Találatok a következő kifejezésre: Keressek magamnak ha (9 db)

Keressek magamnak ügyvédet, ha jelenleg nincs is rá szükségem, vagy ráérek akkor, ha szükség lesz rá?

Lassan 1 éve dolgozok, 21 éves lány vagyok. Szükséges, hogy legyen ügyvédem, ha nincs is rá szükségem mostanában?

Legjobb válasz: Ez nem olyan mint egy nõgyógyász:):):):):):)Szerintem nincs rá szükséged, ha tényleg nincs semmilyen ügyed, még kilátásban sem. Ha majd gyorsan kell, akkor elõ az ügyvédi szaknévsort, vagy pedig elõ az ismerõsöket, fórumokat, pillanatok alatt találsz segítséget.

Ez nem olyan mint egy nõgyógyász:) :) :) :) :) :) Szerintem nincs rá szükséged, ha tényleg nincs semmilyen ügyed, még kilátásban sem. Ha majd gyorsan kell, akkor elõ az ügyvédi szaknévsort, vagy pedig elõ az ismerõsöket, fórumokat, pillanatok alatt találsz segítséget.
Ügyvédet konkrét problémával érdemes megkeresni. Akkor már elõször jósnõhöz menjél...
mivel az ügyvédek szakosodtak ezért tök feleleges ha nincs konkrét oka. pl nekem volt több ingatlan vételem , eladásom és oda csak az ingatlanos ügyvéd számít. ö írja meg az adásvételieket. aztán már valni is váltam de oda az ingatlanos nem jó ezért egy másikat kellett fogadni. nem mindegy hogy mi a per a gond. pl a munkaügyi jogász vagy családjogász, stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Igazából én is így voltam ezzel, hogy minek, ha nincs semmi olyan ügyem... Csak egyik ismerõsöm mondta, hogy neki van és rákérdezett, hogy nekem van-e... Mondjuk õ már vett lakást... talán azügyben volt rá szüksége...
Ez nem Ámerika :P Hogy hívom az ügyvédem. Amúgy az nem rossz dolog, ha a családban van egy olyan ügyvéd, akihez a problémákkal mentek, tud és akar is tanácsot adni ha baj van. Ilyenkor lehet "hívni az ügyvédet." De ahogy írták, az ügyvédek általában specializálódnak. Így minden problémára más gyógyír kell. Kb. olyan mint a gyógyszer. Az algopirin mindenre jó, de olyan is. Az ügyvéd is olyan, van egy szakterülete, amelyben igazán jó tanácsokat ad, a többiben pedig nem feltétlen naprakész, arra kell másik. Tehát te nem vagy kevesebb ember, mert neked nincs ügyvéded. Ha majd oda kerül a sor, akkor majd keresel. Persze ha ez neked fontos, biztos van ügyvéd aki vállal "személyi képviseletet" és állandó zaklathatóságot x Ft-ért, meg kell kérdezni :) De semmi szükséged nincs rá perpillanat.
Szerintem az Mission Impossible....
Akkor most kapaszkodj meg. Én évente 0 napot szánok rá!
Hát meggondolta magát...:D Én is voltam már így... Ááh ez nem az én terepem.
Tévedés ne essék, egyébként elsõ vagyok! Én csak ilyen helyen ismerkedek, de nagyon nagy mák kell ahhoz, hogy egy nap alatt találd meg az igazit, de hogy szimpit találj egy nap alatt arra is kicsi az esély! Türelem, türelem és türelem kell hozzá:) !
Hát, joga van hozzá.
A kérdező hozzászólása: De az illetõ csak egyetlen napra regisztrál be és 24 óra múlva törli onnan magát.
Simán jó, felraksz egy frankó képet, beállítod az email értesítõt üzenet vagy kérelem esetén, és fel se kell lépned. Az interneten üzengetés az kamu dolog, csinálják olyanok akiknek van idejük. A legkorrektebb az, ha egybõl telefonos beszélgetés van, onnan a legkönnyebb megítélni valakit.
#1: Már akinek. :D Kérdésre: Akinél benne van a pakliban, hogy ez sikerüljön, annak nincs szüksége társkeresõre.
Nekem az egy nap is sok.:) Türelmem 0.:D
Még mindig jobb, mint, hogy ha csak február 29-én tenné.
Szerintem rettentõen kevés. Persze csak akkor ha a való életben egyáltalán nem próbálkozik.

