Találatok a következő kifejezésre: Kiábrándító a ha (43 db)

Kiábrándító-e, ha odavagyok a pasiért és ki is mutatom neki?

inkább férfiak írjanak ......köszi:)

Legjobb válasz: IGEEEN!Nem férfi vagyok ugyan, de a válasz egyértelmû igen. Nem szabad minden érzésedet kimutatni feléjük,mert akkor csak elbízzák magukat, és ki is nevehetnek a hátad mögött (mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy, mert ha 15 akkor kiábrándító, de ha 20 feletti akkor kevésbé...) Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam eddig, ha nem figyelek rá oda és közömbösen viselkedfek vele, akkor többre megyek, mintha egybõl mindent kimutatnék, az már nem izgalmas számukra,mert imádnak vadászni!És az olyan nõket akik elérhetetlenek azt szeretik, nem az olyat aki mindent elárul saját magáról!!De azért sok sikert neked!

IGEEEN!Nem férfi vagyok ugyan, de a válasz egyértelmû igen. Nem szabad minden érzésedet kimutatni feléjük, mert akkor csak elbízzák magukat, és ki is nevehetnek a hátad mögött (mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy, mert ha 15 akkor kiábrándító, de ha 20 feletti akkor kevésbé...) Én pont az ellenkezõjét tapasztaltam eddig, ha nem figyelek rá oda és közömbösen viselkedfek vele, akkor többre megyek, mintha egybõl mindent kimutatnék, az már nem izgalmas számukra, mert imádnak vadászni!És az olyan nõket akik elérhetetlenek azt szeretik, nem az olyat aki mindent elárul saját magáról!!De azért sok sikert neked!
Hát attól függ hogy viszonyul a pasi hozzád. Mert szerintem két véglet van, legalábbis esetemben. Vagy nagy eséllyel tuti siker nálam, vagy nagy bukás, és amit már mondtak, röhögés a háta mögött(meg elõtt is). Ritka kivétel, ha jól esik, de jelzem hogy nem kölcsönös, de ez olyan gyakori mint a fehér holló. Meg az is kérdéses hogy az "odavagyok érte" kimutatása milyen szintû, mert ha lóg valaki rajtam, nem hagy békén, esetleg úgy gondolja, hogy ha részérõl megvan a szándék az már elég, akkor azt nem tûröm sokáig. Ám ha ez olyan egyértelmû jelekben merül ki, amibõl tudom hogy jóeséllyel próbálkozhatok, esetleg kezdeményezésben, annak viszont nagyon örülök. Remélem segítettem, ennyi asszem a véleményem.
Nem! Csak akkor, ha oda is adod magad :) Szóval kimutatni ki lehet de csak bizonyos határig. Szóval már a csókért is kelljen nagyon megküzdenie!
Egyátalán nem. Valszeg be fogsz neki jönni. Ha nem akkor, egy szõnyeg alá bújó papucs az illetõ.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok és nem lógok a nyakán, nem nyalom ki azért a seggét ugymond, az hogy oda vagyok érte az nekem annyit jelent hogy kimondom amit gondolok róla(pl. mondtam neki hogy nagyon szimpatikus, nagyon jó pasi és ugymond istenítem viccesen, ..;) stb.) de asszem ez nem kölcsönös vagy csak nem mutatja ki!Nemtom..mind1 a lényeg hogy megpróbálom ezentúl magambanyomni és meglátjuk mi lesz (mert mondjuk én az után futok akinek nem kellek ..)
Hát... sokan örülnének, ha mindig mindenkinek egyenesen meg lehetne mondani mindent - de ez nem mindig mûködik. Az is lehet, hogy nem vette komolyan, meg az is, hogy még nem készült fel rá. Ha te kezdeményezel, akkor neki kell idõ, hogy eldöntse :-) És az is lehet, hogy elítél ezért (hagyományosan egyetlen fajta nõ szokott nyíltan kezdeményezni... :-() De egyszerûen vissza is utasíthat - ha nem vagy a esete. Ilyenkor is próbálkozhatsz azonban meggyõzéssel, ahogy a férfiak is szoktak - csak finomabban. Szerintem szervezz közös programot (egyelõre társaságban). Ott jobban kiderül, hogy mennyire illetek össze. És közeledni is tudsz. Ne tolakodj, de azért próbáld meg kimutatni az érzelmeidet. Sajnos megvan a veszély, amiket itt írtak... ha te kezdeményezel, akkor bizony mindez elõfordulhat - csak idáig a mindez a férfiakat fenyegette - de most már egyenjogúság van. Annak elõnyeivel és hátrányaival.

