Találatok a következő kifejezésre: Keményszik a vagy (3 db)

Keményszik a hasam vagy csak a pici nyomja ki magát? Néha nagyon feszül a hasam, és kemény. De nem olyan nagyon keményszik. Szóval teljesen nem tudom, hogy ez most haskeményedés vagy csak Õ csinál magának helyet

Legjobb válasz: Hány hetes vagy???nekem ha keményszik a hasam alja keményszik,de egy pillanat alatt görcsbe tud rándulni.Amúgy nekem is tud feszülni a hasam,majd meg fulladok,de sztem azért mert most már nagyon nõ a baba.Én 32hetes vagyok és napjában többször feszül a hasam,meg a rekeszizmomat nyomja úgy,hogy alig kapok levegõt néha.Nekem volt,hogy napjában többször is keményedett a hasam alja.gyógyszert írt fel a dokim,mely lazítja a méh simaizmait.ez azért kell,hogy ne szülessen meg idõ elõtt a baba.

Hány hetes vagy???nekem ha keményszik a hasam alja keményszik, de egy pillanat alatt görcsbe tud rándulni.Amúgy nekem is tud feszülni a hasam, majd meg fulladok, de sztem azért mert most már nagyon nõ a baba.Én 32hetes vagyok és napjában többször feszül a hasam, meg a rekeszizmomat nyomja úgy, hogy alig kapok levegõt néha.Nekem volt, hogy napjában többször is keményedett a hasam alja.gyógyszert írt fel a dokim, mely lazítja a méh simaizmait.ez azért kell, hogy ne szülessen meg idõ elõtt a baba.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat kifelejtettem 25. hétben vagyok
Amikor a baba nyomja ki magát az nem fájdalmas legalábbis nálam.Viszopnt, amikor keményedik a hasam akkor alig tudok lépni.Kb 100 m séta után indig bekeményedik pedig napi 500 mg maGNÉZIUM B6-OT SZEDEK, de most növésben avgyunk így a 28. héten úgyhogy ennek tulajdonítom ezt a relatív sok méhszalagnyúlást és keményedést.Iszonyat rossz, de hát ez van. Amúgy amikor nekem a pici nyomja ki magát az úgy történik, hogy szépen lassan nyomódik ki a pocim egyik oldala, aztán vissza.Hogyha ilyenkor benyomom én is óvatosan az újjammalé akkor megkezdõdik egy hosszabb játék részlérõl és ki-be mozog a pocakom. Imádom :oD
Szia Nekem azt mondta az orvos, h ez teljesen normalis, En is a 25.hetben vagyok. Azt mondta, h nagyon kellemetlen akkor szedjek ra mgne b6-ot, de nekem nincs tul gyakran es nagyon hamar el is mulik, igy nem szedek ra semmit. Azert Te is beszelj az orvosoddal, h esetleg ha nagyon kellemetlen lenne neked akkor mit szedj ra. Boldog babavarast kivanok
A kérdező hozzászólása: Nem faj, de kellemetlen sokszor mert nagyon kemeny.
A magnézium nem lenne jobb?Nekem az segíteni szokott.24 hetes vagyok, és nekem is keményedik, feszül a hasam.Más véleménye?
Az unokatesóm szinte az egész terhessége alatt szedte a magneB6-ot, napi 3X2-t, neki csökkentette a tüneteit. Kérdezd meg az orvosodtól, mi a véleménye róla! Minden jót!
Szia! Inkább magnéziumot kéne szedni. Van kimondott magnézium tabletta (Magnesi Citrici), ami sokkal többet ér, mint a Magne B6... Én félidõtõl görcsöltem, keményedtem, és a doki ezt írta fel. Napi 3*1. A Magne B6ról nem volt jó véleménye...
Én a 24. héttõl lettem veszélyeztetett, visszatartó gyógyszert és keményedés ellen a magnesii citrici golyócskákat szedtem (napi 3x2-t) a 36. hétig. Emellett volt még itthon Magne B6 is, de az elõbb említett jobb volt. A keményedés az egyfajta görcs, de nem olyan jellegû, amit No-Spaval szoktak megszüntetni! A keményedéssel nyílik/nyílhat ki a méhszáj, továbbmenve, indulhat be a szülés. Nálam így volt, túl sûrûn keményedtem, 1 óra alatt 12-szer, (görcs egyáltalán nem volt), bementem a kórházba, megvizsgált az orvosom és egybõl bent tartott, mert kezdtem kinyílni. Visszatartó infúziót kaptam, nehogy megszüljek! Az orvosom mindig azt mondta, hogy fájdalomcsillapítókat ne vegyek be (se No-spa, se Algopyrin), mert ha vmi baj lenne, fájna a hasam, görcsölnék, akkor nem érezném egybõl a fájdalomcsillapító hatása miatt. És ha a terhesség rendben zajlik, akkor nincs görcs és olyan fájdalom, amit meg kéne szüntetni, tehát fájdalomcsillapító sem kell! És még egy fontos dolog, nekem a kórházban úgy mondták, hogy 1 óra alatt max. 9-10 keményedés lehet, ha ennél több, azonnal menjek vissza. Én a helyedben visszamennék az orvoshoz, de addig is vennék a gyógyszertárban Magne B6-ot (recept nélkül kapható)! A magnesii citricihez volt receptem.
A Magnesii citrici tényleg jó, de szerintem a Magnerot is legalább annyira. Vagyis nekem ez jött be. És ezt vény nélkül veheted! Szerintem is mindenképpen kérdezz rá a dokinál! Én nem hallottam még ilyet, hogy a keményedést no-spaval enyhítik. Szerintem is mindenképpen elõbb a magnéziumot kellene kipróbálni! Kérdezz rá!

18 éves vagyok és mikor felhúznám a gumit folyton lelankad picit és akkor keményszik be ha majdnem elmegyek, 1 póz váltás alatt is már észreveszem hogy lankad vmennyit, mitől van ez?

nemáll sokáig csak ha csinálok is vele valamit,régebben mikor ilyen volt akkor annyira állt hogy azt tartottam cikinek hogy már akkor áll mikor már ezekre gondoltam,milehet a baj szerintetek? ezt úgy 2 hete vettem észre vagy szerintetek csak az hogy ezen görcsölök az a baj?vagy mi?

Legjobb válasz: Az a baj hogy ezen görcsölsz. Beletrafáltál. Túl sok idõd lehet ilyenekkel foglalkozni, foglald el magad mással, ez meg majd megoldódik. Ennyi idõs koromban nekem sem az volt az álmom hogy esõkabátot húzzak a farkamra de egy idõ után úgyis megszokod. Ennyi.

Az a baj hogy ezen görcsölsz. Beletrafáltál. Túl sok idõd lehet ilyenekkel foglalkozni, foglald el magad mással, ez meg majd megoldódik. Ennyi idõs koromban nekem sem az volt az álmom hogy esõkabátot húzzak a farkamra de egy idõ után úgyis megszokod. Ennyi.
Ne a kis lankadásra fókuszálj, hanem amit és akivel éppen csinálsz és már nem is lesz semmi bajod! Nyugi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!