Hogy keressek úgy vkit magamnak, ha én tudom, hogy nem akarok gyereket szülni (30 múltam)?

lányok, nők aki hasonló helyzetben van, ezt hogyan beszélitek meg az elején? vagy hogyan tudassam vele, hogy a kapcsolatban benne vagyok komolyabban is, de nem akarok sosem szülni...köszi

Legjobb válasz: nagyon egyszerû: már az elsõ napokban mikor összejöttök közöld vele egyenesen, hogy ne reménykedjen bölcsõringatásban. rengeteg pasi odalesz érted, mert sokan nem szeretnének ám kölyköt.

nagyon egyszerû: már az elsõ napokban mikor összejöttök közöld vele egyenesen, hogy ne reménykedjen bölcsõringatásban. rengeteg pasi odalesz érted, mert sokan nem szeretnének ám kölyköt.
Fokozatosan szerintem be lehet adagolni. Egyébként mi az oka annak, hogy nem akarsz gyereket? 28/n
Várj... szülni nem akarsz , vagy gyereket nevelni? Mert azt több pasi meg fogja érteni, ha te nem akarsz szülni, de mondjuk az örökbefogadásban benne vagy. Ezt mindenképp már az ismerkedés elején közölném az adandó úriemberrel, döntse el, hogy neki ez így megfelel -e, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: nevelni sem szeretném a másét.


igen
A szüleidnek mennyi pénze van? Ha sok, akkor nyugodtan keress egy szõke modellfiút. Ha közepes, akkor egy helyes roma srácot. Ha kevés, akkor kopogtass a szerzeteseknél...
A csúnyaság az rám nem tartózik, azt neked kell elfogadnod, sajnos mindenkinek úgy kell élnie ami meg van neki írva. De én személy szerint egész jó humorú vagyok és én nem csípem azokat a lányokat akik úgyszintén viccesek, persze azért ne legyen olyan hivatásos, de ne legyen hofi géza se. 17/F
Á ez butaság.. nem hiszem, hogy iszonyú ronda lehet valaki, max ápolatlan..:S (Most nem pont rád értem, hogy az vagy !) Meg, lehet hogy nem vagy valakinek szép, de másnak az lehetsz..szóval csak bátran ismerkedj ! Ne úgy, hogy "na ott egy csúnyácskább fiú, bepróbálkozok".. 16/L
Csúnya pasi neked se kéne, még akkor se, ha tényleg annyira csúnya vagy.
Na, ilyen kérdést sem olvastam még xD
azok a lányok akik magukat csúnyának tartják 90%ban nem azok. a baj az, hogy sok csúnya lány nem tudja, v vszi észre, h az...
A kérdező hozzászólása: Képet nem küldök, mert félõ kikerülök egy valami gúnylapra, és poén tárgyává válok. Mert azért van különbség ha én csinálok vicceset, vagy azon nevetnek aki vagyok.
Szia : ) Énsem vagyok valami nagyonszp és énis egy vicces aranyos kis csajt keresek ha van kedved ismizni irj levelet :)
hát, szerintem ne nagyon válogass...
A vicces csúnya pasik szerintem úgy érzik, ez az erõsségük, ezért nem szeretik, ha egy lány elviszi a pálmát elõlük humorban. Amúgy annyira nem lehetsz csúnya, hogy egy pasinak se kelljél, annyira sokrétû az emberek ízlése :)
küldj egy képet magadról
