, az már nem izgalmas számukra, mert imádnak vadászni!És az olyan nõket akik elérhetetlenek azt szeretik, nem az olyat aki mindent elárul saját magáról!!De azért sok sikert neked!
Hát attól függ hogy viszonyul a pasi hozzád. Mert szerintem két véglet van, legalábbis esetemben. Vagy nagy eséllyel tuti siker nálam, vagy nagy bukás, és amit már mondtak, röhögés a háta mögött(meg elõtt is). Ritka kivétel, ha jól esik, de jelzem hogy nem kölcsönös, de ez olyan gyakori mint a fehér holló. Meg az is kérdéses hogy az "odavagyok érte" kimutatása milyen szintû, mert ha lóg valaki rajtam, nem hagy békén, esetleg úgy gondolja, hogy ha részérõl megvan a szándék az már elég, akkor azt nem tûröm sokáig. Ám ha ez olyan egyértelmû jelekben merül ki, amibõl tudom hogy jóeséllyel próbálkozhatok, esetleg kezdeményezésben, annak viszont nagyon örülök. Remélem segítettem, ennyi asszem a véleményem.
Nem! Csak akkor, ha oda is adod magad :) Szóval kimutatni ki lehet de csak bizonyos határig. Szóval már a csókért is kelljen nagyon megküzdenie!
Egyátalán nem. Valszeg be fogsz neki jönni. Ha nem akkor, egy szõnyeg alá bújó papucs az illetõ.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok és nem lógok a nyakán, nem nyalom ki azért a seggét ugymond, az hogy oda vagyok érte az nekem annyit jelent hogy kimondom amit gondolok róla(pl. mondtam neki hogy nagyon szimpatikus, nagyon jó pasi és ugymond istenítem viccesen, ..;) stb.) de asszem ez nem kölcsönös vagy csak nem mutatja ki!Nemtom..mind1 a lényeg hogy megpróbálom ezentúl magambanyomni és meglátjuk mi lesz (mert mondjuk én az után futok akinek nem kellek ..)
Hát... sokan örülnének, ha mindig mindenkinek egyenesen meg lehetne mondani mindent - de ez nem mindig mûködik. Az is lehet, hogy nem vette komolyan, meg az is, hogy még nem készült fel rá. Ha te kezdeményezel, akkor neki kell idõ, hogy eldöntse :-) És az is lehet, hogy elítél ezért (hagyományosan egyetlen fajta nõ szokott nyíltan kezdeményezni... :-() De egyszerûen vissza is utasíthat - ha nem vagy a esete. Ilyenkor is próbálkozhatsz azonban meggyõzéssel, ahogy a férfiak is szoktak - csak finomabban. Szerintem szervezz közös programot (egyelõre társaságban). Ott jobban kiderül, hogy mennyire illetek össze. És közeledni is tudsz. Ne tolakodj, de azért próbáld meg kimutatni az érzelmeidet. Sajnos megvan a veszély, amiket itt írtak... ha te kezdeményezel, akkor bizony mindez elõfordulhat - csak idáig a mindez a férfiakat fenyegette - de most már egyenjogúság van. Annak elõnyeivel és hátrányaival.

Szerintetek is kiábrándító, ha a párotok miközben telefonáltok facebookozik?

Pl felhív telefonon, mert épp akkor ér haza, és végre lett ideje felhívni. Beszélünk rendesen,aztán rá 2 percre hallom, hogy kattintgat valamit, elhallgat percekre, néha csak odanyög valamit, és van,hogy észreveszem nem is érdekli amiről beszélünk, csak 'aha' 'ja' 'hey tee' 'szeretlek'.

Legjobb válasz: Mert az oké,ha valamit épp akkor kell megcsinálnia, elvinni-hozni ezt azt, de minek ezt? Ha egyszer engem hívott, hogy beszéljünk pár percet miért kell közben olvasgatni is valamit vagy chatelni?

