Találatok a következő kifejezésre: Kezdjek örülni még (2 db)

Kezdjek örülni vagy még korai? Már 4 napja késik a mensim tünetek nincsenek lehet ez baba?

általában pontossan szokott megjönni. most már 4 napja késik viszont semmi tünetet nem érzekmax,hogy folyton ennék,söt máskor ugye érzem mikor leszek beteg de most ezt sem.tesztelni még nem akarok egy hetet legalább megvárom,nem akarok csalodni,de szerintetek lehet baba??vagy valamit kellene éreznem?már nagyon szeretnénk és egy éve probálkozunk vele.

Legjobb válasz: Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!

Már most nagyon beleéled magad a gondolatba hogy terhes vagy. Ami nem baj csak ne nagyot csalódjál. A tesztek már pár napos terhességet is kimutatnak, hát vegyél egyet, legalább tudod az igazat és nem kell még egy hétig izgulnod hogy vajon igen vagy nem. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek, a hányinger a mellfeszülés kicsit késõbb jön bár minden terhesség más és más. Ja és igen akár ez baba is lehet!!!
A kérdező hozzászólása: azért nem akarok még tesztelni mert már párszor azt hittem hogy az vagyok és mégse:(:( pedig akkor ugyéreztem tünetek is vannak vagy csak beképzeltem mert nagyon szeretném.ezért várok még a tesztel!
Szia!Megértelek, én is ugyan igy voltam.Annyira szerettünk volna babót, és mindig mikor teszteltem, mert úgy éreztük, hogy most összejött, negatív lett, és másnap megjött.Végül teljesen belezavarodtam a tesztekbe, és már babonából nem mertem megcsinálni, és egyszer mikor egy napja késett, a párom nem hagyott békén, hogy õ tudni akarja, és vett egy tesztet.NAgyon halványan, de ott volt a második csík is, és már 32 hetes nagyon boldog kismama vagyok.Amugy tümnetem nekem semmi nem volt, még késõbb se.Semmi hányinger, reggeli rosszullét, az ég világon semmi.Az étvágyam sem volt nagyobb, mint elõtte, a cicim sem feszült.Úgyhogy a "jelekre" nem szabad adni.Szerintem nyugodtan csinálj tesztet, és hidd el, nem õ hozza a balszerencsét.Én is rákentem az egészet! :) NAgyon szurkolok neked.REmélem összejött.Írd meg hogy mi újság.NAgyon szorítok! Sok szerencsét és boldogságot!!!
Szia! Lehetsz terhes, nem is tudom volt e az elsõ napokban valami furcsa, azt tudom hogy még nem is tudtam a babáról, és nagyon fáradt voltam. A párom meg is lepõdött, mert lefeküdtem pihenni délután, amit már óvodás korom óta nem tettem. És a mellem lett nagyon érzékeny. Ezen kívül semmi tünetem nem volt. Azért csinálj tesztet, ne izgulj! Drukkolunk! 23 hetes kismama
Én annyira izgultam hogy mesi elõtt négy nappal már teszteltem, és már akkor kimutatta - mondjuk az olyan teszt volt. Szerintem csinálj egyet, jobb mint a bizonytalanság.
csinálj tesztet annyit megér, hogy ne idegeskedj
A teszt a megoldás.Vannak nagyon jó tesztek .A gravida-HCG-ét tudom ajánlani, mivel nekem még menstruáció elõtt kimutatta.Tudom mirõl beszélsz, de hidd el a teszt nem téved és fügettlen eredményt ad a te lelki álapotodtól. Sok sikert.
Szia! Lehetséges bármi. Nekem április 19-én kellett megjönnie de már elõtte egy héttel hánytam. Vettem egy tesztet és pozitív lett. Pont azon a napon amikor meg kellett jönni akkor is vettem egyet és az olyan határozott két csík lett...... Most 15.hetes boldog kismama vagyok :-D ! Nekem nagyon hamar jelentkeztek a tünetek.És még most is hányós vagyok rendesen, de valahogy kibírom. De tényleg van olyan akinek semmi. Szerintem is a teszt a legjobb megoldás! Nekem is volt sok negatív de végül csak lett pozitív is! Sok szerencsét kívánok! Szorítok! Szia

Kezdjek örülni, vagy még egyenlöre ne?

Most hétvégén kellett volna megjönnie kb. május 17-e körül /április 18-22ig volt meg/ 17-én (most pénteken ) este teszteltem 2pozitívat, szombaton reggel egy erös pozitívat meg egy halványabbat...akkor most kezdek örülni? Szerintetek is biztos a terhesség vagy még ne éljem bele magam nagyon?

