Találatok a következő kifejezésre: Kevés a életünk a párommal mit (2 db)

Kevés a szexuális életünk a párommal mit tehetek ez ellen?

Két éve vagyunk együtt, de már 5 éve ismerem, egy baráti körbe jártunk, együtt mentünk szórakozni, stb. Amíg nem voltunk együtt sokkal több szexuális energiája volt (legalább is kívülr?l úgy tünt), minden csajszira rá akart mászni akit meglátott, dicsekedett az élményeivel. Mióta együtt vagyunk kezdetben volt rendszeresen nmi életünk, de egy ideje kb fél éve örülök ha havonta kétszer együtt vagyunk. Hetente min háromszor találkozunk, úgy hogy ? jön hozzám. Mit tehetnék annak érdekében hogy többször legyünk együtt? Mert el?ttem kb egy évig nem volt barátn?je, és azt megértem, hogy akkor jobban ki volt éhezve, de a havi két alkalom akkor is kevés. Sokan mondják, hogy újítsak be egy fiatal tüzeset, mert hogy ? 30 éves, én 22. De szeretem és amúgy nincs vele semmi gond, figyelmes, kedves, humoros.

Legjobb válasz: Ha szeretnél vele szeretkezni, megkívánod, ne habozz, támadd le! Én azt vettem észre, hogy ha többször szeretkezünk barátommal, annál jobban kívánja õ is! Van hogy mi is elég ritkán szeretkezünk. De ha kicsit kedveskedek neki, vagy én kezdeményezek, akkor már más.

Ha szeretnél vele szeretkezni, megkívánod, ne habozz, támadd le! Én azt vettem észre, hogy ha többször szeretkezünk barátommal, annál jobban kívánja õ is! Van hogy mi is elég ritkán szeretkezünk. De ha kicsit kedveskedek neki, vagy én kezdeményezek, akkor már más.
Szoktál kezdeményezni? Vagy csak váárjátok egymást?!
Akkor lehet, hogy fáradt. Szerintem is támadd le, és találj ki új dolgokat, játékokat, ami lehet jobban felkelti még fáradtan is a figyelmét.
Én ís úgy vagyok a dologgal, hogy 12-14 óra munka után nem igazán van kedvem a dologhoz. Pontosabban egyrészt nem jut eszmbe, másrészt, meg ha mégis, akkor jó lenne ugyan, csak ne kelljen megmozdulni. A kedvesem is 12 órákat dolgozik, de õ 2/2 napos beosztással. Úgyhogy mi azt találtuk ki, hogyha õ nem megy dolgozni, akkor reggelente esünk egymásnak. (én bemehetek 1 órával késöbb)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szoktam, sõt szinte én csinálok mindent, megadja magát és csak úgy hajlandó szeretkezni, ha én vagyok felül.
A kérdező hozzászólása: Mindíg fáradt? Fél éven keresztül? Õ soha sem próbálkozik, sõt néha ill sokszor vissza is utasít. :(
A kérdező hozzászólása: Õ 8 órát dolgozik sõt néha még annyit sem, mert nagyon laza a munkahelye. 4 mûszakba jár, 3 nap meló egy nap pihi. Bocsi, hogy ilyen sokszor szólok hozzá, de nagyon aggaszt.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap óta nem volt dolgozni. Most ment el tõlem és mivel megint két hete nem voltunk együtt letámadtam és FINOMAN csógolgattam ott ahol szereti és semmi. Ne csiklandoz, ennyivel lerázott, mondtam neki, hogy én kívánom és erre csak annyit mondott: jajj már. És semmi. Nem értem. De kezdek félni.
szia!sajnos nálunk ugyan ez a gond, és lehet nem hiszed el, de ez a párodnak is elég kellemetlen lehet, hisz nem tehet rola, hogy nem akarja!nálunk én vagyok a visszautasito fél, és nagyon kellemetlen, mikor magyarázkodnom kell!én is szeretném , hogy tökéletes legyen, de sajna nem megy!nem tudnám meg magyarázni, hogy miért, mert nagyon szeretem, és nincs más, még se!én voltam vele orvosnál, és nem tudott mit mondani, el küldött sexuál pszchiologushoz!még nem voltam, hétfön megyek, ezért nem sokat tudok sajna segiteni, csak annyit, hogy ülj le elé, mond meg neki, hogy nem fogod nyaggatni, csak mondja el mi a baja, hátha ketten könnyebb lenne meg oldani!

Ha az anyának nagyon kevés a teje mit lehet tenni hogy a pár napos cicák életben maradjanak?

pénteken született 4 kiscica és még annyira picik, nem akarom hogy tàpszerrel kelljen etetni, mert az anyjuk is tàpszeren nõtt fel és az összes többi nem maradt meg úgy. nincs valami amitõl több teje lehetne? kisàllat boltban vagy bàrhol nem àrulnak olyat amitõl több termelôdik?? esetleg még van olyan megoldàs, hogy van egy màsik anya cica aki egy nappal utàna szült két kis csöppséget. neki van tej és lehetne hogy a màsik négyet is szoptassa? nem sok az neki? valami ötlet?

Legjobb válasz: tavaly az én macskám elutasította a kölyköket születés után, nem etette õket, szerencsénkre a környéken pont volt egy másik anyamacska, akinek viszont több teje volt, mint amennyit az õ macskái fogyasztottak, így a többi kölyköt is tudta etetni

tavaly az én macskám elutasította a kölyköket születés után, nem etette õket, szerencsénkre a környéken pont volt egy másik anyamacska, akinek viszont több teje volt, mint amennyit az õ macskái fogyasztottak, így a többi kölyköt is tudta etetni
Tejpótlószert vegyél!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!