A kérdező hozzászólása: Mert az oké, ha valamit épp akkor kell megcsinálnia, elvinni-hozni ezt azt, de minek ezt? Ha egyszer engem hívott, hogy beszéljünk pár percet miért kell közben olvasgatni is valamit vagy chatelni?
:(
dee
rosszul esne.
Eléggé flegmaságnak tartom. Ha valakivel beszélek akkor figyeljen rám:)
tedd szóvá, ne legyél puhapocs. amúgy nekem is szarul esik az ilyesmi. mi annó ingyen tudtunk beszélni és bizony szóvá tettem amikor levágtam, hogy épp chatel, játszik, beszélget, stb. engem már az is zavart amikor bkv-zott és 3x kellett elmondanom valamit mert nem hallotta...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azon gondolkodtam, hogy túl durva lenne megmondani neki azt, hogy majd hívjon, ha nem kell facebookoznia közben, és addig ne is, mert nekem ez nem hiányzik? Mert pl mikor volt egy hasonló kijelentésem(más témában) azt vágta hozzám, hogy én túl ki akarom sajátítani. És félek ezt megmondani. Ti mit gondoltok?
egyértelmûen rád hárítja a hibáját ezzel védekezik ha neked szarul esik akkor mond meg sõt, dobd ki a p.csába
Ne szépítsük, a barátod ebbõl a szempontból [email protected]!Szóvá teheted neki a dolgot, majd úgyis hárítani fog, és te leszel a hibás, amiért úgymond , , rinyálsz" neki.Szóval a helyedben egy ideig kissé tennék a fejére, aztán lehet, hogy észbe kapna.

Férfiaknak! Mik azok a belső tulajdonságok egy nőben, ami abszolút kiábrándító lenne, ha megismernétek?

Legjobb válasz: Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség

Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség
Egyszerûség, butaság, primitívség.
Hûtlenség, igénytelenség, éretlenség.
Megbízhatatlan, elsõsorban, pletykafészek.
Ha nõ primitív, rosszindulatú és makacs, az gáz.
Az, amit az arctámadó belepakolt...
Igen egy két tulajdonság megvan sok lányban.pl: ribancság, hiszti. Ja és a lényeget még nem írtam: felszínesség, pénrehajtás
primitívség, túlzott féltékenykedés, ego, pletykálás, ribanckodás, hûtlenség, állandó bulizás, más fiúkkal kacérkodás, hisztizés, butaság, igénytelenség, ápolatlanság, életuntság, az sem jó ha olyan mint egy darab fa.
rosszindulatúság (értem ez alatt, ha élvezi, hogy bunkó, gonosz másokkal) passzivitás. ez alatt meg azt értem, hogy pl beszélgettek, a fiú szépen kifejti a gondolatait, és a csaj meg: aha jaxd xd aha. aztán mondja a fiúnak: szórakoztass! meg egy nagy témát lerendez két szóval. na velük lehetetlen normálisan beszélgetni :D az visszataszító, ha beképzelt, egós. még ha tudja is magáról, hogy jól néz ki, ne higgye azt, hogy minden pasinak tetszik. inkább mindig arra törekedjen, hogy jobbá tegye magát. kifejezetten elõny, ha okos, intelligens a csaj. sajnos sok esetben a jó tanulmányi eredmény nem egyenlõ az intelligenciával. legyen nyitott a világra, ne csak az alkoholos italok érdekeljék, legyen saját véleménye, saját gondolatai hirtelen ennyi jutott eszembe. szólj ha kell még :D
A kérdező hozzászólása: hát jó sok dolgot leírtál, bár mondjuk szerintem egy-vagy két tulajdonság ezekbõl azért sok lányban megvan.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló köszi, hogy ennyi mindent írtál:) Ha neked nem gond írhatnál még, sokat segítene, mert jó dolgokat írtál.
Ribancság, butaság, hazudozás.
beképzeltség, butaság, kétszínûség!
beképzeltség, bunkóság, mûhiszti, pesszimizmus, lehangoltság
A kérdező hozzászólása: de egy olyan lánnyal, akire mondjuk ezek jellemzõek gondolom alapból nem is járnátok, vagy azért adnátok még ezek ellenére is egy esélyt neki? Rám mondjuk hálistennek ezek a tulajdonságok nem jellemzõek.
13 -as nagyon jókat irt, ézekez is irhattam volna.
A kérdező hozzászólása: ezeket végül is meg tudom érteni. köszi a válaszaitokat
Hûtlenség, igénytelenség, ápolatlanság, bunkóság
egoizmus, ostobaság, igénytelenség ha ezt a kérdés azért tetted fel, mert fejlõdni akarsz: azt mondjuk/gondoljuk, amit szeretnénk. azaz ne a negatívumokra koncetrálj.
A kérdező hozzászólása: akkor többségében inkább az a ciki, ha a lány primitív. Olvasva az írásokat, mondjuk én más dolgokra gondoltam volna amik kiábrándítóak egy férfi számára.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van tényleg valami hasonló dolog miatt kérdezem, hogy megtaláljam hogy bennem mi az ami iszonyatosan negatív belsõ tulajdonság, és talán ezen változtatnék.
Újpest-szimpátia
Hiszti..... és ha hazudik magának. Színészkedik, kétszínû, játssza az ártatlant miközben tudja, hogy õ tehet dolgokról.
kétszínûség, a túlzott nagy ego.
primitív, hiszti, hûtlen, arrogáns, beképzelt, bunkó

