Találatok a következő kifejezésre: Keresem gyermekkori A (5 db)

próbáld meg az iwiw-en vagy a myvip-en.
Vöröskereszt!Megkeresik neked ingyen, és ha õ is szeretné veled felvenni a kapcsolatot akkor összehoznak titeket!A barátom az édesapját kerestette meg így
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jótanácsokat. Az iwiwvel kezdtem, de az reménytelen. Nem mindenkinek használ Internetet, de ez volt az elsõ próbálkozásom, meg a telefonkönyv. A Vöröskereszt hasznos lehet, élek a lehetõséggel!
nem tudom, de irigyellek.3 éve vágyok ozorára, te meg gyerekkorodban már voltál..ilyen család kell nekem is. : )

Kedves Mindenki! Keresek egy filmet, amit gyermekkoromban többször láttam. Hallmark-on láttan úgy 2x, 3x, úgy 2000-2006 között talán. Valaki ráismer erre a filmre?

Történet, amire emlékszem: egy kisfiú nagyapja már meghalt, és a nagyapa nõvéreihez küldi az anyukája a nyári szünetre. A két nõvér közül az egyiket súlyos trauma érte. Ami újra felszínre jön amikor a kisfú odalátogat. Ez a trauma csak akkor derül ki. A lánynak volt gyermekkorában egy szerelme, aki néger, és a ku klux klán ottani csoportja megöli, felakasztják egy fára. A lány nagybátyja is a csoport tagja, a lány meglátta mit tettek és menekül a nagybátjya elõl aki vízbe nyomja a fejét, de nem fullad meg a lány és mivel a trauma hatására nem beszél nem jelent gondot a nagybácsi számára. Ez újra elõjön egy cirkuszban, felidézi a már idõsebb nõ a történteket, és a nagybácsi megint üldözi. A film végére kiderül, hogy mi történt.

Legjobb válasz: nekem nagyon rémlik. sokszor kerestem a film címét de nem találtam meg. ha megvan ird meg légyszi.

nekem nagyon rémlik. sokszor kerestem a film címét de nem találtam meg. ha megvan ird meg légyszi.
A kérdező hozzászólása: En is nagyon sokszor kerestem mar, vegigneztem minden ilyesmi film leirasat, a hallmarkos filmek leirasat de semmi. Ha megvan megirom a cimet ide mindenkepp, hathta rajtunk kivul is keresi valaki a filmet.
Megvan a film? En még mindig nem találtam meg :(


Keresek egy könyvet? Nagyon régen, még gyermekkoromban (kb '82-ben, de nyilván korábbi a könyv) anyának volt ez a könyve, és nem jut eszembe a címe.

Háztartással kapcsolatos dolgok voltak benne, fekete fehér rajzokkal, kedves fodros szoknyás háziasszonyokkal, mosógép is volt belerajzolva, meg fodros szoknyás nő portörlővel.Tudom, hogy ez így elég kevés, és zavaros is...de hátha valaki emlékszik rá:)

Legjobb válasz: Nem ez az? http://www.eladomakonyvem.hu/konyv/hazi-praktikak-fortelyok-.. vagy ez http://www.eladomakonyvem.hu/konyv/hazi-praktikak-fortelyok-..

A kérdező hozzászólása: :-D Ez is megvolt! De nem ez. Az ettõl sokkal régebbi.
A kérdező hozzászólása: MEGVAN! A szemem kifolyik annyit néztem a netet, de megvan. Sõt meg is rendeltem:-))) Faragó Ilona: A fõzõkanáltól az estélyi ruháig

Gyermekkorom egyik kedvenc olvasmányát keresem. A leírásomból megtudja-e fejteni valaki, hogy ajánlhassam és én is újra elolvashassam?

Sajnos sokmindenre már nem emlékszem bel?le, de most szeretném ajánlani a fiamnak és talán még én is elolvasnám.

Legjobb válasz: Sajnos a Te könyvedet nem ismerem, de, amikor olvastam a kérdésed, az én egyik kedvenc regényem ugrott be, Jules Vernétõl a Kétévi vakáció :) Lehet, hogy tetszene Neked! Sok szerencsét a további válaszokhoz, remélem, megtalálja Neked valaki!

Sajnos a Te könyvedet nem ismerem, de, amikor olvastam a kérdésed, az én egyik kedvenc regényem ugrott be, Jules Vernétõl a Kétévi vakáció :) Lehet, hogy tetszene Neked! Sok szerencsét a további válaszokhoz, remélem, megtalálja Neked valaki!
Szia! A keresett könyv Jules Verne-tõl a Hector Servadac. Egyik kedvencem, ezért ugrott be:)
A kérdező hozzászólása: 04-09 11:58 Köszönöm az ajánlást! 04-11 23:24 Megkerestem a neten, de sajnos ez a Hector Servadac nem az, amire gondoltam. Nem is sejtettem, hogy több regényben is elõfordulhat ez a fordulat. Köszönöm a segítséged és ha már a kedvenc könyved, akkor itt egy link, ahol olvasgathatod: http://djp.hu/Verne/Text/HS/ Várok további címeket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!