Férfiaknak! Mik azok a belső tulajdonságok egy nőben, ami abszolút kiábrándító lenne, ha megismernétek?

Legjobb válasz: Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség

Túlzott féltékenykedés és hiszti, önteltség, önzõség
Egyszerûség, butaság, primitívség.
Hûtlenség, igénytelenség, éretlenség.
Megbízhatatlan, elsõsorban, pletykafészek.
Ha nõ primitív, rosszindulatú és makacs, az gáz.
Az, amit az arctámadó belepakolt...
Igen egy két tulajdonság megvan sok lányban.pl: ribancság, hiszti. Ja és a lényeget még nem írtam: felszínesség, pénrehajtás
primitívség, túlzott féltékenykedés, ego, pletykálás, ribanckodás, hûtlenség, állandó bulizás, más fiúkkal kacérkodás, hisztizés, butaság, igénytelenség, ápolatlanság, életuntság, az sem jó ha olyan mint egy darab fa.
rosszindulatúság (értem ez alatt, ha élvezi, hogy bunkó, gonosz másokkal) passzivitás. ez alatt meg azt értem, hogy pl beszélgettek, a fiú szépen kifejti a gondolatait, és a csaj meg: aha jaxd xd aha. aztán mondja a fiúnak: szórakoztass! meg egy nagy témát lerendez két szóval. na velük lehetetlen normálisan beszélgetni :D az visszataszító, ha beképzelt, egós. még ha tudja is magáról, hogy jól néz ki, ne higgye azt, hogy minden pasinak tetszik. inkább mindig arra törekedjen, hogy jobbá tegye magát. kifejezetten elõny, ha okos, intelligens a csaj. sajnos sok esetben a jó tanulmányi eredmény nem egyenlõ az intelligenciával. legyen nyitott a világra, ne csak az alkoholos italok érdekeljék, legyen saját véleménye, saját gondolatai hirtelen ennyi jutott eszembe. szólj ha kell még :D
A kérdező hozzászólása: hát jó sok dolgot leírtál, bár mondjuk szerintem egy-vagy két tulajdonság ezekbõl azért sok lányban megvan.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló köszi, hogy ennyi mindent írtál:) Ha neked nem gond írhatnál még, sokat segítene, mert jó dolgokat írtál.
Ribancság, butaság, hazudozás.
beképzeltség, butaság, kétszínûség!
beképzeltség, bunkóság, mûhiszti, pesszimizmus, lehangoltság
A kérdező hozzászólása: de egy olyan lánnyal, akire mondjuk ezek jellemzõek gondolom alapból nem is járnátok, vagy azért adnátok még ezek ellenére is egy esélyt neki? Rám mondjuk hálistennek ezek a tulajdonságok nem jellemzõek.
13 -as nagyon jókat irt, ézekez is irhattam volna.
A kérdező hozzászólása: ezeket végül is meg tudom érteni. köszi a válaszaitokat
Hûtlenség, igénytelenség, ápolatlanság, bunkóság
egoizmus, ostobaság, igénytelenség ha ezt a kérdés azért tetted fel, mert fejlõdni akarsz: azt mondjuk/gondoljuk, amit szeretnénk. azaz ne a negatívumokra koncetrálj.
A kérdező hozzászólása: akkor többségében inkább az a ciki, ha a lány primitív. Olvasva az írásokat, mondjuk én más dolgokra gondoltam volna amik kiábrándítóak egy férfi számára.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van tényleg valami hasonló dolog miatt kérdezem, hogy megtaláljam hogy bennem mi az ami iszonyatosan negatív belsõ tulajdonság, és talán ezen változtatnék.
Újpest-szimpátia
Hiszti..... és ha hazudik magának. Színészkedik, kétszínû, játssza az ártatlant miközben tudja, hogy õ tehet dolgokról.
kétszínûség, a túlzott nagy ego.
primitív, hiszti, hûtlen, arrogáns, beképzelt, bunkó

Fiúk nektek az kiábrándító lenne ha megtudnátok hogy a barátnõtök más lányokkal össszebújik, csókolózik, de amúgy hetero? Kidobnátok amiért rendszeresen smárol 1 lánnyal?

