Találatok a következő kifejezésre: Kevés a elektromos mellszívót (3 db)

Az elektromos vagy a kézi mellszívó a hatásosabb és a kevésbé fájdalmasabb?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a kézi mellszívó hatásosabb,de az elektromos kevésbé fájdalmas.Ha még kismama vagy,masszírozással tudod edzeni,hogy majd kevésbé fájjon.A cél érdekében mindent meg lehet szokni.

Szia! Nekem a kézi mellszívó hatásosabb, de az elektromos kevésbé fájdalmas.Ha még kismama vagy, masszírozással tudod edzeni, hogy majd kevésbé fájjon.A cél érdekében mindent meg lehet szokni.
Én kézit használtam és hatásos volt. Az elektromos állítóag, ha nem jól van beállítva, nagyon ki tudja sebesíteni a mellbimbót, viszont jó erõsen kiszippantja a tejet. Magánvéleményem szerint nem érdemes sok pénzt költeni rá, mert elég kevés ideig kell nap mint nap használni.
Én nem tudtam szoptatni, így fejnem kellett a tejet. Mi béreltünk egy Medela elektromosat és nagyon jó volt, de volt mellette egy Avent kézi, ha mentünk valahova egyszerûbb volt és az is jó. Elsõ napokban mindkettõvel fájt, de a gép erõsségét lehet szabályozni és így egyre nagyobbra állítani. Második babánál vettem egy BIBI elektromost, de az nem jó, mert folyamatosan szívott nem úgy ritmikusan mint a másik kett( meg a baba)
nekem Avent kézi volt. majdnem olyan hatásosan "szívott" mint a kisfiam. Nekem csak akkor fájt amikor be volt gyulladva a mellem. A szívás maga kicsit talán fura az elején, de majdnem olyan mint amikor a kisbaba szopik.

Elektromos mellszívóval kevésbé fájdalmas a fejés?

Legjobb válasz: Nekem elektromossal jobban fájt, mint kézivel.

Nekem elektromossal jobban fájt, mint kézivel.
Nekem az elektromos mintha picit gyengébb lenne. (Avent) De nekem nem fájt sosem egyiktõl sem.

Kevés a tejem elektromos mellszívót használok tejszaporításra, a 7-7, 5-5, 3-3 perces módszert hogyan kell alkalmazni?

Most 6 hetes és sajna ki kell egészíteni a tejet...

Legjobb válasz: 7 perc jobb mell, 7 perc bal mell.... és így tovább 5 és 3 percig.

7 perc jobb mell, 7 perc bal mell.... és így tovább 5 és 3 percig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!