Ha rád mozdulna egy szép fiú, akkor biztos nem küldenéd el. Szóval legyél nyitott mindenre, úgyis az a bizonyos szikra dönt. Ha nincs, akkor hagyd a fenébe, ha van, akkor meg tök mindegy, hogy milyen.
-.-" Legyünk mondjuk... Hobbitok!
......
savanyú a szõlõ mi? :D
A többi balos. Csak így simán. Ez van. Az igaz hazafiak nem nálatok vannak sajnos.
öreg menj le a sarki fûszereshez igyál meg valami jót és nyugodj meg, mert ezt már elk.rtátok!
Ez tökjó, az összes balos itt tobzódik... Mit kötekedtek még?
Jíjjá, Jobbikos!
Én kobold szeretnék lenni.:)
Leszarom Orbán minek tart engem. Nekem is meg van a véleményem róla, õ is leszarja. Én tudom, hogy mi vagyok az a lényeg.
szavazati jogot a csecsemõknek!
Elõzõ, ennyi erõvel én is verhetném a mellem, hogy nem kérek sem Vona, sem a Jobbik "hazafiasságából", amivel a magyarokért akarnak tenni. HA tényleg a magyarokért akarnának tenni, akkor nem lenne ez: http://komaromiblog.com/?p=237 Különben meg aki nem ment el szavazni, az nem is akart beleszólni a politikába, az automatikusan elfogadja azt, ami van. Jogilag. Hogy otthon mit duzzog, az senkit se érdekel. 68%-os eredmény után - ez bõ többség - és magyarok (állampolgárok) szavaztak, tehát az magyarok többsége õket választotta. Ennyi. De ja, "felõlem hottentotta is lehetsz" :)
Nem kell keresni semmilyen nevet. Esetleg meg lehet kérdezni Orbán úrtól: nem lesz abból bajom, hogy én is magyarnak születtem? (Hofi után szabadon: Elvtársak, urak nem lesz egszer bajom belõle, hogy 56-ban itthon maradtam?)Egyébként mindíg a nép nevében beszél, - mert az hangzatos - csak én nem kértem meg rá. Ha meg Gyurcsányra hallgatnék, akkor elmennék az országból, mert annak idején javasolta, hogy akinek nem tetszik az elmehet. Hát az "egyik" már elment és remélem nemsokára megy a "másik" is.
kommunisták, vonákok
Ha te nem érzed magad megszólítva azáltal, hogy "magyarok", akkor felõlem aztán hottentotta is lehetsz.
Nem vagyok balosd. De ezt már évek óta hallom Orbántól. Nem csak az ország egyharmada igaz magyar!inkább a Fideszeseket kellene hívni Orbánistáknak. Õk csak a lakosság egyharmadát teszik ki. A többi vagy nem szavazott, vagy másik pártra tette le a voksát. Pár év múlva õk is csatlakozhatnak majd a magyarokhoz, amikor rájönnek, hogy rosszul választottak.
A hobbitok tetszik :D Orkok már eddig is voltak xD
Legyünk kínaiak.
A kérdező hozzászólása: Komolyan! 2.700.000 magyar él ebben az országban, akkor a maradék mi?
Tatárok.
Demokráciában élünkk. Mint azt a balos elvtársak folyton hangoztatják is... A demokrácia lényege, hogy a többség akarata lesz egyenlõ az egész nép akaratával. A magyarok többsége Fidesz-kormányt akart, tehát teljesen jogos, hogy O.V a magyarok akaratának tartja a többség akaratát.

