Találatok a következő kifejezésre: Kenem a meg (1756 db)

Hogyan kéne jeleznem neki hogy nagyon tetszik, meg azt is, hogy hogyan kéne elhívnom valahova? Nagyon teszik és nem tudom, hogy hogy kéne lépnem. (Még nem volt barátnőm és abszolút nem vagyok tapasztalt a témában, úgyhogy trollok kíméljetek x) ).16/f

Sziasztok! Az a gond, hogy van egy lány, akivel egy osztályba járok, de nem tudom, hogy hogy kérdezzem meg. Jól kijövünk és nagyon sokat tudunk beszélgetni. Eddig általában én írtam neki, de mostanában nem tudom hogy mindig én kezdjem el a beszélgetést, mert már annyiszor én kezdtem vele chat-elni hogy szerintem ez már zaklatás és már nincs hozzá bátorságom. xD :( na mind1...De amúgy tőlem mindig kikérte a véleményét hogy szerintem melyik a legjobb kép róla. De ezt kb 1 hónapja csinálta már. :( Másik probléma pedig az hogy van egy köcsög osztálytársam, aki minden csajra nyomul és azt aki nekem tetszik, azt állandóan lefogja, meg taperolja és ez rohadtul felidegesít. Szerintetek hogy jelezzek neki hogy nagyon tetszik? Légyszíves normális válaszokat adjatok, mert azok most nagyon jól jönnének. :( (Szerintem még mindig érdeklem, de nem szoktunk mostanában beszélgetni)

Legjobb válasz: Várd meg iskola után és kísérd haza. Ezt csináld meg többször, aztán kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok e máskor is. Ha benne a van, akkor a többi már megy magától.

Várd meg iskola után és kísérd haza. Ezt csináld meg többször, aztán kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok e máskor is. Ha benne a van, akkor a többi már megy magától.
Beszélgess vele többször. Ha beszélgettek, mond neki, hogy tanácsot szeretnél kérni töle és kérdezd meg, hogy szerinte milyen lány illene hozzád. Esetleg vezesd rá, hogy örülnél ha olyan lányt találnál mint ö.
Szia Laci vagyok. Van kedved valamikor beülni valahova? De ha nem vagy olyan akibe 2 mp alatt belezug a csaj akkor beszelgess vele, hogy ismerjen meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :) Az elsõ kommentelõ ötlete tetszik. :)
Telenor Smart Touch Mini, de ha választhatsz szolgáltatót, akkor ugyanezt vedd meg a Vodánál (Vodafone Smart Mini).
Lemaradt a lényeg: mivel ott jóval olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: És jó telefon a telenor mini? Ugye bár az Alcatel gyártja vagy is azt hallottam és az Alcatel telefonok nem nagyon jók
Arra készülj fel, hogy a 2 éves gari lejárta elõtt meg fogja adni magát, szóval ne 5 évre tervezd azért. 1. voltam

Baj ha a két éves lányomnak nem kenem a popoját már 4 hónapja? Kb? még pelenkás a lurko és sajnos az is marad mert hajlandóságot nem mutat a szobatisztaság felé ti még krémezitek?

Legjobb válasz: nekem is 2 éves, már csak ha piros, meg éjjelre kenem neki. nekem se akar még pelusmentes lenni..:-) de még ráérnek...

nekem is 2 éves, már csak ha piros, meg éjjelre kenem neki. nekem se akar még pelusmentes lenni..:-) de még ráérnek...
Én igazából sose krémeztem "rendesen" mert nem hajlamos a piros popsira.Napi 1-2 kaki volt azt is látványosan nyomja, hamar kiveszem és akkor kap egy kis krémet.Meg éjszakára kap.
Nekünk csak éjjel van már pelusunk, és igen kenek neki krémet, mert ha nem kenek azonnal pöttyös lesz.
szia én hintõporozom neki
nembaj, de mér nem szoktatod szobatisztaságra.mi az hogy 2 éves gyerek még ráér szobatiszta lenni?ha a gyerek nem mutat hajlandoságot akkor te mutass.sajnos én azt tapasztalom, h sokszor az anyuka lustasága miatt pelenkás 1 gyerek 3-4 évesen is.mert az anyának kényelmesebb pelenkázni, minthogy levegye rola megmutassa a bilit, és ha baleset van akkor mosni kell, ez van de elkell kezdeni valamikor.
de jó, hogy feletted a kérdést :) én fél éves korától csak éjjelre kenem a fenekét, viszont mióta szobatiszta, azóta nem is kenem, pedig éjjelre még kap pelust. ezentúl kenni fogom a popóját este :) 2, 5 éves :)
Szia! Én soha nem krémeztem a feneküket rendszeresen, csak az elsõ pár hétben és ha piros volt. 3.5 éves és 1.5 évesek

Szerintetek is erősíteni kéne a kkv-at vagy jobb lenne még több multi, mert azok jobban fizetnek?

Legjobb válasz: Szerintem fel kéne már hagyni ezzel a multi vs. kkv szélmalomharccal. Se multik nélkül, se kkv-k nélkül nem tudunk meglenni, és ezek sem tudnak egymás nélkül meglenni. A kkv-knak szükségük van a multikra mint vásárlókra, a multiknak pedig a kkv-kra mint beszállítókra. Ha arra gondolsz, hogy az államnak erõsítenie kéne-e a kkv-kat, akkor arra két okból mondok nemet. Az egyik az, amit fentebb leírtam, a szimbiózis, amit kár állami hozzá nem értéssel megbolygatni. A másik pedig az, hogy nem hiszem, hogy az állam gondoskodó, tápláló csecsére való rászoktatás erõsítésnek lenne nevezhetõ.

