Találatok a következő kifejezésre: Keresztapám bérmakeresztapjának unokája kim nekem Rokonom (1 db)

Nem.
Éppenséggel lehet rokonod, ha pl. a te keresztapád egyben vérszerinti rokonod is (pl. nagybácsi) és az õ bérmakeresztapja is vérszerinti rokon (csak a példa kedvéért, õ a nagybátyád nagybátyja). Ez esetben rokon az unoka is, de a keresztszülõségtõl önmagában még nem lesz senki a rokonod! Az én keresztanyám sem rokonom pl., mert nem hozzátartozónk, hanem anyukám barátnõje... A keresztszülõség önmagában nem jelent rokonságot.
Ha keresztapád bérmakeresztapja neked vérrokonod, akkor rokonod, de hogy milyen rokon, azt így nem lehet tudni. Ha nem vérrokon, akkor nem rokon.
Nem valószínû, hogy rokon, inkább csak a tág retyerutyaságba tartozik. Estleg lehet koma, de csak erõs jóindulattal, mert ugye a komaság a keresztgyerekek szülei.
Nem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megkérdezzem az unokatesómat? Vagy ez nagy családi banzájt eredményezne?

Mindketten munkát keresünk, és a bátyja egy munkaközvetítőként dolgozik. A héten regisztrált és elküldte az önéletrajzát a közvetítőnek és megpróbálják őt elhelyezni a cégnél. Gáz lenne ha én is elküldeném oda az önéletrajzomat? Vagy kérdezzem meg őt előbb? Nekem is kéne munka, csak nekem nincsenek kapcsolataim. És jobb képességeim (nyelvtudás stb) vannak mint neki (neki kb. 0) és valahogy rossz érzés hogy ő ilyen képességekkel és akarással munkát kaphat én meg nem.
Nem akarok vele versengeni, és családi veszekedést sem szeretnék belőle.
Vagy hagyjam hogy ő érvényesüljön?
köszi
21/F

1

Apám egy őrült idegbeteg állat. Mit csináljak, ha nagyszüleimmel nem akarok rosszba lenni?

Simán kihívhatnánk a rendőrséget, de nagyszüleimmel nem akarok összeveszni miatta.

10

Nálatok a nagyapát papának vagy tatának hívjátok?

Nálunk tatázunk (Békés megye). 22 éves koromig nem is hallottam a papáról. Hirtelen azt se tudtam hogy mi az, ki az. Nálatok hogy van ez?

40

Ha anyám családfája német, apámé magyar, akkor én most német vagyok vagy magyar?

20

Hogy győzzem meg a párom egy babáról!?

Nagyon szeretnék egy kisbabát, a párom még nem szeretne, mivel tudnám őt meggyőzni!? 3 éve vagyunk együtt, már a közös lakásunkban lakunk, nekem már csak a baba hiányzik.

17

A feleségem nővérének a férje nekem kim?

7

A bátyám fia nekem kim?

4

Mit szóltok a Demetria névhez?

Lehet úgy becézni hogy Demi, női név nekem nagyon bejön, nektek mi a véleményetek?

49

Szerintetek baj lenne ha összejönnék a 4. ági unokatestvéremmel?

10

Milyen eredetű név a Vatulik? Van itt olyan akinek ez a vezetékneve?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!