20 éves lány vagyok és egyáltalán nem tetszenek a nõk,eddig mindig csak férfiakkal jártam és rájuk izgulok is fel,viszont van egy lány akit megismertem tök jó barátnõk lettünk és néha úgy adódik hogy csókolózunk meg egymáshoz bújunk,de ennél többre nem vágyok...

Legjobb válasz: Igen én kidobnám.Ha már velem van akkor bírjon a pinájával!

Igen én kidobnám.Ha már velem van akkor bírjon a pinájával!
Egy hetero nõ nem csókólózik más nõvel.
Az én barátnõm ne csókolózzon mellettem senki mással, nekem ez nem fér bele.
1. Õ nem hetero akkor. 2. Nem azért szakítanék, mert másik lánnyal, hanem mert másik emberrel.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...akkor az lesz hogy majd megkérdezem az aktuális pasit hogy zavarja-e és ha igen akkor nem csinálom.De ilyen 3-as dologba nem mennék bele...
Én 22 vagyok, néha szoktam nõkkel smárolni, de én azért mert tetszenek. :) Az elsõ barátom megsértõdött, a másodikat különösebben nem érdekelte, a mostani meg csak akkor megy bele, ha õ is láthatja.
csak ha mástól tudnám meg és kimaradnék "belõle"
A kérdező hozzászólása: Hagyjatok már ezzel a hármas szarsággal...ez nem errõl szól.
Nos, furcsállanám a dolgot, de mondanám, hogy hozza el az egyik barátnõjét egy kellemes hármashoz... :)
nem zavarna :) de csak akkor nem ha bevonnád õt hozzánk harmadiknak.
Igen, eléggé. Egyrészt hetero nõ nem csinál ilyet, még akkor se, ha jó barátok. Másrészt pedig az, hogy egy másik nõvel csinálja, még nem menti fel semmi alól. Ha nem tudja magát visszafogni, akkor ugyan úgy repül, függetlenül attól, hogy ezt kivel csinálja.
persze hogy kidobnám atól fügetlenül hogy milyen ha megcsal akor megcsal legyen azal akivel akar
kem tetszene :) ) en vmiert egy kicsit beindulok az ilyenekre :) )
Engem nem zavarna, amíg csak lánnyal csinálod, sõt még jöhetne 3.nak is
Hát errõl utoljára ovisoknál hallottam. A lányok kíváncsiak, ezért egy másik lánnyal kipróbálják. Na de egy hetero nõ, párkapcsolat mellett, ez elég kiábrándító. Az hogy megöleled, megpuszilod a arcát az teljesen oké, de ez sok.

Kiábrándító a lánynak ha a makk peremén kis patanás szerű fehér pöttyök vannak?

Körül vagyok metélve. Megkérdeztem egy orvos és azt mondta sok férfinek így van ez, majd id?sebb koromra elt?nik vagy leszárad. De a barátn?m így is a szájába kívánja majd mint el?tte mikor nem voltak ezek? Amúgy nagyon sok van sajnos:( Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Hát, ezt igazából látni kéne, mert így nemtudom. Ha nem fertõzõ vagy ilyesmi, akkor szerintem semmi gond, de ha eltûnik idõvel az jó. Ha meg szeret a párod, akkor ezt meg tudjátok beszélni.

Hát, ezt igazából látni kéne, mert így nemtudom. Ha nem fertõzõ vagy ilyesmi, akkor szerintem semmi gond, de ha eltûnik idõvel az jó. Ha meg szeret a párod, akkor ezt meg tudjátok beszélni.
A párommal 8 és fél hónapja élünk nemi életet és csak ma vettem észre. Engem nem zavar:-)
Nekem is van ilyen, és még nagyon sok fickónak. Nem lesz tõle semmi bajod, és ne aggódj miatta.
Szerintem az minden pasinak van.Csak valakinekm jobban látszik, valakinek kevésbé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! De nekem elég feltünõ és félek h a barátnõmnek nem fog tetszeni:(
az én barátomnak is elég feltûnõ, mégsem vettem észre rögtön..szerintem ne aggódj, ha szeret téged/vonzódik hozzád, akkor nem lesz gond.

Kedves Lányok/Nõk! Nagyon kiábrándító számotokra, ha a párotok otthon ülve pisil?

