Találatok a következő kifejezésre: Keresztapám bérmakeresztapjának unokája kim (1 db)

Nem.
Éppenséggel lehet rokonod, ha pl. a te keresztapád egyben vérszerinti rokonod is (pl. nagybácsi) és az õ bérmakeresztapja is vérszerinti rokon (csak a példa kedvéért, õ a nagybátyád nagybátyja). Ez esetben rokon az unoka is, de a keresztszülõségtõl önmagában még nem lesz senki a rokonod! Az én keresztanyám sem rokonom pl., mert nem hozzátartozónk, hanem anyukám barátnõje... A keresztszülõség önmagában nem jelent rokonságot.
Ha keresztapád bérmakeresztapja neked vérrokonod, akkor rokonod, de hogy milyen rokon, azt így nem lehet tudni. Ha nem vérrokon, akkor nem rokon.
Nem valószínû, hogy rokon, inkább csak a tág retyerutyaságba tartozik. Estleg lehet koma, de csak erõs jóindulattal, mert ugye a komaság a keresztgyerekek szülei.
Nem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha engem (x) a bácsikajanak vagy nénikéjének hív, akkor én hogyan szolítom őt, unokahug?

6

Mi a Csabuda vezetéknév eredete, jelentése?

1

Nektek is szüleitek többre becsülik más eredményeit?

Arra célzok, hogy amikor is valakit dícsér az nem te vagy, hanem a szomszéd, a szomszéd, hogy milyen dolgos, mennyi mindent elért, stb. Nekünk álltalában saját f?nökét dícséri sokat, de, hogy saját gyereke közül okés, nem mind, de ?k is elértek valamit, ha nem is gazdagságot, de tanultak, értelmesek, stb. Nálunk hiába mondok okos dolgokat, én csak hüle vagyok, legutóbb pl az volt butaság neki, mikor mondtam, hogy a termény darálóba ami csak búgott, és leszerelte az oldalát ne piszkáljon belefele villáskulcsal, f?leg ne akarja beíndatani mert megrázza, vagy a kések kárt tesznek benne. De nem, elzavart a fenébe, hogy "jó, akkor ne csinálj semmit," menjek a fenébe onnan, mert idegesítem. Mondjuk nekünk anyu ilyen ugyanazt a pasi típust fogom ki ezredjére is, és meg akarom változtatni típus, és a gyereket hibáztatom ha összeveszek velük típus, de hogy 28 évesen ennyire evidens dolgot ne fogadjon meg az embert?l nem kicsit idegesít?. Azt mondja, hogy azért kemény velünk, mert az élet is az. pffffff csakhogy ezzel még gyengébbek leszünk, ha ilyen szín tiszta dologba sem hallgat az emberre, akkor idegennel szembe hogy merjünk érvényesülni? Tapasztalatok? :S

8

Hogy kezdjek hozzá a családfám kutatásához?

12L

2

Valahogy meglehet nézni hogy hány gyerek született 2000-2001-ig Orosházán? És hogy fiú volt-e vagy lány meg hogy kik a szülei?

4

Szeretnék egy tetoválást csináltatni amin a szüleimnek mondok köszönetet, a sok jóért amit tőlük kaptam. Tudtok esetleg ilyen idézeteket? Vagy ha van saját ötletetek azt is szívesen venném! Ne legyen hosszú.

6

Hogyan lehet megcsinálni a családfát mert nagyon érdekel?

17

Valaha fog ez változni még?

A férjem családja egyáltalán nem kedvel, kerezdbe tesz nekem. Anyósomnak mindig ha megyünk hol sütit, hol hol gyümölcsöt viszek. A sógoraimnak meg általában sörrel. (nem is ez a lényeg)Az öccse egyenesen gy?löl. Születésnapkor, névnapkor mindig fel köszöntöm ?ket, ajándékot veszek nekik. Õk nem kedvelnek, fel sem köszöntenek, meg sem kérdezik mi van velem, pedig az unokájukat várom! A férjem és köztem minden rendben van szeretjük egymást! A kor különbségre hivatkoznak!

5

A férjem a nagynénémnek kije?

1

Õ az én testvérem testvére de mi nem vagyunk testvérek?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!