Találatok a következő kifejezésre: Keresztapám bérmakeresztapjának unokája kim (1 db)

Nem.
Éppenséggel lehet rokonod, ha pl. a te keresztapád egyben vérszerinti rokonod is (pl. nagybácsi) és az õ bérmakeresztapja is vérszerinti rokon (csak a példa kedvéért, õ a nagybátyád nagybátyja). Ez esetben rokon az unoka is, de a keresztszülõségtõl önmagában még nem lesz senki a rokonod! Az én keresztanyám sem rokonom pl., mert nem hozzátartozónk, hanem anyukám barátnõje... A keresztszülõség önmagában nem jelent rokonságot.
Ha keresztapád bérmakeresztapja neked vérrokonod, akkor rokonod, de hogy milyen rokon, azt így nem lehet tudni. Ha nem vérrokon, akkor nem rokon.
Nem valószínû, hogy rokon, inkább csak a tág retyerutyaságba tartozik. Estleg lehet koma, de csak erõs jóindulattal, mert ugye a komaság a keresztgyerekek szülei.
Nem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak a rokonságotokba (keresztapa, nagybácsi, unokatestvér) cigány, zsidó, néger, cseh, német vagy egyéb nemzetiségű, úgy, hogy ti magyarok vagytok?

Milyen a viszonyotok? Nem szégyellitek ?

24

A Lazur vezetéknév honnan ered?

Nekem is az a vezetéknevem és érdekelne az eredete. A neten hiába keresem, nem találom. Valaki segítene?

3

Újabb anyós probléma. Mit kéne tennem?

Barátommal már 3,5 éve vagyunk együtt. Ebb?l 1 éve vele lakom, és fél éve odaköltözött hozzánk az anyósom az albérlet miatt, hogy könnyebben tudjuk fizetni...

11

Nagymamám testvére nekem milyen rokonom?

1

A nagymamám testvérének a dédunokája az nekem kicsodám?

6

Vannak híres felmenőid? Milyen érzés az utódjuknak lenni? Ki volt, és mit tett?

11

Sajat magam kitagadasa a csaladombol?

Hogyan tudom magamat kitagadtatni a csaladombol? Pontosabban hogy edesanyamhoz soha tobbe ne legyen kapcsoltom. Felek attol, hogy a tartozasait en orokolnem meg tole.

10

Apukám nem mossa meg a kezést nagy WC után- mit tegyek, undorodom itthon mindentől?

38

Hol kereshetek meg valakit akinek csak a nevét tudom és azt hogy kb. mikor született és kb. mikor halt meg? 1970-es évek. Apja nevét is tudom.

4

30 év körüliek! Milyen a viszonyotok a szüleitekkel?

28 éves vagyok. Igyekszem a saját életemet élni, de úgy érzem, a családom még mindig rám telepszik. Más is jár ilyen cip?ben?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!