Kiábrándító, ha a barátnőd túl sokat hívogat?

A barátom most lett kolis egy másik városban, és nehezen szokom hozzá.. Eddig mindig rendszeresen hívtuk egymást, tényleg nagyon sokat beszéltünk. Viszont most, hogy már új társasággal lóg és mindig hívják kocsmába meg ide-oda..háát, nehezen bírom, mert én ?t nagyon szeretem és ? is azt állítja, h ? is ugyanígy érez. Nem akarok rajta lógni, csak annyira hiányzik és még nekem nem is nagyon kezd?dött el az egyetem, igazából unatkozom is kicsit. Több, mint két és fél éve vagyunk együtt. Mind ketten els?évesek vagyunk, félek, hogy el fogunk távolodni.

Legjobb válasz: meg fog csalni

meg fog csalni
Pedig elkerülhetetlen az eltávolodás. Persze nem törvényszerû, de õ is új dolgokat tapasztal meg és új emberekkel ismerkedik meg...
Elõbb-utóbb félrekúr majd.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem az a csajozós típus.. :(
Megmegváltozik A kolesz csodákra képes
Hasonló a problémám nekem is azzal a különbséggel, hogy én sose tudom elérni, mert mindig ki van kapcsolva vagy nem veszi fel. Részemrõl már meggyengültek az érzések a mostani viselkedése után (nem csak emiatt)...
Nem sok jövõje van a kapcsolatotoknak. A párocskák nagy része szétmegy, amint valamelyik elkerül másik városba egyetemre, fõleg, ha koliba megy. Letisztult, érett és stabil érzelmeknek kell lennie, hogy ne foglalkozzon az ember másik nemûvel, ennyi idõs korban pedig ilyen még nincs. Reggelig tudnám mesélni, mi folyik a koliban és egy fiatal 18 éves kispasi még nagyon befolyásolható. Én olyan típusú lány vagyok, hogy nagyon megválogatom, kivel állok össze, de még nekem is volt kolis pasikalandom, ráadásul egy oylan sráccal, kinek már 4 éve barátnõje volt (ezt utólag tudtam csak meg), szóval hadd ne mondjam, hogy a könnyûvérû csajok miket mûvelnek. Azok kérlek mindenkire rámásznak, akinek p.cse van és nagyon rámenõsek és belõlük van a több. Legyen elég annyi, hogy csaj és piahegyekbõl áll egy egyetemi koli. A szakkolik talán nem, de a pasid nem hiszem, hogy olyanba került, oda felsõbb évtõl lehet bekerülni a legnagyobb strébereknek. Valószínûleg nem õ lesz az utolsó szerelmed és tényleg nem rosszindulatból írom.
A kérdező hozzászólása: BME építõmérnöki koliban van csak építõsökkel. Most jövök rá, hogy végül is felesleges volt beírni ezt a kérdést, de nem miattatok, mert végül is az számít, amit én gondolok, és én 100 %-ig megbízok benne, különben ez így tényleg nem is menne. Õ olyan, hogy amikor van valakije, másra szinte rá sem néz, elég jól ismerem. Ugyanez volt a helyzet, amikor 4 éve megismertem, de csak így futólag..egy nagyon nagy ribivel járt, aki többször is megcsalta, és aztán elhagyta. Így nehéz egyébként másról bármit mondani, hiszen nem is ismerjük, csak próbálunk infókat adni a nagy átlagról..és nekem õ nem átlagos. Az én szememben õ más, mint a többi srác. Ha meg szakítunk, az úgy lesz jól. Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Fúú, hogy a BME-n milyen atombrutál partik vannak, arról reggelig tudnék neked írni. Ott mindenkibõl kijön az állat. A Schönherz kupa pedig igazi különszám. Na mindegy, a barátod majd úgyis mesél róla. Én nem akarom szétzúzni az illúzióidat kislány, de ne nagyon éld bele magad, hogy sokáig együtt maradtok. A szüleim is BME kolibulin ismerkedtek össze, pedig apunak komoly csaja volt...
