Találatok a következő kifejezésre: Kenhetem magam krémmel ha (2 db)

Kenhetem magam önbarnító krémmel ha szoliba is járok?

Legjobb válasz: Kenheted, de csak mértékkel ám, mert könnyen sárga lehetsz.

Kenheted, de csak mértékkel ám, mert könnyen sárga lehetsz.
Kenheted, de szerintem felesleges. Meg lehet, hogy sárga lesz a bõröd és nem barna. Inkább 1-gyel többször vagy kicsivel több idõt maradj a szoliban. Az a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: OKKK.KÖSZi

Abbahagytam a gyógyszert 3 hete, nem védekezünk, ha jön a baba örülünk neki, de egyenlőre nem "küzdünk" görcsösen. Kenhetem magam narancsbőr elleni krémmel? Nem árt? És fahéjjas vagy paprikás fogysztókrémmel úgy hogy befóliázom magam?

Vagy a hasam hagyjam ki? Csak a lábam kenjem? Vagy még nem vagyok terhes mindent lehet?De mi van ha pár hetes terhes leszek, de csak kés?bb veszem észre és közbe kenem magam?

Legjobb válasz: Nekem pedig pont azt mondta a dokim,hogy miután az ember abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor hiperérzékennyé válik és hamarabb esik teherbe, mivel addig el volt nyomva a pé. A mai gyógyszerek már nem olyan hormontartalmúak mint régen. Ha pedig nem készült még fel a szervezeted, akkor ugysem fog összejönni. A krémekrõl annyit, hogy egyes testápolóknak is van olyan mellékhatása ami rossz hatással van a peteérésre. Pete nélkül pedig nincs baba...

Nekem pedig pont azt mondta a dokim, hogy miután az ember abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor hiperérzékennyé válik és hamarabb esik teherbe, mivel addig el volt nyomva a pé. A mai gyógyszerek már nem olyan hormontartalmúak mint régen. Ha pedig nem készült még fel a szervezeted, akkor ugysem fog összejönni. A krémekrõl annyit, hogy egyes testápolóknak is van olyan mellékhatása ami rossz hatással van a peteérésre. Pete nélkül pedig nincs baba...
NEkem is azt mondta, hogy nem kell várni és ilyenkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek , na meg persze az iker terhességnek.. nem régen voltam orvosnál és mondtam, hogy szeretnénk babát nem régen hagytam abba a gyógyszer szedését, és azt mondta nyugodtan próbálkozhatunk.Most várom majd a jövõ hetet, hogy tudjak tesztelni, ha lesz valami jel...
Hát azért ne csodálkozz azon sem, ha gyógyszer után egy évig nem lesz peteérésed, se menzid! Én is ebben a cipõben jártam, perszevan akinek elõbb kiürül a gyógyszer a szervezetébõl!
Én jobban aggódanék a gyógyszer okozta mellékhatások miatt, mivel a 3 hét kevés min.3, de ált.6 hónapot ajánlanak a gyógyszer abbahagyása és a baba közt.Ennyi idõ mire kiürül a szervezetbõl és nincs hatással a babára. Szerintem az elsõ pár hétben nem árt a krém, nem a méhedre kened, hanem a hasadra.Nézd meg a tájékoztatón mit írnak és ha kimarad a menszi hagyd abba.
Én nem nagyon értek ezekhez a "szerekhez" de szerintem lehet hatással a peteérésedre. Én a helyedben nem kenegetném magam ilyenekkel. Az elsõ hetek a legfontosabbak. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Én is többektõl hallottam, hogy nem kell hogy kiürüljön a szervezetbõl a gyógyszer, hisz már nincs olyan magas hormontartalmuk. Nekem 30-án kellene megjönnie ill. nem megjönnie. Várom már hogy mi lesz.én is írok majd
Én is most hagytam abba a gyógyszert, és volt peteérésem, ezt onann tudom, hogy pont akkor voltam orvosnál és õ mondta, tüszõrepedés is volt...ez annyira egyénfüggõ.
Szerintem, amíg nem vagy terhes, nyugodtan kenheted magad. Vagy az is egy megoldás, ha a ciklus elsõ felében teszed ezeket. Egyébként én márciusban hagytam abba a tabit, az elsõ hónapban volt jó kis fájdalmas tüszõrepedésem, de a baba nem sikerült, és azóta nincs semmi. Csak gyógyszerrel jön meg. :( Tényleg nagyon egyéni, de tény, hogy minden 2.-3. nõ csak szív az abbahagyással... Legközelebb már okosabb leszek, nem támogatom többé se a Richtert, se a Scheringet....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!