Szerintem fel kéne már hagyni ezzel a multi vs. kkv szélmalomharccal. Se multik nélkül, se kkv-k nélkül nem tudunk meglenni, és ezek sem tudnak egymás nélkül meglenni. A kkv-knak szükségük van a multikra mint vásárlókra, a multiknak pedig a kkv-kra mint beszállítókra. Ha arra gondolsz, hogy az államnak erõsítenie kéne-e a kkv-kat, akkor arra két okból mondok nemet. Az egyik az, amit fentebb leírtam, a szimbiózis, amit kár állami hozzá nem értéssel megbolygatni. A másik pedig az, hogy nem hiszem, hogy az állam gondoskodó, tápláló csecsére való rászoktatás erõsítésnek lenne nevezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Ha nem lenne multi, akkor mi lenne a megoldás?Mivel minden normális cég privatizálva lett, ezért a legtöbb tenders sorra a csókos cégek nyerik el.A bajom a multival csak az, hogy nem ad hasznot az országnak.Lsd.:x évi adómentesség.A kkv-k pedig nem minden esetben a szimbiózisra törekszenek.Amik esetleg nem tudnak sehova beszállítani vagy szolgáltatni, azok kiesnek a gazdasági körbõl, igaztalanul.
Magyar multik kellenek jó fizetésekkel.
A kérdező hozzászólása: A multival valamilyen szinten egyet tudok érteni, de az adóval nem igazán.Pl. tesco is nevetséges áron szerzi be a magyar árut és legalább tripla haszonnal adja tovább.Nyilván a kereskedõ a haszonszerzésért csinálja azt amit csinál, de a legtöbb multi úgy látom csak kihasználja az embereket.Ha uniós fizetések lennének pl. egy szalag mellett(1000 euro), akkor el tudnám fogadni.Sajnos ha nem tetszik el lehet menni, vagy mennek tovább.Pl. románia, kína, ami már lassan egyenlõ a rabszolgatartással...Ez a szimbiózis jó ötlet, csak az itteni kkv-k akkor tudnának érdemben anyagot, beszállítást végezni, ha meg lenne alapozva a megfelelõ piaci struktúra, csak azt anno a komcsik szétverték...Pl. nagyonjó piaci hálózatot lehetne kialakítani mezõgazdasági gépek és termékek kereskedelmére, fejlesztésére vonatkolólag(multi, kkv, egyetemi kutatás, fejlesztés, állami beruházás)...
A kérdező hozzászólása: A kormány már csak baszott újraépíteni, felépíteni.Inkább rabolnak, élõsködnek.Megtehetik, mi meg hagyjuk.Ezért megyek szavazni. Amúgy ha nem tudják eladni a cuccaikat, az azért is van mert a multi jobb áron adja a dolgait és az embereknek persze a szar jobban megéri, mint a normális.Sajnos a kicsik is rájöttek erre és ott is kezdik átvenni jó multink szokásait.Pl. az emberek lexarják mennyi adalék van a kenyérben stb.
A kérdező hozzászólása: A tripla árrés tapasztalatokon alapul, bár nem mondható rá mindenre.De ez ált. az alap.Fogalmazzunk úgy hogy a bekerülési klts. triplája.Mert a magyar tej nem azonos a tesco és mások által forgalmazott tejjel pl..A másik bosszantó, hogy nem is nagyon fizetek a cégek, pedig megtehetnék, volna mibõl.Válság idején is elég szép profitot termelnek.Csak ogye az a vezetõségé lesz.KKV-knak esélyük sincs versenyezni velük, ha nem válnak kiszolgálóivá.
A kkv-nak a mérethatékonyság miatt nincs esélye versenyezni a multival. Azokban a tevékenységekben, amelyekben minden piacgazdaságban hosszú idõ óta multinacionális nagyvállalatok ûzik az ipart, ott kijelenthetjük, hogy azt a tevékenységet csak nagyban éri meg ûzni. Ekkor a kkv-nak valóban nem marad más lehetõsége, mint kiszolgálni a multit - de az is egy lehetõség, és az is lehet profitábilis lehetõség! A kkv-nak mindenképpen jobb, ha a multi tõle rendel, mint ha nem tõle rendelne, nem igaz? Emellett pedig vannak olyan iparágak, amelyekben meg a multinak nincs keresnivalója, ott meg a kkv-k uralják a piacot.
Attól függ, hogy mivel foglalkoznak. Bizonyos területeken egyszerûen fel kellene fogni: nagyobb tõke -> hatékonyabb megoldás, bármennyire is eröltetik a kkv-kat, azzal csak tolják maguk elõtt a problémát. Ez egyébként a mezõgazdaságunkra fokozottan igaz.

Titeket nem idegesít, hogy általában oda megy a gyerek ahová nem kéne, ahová meg kéne nagy szenvedés által?

Legjobb válasz: Engem nagyon kiakaszt ez a dolog idegileg. Van olyan család a közvetlen környezetemben (a munkahelyemen találkozom velük) ahol már a 6. vagy a 7. gyerek jön és õk nem számolgatják, hogy mikor van pé meg stb. és mégis jön. Van ahol meg egy sem akar összejönni. :(

Engem nagyon kiakaszt ez a dolog idegileg. Van olyan család a közvetlen környezetemben (a munkahelyemen találkozom velük) ahol már a 6. vagy a 7. gyerek jön és õk nem számolgatják, hogy mikor van pé meg stb. és mégis jön. Van ahol meg egy sem akar összejönni. :(
nekem már vna egy babám. és könnyen összejött. mégis tök ki vagyok akadva azon, amit írtál. nagyon sajnálom azokat, akiknek nehezen jön össze.
Na és mi van azokkal, akik nem görcsölnek, nem lelkiznek, jó az egészség és mégsem jön a baba?
Hat epp ez az, nem irigyeltem masoktol, jol ereztem magam, nyugodt voltam es jott magatol!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó!valószinüleg te nem probálkozol.
Engem nem, Sok no nem hiaba nem lesz terhes, tul sokat stresszelnek emiatt es ketsegbeesetten probalnak teherbe esni, ahelyett, h jol ereznek magukat, rengeteg no vetel el lelki tulterheltseg miatt.
Tegnap belenéztem a Mónika showba. Volt benne egy csaj, aki talán 5hónapos terhes volt. Prostituáltként dolgozott még a terhessége elején is. A gyereket az apja nem akarja, Õ sem tartotta volna meg, csak nem adott neki pénzt az "apa" abortuszra, neki meg nem volt rá. Na? SZerintetek milyen élete lesz annak a gyereknek? A csaj sem számolgatta biztosan, hogy mikor van pé. Mi már lassan 2 éve probálkozunk, de nem sikerül! :( Az ilyeneknek meg rögtön összejön!
A kérdező hozzászólása: sajnos nekünk még nincs egysem.
Szia! Hát eléggé igazságtalan az élettõl, az már biztos!Nekem vannak gyerekeim, de nehezen jöttek össze, évekbe tellett.Már régóta szeretnék még egy kicsikét, de nem jön össze!Hát ez a mi sorsunk, sajnos! Akinek egy babája sincs, kivánom mindenkinek, hogy minél hamarabb legyenek babásak, hogy nagyon boldogok lehessenek! Sok sikert és kitartást mindannyiunknak!
Sajna ott lehet, h a ferfival van a kanya :(
mivel még copyrightos ezért nem valószínû, hogy megtalálod
Írj privátba egy email címet és átküldöm.

Letöltöttem egy játékot beraktam deamon tools ba iso fájl lett. és még mindig azt írja be h kéne a cd. Mit kéne tennem? Mi a probléma?

Legjobb válasz: Ha jobban megnézed van benne egy crack mappa abban találsz egy ugyanolyan parancsikont mint amit kirakott a játék.Jobb klikk másolod majd megnyitod a C program files és a játék elérését ahová telepûlt oda jobb klikk beillesztés és a felugró ablakban Felülirja mindent gombra és már többet nem fogja kérni.

