Találatok a következő kifejezésre: Kenem a meg a (1833 db)

Szerintetek darabon ként vegyem meg a cuccokat vagy egyben? (meik az olcsóbb)

Legjobb válasz: Mármit saját magad összerakni egy confit vagy egybe megvenni ilyen összerakottat?Bakker ha te rakod össze azt veszel bele amit akarsz gondolkodj egy kicsit.

Mármit saját magad összerakni egy confit vagy egybe megvenni ilyen összerakottat?Bakker ha te rakod össze azt veszel bele amit akarsz gondolkodj egy kicsit.
# 55 Hát olyan csendben volt, nem lett volna jó ötlet megbirizgálni...:DDDD # 56 Most kajak ezért regeltél egyet? :)
Naaa, én már kitaláltam, mit kapok akkor??????
köszönjük emese :) most vallottad be a dolgokat picim.
elég lesz nekem a sör is.
de nagy tagok vagytok... :D
# 36 Csokit is sört kap, aki kitalálja! # 37 Én viszont sajnos nem szeretem szaglászni a fitymád alá beszáradt, rothadozó, tripperes túrót! :/
szeretem szaglászni a popsi lyukad
Mert ki van a képen? Melyik felhasználó(k)?
Jaja, de általában nem jön össze, így a szádba kell intéznem a dolgot...:/ Ezúttal is a tied lehet minden egyes betyárkörte. Értékeld ám, mert minden egyes molekulája felbecsülhetetlen értékû!!!
te szoktál a mellékhelységen próbálkozni miután megpakolom a szaftos kis betyárkörtés popsid
Oksi, próbálkozz csak, te vadállat! ;P
de elõtte megdöfködöm a nedves õserdõdet
Sajnos hozzád úgy látom, hogy nem elég az én szaktudásom. Gyógyszeres kezelésre és kényszerzubbonyra szorulsz, így jelentkezz bátran valamelyik pszichiáter kollégánál! :'D
betyárkörtét a pszichológus pinától.
Hmm..jól van, akkor senkit nem érdekel ki van a képen..:( Ingyen pedig nem adom :D Az a betyárbarack vagy micsoda meg nem kell kössz...:/
A csaj nem a szutyok Such Hurricane? Elvileg valami pszichológus akart lenni, de nekem inkább kezelt személynek tûnt. Ha õ az akkor a srác meg az év vesztese.
Jó, akkor inkább ne személyeskedjünk, ez egy "anonim" oldal... #53, a 3. kommenteden jót nevettem :DD
A kérdező hozzászólása: En vagyok a kepen csak nem akartam mondani! De mar latom h nem volt jo otlet :( :)
1. Fb-ról lenyomozni a valódi neveket nem ér, az nem megfejtés. :D 2. Mondom, felhasználónevet, de ne mostanit! :D 3. A kalocsai tökmagrémet ne keverjük ide, könyörgöm!
TE VAGY G!!!!!! :D:D
Ja bocs a fiú G betûvel, így? Nem az a "G"...)
én tudom a megfejtést :D
Jah, és felhasználónevet kell mondani, de nem mostanit. :D
Sajnos csak a lányt. :(
A fiú név B betûvel kezdõdik, a lány név meg F betûvel, jól tippeltem?
1. Nem adom fel..., te nem játszol. :) 2. Az *Acid Rain* nick nem elég a sörhöz. 3. A másik felet is ki kell találni.
pesti nagyp*csájú van a képen : *acid rain*
pszichológus pina vagy egykutya :D
Pszichiáter? Én? :D Langyos.
te pont az vagy :D
A kérdező hozzászólása: Ezeket olyan jó olvasni :D
Pont csütörtökön lesz az egy éves évforudulónk :)
en is itt talaltam meg a szerelmemet es 2 eve egyutt vagyunk:) egy olyan kerdesnel ismerkestunk meg amire az volt ki irva hogy "kinek lenne kedve ismerkedni?" :) 19L
A kérdező hozzászólása: De duuurvaa ! Wow
gyikes pár: [link]
A kérdező hozzászólása: :) Na az jó
Én igen, azóta is Együtt vagyunk. :)
én itt találtam egy lányt akivel össze fogok jönni, csak még nem találkoztunk
Remény hal meg utoljára. Én meg elõtte... (F)
Nem
Én ismerek egy olyan párt.
Én sokszor majdnem megtaláltam, de volt itt 1 hónapos netes kapcsolatom, de azota nem jött össze semmi sem. 19/F
az a fénykép tuti kamu ne nagyon vedd be ezeket kérdezõ (szerintem).
A kérdező hozzászólása: Ha igaz ha nem de akkor is cukik:D
A kérdező hozzászólása: Na latom jó a hangulat :D
Még mindig kevered az álmaidat a valósággal. Javasolnék egy pszichiátert! ;)
múlt héten még én dugtalak :D
Aki kicsit is is ismer, tudja, hogy nem állnék össze egy olyan alakkal, aki írni sem tud helyesen, valamint ilyen silány humorral rendelkezik. :'D
ne tagad le a kapcsolatunkat! mikor a farkam kellett bekapnod az tetszett ugye ?
# 21 Álmodban.
amit a kilenceske linkelt képet azon a volt csajom van
Csak tudnám, hogy ki a fene tette ki...:D
Az a kép nem kamu!
Több csaj is szóba jött, pontosan 5, igazából csak tennem kellett volna érte, hogy járjak velük, csak mind minimum 150km-re volt tõlem.. És nagyon csinosak voltak, meg normálisak kedvesek..de háát a távolság :/
Nem kamu a kép.
Volt. Ki is használt rendesen.
még nem.

