Találatok a következő kifejezésre: Keresek egy nőgyógyászt (30 db)

ja a tomi orszagos cimboram a sarkon rendel menj hozza nyugodtan majd bekukkant a lyukadba :D
A kérdező hozzászólása: Az ilyen primitiv hozzászólókat le kellene tiltani innen!
Hááát nem vagy valami okos ha itt keresed... Kitõl hallottad???Azt mondták h valami tamás az örsön?Neeee jó h nem az iwiwen keresed :) ) Szerintem jobban jársz ha keresel egyet magadnak.Ha a Tamás nem valami szuper specialista a gondodra akkor keress mást.

Egy kis segítségre lenne szükségem! Vácon keresnék megbízható nőgyógyászt. Tudnátok nekem ajánlani valakit?

20 éves lány vagyok és fogamzásgátlót szeretnék felíratni magamnak. Olyan orvost keresnék aki ért a dolgához és tud segíteni a megfelel? fajta kiválasztásában.
Pázsit Emese :) keress rá vhol :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Siófokon keresek egy normális nőgyógyászt?

cukorbeteg vagyok az elejét?l kezdve,de az sztk-s doki nem akar a kötelez? 4 uh-nál többet csinálni. Én szeretnék legalább havonta egy uh-t mert ugye elég sok bej lehet terhesség közben ami nem biztos hogy id?ben kiderül.Olyan kellene , akivel meg lehet beszélni hogy nem biztos hogy a szülést ki tudom fizetni, csak nézzen már egy kicsit jobban rám. Szerintetek van ilyen?

Legjobb válasz: Bata Barnabás Fehérváron rendelt, de Siófokon lakik, és bõ 1 éve már csak Siófokon van szerzõdve. http://barnabasbata.atw.hu/ http://www.4duhsiofok.atw.hu/ Én sok kismamát ismerek, akik hozzá járnak, mert Fehévára is kijár heti 1X magánrendelésre. Mindenki nagyon dícséri. Szakmailag szuper. Engem mûtött pár éve, tehát személyes tapasztalatom is van.

Bata Barnabás Fehérváron rendelt, de Siófokon lakik, és bõ 1 éve már csak Siófokon van szerzõdve. http://barnabasbata.atw.hu/ http://www.4duhsiofok.atw.hu/ Én sok kismamát ismerek, akik hozzá járnak, mert Fehévára is kijár heti 1X magánrendelésre. Mindenki nagyon dícséri. Szakmailag szuper. Engem mûtött pár éve, tehát személyes tapasztalatom is van.
Szerintem, ha megmondod, hogy a terhesgondozás során akarod csak, õ akkor is elvállal. Egyébként nem árul zsákbamacskát, konkrét tarifája van, tehát ezt a dolgot mindenképp az elsõ alkalommal rendezd le vele, ha õt választod. 1. voltam
Bata nagyon normális, de rengeteg kliense van és õ a legdrágább. Egy alkalom 8500 Ft, ha jól tudom. Én Takács Istvánhoz járok és nála szültem császárral. A modora elég nyers, de szakmailag ott van. A terhesgondozás nála alkalmanként 5000 Ft. A terhességem alatt sokat voltam kórházban, és nagyon szimpatikus volt a Szabó Imre. Kedves, figyelmes és csak jót hallottam róla.
nekem a Lentulai József a dokim, nagyon kedves, nála szültem császárral, csak jót tudok róla mondani van még egy idõs doki, a Tivadar János, szerintem õ is nagyon jó, csak nem tudom hogy még rendel e, mert már elég idõs

Orvost keresek, aki nőgyógyász és andrológus egyben?

Szertenék, olyan orvoshoz menni aki engem is és a férjemet is ki tud vizsgálni és kezelni. Budapesten.

Most komolyan, a nogyogyaszok mennyit keresnek egy honapban?

Szerintetek mennyi szulest vezetnek le egy honap alatt, mert abbol van nekik a sok boritek foleg.

Legjobb válasz: Hát többszázezeret nettóban, szerintem. ha csak abból indulok ki, hogy a megánrendelésen egymásnak adják a kismamák a kilincset negyedóránként....