Mit csináljak a pasimmal, aki a jegyesem, ha már több mint 9 napja semmilyen módon nem keresett? EZ új rekord a kapcsolatban! Õ maga kérte, hogy ne én keressem a munkahelyi tilalom miatt, majd ő hív. Kicsit több mint 3 éves kapcsolat.

Legjobb válasz: O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.

O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.
Én a helyedben meglepném a munkahelyén! Tutira titkol valamit, nem akarlak elkeseríteni, de lehet más nõ van a dologban. 3 éve vagytok együtt, jogod van tudni, hogy mi áll a háttérben. Vedd a kezedbe az irányítást, menj be hozzá, és nézz kicsit körül!
Ez elég gáz. Nem lehet, hogy van valakije?
9 napja dolgozik????? Nincs magán teloja??? Na ne már... Ez nekem nagyon gyanus. Normális kapcsolatban mindennap bezsélnek a felek még ha csak pár percet is hogy ki hogy van minden ok stb....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeteket.
Az elõbbi.
Na akkor figyelj. 24 évesen, tavaly novemberben lett elõször igazán komoly kapcsolatom, és rá egy hónapra vesztettem el. Szeretem a barátnõmet, õ is engem. Ha feladtam volna, akkor nem itt tartanék. Szóval kérdésem hozzád: feladod?
Attól még nem kell töketlennek lenned mert szûz vagy édes istenem... sokan be vannak f*sva, hogy mi lesz? Mi lenne úgy mégis? Próbálkozol, mint mindenki más, szûz vagy nem szûz. Akadjunk már le errõl a hülyeségrõl...
figy. kamuzz, szted le fogsz bukni? miért aki nem szûz az nem bénázik? erre 100% esély van? :D
te marára félreérettél: vedd kezedbe a dolgokat és ne mások mondják már meg nekedm i a jó vagy nem, i lyen hülye kérdést mintez... Miért a lányok azt mondják akaszd fel magad, akkor megteszed? Vagy mi?? Ne egy lány mondja már meg mit csinálj!
Minek adnád fel? Könyörgöm, húsz éves vagy!!!!!
Basssz**a meg ne a lánmyoknak akarjatok már megfelelni!!!!! Magatok irányítjátok a dolgokat!!!
Barátom 21 volt, mikor összejöttünk és szûz. Lemondta, hogy nem volt még lánnyal, ezen meg is lepõdtem, mert teljesen normális ember volt, de nem tartott vissza a szextõl. A szex tanulható. Pár menet után õ is be volt járatva és fél év után már nagyon ment neki a dolog. Nem ezen fog múlni a dolog. 24/L
A lazábban vedd ezt az egészet, úgy értettem, hogy magát a "még nem volt barátnõm" tényét vedd egy kicsit lazábban. Túl komolyan veszed ezt a barátnõ témát. Mivel van elõrébb az, akinek volt/van barátnõje? Nagyobb ember õ ennél? Elmondom, elmondhatja azt, hogy van/volt egy barátnõje. Nem kéne ezt ennyire komolyan venned, attól, hogy másoknak volt csaja, az nem jelenti feltétlen azt, hogy jó is volt a kapcsolata. Isten ments, hogy elkezdj kamu dumákkal nyomulni, attól nem leszel faszább gyerek. Nem kell ezt ilyen eget verõen nagy dobra verni.
A kérdező hozzászólása: Ha lazára is veszem, és össze is jövök valakivel ez által, csak le fogok bukni. Eljátszom az istenkirály gyereket, aztán teljesen beégek a bénaságommal. :S
Nem így kéne hozzá állnod a dolgokhoz, magyarázhatnám neked, hogy vedd egy kicsit lazábban ezt az egészet, de látom nem nagyon akarod.
A kérdező hozzászólása: Én esetemben már lehet mindegy, hogy kivel jövök össze, csak legyek túl a dolgon. Nagyon kevés nõnél van esélyem azzal a ténnyel, hogy nem vagyok bejáratva.
Semmiképp sem szabad feladni, de görcsösen sem vágyni rá. Lassan 21 vagyok, nekem sem volt még komoly kapcsolatom, de ettõl még én nem érzem szarul, vagy hátrányban. Emiatt nem fogok görcsösen, megszakadva keresni magamnak valakit. Ha nagyon akarnék magam mellé valakit, biztos, hogy találnék, de az se biztos, hogy az úgy jól sülne el. Most szerinted melyik a jobb, összejönni valakivel azon az alapon, hogy nagyon kell valakit, és elmondhatod magadról, hogy van valakid. Utána meg nem érzed vele annyira jól, nehézkesnek érzed, bármi rosszul sül el, kihasznál stb. Inkább várj egy olyan valakire, akihez ambivalens érzések nélkül viszonyulsz, azaz csak jó érzések vannak iránta. Elsiettetett dolog szerintem sosem sülnek el jól.
Szerinted 20 év felett már minden ember házas, és abszolút megállapodott??
Azt latom a legnagyobb problemanak, hogy valoszinuleg lelekben, vagy pszichesen, vagy fejben (ahogy tetszik) nem vagy te felkeszulve, hogy baratnod legyen, vagy egyaltalan, hogy belevagj a szexbe. Miert gondolod azt, hogy az embernek csucsra jaratott szexrobotkent kell funkcionalnia, akit csak elo kell rantani, poccre azonnal indul es szallitja a partnerenek az instant szexualis kielegulest es elegedettseget, es ha ez megvan, akkor egye fene, lehet szo kapcsolatrol?! Miert nem ugy gondolod, hogy ismekedni kell, megtalalni egy lanyt, akivel jol el tudtok beszelgetni, meg kell egymast ismerni, ki kell alakulnia a kolcsonos szimpatianak, vonzalomnak, kotodesnek, neadjisten szerelemnek, amibol aztan parkapcsolat lesz, amiben aztan eljuttok a szexig, amikor is megismeritek egymas testet, hogy ki mit szeret, mi hogyan esik jol a masiknak, hogyan kell kenyeztetni a masik testet, hogy azzal oromet szerezz neki?! Nem biztos, hogy elsore tokeletesen sikerul, de azert parkapcsolat egy parkapcsolat, hogy a felek megdolgozzanak a sikerert... Szoval valahogy fejben, hozzaallasban, onbizalomban kellene feltornaznod magad es kezedbe venni a sajat eletedet!

Mit kell tennem ha Angliában szeretnék pincérkedni? Magam keressek kint munkát (házalva) vagy esetleg munkaközvetítő itthoni?

