Találatok a következő kifejezésre: Kenőmájast melyik ehetek (1 db)

Kenőmájast melyik nap ehetek?

Legjobb válasz: Nézd meg, mennyi a máj tartalom és mennyi a pl. liszt, cukor egyéb anyag benne. Merthogy fehérje napra lenne jó, ha nem tartalmaz szénhidrátot. És mivel ennéd? Gondolom, kenyérrel, ami szénhidrát. Javaslom inkább a resztelt májat salátával és 3 hónap múlva majd eszel kenõmájast. Ha csak errõl kell lemondanod....akkor nincs gond. :))

Nézd meg, mennyi a máj tartalom és mennyi a pl. liszt, cukor egyéb anyag benne. Merthogy fehérje napra lenne jó, ha nem tartalmaz szénhidrátot. És mivel ennéd? Gondolom, kenyérrel, ami szénhidrát. Javaslom inkább a resztelt májat salátával és 3 hónap múlva majd eszel kenõmájast. Ha csak errõl kell lemondanod....akkor nincs gond. :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leakarok fogyni! Hogyan tegyem?

túlsúlyosvagyok 70kilo és minimum 15kilótól szeretnékmegszabadulni vagy 10is elég lenne:)
mitcsináljak? mozogni mozgok de majd er?sebben ráhajtok. és a nasi,zsíros,cukros ételeket hanyagoljam? mit egyek helyette? tényleg hatóra után ne egyek? segítsetek mert jön a nyááár!!!! vagy ha nem futok csak max tesin edzem akkor futni nem muszály?(sújzóm van itthon:D)

35

16 éves vagyok. A 90 napos diéta megfelelne nekem? 15 kilót szeretnék leadni.

5

Szeretnék egy kis segítséget kérni, szeretnék leadni 8-10 kg. a lehető leghamarabb. jó lenne kb.2-2, 5 hét alatt? Nem baj ha brutális diétát és edzés programot kell végig figyek

3

85-70 kiló alá milyen diétával tudok lefogyni? Mert szeretnék le adni vagy 10-15 kilót, de nem tudom, hogy milyen módszerek kénének.170 centi magas vagyok és 12/F vagyok.

8

90 napossal 167/68-ról mennyi idő alatt érhetem el az 55 kg-mot?

Úgy tudom, ilyen súlynál sokkal lasabban m?ködik, de nálunk is m?ködik? Vagy inkább nagy súlynál?

6

Teljes kiőrlésű gabonából készült műzlit lehet enni valamelyik napon?

2

Fehérje napon a sült csirkecombra lehet rakni piros aranyat?

4

és főt tojást ebédre lehet?

3

Puding fogyókuránál reggelire jó?

5

Virslit lehet fogyókuránál enni?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!