17 hetesen, 4. gyermeknél már nagyon éreznem kéne a mozgását a babának? Mert most már meg vagyok ijedve mert szinte nem is mozog. Az előző babám ilyenkor már sokat mozgot létezik hogy ilyen nyugodt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :)) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :)) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :))

Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :) ) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :) ) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :) )
A 22-ik hétig van idõd megérezni.
en most vagyok a 17 ik hetben es a 3 ik babamat varom de meg en sem erzem mozogni.remelem par nap mulva mar megmozdul mert mar kezdek en is idegeskedni elozo terhessegemnel ilyenkor mar mozgott a fiam.
Szia! A 3. babát várom, majdnem 17 hetes voltam, amikor elõször éreztem. Figyelnem kellett rendesen, és minden nap kínszenvedés volt, mert csak az esti pihinél éreztem, hogy talán mozog. Közben mindenkinek elege volt, mert hisztiztem, hogy miért nem mozog már, mibaja? Az elsõt 20. héten, a másodikat 16. héten éreztem. Tehát nyugi, az is lehet, hogy még várnod kell 1-2 hetet. Sok boldogságot!

Ha pengetőre rajzolnék alkoholos filctollal, mit kéne raknom még a rajzra hogy ne kopjon le?

Legjobb válasz: Átlátszó körömlakkot.Én így csináltam.:)Csak óvatosan, nehogy elkend vele a rajzot.

Átlátszó körömlakkot.Én így csináltam.:) Csak óvatosan, nehogy elkend vele a rajzot.
elõte tegyél próbát másik lapon, nem oldja -e a lakk a filcet, nekem egyszer elfolyt!!
ELsõ válaszoló vagyok. HA aláírt pengetõd van, azt inkább tedd el emlékbe, ha nem használod nem kopik le róla. Ha saját rajzot szeretnél pengetõre van egy hangszerüzletnek az oldalán olyan, ahol felölthetsz képet rajzot, hogy mi legyen a pengetõn és legyártják.Megpróbálom megkeresni neked, ha esetleg nem lenne meg, érdemes megkérdezni a helyi hangszerüzletbe!:)
Ha ágyat teszel rá akkor nem kopik le a minta.
Ágyat?:O és akkor miért nem kopik le?
A kérdező hozzászólása: tyû hát köszi szépen ha megkeresed :) de egyébként saját rajz és nem aláírt :) mondjuk már odaadtam a barátomnak mivel Metallica a kedvenc együttese és azt írtam rá. de ha megkeresed nagyon megköszönöm.
A kérdező hozzászólása: nem is teszek rá semmit
A kérdező hozzászólása: oké a hajlakk se jó az meg leoldja az egészet..
A kérdező hozzászólása: hajlakk?
A kérdező hozzászólása: áh csináltam 1et és elfolyt körömlakkal még jóhogy kipróbáltam :( a másikra nem merem rákenni de valamivel "tartósítani" kéne....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat:)
Ha megint ilyent csinálnál, szerintem vegyél egy vékony pengetõt (a Gitár odúban tegnap láttam .40-es körülit, fehérben, szürkében), arra rajzolj, és vigyél fel rá vékonyan mûgyantát! Elvileg az strapabíró. Ha forró tûvel nagyon picit kilukasztod, és áthúzol rajta egy cérnát, fel tudod akasztani. Csak vigyázz, nehogy megfolyjon a mûgyanta, mert akkor pukli lesz rajta!

A Mezzoforte-ba javítanak gitárt? Csak nyakat kéne beállítani meg a húrmagasságot, meg a jack bemenetet kicserélni

Legjobb válasz: Miért épp a Mezzoforte? Budapesten ott van tõlük egy ugrásra a Vintage'52, talán a legjobb javítómûhellyel.

Miért épp a Mezzoforte? Budapesten ott van tõlük egy ugrásra a Vintage'52, talán a legjobb javítómûhellyel.

Május 12 kén jött meg a menszeszem. Mikor legyünk együtt a párommal hogy baba legyen?

Már van egy kisfiúnk de nagyon szeretném testvért neki.

