Találatok a következő kifejezésre: Keresek egy helyet, (93 db)

Szilveszterre keresek egy helyet ahol kb 30 fő tudna baráti áron bulizni. Van ötletetek?

Pesten lenne a legjobb, akár kocsma is lehet,de csak mi 30 legyünk ott, de valami ház vagy lakás is megteszi, ha vidék akkor meg minél közelebb van Pesthez annál jobb.

Legjobb válasz: Van egy hangulatos kiadó kávézó/bar a 9. kerületben. Maga a hely nem túl nagy, 42 nm de 30 fõ bõven befér, már volt ott állófogadásunk ennyi emberre. A hely ingyen kiadó ha a fogyasztás eléri a 150.000 Ft fogyasztást, de szerintem ez szilveszterkor 30 fõre nem okoz gondot. Ha esetleg nem érné el akkor 40.000 Ft lenne a helybérlés. Az italok rettentõ olcsók, csapolt korsó soproni 290.-, rövidek 350 Ft.-tól koktélok 800.-tól. Tudnak hidegtálat is biztosítani ezt is nagyon olcsón... Ha érdekel írd meg a számod amit továbbíthatok és Õk felveszik veled a kapcsolatot.

Van egy hangulatos kiadó kávézó/bar a 9. kerületben. Maga a hely nem túl nagy, 42 nm de 30 fõ bõven befér, már volt ott állófogadásunk ennyi emberre. A hely ingyen kiadó ha a fogyasztás eléri a 150.000 Ft fogyasztást, de szerintem ez szilveszterkor 30 fõre nem okoz gondot. Ha esetleg nem érné el akkor 40.000 Ft lenne a helybérlés. Az italok rettentõ olcsók, csapolt korsó soproni 290.-, rövidek 350 Ft.-tól koktélok 800.-tól. Tudnak hidegtálat is biztosítani ezt is nagyon olcsón... Ha érdekel írd meg a számod amit továbbíthatok és Õk felveszik veled a kapcsolatot.

Nettó mennyit keres, egy helyi járatos, bkv vagy egyéb busztársaságnál lévő sofőr?

Legjobb válasz: Szia! Legtöbbet a BKV-nál vihetsz haza,130-150 körül. Helyi járatos sofõr társaságtól függõen 85-110 körül. Egyéb busztársaságnál lévõ sofõr (Orangeways,stb...) pedig társaságtól függõen havi 200-300 is.

Szia! Legtöbbet a BKV-nál vihetsz haza, 130-150 körül. Helyi járatos sofõr társaságtól függõen 85-110 körül. Egyéb busztársaságnál lévõ sofõr (Orangeways, stb...) pedig társaságtól függõen havi 200-300 is.
Elõzõ voltam, Orangeways-hez és az efféle társaságokhoz nagyon nehéz bekerülni, azért írtam hogy a BKV-nál vihetsz haza legtöbbet reálisan.

A voltbarátom mostanában mindig próbál fogdosni, megcsókolni de én nem hagyom magam, és mindig keres egy helyet ahova "elrángat", ahol nincs senki (suliban van). ?

És mondta hogy milyen perverziókra tanítana meg,és hogy fektetne meg miközben csókolgatott, és a kezem szorította. Pedig már mondtam neki hogy nem fekszem le, de ő az ellenkezőjét állította, hogy :igen is lefogsz velem feküdni! Szerintetek komolyan gondolta? És miért nem fogadja el hogy nem fekszek le vele? Talán félnem kellene tőle hogy esetleg kényszerít rá, mert mondta hogy minden áron akarja.

Legjobb válasz: Szólj valinek! Legyen ved mindig valaki Lb stb.. Ez nem norma..