Ha jobban megnézed van benne egy crack mappa abban találsz egy ugyanolyan parancsikont mint amit kirakott a játék.Jobb klikk másolod majd megnyitod a C program files és a játék elérését ahová telepûlt oda jobb klikk beillesztés és a felugró ablakban Felülirja mindent gombra és már többet nem fogja kérni.
Szia. Az ilyen védelemmel ellátott CD-k képfájlaiban kell lennie valahol egy tört EXE-nek vagy egy programnak ami megtöri a gépeden lévõ EXE-t (alltalában a Crack mappában vannak). Nézd meg a képfájlt milyen mappák vannak benne, ha találsz benne crack mappát vagy olyan mappát ami a "release" névre utal (pl. Core, Fairlight, Vitality, stb, stb.) akkor nézd meg abban mi van. Az ott lévõ dolgokat másold a a játék mappájába, az ott lévõket felüliratva. Sok sikert. Üdv.
Szerintem crackelni kell...nézd meg az iso fájlon belül h van-e crack mappa vagy ha az nincs keress egy gyanus mappát amiben lehet crack!! :D
A kérdező hozzászólása: Volt benne egy ikon azt másoltam át .. szóval nem azt kelett volna de amugy nincs benne semmi olyasmi nevû mappa vagy bármi

Nekem 31-én kéne megjönni, még nem jött meg. Reggel negatív volt a tesztem. Lehetek még terhes?

Nekem 31-én kéne megjönni, még nem jött meg...remélem el is kerül, de reggel negatív volt a tesztem. 18-án volt peteérésem és mi 16-án és 19-én voltunk együtt...szerintetek van esélyem? A beágyazódás kb. 10 nap és utána 3-4 nap mire kimutatható a terhesség. Akkor nálam ez azt jelentheti hogy 2-án mutatható el?ször ki???? 25-ös érzékenység? volt a teszt...A h?met nem mértem, csak 3 napja mérem és az 36,8-,36-7 és 36,9. Szerintetek??

Legjobb válasz: Még csak 31.-e van!? Amúgy meg várjál péntekig,a gyógyszertárban kapsz ilyen vizeletcseppentõs tesztet,az még soha nem tévedett az ismerõseim körében.Anyának 3nappal mensi késése után már pozitív lett.

Még csak 31.-e van!? Amúgy meg várjál péntekig, a gyógyszertárban kapsz ilyen vizeletcseppentõs tesztet, az még soha nem tévedett az ismerõseim körében.Anyának 3nappal mensi késése után már pozitív lett.
Lehetsz. Ha olyan 2-3 nap nem jön meg, csinálj újabb tesztet. Sok sikert hozzá!!
Ma van 31! Lehetsz kismama, várj néhány napot és tesztelj újra! Szorítok!
Szia. Van esélyed:) Túl korán teszteltél, várj pár napot.Nelem 5 na késés után mutatott elõször pozitívat a teszt, és az is még halvány volt.Mnden attól függ, mennyi a HCG hormon a szervezetedben.A hõmérõzés nem megbízható szerintem.Ingadozhat.Amúgy vannak 20-as érzéknységû tesztek is.Én Gravi-Hcg-t ajánlom.Türelem, és pár nap múlva teszt. Drukkolok:)

Ennyire gáz lenne, hogy nõként a gazdag pasikat részesítem elõnyben? ! Intelligens vagyok és még csinos is, szerintem ez így simán jogos.

Többen leszóltak már emiatt, de nem értem õket, hogy miért. Ha választhatnának két ugyanolyan pasi közül a belsõ és külsõ tulajdondságaikat nézve, ha az egyik tehetõsebb, õk is azt választanák. Ne értse senki félre, nem azt várom el, hogy állandóan õ fizessen mindent/elhalmozzon ajándékokkal/wellnesshétvégéket fizessen, de sokkal jobb egy biztos egzisztenciával rendelkezõ férfi mellett lenni, bevallom, kényelmesebb. Nektek mi a véleményetek errõl?

Legjobb válasz: igazad van, de azért te is tegyél le valamit az asztalra. pl ne élõsködõ legyél, hanem legyen munkád/járj egyetemre és utána munka...szóval ne legyél eltartott