Legjobb válasz: Ha nem akarsz nagyon belemenni, akkor csak hõmérõ. Minden nap rögtön ébredés után, ugyanabban az idõpontban, úgy, hogy elõtte lehetõleg meg se mozdulj. Érdemes a ciklus.hu-n vezetni a hõgörbét, amikor hirtelen leesik, akkor, és azt követõ napon érdemes próbálkozni. www.fogamzas.mindenkilapja.hu-n a Peteérés ideje címszó alatt részletes leírást találsz egyéb módszerekrõl is. Az elején érdemes csak a hõmérõ, mert ha mindent próbálsz, akkor egy idõ után bele lehet zavarodni.

Ha nem akarsz nagyon belemenni, akkor csak hõmérõ. Minden nap rögtön ébredés után, ugyanabban az idõpontban, úgy, hogy elõtte lehetõleg meg se mozdulj. Érdemes a ciklus.hu-n vezetni a hõgörbét, amikor hirtelen leesik, akkor, és azt követõ napon érdemes próbálkozni. http://www.fogamzas.mindenkilapja.hu-n a Peteérés ideje címszó alatt részletes leírást találsz egyéb módszerekrõl is. Az elején érdemes csak a hõmérõ, mert ha mindent próbálsz, akkor egy idõ után bele lehet zavarodni.
Szia! Hány napos ciklusaid vannak? Fontos a számításban.
Szia! Mi a menzeszem végétõl a következõig minden nap együtt voltunk. Tudom, nem túl romantikus, de mindkétszer elsõre összejött a baba!
Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-n, írd be a ciklusaidat, és akkor megmutatja egy táblázat, hogy mikor érdemes együtt lenni a pároddal, és ha akarod azt is megmutatja mikor van esély kislányra és kisfiúra. Ez már többeknek bejött, nekem is. :) Próba szerencse.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a segítséget. Regisztráltam a ciklus.hu-ra remélem nekem is segít majd.:) Köszi mégegyszer a segítséget. üdv

Google Drive nem képes arra, hogyha egy html-t feltöltök, akkor azt html-ként nyissa meg a böngészõben, és ne txt-nek?

Legjobb válasz:
De, képes rá, viszont bizonyos feltételeknek teljesülniük kell, hogy a drive-ot weboldal háttértárként használhasd. 1. készítsd el a drive-on belül azt a mappát, ahol a statikus weboldalad fájljait tárolni fogod. 2. adja a mappának teljes publikusságot az internet felé (Megosztás - Nyilvános az internet felé) 3. ebbe a mappába tedd bele a kívánt html fájljaidat, képeket, csss fájlokat, akár almappákba is. 4. nyisd meg a kezdõoldal html fájlját szerkesztésre, nyomd meg a szerkesztõben a preview/elõnézet gombot. A címsorban lévõ url-t közzéteheted, ezen keresztül bárki megtekintheti a statikus weboldaladat. Angolul: [link] A Drive-ról nem lehet php-t, vagy más szerveroldali nyelven írt scriptet futtatni (így ajax-ot sem).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De, képes rá, viszont bizonyos feltételeknek teljesülniük kell, hogy a drive-ot weboldal háttértárként használhasd. 1. készítsd el a drive-on belül azt a mappát, ahol a statikus weboldalad fájljait tárolni fogod. 2. adja a mappának teljes publikusságot az internet felé (Megosztás - Nyilvános az internet felé) 3. ebbe a mappába tedd bele a kívánt html fájljaidat, képeket, csss fájlokat, akár almappákba is. 4. nyisd meg a kezdõoldal html fájlját szerkesztésre, nyomd meg a szerkesztõben a preview/elõnézet gombot. A címsorban lévõ url-t közzéteheted, ezen keresztül bárki megtekintheti a statikus weboldaladat. Angolul: [link] A Drive-ról nem lehet php-t, vagy más szerveroldali nyelven írt scriptet futtatni (így ajax-ot sem).
A kérdező hozzászólása: én nem akarok weboldalt, csak html dokumentumot megnézni!
Lásd 4. pont elsõ mondat...
A kérdező hozzászólása: ez világos, de nem csak más, hanem azt szeretném ha én vagam is a Drive-ba belépve html-ként látnám ls nem txt-ként
A Google Drive elsõsorban adattárolási célokat szolgál. Nem webszerver. Próbáld a Google Sites-t (Google Webhelyek).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a leírást, azt még meg tudnád mondani, hogy egy domaint hozzá tudnék rendelni a Google folderhez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a leírást még egyszer, de az a problémám van, hogy az ékezetes magyar betûket nem jól jeleníti meg. Mit tehetek?

Nero val, hogyan lehetne a filmet kiírni úgy, hogy nem iso képfáj ként van meg a film hanem audio video mappaként a gépemen?

Mert a dvd rõl felmásoltam a gépemre és ki kellene írnom úgy, hogy egy nem divix-es dvd lejátszó lejátssza. Ha NERO val nem lehetséges akkor milyen programmal tudnám megcsinálni?

Legjobb válasz: Sikerült a Clone DVD vel megoldani! :)

A kérdező hozzászólása: Sikerült a Clone DVD vel megoldani! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!