Találatok a következő kifejezésre: Keresek egy helyet, amit (12 db)

A kérdező hozzászólása: ezer köszönet!!! pontosan ezt a felvételt kerestem!!

Keresek egy helyet, ahol kapni füzet sarok védőt. Kis műanyag és háromszög alakú, ami megvédi a füzetet, hogy ne legyen szamárfüles. Hol lehet ilyet kapni?

Legjobb válasz: szerintem már nem fogsz kapni de ha veszel pvc irattartót a papirboltban azt szétvágod 4x4 cm es kockákra aztán meg háromszögre vágod abból rengeteget tudsz gyártani mert csak celluxal kell összeragasztani a széleket.

szerintem már nem fogsz kapni de ha veszel pvc irattartót a papirboltban azt szétvágod 4x4 cm es kockákra aztán meg háromszögre vágod abból rengeteget tudsz gyártani mert csak celluxal kell összeragasztani a széleket.

Van egy blogom, amit eddig a kereső első helyen hozott. Mára viszont egyáltalán nem találja az oldalt meg. Az üzemeltető a blog.hu Van tippeket mi okozza a zavart?

Legjobb válasz: A google változtatott a keresési algoritmusán, ami sok oldalnak jót tett, sokan viszont háttérbe szorultak. A változtatás oka, hogy kiszûrjék a keresõalgoritmust kijátszó oldalakat, amik lényegében fals adatok miatt kerültek elõrébb a találati listán. Lehet, hogy emiatt nem találod az oldalad.

A google változtatott a keresési algoritmusán, ami sok oldalnak jót tett, sokan viszont háttérbe szorultak. A változtatás oka, hogy kiszûrjék a keresõalgoritmust kijátszó oldalakat, amik lényegében fals adatok miatt kerültek elõrébb a találati listán. Lehet, hogy emiatt nem találod az oldalad.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még ha beírtam, hogy F1 paper akkor elsõ helyen hozta a 2010 óta mûködõ blogom. A képkeresõben megjelentek a képeim. Ma viszont már semmilyen úton módon nem képes a blogomra rátalálni, a képeket sem hozza. Pedig a blog mûködik. Nem egyszerûen csak hátrébb sorolta, hanem nem létezik a keresõk számára. Lehetséges, hogy az admin felületen belül rontottam el valamit?


Mit lehet és érdemes-e tenni egy olyan kapcsolatért, amikor párom (nő) nem tudja kimutatni az érzelmeit, és állandóan magát ostorozza mindenért (nincs önbizalma, keresi a helyét az életben meg még magát is)?

30-as éveinkbe járunk,és fél éve vagyunk kapcsolatban.én próbálok számára er?s támasz lenni,de az elmúlt 2hónapban er?t vett rajta a letargia,és húzódozik t?lem!(nincs 3.személy a képben) fél az esetleges csalódástól,tudja hogy mint n? és társ,szeretetet kéne adnia,de mára szinte kiégetté vált.hagyjam elmenni,és hadd keresse az útját?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok. Ami fontos: folyamatos megerõsítés, fõleg a külsõségekrõl. Minden nap mondd neki, hogy milyen szép, mennyire tetszik rajta ez meg az, találd meg a szépséget a testén. 20/l

Én is ilyen vagyok. Ami fontos: folyamatos megerõsítés, fõleg a külsõségekrõl. Minden nap mondd neki, hogy milyen szép, mennyire tetszik rajta ez meg az, találd meg a szépséget a testén. 20/l
Szerintem ne hagyd el, segíts rajta! Azzal nem oldódik meg a probléma, ha elhagyod, csupán a szõnyeg alá söpröd a koszt.
Szerintem még nem fogta fel hogy a szerelem ennyi idõ után kihûlhet hogy a szerelem egy bizonyos idõ után már kifakul és az egyetlen összekötõ kapocs a szeretet lesz ami nem annyira erõs mint a szerelem és kétségbe van esve.
Harmadik hozzászóló szerintem nem azzal van a baj hogy a kérdezõ nem találja meg a szépséget a testén :) szerintem itt sajnos komolyabb probléma van ennél :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólását! valóban nem arról van szó, hogy Tõlem nem kapná meg mind azt, ami kell egy nõnek! c arról van szó, hogy egy kapcsolatban nem csak az egyik félnek kell tennie a boldogságért, hanem a másik félnek is. hogy legyen erõm mindig biztatni és támogatni, hogy ha Tõle a közönyt kapom??? van egy bölcselet, miszerint ha vki nem szereti és fogadja el saját magát, úgy másokat sem tud szeretni.nos, ebben van igazság!
A pinyó a házunk alatt van, de nem engedlek be.
Sajnos dohányozni ott sem lehet...
Coxx's men's club... ott lehet kúrni
olyan van, h duga uvala
HÁt ha odament ismerõsöd csak tud valamit. Nézd meg a Google Earth-ben vagy a maps.google.com -on. Vagy kérd meg arra hogy írja le! Lehet hogy félrehallottad.
Hát ha semmi infó nincs róla, akkor valószínû elírtad a nevét, vagy valami helyi, nem hivatalos elnevezése lesz a helynek...

