Találatok a következő kifejezésre: Kerekesszékeseknek ki utazni (1 db)

Kerekesszékeseknek ki segít utazni?

Sok felé m?ködik szeretetszolgálat, aki segítségükre van a sérült embereknek. Bevásárolnak nekik, szállítják a mozgássérülteket, ilyesmi. Én is ismeek párat: Kolping, Move. Azt szeretném kérdezni, hogy Veresegyházon vagy környékén m?ködik e ilyesmi??

Legjobb válasz: Én bemennék a polgarmesteribe /vagy felhivnam oket/ ott szerintem tudniuk kéne hogy milyen lehetosegek vannak.

Én bemennék a polgarmesteribe /vagy felhivnam oket/ ott szerintem tudniuk kéne hogy milyen lehetosegek vannak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti elmennétek Magyarországbol?

Indoklást is irjatok.Ha igen melyk országba?

9

Minden szállodában beszélnek angolul, nem csak az adott ország hivatalos nyelvén?

4

Hugom Törökországba készül kiutazni egy iskolai program kapcsán, és családoknál lesznek elszállásolva. Tudnátok mondani ötleteket, milyen ajándékot lenne érdemes vinni?

5

Meglehet tudni azoknak a nevét akikkel egy repülőn utaztam?

13

A metróban miért van mindig két vezető?

7

Nehéz 4 hónapig távol lenni a családodtól?

4 hónapra megyek ki külföldre au-pairként és egy kicsit parázom, hogy honvágyam lesz. Ez lesz az első alkalom, hogy ilyen sokáig leszek távol. Olyanok véleménye érdekelne, akik átéltek ilyesmit.

11

A világon hol van a legnagyobb háború?

7

Veszélyes kiutazni Oroszországba?

Tervezek idén kimenni Oroszországba (pontosabban Krasnoyarskba) és eddig minden ismerősöm lebeszélt, hogy megölnek, elrabolnak stb. Természetesen egyik sem járt még kint. Érdeklődni szeretnék, hogy kint hogyan viselkednek a külföldi emberrel, illetve hogy tényleg brutálisak az orosz emberek? Kint él egy jó ismerősöm ő azt mondta, hogy semmi ilyen nincs ott, de azért szeretnék hallani több véleményt is, esetleg tapasztalatokat az ottani emberekről. Előre is köszönöm :)

3

Melyik amerikai városba lehet eljutni a legolcsóbban?

10

Honnan tudhatom, hogy mekkora összeg van az erzsébet kártyán?

Nyugdíjas szüleim erzsébet programra pályáztak. Meg is kapták az erzsébet kártyát, viszont a mellékelt levélben nem szerepel, hogy milyen összegre jogosultak. A neten is kerestem infót, de erre vonatkozóan semmit sem találtam.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!