Hát többszázezeret nettóban, szerintem. ha csak abból indulok ki, hogy a megánrendelésen egymásnak adják a kismamák a kilincset negyedóránként....
Hát én sem bírnám idegekkel nõgyógyász feleségének lenni. Ehhez olyan típusnak kell lenni, ill. a dokinak is biztosítani kell a feleségét hogy mennyire szereti, jobban oda kell figelnie rá hogy érezze ez számára tényleg csak munka. Az én dokim felesége jó barátnõm! Na erre varrjatok gombot! :) Irigylem a nyugalmát, a bizalmát a férjében.
Az én doki havonta nyaral külföldön!!!!
Én pont arra gondoltam, mint az utolsó! Nem lennék szívesen nõgyógyász felesége. Sokan dolgoznak a kórházba, majd a magánrendelõben, ahol van, hogy este 10-kor !!! fogadják a pácienseket, mert annyian vannak. Ez lóvéban tényleg nagyon jó, de magánéletük egy szál se. Lehet, hogy a férjem nem keres túl sokat, de legalább látom eleget! :)
Utolsónak: ez jó:) ) De sztem ne add politikusnak, mert akkor tisztességtelennek és hazugnak kell lennie... A nõgyógyászoknak viszont a családi életet háttérbe kell szorítania, ha csörög a telefon... karácsonykor is mennie kell. Én nem csinálnám és nem venném szívesen a férjemtõl sem- még akkor sem, ha ilyen jól fizet.
ki se lehet számolni mert egy nap a nögyogyász több helyen is dolgozik és még a magánrendelöjét is ki adja bérbe!!!Én a gyerekeimet nögyogyásznak adnám ha ki tudnám fízetni a tanitásukat! de jó a politikus is ha politologiára felveszik HI-HI
Szemtelenül sokat, merthogy pofátlanul tartják a zsebüket. Én sajnáltam azt a rengeteg pénzt, inkább a gyermekeimre költöttem, ügyeletesnél szültem és tökéletesen el voltam látva, semmi hiba nem volt, két gyönyörû fiam van.
A kérdező hozzászólása: Olyan egy millio korul megvan nekik havonta, nem? Budapesten mennyi a szules? 70-80 ezret adnak sokan, vagy meg tobbet is. Akkor a privat rendeles, az ejszakak, a plusz oraik es meg az alapfizetesuk. Csak ugy elgondolkoztam, mert szerintem iszonyat amit eltesznek.
A kérdező hozzászólása: Na, utolso akkor te tudod a baratnodtol hogy mennyit keres a nogyogyasz ferje havonta? Amugy en en tudnek elmenni a baratnom ferjehez hogy megvizsgaljon. Neked ez nem problema?
A kérdező hozzászólása: Amugy en nem tudnek elmenni a baratnom ferjehez vizsgalatra ezt akartam irni az elobb. Amugy koszi a valaszokat.
Sokat, mert sokan pénzelik õket. Belõlem nem építenek hétvégi házat, az biztos, mert nem adok nekik pénzt. Azért esküdött, hogy gyógyítson, és ezért kapja a fizetését. Én is a gyesbõl élek, senki nem ad egy kis pluszt mellé, hogy könnyebben kijöjjek...
Én májusban szülök ügyeletes dokinál, de biztos, hogy tõlem nem kap pénzt. Így is alig van pénzünk, ami lesz az a kevés is, a babára fogjuk költeni, nem egy idegen emberre! Neki ez a hivatása, ezt választotta, szerintem nincs annál nagyobb pofátlanság, mint egy szülõ nõtõl elfogadni a pénzt! Így is van bõven hova tennie. Amúgy legyetek nyugodtak, rengeteg pénzük van! Olyan fél millió körül legalább még egy kezdõ nõgyógyásznak is.Egy ismerõsöm nõgyógyásza is egy villában él, az asszonynak csak arra van gondja, hogy mikor menjen fodrászhoz meg manikûröshöz. Soha nincs gondjuk a fõzéssel, étteremben esznek rendszeresen, medencéjük, szaunájuk van...plusz vagy 8 nyaralójuk. Na a nõgyógyászokat biztos nem érte utol a gazdasági válság! És a félreértések elkerülése érdekében, én felnézek az orvosokra.tisztelem õket, de akik már túlzásba viszik és egy 5 perces ultrahangért is 5 ezret elkérnek, na azt rühellem!
Hát én 2 hónap alatt 46 ezret hagytam ott a nõdokinál, plusz a szülésért 30 ezet. Abban a pár napban mig én benn voltam a kórházban a dokimnak kb 5 kismamája szült meg, akirõl én tudok, és akiket ismertem. Hozzáteszem én adtam a legkevesebbett neki, mert a többiek 50 körül adtak. Na az kb 230 ezer forint 3-4 nap alatt. A szülések melett még ott volt a magénrendelése, ahol 8 ezret kér és biztos vannak egy nap tizen, tizenöten, az megint 80-120 ezer/nap tisztán, mert ugye számla nincs. Ha még bele számolom, hogy csinál egy-két ultrahangot, meg hathetes kontrolt is ami 10 ezerbe kerül nála (mindkettõ), akkor igy laza egy hét alatt kijön durvén félmilla. Nem sajnálom õket cseppet sem.