nem :D
EGYÁLTALÁN NEM ZAVARÓ!! NYUGODJ MEG!!! :)
Miért lenne kiábrándító? Nem mozog, nem beszél, nem gennyedzik. Csak van. Nehogy ezért szégyenlõsködj a barátod elõtt.
Ha te nem fogadod el magad, más hogy fogadhatna el?? és ez fõleg az olyan dolgokra vonatkozik amiken nem változtathatsz (csak mûtéttel, de az hülyeség).
Nekem is van. Engem nem zavar. Akinek meg nem tetszik, ne nézze :)
Némelyik fiúnak ez izgató! És szinte mindenkinek van csak lehet nem a mellén!
dehogy is!nekem az egész testemen vannak.ez ellen nem tehetünk semmit, de nem is kell.:-)
Jézusom nem:DD
Szerintem pedig nyugodjatok meg. :) ) Mindkettõtöket megértelek, de az én véleményem is az, hogy nem kell emiatt szakemberhez fordulnia. Aki valószínûleg kiröhögné, mert hiába szakember némelyik orvost is nem tudom hogy engednek emberek közelébe! Sok nõ érzi rosszul magát ilyen kis dolgok miatt. De ha sikerül valakivel megbeszélnie megnyugszik és elfogadja önmagát. :) Inkább kedvesen meg kell nyugtatni, hogy nincs baj mert tényleg nincs, és akkor nem kell pszichológushoz mennie. Aki pedig azt írta, hogy menjen annak üzenem, hogy rengeteg nõ aggódik ilyen kis apróságokon, rengeteg.
FÚÚÚÚJ!
ez természetes dolog...vannak ennél sokkal nagyobb problémák is hidd el :) sztem a melleken nem azt fogják nézni a pasik:D
nemhogy zavaró, szexis az anyajegy!!De még szexisebb, ha kiágaskodik belõlük egy hosszú, nagy szõrdarab!! Ez nagyon izgató. !!
Nekem is van a mellemen és én is szégyenlem :( nyára tervezem hogy lemûttettem
elõzõ válaszoló vagyok és még azt szeretném hozzá tenni hogy nekem volt már ilyen mûtétem csak nem a mellemen és a heg megmarat, szóval ott is megmarad...de engem még az is kevésbé zavarna:(
nekem is az anyajegyem a szexepilem, ha magadnak tetszik akkor biztos a párodnak is fog! mütétre ne is gondolj!! nekem is lehet lekell szedetni, megyek majd börgyogyászatra, de nagyon nem akarom =/
Akár még szexi is lehet, ne parázz ;)
Nekem is van, nem zavar. -> Inkább a szemölcsöm zavar ami a mellem felett helyezkedik el. A barátom szerint szexy, de én szeretném levetetni, és nem esztétikai okból, hanem mert már 2x belekaptam. =)
Nekem volt barátnõm, akinek volt a mellén, semmi bajom nem volt vele, inkább szerettem... De látni kéne, hogy megmondjam :) ) (viccen kívül nem zavaró)
nekem is van. 1 nagyobb nagyjabol a 2 kozott ami 1-1 bluzbol kilatszik es mindneki megnezi :D es van par a kozepe fele de xtem semmi baj nincs vele. egyedi es szexi ;)
nekem is van. eleinte féltem h mit fog szólni ha meglátja stb... Alapból is szégyenlõs voltam. De leküzdtem, és láthatóan nem zavarja. :)
egyáltalán nem :D szerintem jó, ha egy csajnak a mellén van anyajegy :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm annak aki rendesen válaszolt..megfogadom a tanácsotokat és elfogafom önmagam ezzel is:) az utolsó válaszadónak meg üzenem hogy esetleg neked kellene pszihológushoz menned, ha ilyen helyzeteket csak idegbetegen tudsz lekezelni...ez nem normális dolog..!!