én egyetértek.. én is lány vagyok, és nem gazdag, és azt a kis pénzt amit sikerül öszegyûjtenem nem akarnám egy pasira költeni, mivel azt magamnak gyûjtöttem nehezen..de ha valakit megszeretnék, és látnám hogy erre meg arra nincs pénze biztos adnák, és bumm máris nincs pénzem az álmaimra, mert az övére ment az én pénzem. szóval sztem jogos. épp úgy ahogy a pasik sem szeretik a pénzéhes nõket, szerintem jogos hogy a nõk se szeressék a pénzéhes "csóró" pasikat.
tudtam én bazze!:D az a célom, hogy online belém szeress ezzel bebizonyítva neked, hogy a pénz nem számít!:D najó inkább alszom. asszem mindent leírtam. jó volt a kérdés, jó sok poszt született ide. jó8
A kérdező hozzászólása: Ó, Moszuke, igazi bölcs vagy :D
értem én.. nyilván nem hagynád el ha már szereted.. de megoldani a kialakult érzelmi és akár anyagi "válságot" az a nem mindegy.. és manapság könnyû lecsúszni pénzügyileg. ráadásul hozzátenném, hogy még azoknál a pároknál is ahol nem nézik a pénzt ott is rengeteg balhé forrása lehet a pénz vagy annak hiánya.. na most ehhez add hozzá a nagy lábon élést.. akkor egy ilyen kapcsolatban a pénzforrás csökkenése is már zavaró lehet.. szal csak is ellene tudok érveket felhozni. de nekem mindegy. egy bizonyos életszínvonalhoz szoktál, bizonyos értékrendszerre neveltek, vagy nevelõdtél tudat alatt. nincs ezzel semmi baj. a felfogásod kikezdhetõ, bele lehet kötni elég könnyen, de ez van. a jövõ a megmondója, hogy fölöslegesen aggodalmaskodunk vagy jogosan. szép vagy, okos vagy, pénzes vagy.. nyilván ne a gubisok között keress párt magadnak. és pénztõl függetlenül a kapcsolatban úgy is lesznek problémák, amiket nem fogtok tudni megoldani se IQval, se pénzzel, se szépséggel.:)
A kérdező hozzászólása: Hát, 46-os, te biztosan jobban tudod elõre mint én :D Annak pedig, hogy ilyen botrányosan alacsony az orvosok fizetése, szerintem ne örülj semmilyen formában, mert a betegek isszák meg a levét.
#44: azért kell a gazdag pasi :)
elhagynád szerencsére kezdõ orvosként nincs esélyed sok pénzt keresni. helyrebillenhetsz még
A kérdező hozzászólása: 42-es, köszönöm, érdekes dolgokat írtál :) Én sem tudom miként döntenék egy általad felvázolt helyzetben. De nagyon valószínû, hogyha szeretem, nem tudnám ezért elhagyni. Magamat inkább anyagiasnak nevezném, mint pénzéhesnek. Nem nagy extra dolgokra vágyom (semmi iphone meg sokmilliós autó, mint valaki írta), csak egy viszonylag jó színvonalbeli életre, amit a mai világban már tehetõsnek hívott emberek tudnak élni.
ezen most elgondolkoztam picit.. hogy a pénzközpontú értékrendszernek vajon tényleg velejárója-e a partner nem_tisztelése ha az elveszti a pénzforrását? hiszen valaha emiatt (IS) jöttünk össze. azért ez elgondolkoztató.. mert egy magasság, egy vallás, egy nézet, egy hobbi, egy akármi által összeillõ pár az sokkal idõtállóbb mint a pénz alapján összeillés. fõleg a mai világban. persze ezen a ponton szerintem szóba kell hozni, hogy nyilván nem CSAK a pénz számít a kérdezõnek. hanem pl pénz+kedvesség. és a kedvesség pl idõtálló. DE ha nem is azonnali szétválást eredményezne a pénzforrás elapadása, akkor is mindenképpen konfliktus forrást jelentene a pénzközpontú értékrendszerû párok között ez a dolog. persze nyilván meglehet oldani ezt a konfliktust is mindent... a kérdés, hogy a felek mennyire jártasok a konfliktuskezelésben... ebbe így konkrétan nem gondoltam bele.. érdekes:) megérte ma is felnézni ide. eddig is messzirõl kerültem a pénzéhes embereket, de most megerõsödött a hitem
nem tudtál mondani az emberségre semmit. érzed te is, hogy emberileg sérült vagy :)
A kérdező hozzászólása: Bizony, de akár meg is halhatok, mielõtt orvos lehetnék, ha ettõl a lehetõségtõl mégjobban érzed magad, kedves 39-es.. :D
még sok éved van. kieshetsz :)
A kérdező hozzászólása: 34-es megnyugodhatsz, nem pécsi vagyok, és mindenképp Magyarországon szeretnék maradni. Bár kétlem, hogy a szakmai hozzáértésemet bírálni leget, valamint engem jövendõbeli rossz orvosnak, dehát ahogy érzed :) Örülök, hogy ilyen sok válasz jött, mindenkinek köszönet :) Szetetem az ilyen nem anyázós, értelmes kommenteket :)
#34: Te is pécsi vagy? :D Igen, a "hogy" még talán elhanyagolható... a vesszõ viszont nem.
a pénz azért ciki egy embernél (EMBER), mert jóban-rosszban. tönkremegy anyagilag a szerelme? kórházba kerül? akkor dobja, mert "nem tud rá felnézni". ilyen egy ribi. az ilyet nem ápolja otthon senki ha megbetegszik, mert a társa is hasonló. kidobja a selejtet
A kérdező hozzászólása: hihh :D úgyvan, jót mindenkinek. Ez most egy csodás kérdés csodálatos lezárása, úgy hiszem :')
Az állatvilágban nagyrészt a nõstények mindig az utódnemzésre legalkalmasabb hímet válasszák, akik képesek védelmezni az utódokat. Tetszik/ nem tetszik ez nálunk, embereknél is így van, és a 21. Században nem a bicepsz mérete a garancia a jó élethez, hanem bizony a pénz. Nyilván hamarabb tudjuk elképzelni az életünket egy anyagilag stabil férfi mellett, mint egy nemtörõdöm, lusta mellett. Ettõl még nem leszünk pénzéhes r-ok. Soha nem várnám el senkitõl, hogy eltartson, de jó érzéssel töltene el, hogy a gyerekeim anyagi biztonságban nõhetnek fel, ha úgy adódik.
oké, te maradj az állatok szintjén. egy ember ennél bonyolultabb.
Szerintem mindenki éljen úgy, ahogy akar. Ha te a gazdag pasikat preferálod, akkor legyen így. De cserébe nyilván valamit kell adnod...mondjuk szexet, fõzni/takarítani, jobb esetben a személyisgedet, az eszedet. Bár magán véleményem szerint ha IGAZOI kapcsolatot akarsz, akkor nem a pénz lesz a perdöntõ. Az én volt párom gyári munkás volt, de mégis megvolt minden, ami kellett, lakás, kaja, buli is simán belefért, persze voltak rosszabb hónapok is... Egyébként ne csodálkozz, ha r**nak tartanak emiatt, mert sok csajnak csak a pénz a fontos. De ha az elsõ gondolatod a vajon mennyi a nettó fizuja, akkor gondolkozz el egy kicsit, hogy 20év múlva mennyit fog jelenteni egy Audi a feneked alatt, ha egyszer nincs kihez szívbõl odabújni....
