Találatok a következő kifejezésre: Kezemen apró szerű (3 db)

Kezemen apró vízhólyag szerű van úgy 4-5 db ami nagyon érzékeny, szúrós. mitől lehet ez? vagy mi ez? sosem volt.

kb 2 napig tart,de mostanába lett hogy reggel kijön 1-2

Legjobb válasz: Ez valószínûleg allergiás eredetû ekcéma. Próbáld meg kideríteni, mi okozhatja az allergiát, mert egyre nagyobb felületen elterjedhet. Ha nem megy, bõrgyógyász allergia-vizsgálattal kideríti, milyen anyag okozhatja, és ad valamilyen bõrgyógyászati készítményt a tünetek enyhítésére.

Ez valószínûleg allergiás eredetû ekcéma. Próbáld meg kideríteni, mi okozhatja az allergiát, mert egyre nagyobb felületen elterjedhet. Ha nem megy, bõrgyógyász allergia-vizsgálattal kideríti, milyen anyag okozhatja, és ad valamilyen bõrgyógyászati készítményt a tünetek enyhítésére.
Ennyibõl akár szemölcs is lehet. Menj el bõrgyógyászhoz!
Ne szoliba, inkább radírozd le.Ahogy nem szellõzik a bõr kialakulhat.

Elösször ott lent majd a kezemen és a lábamon is megjelentek apró pici kiütések (hólyagos szerű némelyik) amik fájnak illetve viszketnek mit kaphattam el? Alul bekentem canestennel most egész jó.

Legjobb válasz: A canestent sürgösen felejtsd el, mert csak ártasz magadnak vele - ugyanis a kórokozók hozzászoknak és egyre nehezebben tudsz meggyógyulni. A kiütéssel meg menj orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, és van, ami nem gyerekjáték.

A canestent sürgösen felejtsd el, mert csak ártasz magadnak vele - ugyanis a kórokozók hozzászoknak és egyre nehezebben tudsz meggyógyulni. A kiütéssel meg menj orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, és van, ami nem gyerekjáték.
Ne kísérletezz otthon, hanem menj orvoshoz.
bárányhimlõs nem lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Voltam nála orvosnál az egyik azt mondta fogalma sincs a másik meg azt h biztos a megfázásra szedett Zinat gyógyszeremnek a mellékhatása csakhogy eddig semmi bajom nem volt tõle a lényeg azonban az hogy az öcsémen is kijöttek ugyan ezek a tünetek és mindketten megfázással és torokgyuszival kezdtük. Bárányhimlõ nem lehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!