Szólj valinek! Legyen ved mindig valaki Lb stb.. Ez nem norma..
Hát ha éppen meglátod a suliban, nagy ívben kerüld ki! Ha mégis elkap és elrángat ahogy írod, rúgd tökön bátran, de úgy istenigazából!!! Ha továbbra se hagy békén, szólni kell az igazgatónak, vagy a szülõknek.
Igazuk van az elõttem szólóknak.Ne hagyd h valaki erõszakoskodjon veled!Önvédelem vagy szólj valakinek, kérj segítséget.


Keresek egy helyet, ahol kapni füzet sarok védőt. Kis műanyag és háromszög alakú, ami megvédi a füzetet, hogy ne legyen szamárfüles. Hol lehet ilyet kapni?

Legjobb válasz: szerintem már nem fogsz kapni de ha veszel pvc irattartót a papirboltban azt szétvágod 4x4 cm es kockákra aztán meg háromszögre vágod abból rengeteget tudsz gyártani mert csak celluxal kell összeragasztani a széleket.

szerintem már nem fogsz kapni de ha veszel pvc irattartót a papirboltban azt szétvágod 4x4 cm es kockákra aztán meg háromszögre vágod abból rengeteget tudsz gyártani mert csak celluxal kell összeragasztani a széleket.

Mennyit keres egy óvónő? Mennyit kell tanulni hozzá? Szükség van erre az állásra? Mármint sok helyen kelllene?

Legjobb válasz: Nem sokat keresnek, mert közalkalmazotti bértábla alapján fizetik õket, ha jól tudom, de pontos összeget nem tudok. Fõiskolát kell végezni hozzá (szakképzett óvónõ esetében), de nem gondolnám, hogy nehéz lehet elvégezni egy ilyen szakot. Ennél csak nehezebbek vannak. Szerintem az a lényeg, hogy valaki szeresse a gyerekeket, és hivatástudatból csinálja, ne pedig azért, mert olyan gyenge a tanulmányi eredménye, hogy máshová nem veszik fel. Sajnos manapság a tanítóképzõbe is olyanok mennek, akik másra nem jók, pedig ennek nem szabadna így lennie... HA belegondolsz, hogy egyre kevesebb gyerek születik, akkor már meg is válaszoltuk az utóbbi kérdésedet.

Nem sokat keresnek, mert közalkalmazotti bértábla alapján fizetik õket, ha jól tudom, de pontos összeget nem tudok. Fõiskolát kell végezni hozzá (szakképzett óvónõ esetében), de nem gondolnám, hogy nehéz lehet elvégezni egy ilyen szakot. Ennél csak nehezebbek vannak. Szerintem az a lényeg, hogy valaki szeresse a gyerekeket, és hivatástudatból csinálja, ne pedig azért, mert olyan gyenge a tanulmányi eredménye, hogy máshová nem veszik fel. Sajnos manapság a tanítóképzõbe is olyanok mennek, akik másra nem jók, pedig ennek nem szabadna így lennie... HA belegondolsz, hogy egyre kevesebb gyerek születik, akkor már meg is válaszoltuk az utóbbi kérdésedet.
90.000 Ft körül keres egy óvónõ, ebben benne van a cafeteria is. Nem sok. Szükség van rá, mert sok helyen vannak idõs, tapasztalt óvónõk, akik a nyugdíj határán vannak, folyamatosan kellenek új óvónõk. Általában a fõiskoláról kikerültek 90%-a talál magának munkát. A fõiskola attól függõen, hogy milyen az érdeklõdésed és elszántságod, nem vészesen nehéz. Ha érdekel ez az irány, akkor élvezni fogod az órák nagy részét, ha csak azért választod, mert más épp nem jutott eszedbe, akkor nehezebben fog menni, mert nem érdekel az egész. Sok mindenre megtanítanak, de a gyakorlati része a leglényegesebb. És ott majd érhetnek meglepetések.
Én most vagyok elsõéves óvószakos szeretem a gyerekeket és nem mondanám hogy annyira könnyû 300 pontal vettek fel most 240 pontal belehetett jutni.... Sokat kell tanulni...olyan könyvekbõl amit már nem adnak ki és nehéz megvenni na de nem is ez a lényeg :) én igyekszem jol teljesíteni és mindent megtanulni elsajátitani hogy a legjobb óvonéni legyek :) aztán hogy mi lessz :D kitudja. :D De tényleg sokan vannak akik nem ezért jöttek oda.