Olyan ruhát keresek ami különleges és szexi. Ha belépek egy elegáns helyre (szülinapi bulira) akkor mindenki engem nézzen. Linkelnétek ilyen ruhát?

Szülinapi bulira vagyok hivatalos pont karácsonykor! Egy nagyon szép, elegáns,puccos és men? helyen lesz. Erre az alkalomra keresnék egy különleges, szexi mégis titokzatos ruhát! Olyat, hogy elálljon a lélegzete az embereknek:-P

Legjobb válasz: Ez egy elegáns étterem, vagy inkább club/szórakozóhely ahova mész? http://www.tally-weijl.com/collection/products/show/looks/lo.. http://www.tally-weijl.com/collection/products/show/looks/lo.. http://www.tally-weijl.com/collection/products/show/looks/lo.. http://www.tally-weijl.com/campaign/products/show/campaignlo..

Még annyi, hogy a ruha, amit választottál, nem akarlak megbántani, de szerintem nem karácsonyi partihoz illõ..
asos.com, itt biztos találsz elegáns, szexi és titokzatos ruhát! Szerintem a választásod nem tükrözi a leírtakat. Nézz itt is körbe, itt biztos találsz én legalábbis innen szoktam rendelni. http://www.asos.com/Women/Dresses/Midi-Dresses/Cat/pgecatego.. Na ezek olyan ruhák olyan hatást keltõek, amit szeretnél fõleg ha jó cipõt és kiegészítõket választasz hozzá. Remélem segítettem! Jó szórakozást! :)
Nekem inkább ez tetszene piros, fényes rúzzsal és szexi magas sarkúval :) http://www.asos.com/Elise-Ryan/Elise-Ryan-Open-Back-Midi-Dre..
bocs, szülinapi buli.. az más.. de te tudod. Na pá.
A kérdező hozzászólása: Egy elegáns étterem.Egy részlege bérelve lesz, így ott fogunk a vacsora után szórakozni is. Igaz pánt nélküli, de ezt választottam: http://www.tally-weijl.com/collection/products/show/looks/lo..
Majd azert tudasd velünk, hogy mit valasztottal :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm!
Jó választás, én is erre voksolnék! ;)

Beágyazódhatott olyan helyre a pete amit ha nem keres a doki akkor nem lát egy rosszabb minőségű géppel?

A tesztem pozitív, a cicim néha feszül. Voltam már egyszer uh-n 1 hete, akkor egy másik helyen, ott a doki nézegette egy ideig miután mondta hogy a petezsák 4mm-er. Most meg egy másik doki éppen hogy bedugta, megforgatta és azt mondta nem lát semmit. Eltünt, vagy csak nem látta?

Legjobb válasz: Gondolom az vagy aki kb 3 napja ehhez hasonló kérdéseket tesz fel... és 7 hetes vagy! Ahelyett hogy ennyiszer körbekérdezed a dolgot inkább menj el még egy dokihoz, meséld el mi volt és kész! Akkor talán nyugodtabb leszel, de ennek semmi értelme hogy mindenféle módon körbekérdezgeted a témát. Úgyse tud senki okosat mondani itt, mi nem látunk bele a pocidba! Tehát irány egy orvos!!!