Legjobb válasz: legalább nem kell annyit takarítani a csempét :D

legalább nem kell annyit takarítani a csempét :D
Nem lenne az, bár furának tartanám (mi szoktunk együtt menni pisilni, szóval észrevenném :D).
Nem hinném, hogy érdekli õket. De van elõnye, legalább biztosan belemegy mindig. :D
Látja a csempén. De már évek óta ez van.
#6 Ellenõrizni is szokta? xD
Nekem anyám megparancsolta, hogy csak ülve hugyozhatok a csempe miatt. Elég gáz. 17/f
Én mikor reggel felkelek nekem mindig áll, de 100/99x tuti. Álló fa-sszal nehéz célozni, ilyenkor általában leülök.. bár akkor vigyázni kell hogy ne érjen a wchez... Na meg ha részeg vagyok (ritka) akkor is jobb, vagy mikor álmomból felkelek.
Én nem akarom látni pisilés közben, úgyhogy nekem mindegy.
Egyáltalàn nem az.
De ratyis te jo isten
sztem aranyos:)
szerintem is aranyos.:D
Kit érdekel, hogy a retyón ki hogy végzi a dolgát? De ha takarítani kell, akkor is legyen mindenki legalább olyan férfi, mint amikor mellépisál!:D
nem!!! sõt! a figyelmesség egy szép gesztusának venném. nem kell utána takarítanom a csempét, nincs vita az ülõke fel/le hajtogatásából...
Ki az a szerencsétlen aki azt hiszi hogy attól lesz férfi ha állva huggyozza össze a wc-t?

Fiuk, ferfiak! Kiabrandito/gusztustalan, ha egy csajnak csillog az arca/illetve a bore? Mit gondoltok rola?

Eskuvore leszek hivatalos, es bezs ruham van, es csunyan egybeolvadok vele, mivel az arcom es a testem is eleg vilagos arra gondoltam, hogy bekenem az egesz testem ilyen barnas testapoloval, de a gond az, hogy nagyon fenylik.

Legjobb válasz: Vannak vámpirok. Nem szabadna a napra menniük.

Vannak vámpirok. Nem szabadna a napra menniük.
Hanyagold azt a testápolót. Az lesz csak gusztustalan, ha az el kezd folyni...
Általában minnél több dzsuvát raktok magatokra, annál rosszabb a végeredmény. Hacsak nem profi sminkeshez mégy. Szerintem 2 x 5 perc szolival többet érsz, de nehogy ropogósra süsd magad, mert ha vörös leszel az sakmatt... Esetleg más, sötétebb szinû ruha?
meg kell mosni az arcod
Jacko mit nem adott volna a bõrödért...
A kép alapján, szerintem nem gáz :) 22F
testápolóval? na attól meghalsz, a ruha színét a bõrünkhöz, a hajunkhoz választjuk, utána a megfelelõ smink, egyszerû embereknél ha sztár leszel, akkor fordítva lehet, mert lesz aki ért hozzá, hogyan legyél más
A kérdező hozzászólása: nem fog le a nap, barmit csinalok
A kérdező hozzászólása: Olyan lenne a borom, mint a 2 csajnak https://www.google.hu/search?hl=hu&q=csillogo+bor&bav=on.2, o..
Show me yourself.
Gondolom nem holnap lesz az esküvõ, feküdj ki 30-40 percre a napra. Nem néz ki valami jól ha bekened magad olyan hülyeséggel.
Szerintem nem gáz, de ha megmutatod, okosabbak leszünk :) 22F
szoli. pár alkalomtól semmi bajod nem lesz. vagy válassz másik ruhát. de az ilyen kencefice nagyon gááááz

Fiúk nem kiábrándító számotokra, ha a lány szex közben nagyon hangosan kiabál?

Legjobb válasz: Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...

Én meg azt szeretem, amikor magyar mondatban nem használják a "like" szót... szánalmas...
Volt már, hogy a szomszédok átjöttek hogy hallkítsa magamon, de a pasimnak eszméletlenül bejött, aztmondta nem is tetszene neki annyira, ha nem ordibálnék.
nem. imádom:D
Ha ténylegesen élvezi az aktust, akkor kifejezetten izgató és jó érzés, ha kajabál a hölgyemény, de kiábrándító ha a gagyi pornó utánzatú ordibálásról van szó. Am inkább arany középút: halljam, hogy mit alakítok, de azért halláskárosodást nem szeretnék kapni. 22f
nem hogy kiabrandito , IZGATOOOOOO
Én is szeretem:) De ha csendben kell lenni, akkor csókolózunk közben ;)
Likeolom a dolgot. Ha épp halknak kell lenni, akkor meg befogom a száját - van olyan lány, aki meg arra gerjed.:)
nekem az izgató!
Ha éppen nem a telefoba sikongat, vagy üvöltözik, hogy "Hallod? Épp most csallak meg!" - akkor NEM! :)
Ne aggódj 16.51, ez teljesen normális. Én abszolút nem tartom szánalmasnak, ha te szeretsz magyar mondatokban magyar szavakat olvasni.:) Ha meg valami szõrszálhasogató bunkó emiatt szól be neked, akkor meg ne törõdj vele, legyél te az okosabb!:)