Székesfehérváron keresek egy jó magánrendelőt, jó nőgyógyásszal, jó uh-géppel?

Mindegy ki az orvos,mert egy magánrendel?t sem tudok sajnos.Ha telefonszámot tudnátok adni azt pluszba megköszönném.Köszönöm annak aki ír!

Legjobb válasz: Dr. Rubliczky Levente tel.: 20/823- 6431 Bejelentkezni az asszisztensénél Mariannál lehet.: 20/823-66-32 Rendkívül jó orvos, remek szakember, én nála szültem kisfiamat 2008. júl. 8-án. Egyáltalán nem mondható pénzéhesnek, nagyon korrekt volt végig velem.

Dr. Rubliczky Levente tel.: 20/823- 6431 Bejelentkezni az asszisztensénél Mariannál lehet.: 20/823-66-32 Rendkívül jó orvos, remek szakember, én nála szültem kisfiamat 2008. júl. 8-án. Egyáltalán nem mondható pénzéhesnek, nagyon korrekt volt végig velem.
Dr. Deák Csaba. 5000 Ft Teljes felszereltségû rendelõje van, én nála szültem kislányomat és most mindent megtesz, hogy a második is sikerüljön. Közvetlen, segítõkész orvos. Én csak ajánlani tudom. Bejelentkezni: 22/340-048 Általában szerda, csütörtök van rendelés 14.00-tõl, 20.00-ig hivatalosan, de volt már aki 21.30-ra is ment. Szükség esetén hétvégén is van rendelése és nem plusz pénzekért.
Rubliczky 5000 volt tavaj, most 6000 kér. De gyakran hív be a kórházba, ott nem fogad el pénzt. Én egyész terhesség alatt szinte csak a kórházba jártam, azért x vizsgálat után adtam neki mindig. És mindig soron kívül megvizsgált.
szerintem is hasonlóak az árak.biztos nem "fúrhatják "egymást. én írtam batát. nála szültem 6hónapja. nagyon jó orvos.
dr.bata barnabás 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 17. I. emelet. jobbra (Orvosok Háza / Központi Ügyelet) 7000egy vizsgálat 20/346-7424 (16:00-18:30) 84/322-522 (elõjegyzés)
Mi Schandl fõorvos úrhoz jártunk. Kellemes úr, kellemes rendelõvel, csak ajánlani tudom! Ha érdekel, írj mailt, telefonszámot küldöm.
Írj mailt elmondom Rublinczkit
Mennyi egy vizsgálat ezeknél a dokiknál?
Schandl fõorvos úrnál is 7000 a vizsgálat (szerintem kartelleznek a háttérben :) . Batának is jó híre van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.A Rubliczki és a Bata doktor úrnak nagyon örülök, õket kerestem volna!!!:) :) :)
A Deák Csaba a Sziget utcában rendel a 10 emeletes ház alatt. Külön kismama centruma van, ahol helyben elvégzik a vérvételt, nst-t, stb. Ezt az elõbb elfelejtettem.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ.Még azt kérdezném hogy hüvelyi uh kinél van??
én írtam a batát. engem egyszer se u.h.ozott hüvelyivel, lehet nincs neki.de a schandlnál van, azt tudom.régebben volt hozzá szerencsém:(
Blaskó Ervin is az Orvosok Házában rendel, õ nem ilyen drága... És sokszor az sztk-ba hív, ott nyilván ingyen. Nekem akkora önbizalmat adott, hogy 5 babát szeretnénk. :)

A budapesti István kórházban keresek egy jó, megbízható, emberséges nőgyógyászt, tudtok ilyet ajánlani?