Gondolom az vagy aki kb 3 napja ehhez hasonló kérdéseket tesz fel... és 7 hetes vagy! Ahelyett hogy ennyiszer körbekérdezed a dolgot inkább menj el még egy dokihoz, meséld el mi volt és kész! Akkor talán nyugodtabb leszel, de ennek semmi értelme hogy mindenféle módon körbekérdezgeted a témát. Úgyse tud senki okosat mondani itt, mi nem látunk bele a pocidba! Tehát irány egy orvos!!!
ja... mi is szorítunk neki, ha tünt volna fel a válaszunkból! És tudjuk, hogy mennyire szar, mert képzeld, 3. válaszoló, nekem sem találták anno, de hála Istennek, mellettem volt az épelméjû férjem, és nem hagyott kétségbeesni, hanem fogott, és elvitt másik dokihoz... neki köszönhetem, hogy akkor nem tojtam be, önálló voltam, és határozott, ahogy a párom határozottsága átsugárzott rám... De innen mi nem tudunk mást tenni, és a kérdezõnek válaszoltunk már tegnap meg tegnapelõtt is, és láss csodát, ugyanezt mondtuk akkor is... De nem fogom most tovább bizonygatni, hogy mennyire aggódok a kérdezõért, Isten látja lelkemet, nem más...
Hát akkor neked is azt üzenem hogy irány a doki! Mibõl veszed hogy pancser a doki aki esetleg megnézne? De nekem mindegy végülis, nem az én babámról van szó. Akkor hétfõig jó idegeskedést kívánok neked!
Ne legyetek ilyenek egymással rossz olvasni is! Szegény tanácstalan és segítséget kér, ha így tudtok válaszolni ne írjatok! Próbálj meg nyugodni mert ezzel ártasz a babádnak. Pozitív a teszted akkor babás vagy csak még nagyon picike.
Sziasztok! Én az utolsó elötti elötti válaszolótól kérdezném hogy biztos hogy pár napon belül vérezne? Mert én vagyok aki az utolsó két kérdést feltette nem pedig ez a kérdezõ hölgy. Kedves kérdezõ, ugyan ebben a cipõben járok! Ha voltál orvosnál majd írj, mert érdekel. Engem csak jövöhét hétfõn fogad a doki akihez bejelentkeztem! Gondolom azért ír ide ki mert addig is van még pár nap. Azért írtam én is ki a kérdésemet, mert hétfõig még van idõ, és pancsem ambulanciás dokihoz már nem akarok elmenni!
Ja és még annyit hogy ha ott is van a babája még, addig fog idegeskedni amíg vmi baj nem lesz. Szóval nem gyõzöm hangsúlyozni hogy irány egy doki!!!!!!
Menj el egy harmadik dokihoz, mondj el neki mindent, alaposabban be fog lesni!Ha egyszer ott volt az a baba, akkor valszeg most is ott van, különben megjön pár napon belül!
Kedves eddigi válaszolók! Kívánom hogy ne éljétek át azt amin szegény kérdezõ megy át! Nem azért kérdezett hogy kioktassátok, hanem hogy tud-e olyan helyre beágyazódni a pete ahol a doki nem látja. Erre a kérdésre kéne felelni és nem azt forszírozni hogy õ írt-e ki vagy sem. Ugyanis több nõnek is lehet ilyen problémája, és lehet hogy nektek is lesz! Kedves kérdezõ. Nem értek sajna az ultrahanggépekhez, de volt egy ismerõsöm aki hasonlóképpen járt. A doki nem látott semmit, és egy másik doki meg igen! Szerintem elképzelhetõ hogy takarásban volt, fõleg hogy a tüneteid megvannak és a teszted is +. A remény hal meg utoljára! Én nagyon szorítok Neked!!!!
Elõzõ válaszolóval értek egyet! Mindenki megérti, hogy aggódsz, és mindenki úgy tenne a te helyedben, hogy nem aggódna tovább, hanem keresne egy másik dokit! Fogadd meg a tanácsunkat, és tedd ezt! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Ilyen fiatal terhességnél simán lehet, hogy nem látszik a babó, függ a géptõl, az orvostól is, az én dokim is úgy kereste, hogy néztem még a képet vagy 5 percig, bámulta mereven... Vess véget az aggódásnak, mert ez nem állapot! Menj másik dokihoz!
Egyet értek az utolsó válaszolóval! Nem tudom miért kell így viselkedni! Bezzeg amikor 1000-jére olvassa az ember hogy mi fog látszani...vagy mekkora a babám...vagy jó-e a súlya...stb ezekre sem az a válasz hogy írd be a keresõbe vagy lapozz pár oldallal arrébb!! Azért ír mert a tapasztalatokra kíváncsi, hogy volt-e ilyen. Nem vérzik, azaz nem vetél, mert ha felszívódott a picije, akkor pár nap nem oszt vagy szoroz a dolgon fõleg hogy gyógyszert is szed. Ezen nem múlik a baba élete! Úgy írjátok minta mentõt kéne hívnia! Ha ott van akkor nem lesz gond, ha nincs akkor sem oszt vagy szoroz hogy elrohan-e az ambulanciára. Akkor már inkább várja meg azt az idõpontot amikor a magándoki fogadni tudja. És ez nem idegeskedés hanem kíváncsiság!!!! Szóval kedves kérdezõ és a másik lányzó is akinek hasonló a gondja, remélem minden rendben lesz! Én is hallottam már ilyen esetet! Fel a fejjel!

Egy olyan helyet keresek ahol tudok venni xbox 360 slim-et (4 gb, fekete, ) azt a fajtát ami 48. 000 ft És van rá garancia minimum 1 év?

És házhoz szállítják, az is fontos lenne. Vadonat újonnan szeretném, mert már volt bajom a használtakkal, grandón kinéztem egyet 48000 ezerétr de elvitték.Tudtok egy helyet ahol lehet ennyiért rendelni?

Legjobb válasz: http://www.argep.hu/product_1331017.html

Helyedben inkább 250GB-at vennék!Jobban járnál!
A kérdező hozzászólása: Nemjárnék jobban mert sokkal drágább és birok olcsón hdd-t szerezni
Szia, A konzolikum.hu oldalon nézd meg. Ismerem a srácot, megbízható! Szerintem aránylag jó áron adja a dolgokat, de hasonlítsd össze mással. Üdv,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!