Szerintem nincs probléma a gondolkodásmódoddal, csak rosszul fogalmaztad meg a dolgot. Legalábbis szerintem. Én is úgy vélem, az a legjobb, ha az ember hozzá hasonló színvonalon élõ emberrel alakít ki kapcsolatot. Miért? Mert sem eltartottnak, sem eltartónak nem jó lenni. Nem szívesen járnék egy olyan emberrel, akinek annyi pénze van, hogy telik luxusautóra, villára, minden évben luxusnyaralásra. Kellemetlen lenne, hogy én ezt nem tudom megengedni magamnak, az pedig még kellemetlenebb lenne, ha õ fizetné. De ugyanígy nem szívesen lennék együtt olyannal se, aki csóró. Vagyis a csóróság még annyira nem is gáz, de ha se motivációja, se esze nincs arra, hogy változtasson, az igen is szar lenne. Ha egy férfi azt várja el egy nõtõl, hogy õ tartsa el, az legalább annyira gázos, mintha a nõ várja el. De az megint csak kellemetlen, ha én mondjuk szívesen elmennék néha nyaralni (nem feltétlen valami luxus helyre), neki meg arra sem lenne keret. Viszont szerintem kicsit el vagy tévedve, ami az orvosi fizetést illeti:D Ha Magyarországon akarsz maradni, akkor egy ideig nem nagyon kell arra számítani, hogy olyan hú de jó életed lesz, hacsak a szüleid nem segítenek az elindulásban. Hanyad éves vagy?
igen igen, nem mindegy, hogy szegény sorsból jön, és épp nincs vagyona, de szorgos, és dolgos, rátermett, ... vagy egy utolsó lusta link az a fickó. mert sok szegényebb sorsból jövõ, szorgalas fiúból lesz "gazdag" ember. Szóval ja, nem egyértelmûen az jelenti ezt. azzal nincs baj ha valaki szegény, csak legyen szorgalmas.
Végig olvastam az összes választ. Nos, nincs semmi elítélendõ abban, hogy így érzel. Remélhetõleg ezzel a hozzáállással fogsz is találni magadnak megfelelõ partnert. Látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Én a mai napig azzal küzdök, hogy ne skatulyázzanak be "üresfejû, gazdag plázamacskának", mert sajnos a külsõm miatt hajlamosak erre az emberek. Pedig ugyanúgy mosok, fõzök, takarítok mint akárki más. Sõt, kevesük gondolná, hogy diplomás óvodapedagógus vagyok, aki imádja a gyerekeket és a szakmáját. Külön élek és eltartom magam. Minden párkapcsolatomban azért küzdök, hogy egyenrangú fél legyek, hogy Én is legalább annyit lerakjak az asztalra mint a partnerem. Nem akarok eltartott lenni akit ha kidobnak nem marad mása mint a szép kis pofikája meg egy bõröndnyi ruhája. A mai világban az ember aligha számíthat bárkire is, egyedül IS tudni kell boldogulni! És csak egy ellenpélda: Évekig éltem egy plasztikai sebésszel ( azért írom le a foglalkozását, hogy legyen viszonyítási alap a pénztárcáját illetõen). Mindent megkaphattam volna tõle, HA elfogadom. Semmit nem fogadtam el. Azt akarta az elsõ hónap után, hogy költözzek oda, de Én nem akartam függeni senkitõl. Telefont, táblagépet , wellnes hétvégéket vett nekem, azt gondolta ezzel ellensúlyozni tudja azt, hogy sosincs velem. Nem bírta megérteni, hogy pl. egy kirándulással, vagy egy csokor virággal sokkal közelebb állhatna a szívemhez. Sajnos Õ azt hitte a drága ajándékok kellenek. Talán a saját lelkiismeretét akarta elaltatni ezekkel. 2, 5 évig bírtam amikor rájöttem, hogy ez nekem nem elég. Anyagilag életünk végéig elég lett volna, de érzelmileg semmit nem kaptam tõle, üresnek éreztem magam. A barátnõim szerint Õ volt a " tökéletes parti" és mivel a barátnõim mind olyan értékrendû emberek mint Te, nekik megfelelt volna.Kívánom hogy találj magadnak ilyen partnert, és kívánom, hogy neked ez elég legyen egy életre! Igaz az a mondás, hogy a pénz nem boldogít! 26/ N
a mai nõk kivételesen közel állnak az állatvilághoz :DDD ékes példák arra, hogy sok nõ csak élõsködik. sok esetben negyed annyit keres, de elvár ezt azt.Olyan mint egy luxus kutya. Én nem néztem soha egy lánynak mennyi pénze van, igaz a komoly kapcsolat nekem nem hobbim :D Csak a nõk nézik.Ráadásul ezek a nõk mocskos módon kisemmizik a férfiakat.Hozzá mennek egy jobb módúhoz aztán kiszívják a vérüket is.Elviszik a házat stb:D egy idióta rokonommal is ez történt.Az is túrta le a pénzt a rib*ancának(felesége amúgy) az meg jól kisemmizte meg csalta a madarat...nem mintha érdekelne a sorsuk :D de jó példa :D Nem volt szegény a nõ sem, csak szegényebb.Hányingerek.
22 vagyok, tehetõs családból származom és volt már tõlem szegényebb barátom is, most viszont tõlem gazdagabb van. Az elõzõ barátommal nem volt semmi gondunk, egészen addig, míg a szülei nem érezték meg, hogy elég komoly a kapcsolatunk. Beleavatkoztak mindenbe és mint kiderült, az zavarta õket, hogy mi tehetõsebbek vagyunk, mint õk. Az én szüleimnél ez nem jelentett problémát, kedvelték õt is, meg a mostani barátomat is. Az egész kapcsolat elmérgesedett az elõzõvel, mert a szülei folyton hisztiztek és ez rá is kihatással lett. Nekem nem jelentett gondot az, hogy pl. nem mentünk nyaralni együtt, vagy nem kajáltunk idõnként drágább éttermekben, de nekik úgy látszik, hogy igen. A mostani barátommal jobb a kapcsolatom, de nem hiszem, hogy ez azért van, mert õ gazdagabb, hanem azért, mert sokkal önállóbb és magabiztosabb. Szerintem nincs semmi rossz abban, ha egy lány nem megy a saját szintje alá. Ezekbõl csak baj szokott lenni, ahogyan az elõzõ hozzászólások sokaságából is láthatjuk. :/
nem az a baj, hogy nem akar csóró pasit, hanem hogy konkrétan így le van írva: gazdagot akar. ez számomra nagyon nem egyenlõ azzal, hogy valakinek biztos egzisztenciája van. nálam azt jelenti a biztos egzisztenciát, hogy valakinek megvan a megfelelõ képesítése, és mondjuk nem munkanélküli. de nem gazdag!
nemtom szerintem elég elb*szott mentalitás. Anyám és apám is csóró volt amikor összejöttek és még vagy 5-10 évig. Ma 3 millát keresnek együtt havonta és 25 éve szerelmesek és hûségesek. Elõbb voltak érzelmek, amikre tudtak építeni. Húgom 8 éve van együtt a barátjával, 16 évesen jöttek össze, tehát ott sem volt nagy vagyona senkinek. Az én barátnõm se a pénzemért van velem, még pályakezdõ vagyok. Szeretett akkor is, amikor spórolnom kellett és nem volt sok pénzem. Szerintem ha az érzelmeidet a pénzhez kötöd az már eleve el van cseszve. Én még egy olyan párt nem láttam, aki pár évnél tovább húzta volna anyagiakra és nem érzelmekre építve, de ha tovább is húzta: az egyik fél folyamatosan megcsalta a másikat. Valahogy az ez anyagias mentalitás a felületesebb emberek sajátja és jellemzõen õk kompenzálnak a legjobban.