Titeket zavar ha a párotok szellent előttetek? Kiábrándító?

Legjobb válasz: elõbb utóbb úgyis elõfordul. Csak az elsõ idõkben lehet óvatoskodni. Nem kiábrándító.szerintem az elsõnél minden pár röhögött rajta.

elõbb utóbb úgyis elõfordul. Csak az elsõ idõkben lehet óvatoskodni. Nem kiábrándító.szerintem az elsõnél minden pár röhögött rajta.
Nm zavar, szerintem nem kiábrándító. Természetes emberi folyamat, ami csak bajt okozhat, ha bent marad. És mint ilyen, nem kiábrándító, ahogy az sem, hogy jár wc-re is, sõt sokszor épp elõttem :) Az lenne kiábrándító, ha kiderülne, hogy hazudott, stb.
Na errõl a szellentésrõl tudnék mesélni! Én már megszoktam, az elején zavart, fõleg mikor akkorát fingott, hogy az már a takarót emelgette!
egyáltalán nem :D amig csak akkor csinálja amikor ketten vagyunk addig nem :) csak jót nevetek rajta :D
Engem nem. Én is szoktam elõtte. Sõt a szüleimnél is néha-néha kirepül egy-egy galamb. Számomra ez nem illúzióromboló.
engem igen, de én sem szellentek elõtte.
inkább az jöjjön ki, mint az orvos!!
Néha zavar, néha nem. Általában nevetek rajta, de néha meg ha rossz napom van, kiakadok, hogy nem igaz, hogy ennyivel nem tisztel meg, hogy a wc-re nem képes kivonszolni magát. Szokott hangtalan fingot is elereszteni, na az a gyomorforgató és persze szegény kiscicámra fogja :)
A párom nem örül neki, mikor én eleresztem, de nem is csinál túlzott cirkuszt. Én viszont sokat röhögök a fingáson.
A hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik csendben dudorászik attól az ember falra mászik!
22.37es vagyok En elegge fius csaladban nottem fel ahol mindenkinek ez poen volt es nem egyszer az orrom ala fingottak. Amin ok szakadtak a rohogestol. En kevesbbe. Talan ezert nem toleralom a paromtol. Anyamnal es apamnal nem volt tabu a szellentes. Ok mindig csak mosolyogtak.
Ha egyszer-egyszer kicsusszan véletlenül, nem zavar, megesik az ilyen. Azt nem szeretném viszont, hogy szándékosan az orrom alá reccsentsen. Nálunk ez nem volt szokás a családban sem, így lettem nevelve. Ha véletlenül elõfordult, max. annyit mondott az illetõ, hogy "elnézést", és el volt felejtve. Az pedig hülyeség, amikor azzal jönnek, hogy akkor igazán intim a kapcsolat, ha egymás elõtt szellentenek. Sztem ez nem függ össze. Aki alapból "fingós" családban nõ fel, annak ez nem okoz gondot. Nekem volt egy ocsmány exem, hát annak be nem állt a fara. És õ még poént is ûzött belõle, számára elsõosztályú humor volt a végbélszél. Például fingás után mindig csettintett egyet, mert a kebelbarátjával volt egy ilyen megállapodásuk. Ha együtt volt ezzel a haverjával, akkor duplán hallgathattam/szaglászhattam a szellenetüket. (Húszas éveik közepén járó, PhD-hallgató fiatalemberekrõl van szó.)
Engem a szaga jobban zavar, mint maga dörgés.Van amikor enyhe az illat, de van, hogy olyan mintha döglött macskát evett volna.Akkor balhézok, és szellõzettek.
Engem zavar, én sem fingok senki orra alá, más se tegye, menjen ki a mosdóba, vagy legalábbis akkor távolabb tõlem. Ugyanúgy udvariatlan dolog, mint mondjuk hangosan böfögni.
Nem. De azért, ha érezzük hogy jön, akkor arrébb állunk, különösen evéskor. Elvégre ez egy természetes dolog mindkettõnknek ugyanolyan, ki kell jöjjön.
Nem szoktam így nevetni válaszokon, de ez nagyon komoly. :D Fantasztikusak a sztorik :D Tényleg! :D Feldobták az éjszakámat, így lefekvés elõtt. :) :)
én is itt aszalok már 10 perce :D naja, nálunk asszem elég hamar megvolt a fingópont :D jobban zavar a szagos mint a hangos, de hát ez van, nem fogom kiküldeni a szobából, ez is belõle jön, akárcsak az irántam érzett szeretete :D én inkább hangosat nyomok mint büdöset, szóval annak a hangjain legalább lehet röhögni a káros mellékhatások nélkül :D kb minden alkalommal eljátssza poénból, h mennyire gerjed a pukimra. ami persze nem így van, de mi kiaknázzuk ezt a humorforrást is :D azokat az embereket nem bírom, akik akárki elõtt, vagy akár a buszon küldik a galambot. na, az iszonyat bosszantó és undorító.