Most le leszek pontozva, az tuti, de le kell írnom. sztem neked pszichológushoz kell menned. ugyanis nem normális, hogy egy olyan természetes jellegzetességet, mint az anyajegy, így felnagyítasz. azt sem értem, miért pont az zavar, h a melleden van. ha a kézfejeden lenne, mi lenne a 2 közt a különbség? semmi reális oka nincs annak hogy emiatt önértékelési zavarid támadjanak. vaszeg kóros önbizalomhiányban szenvedsz, itt már régen nem az a baj, hogy anyajegyek vannak a melleiden. keress fel egy jó szakembert.
A kérdező hozzászólása: hát de pont a mellemen...ezért is nem szeretem mutogatni õket...:S
A kérdező hozzászólása: *a barátomnak
A kérdező hozzászólása: hát ez a nagy baj..hogy nem tudom elfogadni..hogy nekem ottvan..mert csúnyának érzem ettõl a melleimet:S:S
Szia! Egyáltalán nem kell. Nekem is van rajta, de a barátom imádja, neki tetszik, a szexepilem az anyajegyem... Szóval ne legyenek kétségeid, kérdezd meg úgy általánosságban a barátodat, ha lenne a melleden anyajegy tetszen...? azután vedd le a melltartódat és mutasd meg neki. Bizti tetszeni fog neki! Nyugodj meg! Sok Sikert! Üdvb. Edina
jah és nem az anyajegyedet fogja nézni, hanem a husikákat :D Üdv. Edina voltam megint :D
Nekem van jó pár anyajegyen. A legnagyobb pont a mellemen. Engem egyáltalán nem zavar és a páromat sem.
A kérdező hozzászólása: hát akkor lehet hogy az én barátomat sem zavarja..de amúgy le lehet mûtetni õket úgy hogy hegek ne maradjanak?
felejtsd el a mûtétet sztem!!!
Én a helyedben nem mûttetném. Láttam már nem egy csúnya heget, ami az anyajegy leoperálása miatt keletkezett!
Szia!Semmiképp ne mûtesd le mert heg mindenképpen lesz, lehetséges h pirosabb vagy nagyobb ami csúnya, láttam olyat anyajegy mûtét miatt!A másik h nekem is van egy kicsi a melelmen anyajegy és ne zavarjon téged ettõl egyedi a melled ez a barátodnak csak tetszhet:) ne szégyeld smemiképpen sem
nekem a hasamon volt egy relative nagy azt akartam levetetni, mert sokszor beakadt és problémás volt.le is van véve.apro heg van és sokkal jobban is érzem magam tõle.Persze mikor csináltattam a doki mondta h a többit is levehetem ha akarom, és levett még egy párat, nem látszanak a hegek:) egyáltalan kivétel egynek amit eredetileg le akartam szedetni mert az eléggé nagy volt...és volt egy a mellem also részén, azt is levette és nem látszik.ha jobban érzed magad ettõl sztem tedd meg, megéri mert nem marad nyoma ha nem napozol rá és nem égsz le..
Szerintem felesleges a mûtét. Nekem is van ott anyagjegyem. Sõt nekem még odalent is :D az egyik mellemnél oldalt van, ami már inkább az oldalam. A másiknál viszont pont a bimbóm fölött. Engem se zavar már, szerintem a pasikat se zavarja. Ha valaki mégis beszólna egyszer tuti megverném, a mûtét pedig eszembe se jutna, nekem így is jó. Örülök, hogy nem vagyok átlagos, és hogy engem ez egyedivé tesz. Te is örülj neki mert gyönyörû. :)
Egyaltalan nem kiabrandito.Ne parazz mar.Tekintsd ugy, mint szexepilt;)
ha teljesen normális átlagos anyajegy akor semmi baj de ha nagyon fekete és nem kerekalakú és ki is dúdurodik akkor fordúlj borgyógyászhoz mert lehet veszélyes is de egyébként ha rendes kerek alaku barna színü és kis pöty akkor semmi gond de az anyajegyekel olvatosn kel bánni mert ha a nap megéget vagy a szoli akkor akár baj is lehet belöle bõrrák szóval nem gáz esztékikailag jobb ha oldafogyelsz a az egészségedre. nem normál anyajegy >>> http://www.helloinfo.hu/img/upload/200603/eletmod-betegseg-b..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!