A kérdés félreértelmezhetõ, ahogy többen is tették szerintem. Nem vagyok fullextrás nõ, de azért megütök egy olyan szintet, ahol már mondhatom egy srácnak, hogy bocsi, nem tetszel és nem kell évekig várnom vagy akár az örökké valóságig a következõ "udvarlóra". Ezért vagyok olyan aljas, hogy ha választási lehetõség lenne, akkor inkább választanám a biztos munkahellyel rendelkezõt a bizonytalan helyett. Konkrétan az nem érdekel, hogy pénzes-e vagy sem. Köszönöm szépen ki tudom fizetni a mozijegyem ha moziba vágyok, vagy a drágábbik csokit. Bagatell példák, de a lényeg, hogy inkább azért "keresek" olyan srácot akinek fizetése is van egy bizonytalan bevételû helyett, mert már kipróbáltam a bizonytalant és marhára kiborító. Tizenévesen mikor összejöttem exszel még nem volt probléma, hogy csak sétálunk vagy náluk filmet nézünk. Aztán ahogy teltek az évek és nem kapott munkát kezdett idegesíteni, hogy sose megyünk sehova, még moziba se, mert nincs pénze és azt meg cikinek érzi, hogy én fizetek helyette (pedig szinte már könyörögtem, hogy fizetem én az egészet, még popcornt is kap, csak menjünk már), ezért inkább nem mentünk sehova vagy egyedül mentem vagy barátnõkkel, de nem vele. Aztán mikor nagy nehezen lett munkája akkor pedig ideje nem volt rám, mert bagó pénzért szétgürizte magát túlóra pénz nélkül, mert a fõnöke rájött, hogy egy balek. Annyira félt, hogy kirúgják, hogy ingyen túlórázott néha napi 16-18 órákat dolgozva, a fõnök meg röhögött a markába, hogy minimálbérért talált egy ilyen marhát, mert pár évvel késõbb kiderült, hogy a kollégák kb kétszer annyit kerestek normál munkaidõvel, mert õk a sarkukra álltak, hogy õk bizony nem dolgoznak éhbérért, és olyan tudásuk és gyakorlatuk volt (exnek is), hogy olyat nem kerít bármelyik utcasarkon, tehát nem könnyen cserélhetõ emberekrõl volt szó. És természetesen így már pénze volt, csak kedve, ideje nem illetve állandóan hulla fáradt volt. Így az utolsó 1-2 évben annyiból állt a kapcsolatunk, hogy átmentem, hozzám bújva elaludt, mikor haza kellett mennem felkeltettem, elköszöntem, hazamentem. Roppant "jól" mûködött. Mostani páromnak biztos állása van, ami leginkább a munkamorálja és a tudása miatt nevezhetõ annak. Fix munkaidõben van, fáradtnak néha fáradt, de van lehetõsége kipihenni magát, pár havonta van túlórája akkor is valamelyik szombaton egy délelõtt, de rendesen megfizetve és pár hónapja kapott fizetésemelést, mert a féléves értékelésen neki voltak a legjobb eredményei és finoman jelezte, hogy lehetne-e ilyesmirõl szó. Majdnem duplájára emelték a fizetését. Sokkal nyugodtabb mellette az életem, mint ex mellett. Nem okoz gyomorgörcsöt, hogy vajon mit szól hozzá ha felvetem, hogy menjünk moziba vagy színházba vagy a haverokkal sörözni esetleg valami közös programra, ahol belépõ van. Nem borul ki ha fizetni szeretnék helyette, így igen, r*banc módra néha helyettem fizet néha, fõleg sörözés idején, mert a társaságban "úgy" illik. Aztán legtöbbször otthon rendezzük, mert hagyja, hogy odaadjam a részem ha épp szükségét érzem ennek. Tehát ha ugyanabban a pillanatban ismertem volna meg az exem meg a mostani párom, akkor a mostanit választottam volna, a személyisége miatt pedig hatalmas fölénnyel, de hazudnék ha azt mondanám nem befolyásol az, hogy biztos egzisztenciája van exszel szemben. 24 L (csak hogy az egyik válaszoló boldog legyen :P )
...Azért mert ugye, ha nincs pénz, akkor szerelem van, ha VAN pénz, akkor boldogtalanság van. (ezt akartam irni, bocsi)
Marketinges vagyok, másik szakmám könyvelõ. Széthajtottam a belem, és van saját egzisztenciám, saját házam, amit én épitettem, ha ez megnyugtat.
utolsó vagyok, amit még hozzá tennék, az az, hogy attól hogy van pénz, nem kell forditott arányos következtetést húzni, hogy akkor boldogság, szeretet nincs. Azért mert ugye, ha nincs pénz, akkor szerelem van, ha nincs pénz, akkor boldogtalanság van. ugye ti is átgondoltátok hogy ez egy elég bagatel gondolkodás. nagyon sok embert ismerek, akiknél nincs pénz, mégsem szerelmesek, meg olyat is, akiknek van pénzük, és jól elvannak mint hal a vizben. és nem biztos hogy a pénztõl boldogok, mert akinek pénze van, annak az természetes, és nem kell általánositani, õk is lehetnek érzõ lények, és kereshetik emellett a boldogságot is. (persze olyan eset is van, amikor a pénz szeretete kiöli a belsõ értékeket, de nem minden esetben igaz ez sem) a másik meg az, hogy azért lehettél itt unszimpatikus kérdezõ, mert magadat beállitod itt dögös fullextrás nõnek, akinek úgymond "joga van" pénzes pasit kifogni. Erre is mondok ellenpéldát. Ismeretségi körömben (vannak milliárdosok is) és hát... úgymond egy teljesen átlagos, semmi kis nõt vett feleségül, aki eladó. Mert SZERETI!!!Másik ismerõsöm is "elég" gazdag és egy 60 éves elvált nõt vett el, aki mentálisan sem teljes, de egy csupa sziv nõ, és még helyesen irni se tud, mûveletlen asszony. Most meg arany élete van. A gazdagokat sem szabad minden esetben lenézni, és azt gondolni róluk, hogy õk szivtelen boldogtalan emberek. jaj de el vagytok tévedve emberek!
#53: és Te mit is dolgozol?