Legjobb válasz: Az elsõ kegyetlen... Mert miért ne örüljön????? Örülj kérdezõ, a tesztek nem hiába pozik, és ne már hogy az legyen a normális, hify a vetélésbõl indulsz ki!!!! Igen 12. Hétig vigyázni kell....de ennyi. A terhesség meg boldogság kedves elsõ!!!!!! 21+2hkm

Az elsõ kegyetlen... Mert miért ne örüljön????? Örülj kérdezõ, a tesztek nem hiába pozik, és ne már hogy az legyen a normális, hify a vetélésbõl indulsz ki!!!! Igen 12. Hétig vigyázni kell....de ennyi. A terhesség meg boldogság kedves elsõ!!!!!! 21+2hkm
Nekem volt egy vetélésem, ezért azt mondom amíg nincs a baba a kezedbe addig ne örülj semminek. Na de azért ez csak félig vicc, mert azért a 6. hétig és utána a 12. hétig elég sok sok minden történhet. Persze lehet örülni a babának, sõt kell is, de azt azért tudjad, hogy ez még nem 100%.
A kérdező hozzászólása: Igen nyílván tudom hogy még semmi sem biztos, de most egyfolytában rettegek attól hogy hírtelen megjön, vagy nem is baba, vagy valami más....nem tudom olyan nehéz elhinni, sokat vártunk a babára.
2. Vagyok, gratulálok.:) lényeg a boldogság a pozitív hozzáállás, és a nyugodtság:) !
1 vagyok. Nem gondol, hogy kegyetlen lennék, és azt hiszem elég egyértelmûen elmondtam miért az az álláspontom ami. Nekem pl. jó lett volna ha valaki szól elõre, hogy történnek ilyen dolgok. Pontozz le nem bánom, de nem tartom igazságosnak. A véleményemet kérdezték és én elmondtam. Örülök, hogy neked móka és kacagás volt a terhességed. A kérdezõnek üzenem: Nem akartam negatív lenni, én csak elmondtam az álláspontomat. De egyáltalán nem ez a jellemzõ, és egyértelmû , hogy terhes vagy! A tesztek nem tévednek! Érdemes már ilyenkor elkezdeni szedni a folsvat, ha eddig nem szetted. Orvoshoz a 6 hét körül érdemes menni mert akkor már van szíve és nagyon jó hallgatni. Az elején még semmi extrát ne várj, kivéve majd a terhességi tüneteket (ha lesznek) aztán mikor majd elkezdesz bálnásodni akkor fogod fel igazán, hogy babátok lesz. Én most 14 hetes vagyok, és lassan kezd nöni a pocakom most esik csak le, hogy ez a kis törpe ma holnap már kint lesz. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményed, anyukámmal is ezt beszéltük kb. 6-8hétre kérek idöpontot a dokitól, és jó lenne már az elsö 12héten túl lenni. Sajnálom hogy elvetéltél, de klassz hogy megint babád lesz és remélem hogy minden rendben lesz. Amúgy én még annyit veszek észre a terhességböl hogy a melleim pár napja úgy fájtak hogy fájt ha levettem a melltartót, most már jobb, de a mellbimbóm még mindíg érzékeny, és kicsit görcsölget a hasam, néha pár másodpercig fáj mintha megakarna jönni de nem vészes, és sokat ég a gyomrom. Ami még jel lehet: világéletemben utáltam a halat, és az utóbbi napokban kéd doboz halsalát´t is megettem és nem tudtam miért van ilyen nagy kedvem a halra.:) )) Reméle hogy mind a kettönkkel minden rendben lesz.
Gratulálok. Naná, hogy örülhetsz! Ha gölrcsölgetsz vegyél be magneb6-ot. Én az elején 3x2-t is bevettem, aztán csökkentettem, ahogy a görcsölés is enyhült. A görcs azért van, mert a méh növekedésnek indult. Én 5 hetesen voltaam elõször dokinál és megnyugtató volt, hogy már akkor tudtam, hogy méhen belüli. Nem várnék a 8. hétig. A múltkor Czeizelnek volt mûsora, és arról beszélt, hogy régen csak a 2. kimaradt mensi után mentek el a nõk a nõgyógyászhoz, mert csak akkor lehetett tapintással megállapítani a terhességet, uh hiányában, de manapság olyan modern gépek vannak, hogy nyugodtan el lehet menni az elsõ kimaradt mensi után a dokihoz, hogy a méhen belüli terhességrõl tudomásunk legyen.
1 vagyok: Huu a hal nekem is ment az elején rengeteg salátával. Pont akciós volt valahol a kagyló és folyton azt ettem. Egész életemben utáltam a paprikát, na terhesen simán benyomok 2-3 at egy étkezéshez. Na meg kb. 2 hete 1 liter tejet ittam meg egyszerre. Pedig amúgy sem iszok túl sokat még vizet se, napi 1 liter folyadék már bõven soknak számít nekem, tejet meg fõleg nem szoktam inni, kb. 2-3 havonta egy bögre kakaó, de ennyi. Nem foglakoz vele mit "nem szeretsz" a baba tudja mire van szüksége. Pocak fájásra segít a magnézium. (én nem hittem benne, de tényleg hatásos)
A kérdező hozzászólása: köszi, hál Isten eddig nincs semmilyen folyásom vagy barnázás vagy ilyesmi...-(kopp kopp) csak néha ahogy írtam a hasam görcsölget, de ma itten egy magnézium-kalcium pezsgötabit és utánna már csak azt hiszem kétszer nagyon kicsit görcsölt és semmi... Az van hogy igaziból szeretnék várni a dokival mert azt hallottam hogy kb. a 8.héttöl lehet a szívverést látni az UH-án és az annyira klassz lene egy kis babafélét látni mint csak egy petezsákot..tudom hüjén hangzik... De ha méhenkívüli akkor amúgy is ez a 2-3hét mindegy ha el kell vetetni:(( de erre most nem szeretnék még gondolni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!