Még annyi, hogy ha lehetséges akkor pesten legyen a magánrendelése.

Legjobb válasz: A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.

A nagyvárad téri Szent István kórházban, dr. Mészáros László! Nyugodt szívvel ajánlom.
Én dr. Deák Mihályt tudom ajánlani. Magánrendelõje a József körúton van, 8000.- a terhesgondozási díja. Minden vizsgálatot (uh, vérvétel, ctg stb.) a kórházban végez el, amiért nem kell fizetni és soron kívül ellát. A szülési díjat rád bizza és nem mond árat, nem várja el a magánrendelés tízszeres díját. A 36. héttõl már nem kell hetente a magánjába menni és fizetn, hanem a kórházban lát el. Röviden ennyi...
Dr. Gajdos Edit nagyon jó. Szereti a munkáját és a kismamáit. Kedves és nagyon empatikus orvos.
Én Dr. Horváth Mihályt ismerem, nála szültem. Biztos, hogy legközelebb is nála fogok, mert egyedül benne bízom. Nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ (kb 5000 levezetett szülés), roppant humoros, a szakmájának elkötelezett embert ismertem meg benne. Hogy valami kézzelfoghatót is mondjak: kb 5 cm-s gátsebem volt, de már másnap ki is szedte a külsõ, a 3. napon a belsõ varratokat. Az elejétõl tudtam rajta ülni. (Persze a legbelsõ nekem is felszívódó lett.) Én is ajánlásra mentem hozzá. "Fél " Gödöllõ nála szült :) . A XVII. kerületben van a magánrendelése. hk
Dr.Radnai Katalint ajánlom.Nekem Õ a dokim és nagyon megvoltam vele elégedve a szülésnél is.Õ sem mond árat, rád bízza mennyit adsz neki a vizsgálatokkor és a szülésnél is.
Dr. Varsányi Hajnalka. Rendkívül kedves, segítõkész. Magánrendelõje a Váci utcában van.

Keresek egy olyan nőgyógyászt aki "ért" a pco-hoz! Ki ilyen?

Sajnos már egy éve tudom, hogy pcos vagyok, de eddig a n?gyógyászom nem nagyon foglalkozott velem.

Legjobb válasz: Szombathelyen dr. Varga Kornél. Ha nem Vas megyei vagy, akkor sajnos nem tudok segíteni. De azért a késõbbi válaszolók munkáját megkönnyítenéd, ha megírnád, hogy merre keresel nõgyógyászt.

Szombathelyen dr. Varga Kornél. Ha nem Vas megyei vagy, akkor sajnos nem tudok segíteni. De azért a késõbbi válaszolók munkáját megkönnyítenéd, ha megírnád, hogy merre keresel nõgyógyászt.
Pécs: szülészeti klinika minden orvosa, megyei kórház minden orvosa. Azonkívül sztk: DR .SHRUNK ERZSÉBET. ha nem pécsi vagy akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nógrád megyében keresek nõgyógyászt

Budapesten, a XV. Kerületi Rákos úti rendelőintézetben keresek egy jó nőgyógyászt, akihez bizalommal lehet fordulni bármikor. Ki ilyen?

Legjobb válasz: szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)

szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot! :) Megfogadom:)
Szunyogi is jó doki, igaz õ idõsebb.
Szia, Én is a Kovács Pétert ajánlanám. Kedves, segítõkész, alapos, bátran kérdezhetsz tõle, nem az a "fintorgós" típus és ráadásul még humora is van :) Én is hozzá járok és eddig csak pozitív dolgokat mondhatok róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!