Nem ábrándít ki, de az nagyon zavar ha büdös. Van mikor az egész lakást ki kell szellõztetni ( kicsi lakás). Olyankor nagyon mérges vagyok, de ha 2 percenként fingik most küldjem ki az erkélyre 2 percenként? :D A másik meg az, hogy azt mondja az én hibám, mert olyanokat fõzök...érdekes én is azt eszem és mégsem rohadok belülrõl :D
Hát azért pusztán ez nem tud kiábrándítani belõle. Ehhez azért több kellene!:) De mi sem szánt szándékkal egymás elõtt csináljuk! Arrébb megyünk, de ha kicsúszik, akkor sem ütjük egymást agyon! Nyilván megtisztelem én is azzal, hogy nem az orra alá engedem el, de jól írta valaki, ha mosom a gatyáit, takarítom utána a wc-t, akkor azért ebbõl sem csinálok akkora problémát!
Férjem nem zavartatja magát elõttem, de már megszoktam, és csak néha borulok ki, ha rossz napom van, hogy mi a fenéért nem lehet kivinni "ezt" a wc-be?! :) Én a mai napig nem szivesen szellentek elõtte, ill. nem is teszem szándékosan, csak mióta a kisfiunk megszületett, nehezebben tartom benn.:S Nehéz szülés volt és azóta nem zárnak olyan jól az izmok sajnos.:/ Õt nem zavarja egyáltalán, sõt: azelõtt nem értette, hogy miért kell a nõknek úgy tenni, mintha õk egyáltalán nem szellentenének. Szóval a kapcsolatunk/házasságunk nem ezen fog múlni, az tuti.
aminek ki kell jönnie jöjjön! inkább minthogy visszatartsa és bélcsavarodást kapjon.
Nem zavar, és nem ábrándít ki. Ha kell, hát kell. Persze versenyeket nem rendezünk és nem röhögünk rajta eszetlenül, mintha ez lenne az évszázad poénja.
Néha elõfordul...ha én teszem hát baromira szégyellem, nem tehetek róla. Ha a párom akkor közlöm vele, hogy nem mostanában lesz pizza. Persze vigyorog rajta(Általában attól szokott sorozattüzeket ereszteni és nem épp a jó illatú fajtából)
Egyetértek az elõzõvel: a pizza és a chilis bab, meg a brassói...:D
Én nem szoktam a barátom elõtt, és õ se elõttem, szerintem ez kiábrándító. Ha esetleg egyszer véletlenül megtörténne én nem tudom mit csinálnék, szerintem nagyon zavarba jönnék, de hogy nem röhögnék az tuti. Számomra ez valahogy nem vicces...
Mi egyutt elunk es szamomra undorito. Szamara nem de tiszteletbe tartja a keresem es kimegy a wcre ha kell neki. Van egy vicces tortenetem: Meg mikor hozza koltoztem akkor epp akartam vele kettonkrol egy komoly beszelgetest tartani. De olyan nehezen sikerult kinyognom. Mig meg nem szolt: Ha arrol van szo, hogy fingjunk egymas mellett en benne vagyok:D
Igen, zavarna. De Õ szerencsére ezekre figyel.
Minket ez túlságosan nem zavar. De pl egyik ismerõsömnél mindig kimennek a wc be egymás elõtt nem mernek. pedig már házasok és gyerekük is van. szerintem az inkább a furcsa.
engem nem zavar különösebben, de volt egy storynk ami bár elég gusztustalan mi halálra röhögtük magunkat. Egy éjjel vendégségben aludtunk egyik barátunknál, természetesen a szoba másik felében külön ágyban, barát másik ágyban. Villany lekapcs, betakaróz, alszik...:D Már úgy elhelyezkedek a párom mellkasán (mindig ott szeretek aludni) egyszer mély levegõ beszív, majd három apró...akkor vettem észre, hogy odaeresztett a takaró alá, onnan jön a bûz. Persze õ próbálta titkolni, de mikor észrevette, hogy "szimatolok" elkezdett röhögni, és hát én is. Ezek után nehéz volt kibújni a kérdés alól, hogy "mit röhögtök?" :D semmit...(és most szó szerint...:P)
Nem zavar, néha megesik. Igyekszem nem pukizni elõtte, de 1-2x már volt rá példa, ugyan derült égbõl villámcsapásként jött az "áldás", szóval nem direkt fingtam elõtte:S Õ gyakrabban szokott, de elnézem neki:) A cicapú tényleg zavaróbb, fõleg, amikor a macsek épp a párnámon döglik (ahol én persze aludni fogok).
Nem zavar és velem is megesik, fõleg, hogy az ételallergiám felborította az emésztésem.. Nem röhögök rajta, ha õ csinálja, õ se, ha én.. Ez egy emberi folyamat.. Persze, ha megtehetem nem elõtte elhúzódok, elmegyek.. De, ha megtörténik nem hozzuk egymást kínos helyzetbe azzal, hogy megjegyezzük..