Én nem értem, azért mert valaki õszintén leirja elképzelését, miért kell egybõl le "pénzéhes r"bancozni"??? Az emberek álomvilágban élnek, a szerelem álomvilágában. Ebben a világban, még hisznek ebben??? Ahol mindenben a PÉNZ számit??? õszinte leszek. (biztos jól belém is köttök majd) Én is hittem a szerelemben! úgy ahogy ti! belementem egy házasságba egy csóró gyerekkel, mert HITTEM AZ ÖRÖK SZERELEM mindenhatóságában! És mi lett? Koppantam!!! a Szerelem elmúlt a mindennapos szarságok és veszekedések miatt, mert nem tudtunk kiteljesedni, és csak a ház hitelt fizettük, utána még a kaját is meg kellett gondolni, hogy azt vegyük amit õ szeret, vagy azt amit én. Az hogy õ cigizik, én turkálok (mert csak arra volt pénz), ki milyen hülyeségre mennyit költ? miért nem vállal másodállást, vagy fejleszti magát akkor valamilyen online módon, ahelyett hogy csak játszik a gépen? na ... gondolhatjátok ez jól meg is ölte nem csak a SZERELMET, hanem a kapcsolatot is. Még jó hogy nem született gyerekünk, mert akkor most még nagyobb bajban lennék! ELVÁLTAM. egyszerûen nem mûködik, csak próbáljátok ki! és ha én most fiatalabb lennék, én is gondolkodnék! mert igy ennek semmi de semmi értelme! sajnos!... pénz nélkül. Most nagyon érdekes módon, okulva a múltbéli hibáimból, és a szerencse is mellém állt, anyagilag jómódban élek az új párom anyagi helyzetének köszönhetõen. És érdekes! nem veszekszünk. Miért? mert van pénz egy kicsit feltöltõdnünk is, és megvehetjük amire szükségünk van. Egy baj van, hogy 35 évesen jutottam el ide, és élhettem volna igy a huszas éveimben is, és most nem lenne mögöttem egy válás, egy csalódás, a kudarc érzése. Most nevezhettek pénzéhes r~ibinek engem is, nem érdekel. De ez az igazság, és aki nem akar az idealista álmai miatt egy nagyot puffanni, az jobb ha idõben gondolkodik!!!
A kérdező hozzászólása: Hupsz, kihagytam 27-es, ezek aztán valóban egetrengetõ hibák :) (a hogy szócska pedig tudtommal a legtöbbször elhagyható, úgy is értelmes marad a mondat) na de nem is a nyelvtanról akarok itt vitatkozni bár már meg is tettem :p na de köszönöm mégegydzer ezt a kis nyelvtani felvilágosítást, melyek miatt már alapból nem lehetek intelligens.
Remélem nem pécsi vagy és majd külföldre mész... nem akarnék a késõbbiekben ilyen orvos keze alá kerülni ha egyszer beteg leszek, inkább meghalnék. Üdv: egy másik orvostan hallgató
IQ + EQ - :D
A kérdező hozzászólása: 13-as, én hosszú távra tervezek. Két jó fizetésbõl sokkal jobban meg lehet élni, mint az én jó, és egy rossz/semmilyen fizetésbõl. Nem szeretnék a megszokott színvonalamból leadni.
A kérdező hozzászólása: 11-es gratulálok akkor, nekem azért jó, ha van egy biztos pont az életemben, biztos háttér, akire támaszkodhatok ha történne velem valami :)
Miben húzna le egy "csóró" pasi? Kifejtenéd ezt nekem, kérlek?
A kérdező hozzászólása: Úgy van, kisebb helyesírási hibák=már nem lehetsz intelligens. Sajnos nincs jó nyelvérzékem, ráadásul itt nem arra törekedtem, hogy nehogy hibát vétsek. Tipikus, hogy valaki nagyokos ebbe belekössön..
Én is intelligens vagyok, mégsem érdekel, milyen egy pasi anyagi helyzete. El tudom tartani magam, nincs szükségem arra, hogy más biztos egzisztenciáját érezzem a hátam mögött. Nekem az kényelmesebb, hogy nem kell anyagi kérdésekben másra támaszkodnom. És nagyon jó érzés. Akkor hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: A külvilág jelzései alapján titulálom magam annak, valamint hogy mit sikerült eddig elérnem, ezek alapján. Nem azt várom, hogy egy pasi teremtse meg az egzisztenciámat, inkább azt, hogy abból a szintból, amit magamnak elérek, ne kelljen leadnom egy "csóró" pasi miatt, aki lehúzna. Próbálom úgy írni, hogy ez ne hangozzon nagyon szemetül.
#6: csak ebben a hozzászólásban is számos helyesírási hibát láttam. Ne hidd, hogy annyira intelligens vagy. Egyébként sok embertõl hallottam, hogy "jaj, hát én csinos vagyok", közben még bottal se értem volna hozzá. Legalább egy kis önkritikád legyen, jó?
Engem nem érdekel mit csinálsz, úgyis kiestem a rostán.
Az, hogy te csak egy kislàny vagy még! 20 évesen ne mond magad nõnek... Egy nõ 30 felett kezdõdik, minden szempontból... Mellesleg, aki magáról úgy nyilatkozik, hogy intelligens és csinos az már régen rossz...ezt a külvilágnak kéne megítèlni! Egy szó, mint száz ugyanolyan egyforma unalmas kislànyok vagytok mind, tisztelet a kivètelnek. Egyébként pedig, ha az a fene nagy nõi egyenlõsègetek meg kell legyen, akkor teremtsd meg Te magadnak az egzisztenciàd...ne a pasitól várd el, hogy megteremtse neked! Nekem ez a véleményem ;)
A kérdező hozzászólása: MNem eltartottságról beszéltem, mélyen lealacsonyítónak gondolom mindkét fél számára. 2-es, természetesen nem az itt kapott válaszok befolyásolják én mit gondolok magamról. Érdekel mások hogyan vélekednek errõl a témáról, és mivel élõben sokan hajlamosak nem õszinte véleményt mondani, így anonymen remélem igen :) Ráadásul itt rengeteg féle ember gyûlik össze. Szóval kérlek ne nevezz unintelligensnek, nem.ismersz :)
Igen, gáz. Egyrészt, azt az 'N' betût gyorsan szedd le onnan, mert te csak egy anyagias kis k**va (nagyon maximum kislány) vagy. Miért szóltak le? Komolyan, ezt le kell neked írni? Kényelmesebb... egyik barátom is eléggé tehetõs volt, összejött egy csajjal. Egy év alatt 5 milliós adósságot halmozott össze, és bukta mindenért, mert a hölgynek "kényelmesebb" volt mereszteni a seggét otthon, ahelyett, hogy dolgozna. A magadfajták miatt tartok fent egy kis garzon albérletet, meg egy 15 éves opelt. Ha fél éven át hûségesen elvan mellettem a lány, akkor bemutatom a valóságot, addig meg játszom a csóró gyereket... Egyre jobban utálom a magukat nõnek tituláló kis k**vákat... :(
Szóval kitartott nõ akarsz lenni. Ha neked nem probléma... engem meg nem is érdekel. Biztos boldog párkapcsolataid lesznek ahol felhõtlen lesz minden!
Az a véleményem, hogy egyetértek. Én fiú létemre egy olyan lányt részesítenék elõnyben, akinek olyan szakmája van (minimum BSC diploma), ami keresett és jól lehet vele keresni, mert én azt akarom, hogy normálisan fel tudjam nevelni a gyerekeimet. Ha pedig beszélne németül és/vagy angolul még jobb lenne, mert meg akarok egyébként is pattanni ebbõl az országból.
Az, hogy intelligens ember biztos nem lehetsz, ha itt kérdezel errõl. ;)
Szóval mégis anyagias vagy. "Ha valami történne, legyen kire számítani..." Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én minden pénzem legalább ötödét félreteszem, hogy ha valami történne, legyen tartalékom. Egyébként, hidd el, ismerek elég sok embert. A Te hozzászólásaidban nem apró helyesírási hibák vannak, hanem hatalmasak. Az, hogy van, aki még szarabbul ír, nem azt jelenti, hogy a tiedbe ne lehetne belekötni. IQ-teszten voltál már amúgy?