Azért munkaközvetít? bár sokat olvastam itt is,hogy nagy része pénzt kér,lehúz átvág stb,stb de legalább lenne kint valami kezd? meló és nem az üres világba mennék ki...Vagy ti ezt hogyan csináltátok akik Angliában éltek? Kellene tanács mert jó lenne kimenni és dolgozni. A másik gond meg a nyelv...én nem tudom mennyit ér az itteni közép haladó angol kint mert semmit nem értenék..és legalább,hogy értsem kellene egy pár hét és addig is élni kellene kint valamib?l. Mit tudnátok tanácsolni? Köszönöm el?re is minden véleményt...:)

Ha ilyen pasit szeretnék (alább) hol keressem és én magam milyen legyek?

Próbálok rövid és világos lenni. Tetszenek azok a pasik akik sportolnak valami rendes sportot, nem csak a kondigépeket nyúzzák ; vannak céljaik, ambiciózusak, nem kell, hogy költsön rám, egy fillért se, mert van saját keresetem is, csak szeretném, hogy egy pasi ne spúrkodjon randikon, mert nincs pénze belépőre vagy akármi (csak a saját részére) és ne élete végééig az anyja nyakán tengődjön; legyen igényes mind magára, mind a környezetére, nem kell semmi rajruha, azok gázok, csak ápolt megjelenés-külső; nem kell, hogy különösebben extrahelyes pofija legyen, csak sármos; vicces, intelligens, bármiről lehessen vele csevegni, könyvekről, legyen jártas pár témában, szeressen programokra járni ; barátnő felé elkötelezett, hűség blabla miegymás ; és legyen benne valami "rosszfiús", de most nem a hűtlen k.öcsögökre gondolok, hanem arra a filmes rosszfiú stílusra, aki ilyen szemtelen és tudja mi kell a nőnek. És legyen jó az ágyban. Na! Ezt szeretném, érdekelne, hogy létezik-e ilyen pali, ha igen hol, és mit kell tennem, hogy ilyen pasim legyen? Bármire hajlandó vagyok, részt veszek kurzuson, képzésen, elolvasok könyveket, cikkeket, stb jöhet bármilyen tanács pasiktól, csajoktól. 21L

Legjobb válasz: A "Na!" elötti részik teljesen normálisnak tûntél, de aztán ezzel a 13 éves stílussal elrontottál mindent. Tudod te is jól, h ezt nem kurzuson tanítják, meg h senki sem fog olyan írni, h a xy utcában a kuka mögött vannak ilyen pasik...