Van egy blogom, amit eddig a kereső első helyen hozott. Mára viszont egyáltalán nem találja az oldalt meg. Az üzemeltető a blog.hu Van tippeket mi okozza a zavart?

Legjobb válasz: A google változtatott a keresési algoritmusán, ami sok oldalnak jót tett, sokan viszont háttérbe szorultak. A változtatás oka, hogy kiszûrjék a keresõalgoritmust kijátszó oldalakat, amik lényegében fals adatok miatt kerültek elõrébb a találati listán. Lehet, hogy emiatt nem találod az oldalad.

A google változtatott a keresési algoritmusán, ami sok oldalnak jót tett, sokan viszont háttérbe szorultak. A változtatás oka, hogy kiszûrjék a keresõalgoritmust kijátszó oldalakat, amik lényegében fals adatok miatt kerültek elõrébb a találati listán. Lehet, hogy emiatt nem találod az oldalad.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még ha beírtam, hogy F1 paper akkor elsõ helyen hozta a 2010 óta mûködõ blogom. A képkeresõben megjelentek a képeim. Ma viszont már semmilyen úton módon nem képes a blogomra rátalálni, a képeket sem hozza. Pedig a blog mûködik. Nem egyszerûen csak hátrébb sorolta, hanem nem létezik a keresõk számára. Lehetséges, hogy az admin felületen belül rontottam el valamit?

Ilyen piercinget keresek, de csak egy helyen találtam Magyarországon. Tudtok olyan helyet ahol van bővebb választék, nem csak egy fajta?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.freshtrends.co..

Legjobb válasz: Wildcat oldalán a katalógusban lehet van belõle. Nézz szét.

Wildcat oldalán a katalógusban lehet van belõle. Nézz szét.
Apacsban nézted? Nincs?

Milyen látványosságok vannak Magyarországon? Olyan helyet keresek egy családi 1 hetes kis rövid kiruccanásra, ahol sok a látnivaló és közel vannak egymáshoz a helyek. Eger-en kívül szeretném ha írnátok!

Legjobb válasz: Sopron: Maga a város, ezenkívül a közelében van Nagycenk, Fertõd, Fertõrákos, a Fertõdi-tó, Balf. Ezek Sopron 20-30 km-es körzetében vannak. Az osztrák oldal kínálta lehetõségekrõl már nem is beszélve. Pécs: Szintén maga a város. aztán Pécsvárad, Harkány, Orfû, Mohács, Szigetvár. Itt már nagyobb távolságokat kell megtenni a látnivalókért.

Sopron: Maga a város, ezenkívül a közelében van Nagycenk, Fertõd, Fertõrákos, a Fertõdi-tó, Balf. Ezek Sopron 20-30 km-es körzetében vannak. Az osztrák oldal kínálta lehetõségekrõl már nem is beszélve. Pécs: Szintén maga a város. aztán Pécsvárad, Harkány, Orfû, Mohács, Szigetvár. Itt már nagyobb távolságokat kell megtenni a látnivalókért.
Balaton-felvidék. Badacsony, Keszthely, B.füred, Tihany, Hévíz, Kis-Balaton, Tapolca, Sümeg. És lehet strandolni is, ha jó az idõ, vagy kirándulni a balaton-felvidék hegyei között.
Egyetértek az utolsó válaszolóval, ezek tényleg szép helyek! De ott van még a Dunakanyar környéke, Visegrád, Királyrét, Börzsöny, Pilis, Rám-szakadék, a leényfalui és lepencei strand, a dunabogdányi szabadstrand
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!