Mi nem is menõségbõl, nem is lustaságból eresztünk nyugodt lélekkel egymás elõtt. Egyszerûen mi ezt így tartjuk természetesnek. Ha a párom rigolyája ez lenne, akkor tiszteltben tartanám a legtöbb esetben, de mivel egyikünket sem zavarja, az lenne a furcsa számomra, ha nem egymás elõtt menne. Szerintem nem ilyen dolgokban kell kimutatni a tiszteletünket és a figyelmességet. Társaságban természetesen visszatartjuk, vagy ha olyan, akkor halkan, lassan eresztjük ki. Ha érezni, hogy bûzös lesz, akkor amíg lehet visszatartjuk. De csak társaságban. Szerintem valamilyen szinten ez is egy jele annak, hogy "összetartozunk", hiszen magunkban gond nélkül eresztünk, wc-zünk, stb. Ha a párunk jelenlétében is tudunk, ha kell, rossz érzés nélkül, az szerintem nem a lustaságot vagy a menõséget jelzi.
Nekünk vicces volt az elsõ szellentõs sztori... Neki elõbb csúszott ki elõttem, mint nekem elõtte. A kapunk elõtt álltunk, épp lassan búcsúzkodtunk, õ erre megfogja a kezem, néz a szemembe és ezt mondja: "széépeek a szemeiid--pukk". Aztán nem mert többet szólni, kellemetlen volt neki, várta mit reagálok. Elkezdtem röhögni, ugyh õ is felszabadult utána. Én viszont az ölébe..hát...jót röhögött. Aztán persze piszkált, hogy :"azt gondolnád róla, hogy milyen kis cuki, aztán meg milyeneket csinál" :D. Én meg visszapiszkáltam ilyenkor, hogy :olyan szépek a szemeim, hogy f...anod kell tõlük?". Jókat röhögtünk egymáson :D
"jaj, hát te is szoktál, meg hogy mekkora poén, meg röhög rajta és elõadja hogy milyen menõ..." nem tudom nekem szól e az írás, én írtam, hogy egyszer röhögtünk ezen. Figyelj, én pszichológus vagyok, a párom orvos, nem vagyunk fajparasztok, egyikünk sem. De tudod Shrek is azt mondta "jobb kint mint bent":) Ez nem azt jelenti, hogy szándékosan egymás orra alá "fingunk" és azon röhögünk, vagy, hogy direkt csináljuk, ez a szórakozás nekünk. Viszont ha kicsúszik (mert van amikor...) akkor nem hányom el magam, nem mondom, hogy jól esik, de nem megy el a kedvem az élettõl (filmtõl, pattogatott kukoricától, páromtól). Ehhez azért különlegesen kényesnek kell lenni...:-S Nem arról van szó, hogy non-stop eregetjük a galambokat, mint valami idétlen gimnazista fiúk akiknek ez a legnagyobb szórakozásuk, de ha kint van, nem fogunk elpirulni...
Én az exemnél fingottam egy emlékezetest. Éjszaka történt aludtunk a szülei a másik szobába! Egyszer akkorát sikerült finganom hogy felkeltem rá olyan hangos volt! Sõt a párom is felkelt rá! Nem tudom a szülei észrevették-e de sztem igen! Kínos volt másnap. A mostani páromnál is sikerült már és alvás közbe öt is hallottam szellenteni:) Sztem vicces:)
Tekintve, hogy nem rendszeresen fordul elõ, így nem. Nálunk az járja, hogy ha ilyen dolgunk van, kimegyünk a wc-re, az erkélyre, vagy egy másik szobába. Úgy érzem, h ennyit megtehetünk mindketten. Persze van, amikor véletlenül "kicsúszik", hát ebbõl sem szokott probléma lenni. Pl. múltkor túráztunk, mikor eleresztett egyet (én meg sem hallottam egyébként), és elkezdte mondani, h 'húú, hogy recsegnek az ágak'. Ilyenkor mindketten röhögünk egyet, én pedig elsütöm a Shrek- féle mondást :D
Én egyszer egy szleng-szótárban olvastam a következõ kifejezést:"fingópont: az a idõbeli pont egy párkapcsolatban, amikortól a két fél kényelmesen és minden feszélyezettség nélkül fingik egymás jelenlétében". Nagyszüleim pl perceken keresztül szakadnak a röhögéstõl egymás fingjain.
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:05" Valóban ez a legjobb felfogása a dolognak.. Én is így vagyok vele.. Ha kint van nem fogok elpirulni.. Fõleg, hogy együttélünk.. Takarítom utána a wc-t, mosom a ruháit stb.. Nehogymár ettõl boruljak ki..
Nyilván ha véletlenül történik, jót kacagunk a dolgon... eleve nem jönnék olyannal össze, aki viccbõl szellent elõttem. Akkor kiábrándító lenne, de ha véletlenül történik, akkor nevetünk egyet és továbbmegyünk, nem kell ezen pörögni.
Jó a téma:P Esetleg fingóverseny? Jelentkeztek zsûrinek? Hahaha:)
Azért a magyar ember nem hazudtolja meg magát. Még egy órája sincs fenn ez a kérdés, de már lassan az összes fórumozó itt írogat......DURRR! Bocs, sietnem kell...
Engem inkább az zavar, ha a macskám szellent, rezzenéstelen arccal, rendszeresen az ölembe csusszant jó illatos gázfelhõket...

