Találatok a következő kifejezésre: Keresztapám bérmakeresztapjának unokája kim (1 db)

Nem.
Éppenséggel lehet rokonod, ha pl. a te keresztapád egyben vérszerinti rokonod is (pl. nagybácsi) és az õ bérmakeresztapja is vérszerinti rokon (csak a példa kedvéért, õ a nagybátyád nagybátyja). Ez esetben rokon az unoka is, de a keresztszülõségtõl önmagában még nem lesz senki a rokonod! Az én keresztanyám sem rokonom pl., mert nem hozzátartozónk, hanem anyukám barátnõje... A keresztszülõség önmagában nem jelent rokonságot.
Ha keresztapád bérmakeresztapja neked vérrokonod, akkor rokonod, de hogy milyen rokon, azt így nem lehet tudni. Ha nem vérrokon, akkor nem rokon.
Nem valószínû, hogy rokon, inkább csak a tág retyerutyaságba tartozik. Estleg lehet koma, de csak erõs jóindulattal, mert ugye a komaság a keresztgyerekek szülei.
Nem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szóltok a Zoé vezetéknévhez?

14

Ti kimennétek a helyembe külföldre dolgozni?

Tudni kell, hogy én GYED-en vagyok itthon jelenleg a 15 hónapos lányommal. A párom tanár, de mint tudjuk .. lótúrót se fizetik meg.

6

Tehetek a lányért valamit?

Egy ötszintes panelházban lakunk a párommal és a fiammal. Már vagy 2-3 hete halljuk, hogy a fölöttünk lakó szomszédok (egy elvált, negyvenes anya és a 15 éves lánya) napi egyszer minimum veszekednek. De nagyon.

15

Valaki megmondaná nekem, hogy a Petró milyen nemzetiségű név?

5

Más családban mi a szokás ilyen esetben? Milyen esetben illő szívességet várni a családtagodtól?

Pl.: fest?, mázoló tapétázó a nagypapa. Otthon van, nyugdíjas. Egészsége jó. Lányáék (három unokájával) szorult anyagi helyzetben vannak. Költözniük kell, lakást kell felújítani, ahova mennek. Mennyire természetes az, hogy nagypapa kifest? Ezért cserébe mit illik adni és elvárni?

8

Hogyan jelölik a nevelőszülőt?

jelölik egyáltalán a családfán?

2

Mit tegyek? Anyukám teljesen igazságtalan.

na szóval anyukárol lenne szó

10

Az unokatestvérem kisfia pontosan kicsoda nekem?

Mármint, hogy mi a pontos megnevezée ennek a rokoni kapcsolatnak?

4

Mi volt a legcikibb dolog ami történt veletek amikor a párotok családjánál voltatok?

8

Hogyan akadályozhatom meg, hogy hozzánk költözzenek?

Sógoromék válnak, hitelüket nem tudják fizetni, ezért hagyják, hogy a bank vigye a házat. Azt találták ki, párommal együtt, hogy ide költöznek hozzánk. Biztos, hogy nem fogom engedni, már csak azért sem, mert párom volt az aki mindig azt hangoztatta, hogy hozzánk biztos nem költözik soha senki. Van egy különálló lakrész, egy kis melléképület a telkünkön, ?k kitalálták, hogy majd ?k odaköltöznek. Sógorn?m meg a gyerek. Mondtam a páromnak, hogy ez kizárt dolog, erre ? meg azt mondta, hogy nem én fogom eldönteni, ezen kicsit kiakadtam. Nem értem miért nem a szüleikhez mennek, ott a ház is nagyobb, ráadásul ez az épület nálunk le van pukkanva, mi szerszámok tárolására használjuk, azt gondolják, hogy mi majd azért újítsuk fel, hogy nekik legyen hol lakniuk. Itt nálunk még munkalehet?ség sincs.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!