óó ugyan sok ilyen élõsködõ ribi van, biztos ezt láttad anyudtól :D nem hibáztat senki.
Ezért kell elõre gondolkodni, és felkészülni minden váratlan helyzetre. Az, hogy nem gazdag pasikra utaztam, és nem is érdekel a másik anyagi helyzete, nem egyenlõ azzal, hogy nem tudok a társamra támaszkodni, ha velem történik valami. Bár csak 3 évvel vagyok nálad idõsebb, de úgy látom, hatalmas szakadék van kettõnk gondolkodásmódja között. De hát ezért nem vagyunk egyformák.
hát ahogy a 28as is mondja a pénz kérdés az általa felsorolt dolgok miatt kényesebb mint a vallás, vagy politika, vagy testmagasság, vagy akármi más. a pénz azért kényes mert hamar rálehet sütni a fösvény, zsidó, pénzéhes jelzõket.. amíg az sokkal elfogadottabb ha valaki testmagasság vagy vallás szerint válogatja a párját. régen elfogadott volt sõt elõírás volt, hogy a saját szinteden lévõvel "ismerkedj" mára ez már elavult.. hmm.. lehet, hogy okkal?:)
Egyetértek. Hasonló a hasonlónak örül. A csóróság megöli a szerelmet. Az életben a kényelem nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: 27-es, ez nem egy vita, amiben el akarom dönteni kinek van igaza :) Csak kíváncsi vagyok mások véleményére, és leírom a körülményeket, valamint kijavítom, ha valamit félreértenek.
amúgy tényleg tök mind1, fölösleges oltogatni vagy kioktatni a kérdezõt.. nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén!:) majd a halálos ágyunkon elválik, hogy ki-ki értékrendje mennyire állta meg a helyét az évtizedek során. sokan egyet értenek veled sokan ellenzik a hozzáállásod. szerintem te is valami hasonló eredményre számítottál:)
itt nem is azzal van baj milyen párt akar magának ez , mert telibe lesza-rom meg szerintem mindenki :D de ez a pénzközpontúságú élet, hogy nekem nem elég az 1milliós autó, nekem mindenképp olyan pali kell aki 15 millióért vesz.Nekem nem jó az 10ezres ruha nekem 150ért kell :D meg 250 ezres telefon nálam az alap, meg én vagyok csak valaki..az ilyen pénzközpontú kulák zsidó ge*cikbõl van sok.nem egy tisztességtelen úton gazdagodva.Pénz vallású zsidrákok.(köp) :D na ezzel van gond.Az ilyenekkel.Akiknek a pénz az isten.Ezeket áztassa a golyózápor tök mind1 nõ vagy férfi.....:DD fujj.
Hidd el, elég sok orvosist ismerek, és nem értek egyet. Mindegy, szélmalomharcot nem fogok vívni. Te eldöntötted, hogy Neked van igazad, az egód nagyobb, mint a Csomolungma, légy vele boldog, és találj egy gazdag faszit, hajrá. A ", hogy" szó használatát elõszeretettel elfelejted, "anonymen" nem létezik, max anonym módon, stb...
A kérdező hozzászólása: 24-es, természetesen nem lennék együtt olyannal, akit nem szeretek. Csak ismerkedésnél a tehetõsebbeket részesítem elõnyben.
Teljesen egyetértek veled mindenben.
Ha te is sokat keresel, akkor elvárhatod hogy a pasi is keressen ennyit. De én gusztustalannak tartom, hogy valaki ilyen miatt választ párt magának, dehát a te dolgod. Mert ha én lány lennék, akkor inkább egy kis lyukba laknák azzal akit nagyon szeretek, mit hogy egy gazdag házban azzal akit nem szeretek.
A kérdező hozzászólása: 16-os, mondanál pár egetrengetõ hibát? :) Nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok mit írtam el ennyire. Nem voltam még IQ teszten. Ha segít valamit a megítélésemben, orvosi egyetemre járok, de gondolom most megkapom, hogy ez nem jelenti, hogy intelligens vagyok.. Hidd el, itt csak az tud benntmaradni, aki bizony intelligens+szorgalmas+okos egyszerre. (egybként telefonról írok, a "kurzor" állandóan elugrál, szóval bocsi kedves 16-os, így még nehezebb megfelelni a hozzád hasonló mbereknek)
hát elvárni azt, hogy a pasi hasonlóan pénzes legyen mint te az kb olyan mintha egy vallásos ember egy vallásossal állna csak szóba.. vagy szélsõjobbos politikai nézetû ember csak szélsõjobbossal.. ezek is ugyanolyan furán hangzanak mintha a pénz dominál, de összességében azzal nincs semmi baj ha a hasonlóságra hajtasz. neked ez kell, ez az értékrendszered. nem vagyunk egyformák. én szívesebben lennék csóró egy kedves párral mint gazdag egy kevésbé kedves párral és lehet, hogy a pénzt amikor tekintetbe veszed párválasztáskor akkor lecsúszol 1-2 kedves párról ne agyj isten valamiféle nagy Õrõl is akár. és bizony végsõ soron sem a pénz, sem a vallás, sem a politika sem egyéb sarkalatosított hasonlóság ûzés nem számít egy párkapcsolatban.
Ha te is jól állsz anyagilag megértem valamennyire, hasonló hasonlót keres, ezt szoktad meg. De ha szegény vagy... nehogy azt gondold, hogy olyan mint a mesében, egy gazdag pasi Soha nem fog tudni megérteni. Csak ha olyan mélyrõl jött és mindent egymaga ért el (de ez ritka, ált. öröklik nagyrészt a pénzüket). Vagy az lesz, hogy nézni fog miért vagy olyan "igénytelen", hogy nincsenek 30000 feletti ruháid, vagy mikor üres a pénztárcád nem fogja fel, hogy nincs, elbagatellizálja, hogy biztos a másik bankkártyádon van, vagy miért nem kérsz aputól. Tapasztaltam ezeket, õk nem fogják fel, hogy nem direkt nézek ki szakadtan. Ha viszont te is jól állsz anyagilag, akkor meg nem értem, mi ezzel a probléma.
Teljesen természetes.Mióta a világ-világ így volt, és így is marad.(Persze vannak, kevés kivételek), Ha a valasztottadnak ez megfelel, miért kell ebbõl problémát csinálni.Vagy olyan emberek véleménye számít neked, akiknek ez nem jött össze., vagy nem tud barátnõt összeszedni aztán itt szidja a nõket.Itt ilyet kérdezni, kb Mónika show színvonalú intelligencia.(38f)
Amúgy meg felesleges magyaráznod, szépíteni, kozmetikázni a dolgokat, anyagias vagy és kész. A szépséged sem tart örökké, mellesleg pont az ilyen lányok lesznek megélhetési k*kiszo*kodók valami szottyos vállalkozó mellett, mert a k*rv*ság derogál, de azért a megélhetési színvonalat fent kell tartani.
igazad van, de azért te is tegyél le valamit az asztalra. pl ne élõsködõ legyél, hanem legyen munkád/járj egyetemre és utána munka...szóval ne legyél eltartott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!