Találatok a következő kifejezésre: Kevés macskának teje, (1 db)

Kevés macskának a teje, mi a teendő? Mivel lehetne bővebbé tenni a tejtermelést?

Legjobb válasz: A cica maminak is kell tejet adni és konzerv kajcsit bõven.Ha mégsem indul be a tejtermelés,akkor érdemes a kicsiknek is adni langyos tehéntejcsit.

A cica maminak is kell tejet adni és konzerv kajcsit bõven.Ha mégsem indul be a tejtermelés, akkor érdemes a kicsiknek is adni langyos tehéntejcsit.
Az állatboltokban kapható, különösen erre a célra gyártott cicatej. Ha még nagyon kicsik, és muszály szopizniuk, cumit is kell venni hozzá. A mesterségesen nevelt cicáknak korán, akár 4 hetes koruktó is el lehet kezdeni a rendes cicakaját adni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyakörv vagy inkább semmi?

Van egy 1 éves ivartalan kandúr cicám. Még ivartalansága ellenére is sokat kóborol. 2 hónap alatt 5 nyakörve elveszett. Leszedi magáról vagy netán fennakad egy fán. Nem tudom. A lényeg ,hogy nyakörv nélkül jön haza. Vennék neki jobb nyakörvet ami minőségesebb csak félek ,hogy fennakad egy fán és elpusztul mert nem szakad el a nyakörv. Mi legyen??Muszáj ,hogy legyen neki nyakörve a kóborlás miatt.

3

Mennyi egy macskaév?

7?Vagy3?

2

Miért van az, hogy a cicám csak úgy tud elaludni, ha a nyaka vagy rajtam, vagy egy ruhadarabomon van? (Akár levetetten is)?

4

A macskánk mindig elviszi a kiscicákat mit tegyek ez ellen? és kb 2-3 hete vannak meg már a foguk is kezd nőnik ellehet venni az anyuktól?

4

Cicám orra a szokásos halványrózsaszín helyett most inkább fehér. Napok óta étvágytalan, sokat fekszik, és meglehetősen szagosat szellent. Ettől eltekintve ugyanolyan bújós, nyugodt, mint máskor. Lehet ez a férgesség jele?

1

Jók a Perfect-Fit macskatápok? (In home, Sensitive, Active, Steril)

1

Van olyan orrcsepp amit kaphat cica allergiás orrfolyásra?

orvos látja ,antibiotikum csak átmeneti megoldás

1

Hogy lehet egy 2-hónapos kiscicát az alomra szoktatni?

Már 1-szer bele kakilt de többször nem :S Mindig az ágyamra csinálja és már nagyon kellemetlen hogy mindennap ki kell mosnom :S

4

Mi legyen a szürke hosszú szőrű macskám neve?

Perzsa keverék és fiú
a legjobb lenne olyan név ami I betűre végződik

8

Menyibe kerül egy singapuri macska mert mi találtunk egyet és kiváncsik vagyunk mennyibe kerülhet?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!