Mennyire fontos a pasiknak a lany hangja? Ha ferfias, eros hangja van egy lanynak az kiabrandito?

Legjobb válasz: Számomra kiábrándító. De az ellentéte szintén.

Számomra kiábrándító. De az ellentéte szintén.
Igen.
hát eléggé kiábrándító
inkább legyen erõs, mint nyafogós.
Engem nem ábrándít ki. :) Nekem még az érdes, rekettesebb nõi hangg is bejön, fõleg ha énekel nekem. :) Az ilyen hangok nagyon tetszenek, de a vékonnyal sincs bajom. Nekem is ilyen dörmögõs mély hangom van. :D
Nekem volt egy lány ismerõsöm, akinek nemcsak kifejezetten mély hangja volt, de mellé még 180 cm-es magassággal is büszkélkedhetett. Ennek ellenére én kifejezetten vonzónak találtam. Szóval a hangszín nem kizáró ok szerintem. ;) 26/F
Hangfelvételt kérünk!
Kiábrándító, mint az állat!

Kiábrándító, ha a kiszemelt lány néha hülyeségeket beszél?

Legjobb válasz: Kiábrándító tud lenni. A legszebb lányt is megcsúnyítja rövid idõn belül.

Kiábrándító tud lenni. A legszebb lányt is megcsúnyítja rövid idõn belül.
Majd megszokod
attólmég megfektetem, de járni már nem. bocs lányok :)
Az ég kék, A fû zöld, ...a lányok hülyeségeket beszélnek!
attól függ milyen hülyeségrõl van szó.Legyen mindenkinek humora

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!