A "Na!" elötti részik teljesen normálisnak tûntél, de aztán ezzel a 13 éves stílussal elrontottál mindent. Tudod te is jól, h ezt nem kurzuson tanítják, meg h senki sem fog olyan írni, h a xy utcában a kuka mögött vannak ilyen pasik...
1. egy rugóra jár az agyunk:) 3as vagyok, nem olvastam el, mit írtál, mielõtt válaszoltam.. De kérdezõ, nyugodj meg, ezóta már tuti legalább 6 nyominger rád írt, hogy õ bizony ilyen;D
Nagykálló, Rongy utca 73-as szám alatti raktárhelyiségben vannak elbújva, esténként körtáncot járva énekelnek egy tábortûz mellett..
A kérdező hozzászólása: A kondis srácoknak gyakran csak ilyen felfújt izma van, ami 1-2 hónap után leereszt, ha nem csinál semmit. Azok az ismerõseim akik rendesen, évekig sportoltak, keményen, kitartóan, és ezáltal izmosodtak meg, mindenféle szerek és hasonlók nélkül, ha mondjuk valami oknál fogva egy idõre abba is hagyták a dolgot, akkor sem esett össze az izomzatuk, és amögött valódi erõ volt. Nem értek hozzá, lehet õk csinálták rosszul, aki ismerõs kondizott, az általában nem volt túl erõs, csak "látványizmai" voltak, és amint abbahagyta, össze is esett az egész.
Ebbe a felfújt izomba nem menjünk bele, mert messze vezet. Veszel egy bringát és egy bukósisakot. Kimész tekerni az erdõbe. Ha nem találkozol álmaid pasijával, akkor benevezel egy rövid távú versenyre. A versenyek után nagyon jó hangulat szokott lenni. Sportosak, tudnak küzdeni és általában van bennük egy adag csibészség. IQ-ben van szórás, de a többség intelligens.
Akik vízmegkötõ anabolikus szteroidokat szednek, azok eresztenek le. A többség nem szed ilyeneket, én sem. Más dolog a fehérje, ami kell a folyamatos fejlõdéshez. Nekem ilyen még nem kell, mert fedezni tudom csirkemellbõl, de vannak akiknek borzalmas mennyiségû csirkemellet kellene megenniük.
Most hogy igy leirtad a sok elvárásod, feltenném én a kérdést, hogy te mit tudsz nyújtani?Annyira jó csajnak tartod magad?
A kérdező hozzászólása: Nem tartom, épp ezért írtam ki a kérdést, hogy mit kell tennem, hogy megfeleljek egy ilyen pasinak? De írtam korábban is.
Ez nem sok elvárás. 35/F
Hasonló a világnézetem úgy gondolom, mint a tied, jó pár ismertetõjelt magamon hordok ... 20/F
Mi a baj a kondigépekkel? Mint súlyemelõ nem igen van lehetõség másra.
Én tudok egy pont ilyet...de az nem akar komoly kapcsolatot (ha meg akarna akkor lecsapnék rá én...bocsi xD) Most inkább arra válaszolnék hogy te miylen legyél.Persze az alap hogy "magadat add" meg stb., de szerintem az nem baj ha a kiszemelt típushoz mérten hangsúlyozzuk ki bizonyos tulajdonságainkat. Én úgy vettem észre (de ez tényleg csak szubjektív megfigyelés) hogy az ilyen pasiknak a hozzájuk hasonló lányok jönnek be: kicsit vagány, sokminden iránt érdeklõdõ, sportos, nyitott, vidám csajok.
nahát... nem is értem, hogy hogy nem irta senki, hogy KÉPET de rögvest.vagy, hogy Õ az és irj neki privátban.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat! Volt már több barátom is, nem az van, hogy nem tudom beérni egy kevésbé ilyen pasival, csak úgy gondolom, valami módja csak van, hogy ne beérnem kelljen valakivel, hanem ha én magam megütök egy szintet, akkor elég jó leszek egy ilyen pasinak is. Mert nyilván most nem vagyok ezen a szinten, ha eddig nem sikerült ilyen pasit találnom. Amelyik lánynak sikerült, annak gratulálok ! :)
5-ös vagyok, és nagyjából pár dolog arról, hogy szerintem(!), milyen lányokat szeretnek a hasonló fiúk: elõször is azokat, akik tisztelik saját magukat, akik nem fekszenek rögtön alájuk az elsõ adandó alkalommal, akiknek ugyanúgy mint nekik, vannak céljaik, meg tudnak állni a saját lábukon (ez úgy látom, nálad megvan), akik törõdnek a külsejükkel, nem hanyagolják el magukat, de nem is töltenek a tükör elõtt 23 órát egy nap. akik okosak, és a szemtelen bókjaikra pontosan tudják, hogy reagáljanak. akik magabiztosak, és tudják jól érezni magukat. akiknél nem kell erõlködni, hogy milyen témát hozzanak fel, akik legalább olyan szórakoztatóak, mint õk maguk. és természetesen legyenek õk is jók az ágyban.
A férjem majdnem ilyen, de õ már foglalt. :) Szóval létezik, csak nyitott szemmel kell járni. Én a munkahelyemen találkoztam vele sok év után újra. Legyél önmagad, ne próbálj nyomulni, normálisan társalogj, ne affektálj, ne pletykálj, legyél igényes magadra. (Nem feltétlenül a kilós vakolat, és a köldökig érõ dekoltázs jelenti az igényességet!!!)
Lehet, hogy létezik ilyen pasi, de ha rá is találsz, nem biztos, hogy neki te vagy az ideális. "Az ábrándozás, az élet megrontója." - de azért piszkosul jó dolog :) Sokáig ne várj rá, mert már 21 vagy! Biztos néhányan majd magukra ismernek, de ne dõlj be nekik. Sikeres keresgélést! Hogy te magad milyen legyél? Add önmagad, és ne akarj másra hasonlítani.
nagyjából ilyen barátom van, és az egyetemen találkoztam vele. :) szerintem ott több ilyen is van, de tényleg nehéz megtalálni õket.
A kérdésed második felére válaszolnék: ne legyél ilyen túligényes, mert sose lesz neked jó senki. Flmes rosszfiú is hûtlen k.öcsög, csak jól van tálalva.
Szia, En magamra ismertem a leiras alapjan! Randi holnap?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!