Találatok a következő kifejezésre: Kenhetem magam krémmel (4 db)

Bronzárium (chocolate brown) elõtt kenhetem magamat sima napozó krémmel, vagy csak kimondottan szolizásra való krémmel?

Most szolizásra való krémmel kenem magamat, de kíváncsi volnék, mi lenne, ha sima napozó krémmel kenném be magamat szolizás elõtt.

Legjobb válasz: Szolikrémet használj. A napozó krémben UV-szûrõ van, és nem barnulnál le. Pedig elvileg azért mész..

Szolikrémet használj. A napozó krémben UV-szûrõ van, és nem barnulnál le. Pedig elvileg azért mész..
A kérdező hozzászólása: koszi

Kenhetem magam önbarnító krémmel ha szoliba is járok?

Legjobb válasz: Kenheted, de csak mértékkel ám, mert könnyen sárga lehetsz.

Kenheted, de csak mértékkel ám, mert könnyen sárga lehetsz.
Kenheted, de szerintem felesleges. Meg lehet, hogy sárga lesz a bõröd és nem barna. Inkább 1-gyel többször vagy kicsivel több idõt maradj a szoliban. Az a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: OKKK.KÖSZi

Terhesség alatt kenhetem magam önbarnító krémmel?

Legjobb válasz: Én nem kenném magam, mivel csupa vegyi anyag!

Én nem kenném magam, mivel csupa vegyi anyag!
Nem. Tele van vegyi anyaggal.Minek?
Ha a keresõbe beírod hogy önbarnító krém akkor sok választ kidob.
Nem szabad!!!

Abbahagytam a gyógyszert 3 hete, nem védekezünk, ha jön a baba örülünk neki, de egyenlőre nem "küzdünk" görcsösen. Kenhetem magam narancsbőr elleni krémmel? Nem árt? És fahéjjas vagy paprikás fogysztókrémmel úgy hogy befóliázom magam?

Vagy a hasam hagyjam ki? Csak a lábam kenjem? Vagy még nem vagyok terhes mindent lehet?De mi van ha pár hetes terhes leszek, de csak kés?bb veszem észre és közbe kenem magam?

Legjobb válasz: Nekem pedig pont azt mondta a dokim,hogy miután az ember abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor hiperérzékennyé válik és hamarabb esik teherbe, mivel addig el volt nyomva a pé. A mai gyógyszerek már nem olyan hormontartalmúak mint régen. Ha pedig nem készült még fel a szervezeted, akkor ugysem fog összejönni. A krémekrõl annyit, hogy egyes testápolóknak is van olyan mellékhatása ami rossz hatással van a peteérésre. Pete nélkül pedig nincs baba...

Nekem pedig pont azt mondta a dokim, hogy miután az ember abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor hiperérzékennyé válik és hamarabb esik teherbe, mivel addig el volt nyomva a pé. A mai gyógyszerek már nem olyan hormontartalmúak mint régen. Ha pedig nem készült még fel a szervezeted, akkor ugysem fog összejönni. A krémekrõl annyit, hogy egyes testápolóknak is van olyan mellékhatása ami rossz hatással van a peteérésre. Pete nélkül pedig nincs baba...
NEkem is azt mondta, hogy nem kell várni és ilyenkor nagyobb az esélye a teherbeesésnek , na meg persze az iker terhességnek.. nem régen voltam orvosnál és mondtam, hogy szeretnénk babát nem régen hagytam abba a gyógyszer szedését, és azt mondta nyugodtan próbálkozhatunk.Most várom majd a jövõ hetet, hogy tudjak tesztelni, ha lesz valami jel...
Hát azért ne csodálkozz azon sem, ha gyógyszer után egy évig nem lesz peteérésed, se menzid! Én is ebben a cipõben jártam, perszevan akinek elõbb kiürül a gyógyszer a szervezetébõl!
Én jobban aggódanék a gyógyszer okozta mellékhatások miatt, mivel a 3 hét kevés min.3, de ált.6 hónapot ajánlanak a gyógyszer abbahagyása és a baba közt.Ennyi idõ mire kiürül a szervezetbõl és nincs hatással a babára. Szerintem az elsõ pár hétben nem árt a krém, nem a méhedre kened, hanem a hasadra.Nézd meg a tájékoztatón mit írnak és ha kimarad a menszi hagyd abba.
Én nem nagyon értek ezekhez a "szerekhez" de szerintem lehet hatással a peteérésedre. Én a helyedben nem kenegetném magam ilyenekkel. Az elsõ hetek a legfontosabbak. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Én is többektõl hallottam, hogy nem kell hogy kiürüljön a szervezetbõl a gyógyszer, hisz már nincs olyan magas hormontartalmuk. Nekem 30-án kellene megjönnie ill. nem megjönnie. Várom már hogy mi lesz.én is írok majd
Én is most hagytam abba a gyógyszert, és volt peteérésem, ezt onann tudom, hogy pont akkor voltam orvosnál és õ mondta, tüszõrepedés is volt...ez annyira egyénfüggõ.
Szerintem, amíg nem vagy terhes, nyugodtan kenheted magad. Vagy az is egy megoldás, ha a ciklus elsõ felében teszed ezeket. Egyébként én márciusban hagytam abba a tabit, az elsõ hónapban volt jó kis fájdalmas tüszõrepedésem, de a baba nem sikerült, és azóta nincs semmi. Csak gyógyszerrel jön meg. :( Tényleg nagyon egyéni, de tény, hogy minden 2.-3. nõ csak szív az abbahagyással... Legközelebb már okosabb leszek, nem támogatom többé se a Richtert, se a Scheringet....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!